Çok kötüyüm. ..

Çok abartmışsınız ne o öyle ağlamak falan kendinizi suçlamalar, adama haddini bildirir bi iki laf tamamdır, yok istifa yok sarı saç falan ayyyy çok saçma, sen benim işyerimde ki çatlakların görsen oooo, sen kendini bildik sonra kim olursa olsun ayarı verilir. Baya baya baya abartmışın

Konu sahibi kendine baktırmayı ilgi odağı olmayı seviyosun anlaşılan. Eğer bunları seviyosan laf yiyince de şaşırmayacaksın.
Bakımlı olmak tabiki suç değil ama siz kendiniz için değil insanlar beni beğensin diye yaparsanız işler değişir. Yaşım 26 ırsi olarak saçımda beyazlarım var boyatmıyorum, makyaj hiç yapmam gözaltlarım mosmor zombi gibi gezerim şirkette.Müdürümün dikkatini çekmiş boya alamıyosan ben alayım çok bakımsızsın dedi güldü, bende böyle mutluyum deyip güldüm geçtim.
Erkekler çok dikkat çeken bayanları farklı algılıyo benden söylemesi canım

Iste bende onun için vicdan azabı çektim ya ((((
Kimsenin ilgi odağı olmak değil amacım sadece ben böyleyim
Büyüme şeklim buydu.
Süslü puslu kıyafetler filan böyle büyüdüm şimdi de alıştım ne yapayım
Kimseyle ilgisi yok ben güzel giyin mek saç makyaj beni mutlu ediyor

bellı oluyor kımın pıslık ve ahlaksız oldgu elalemın evlı hatta metreslı adamlarıyla belaltı muhabbetlere gırecek kadar dusuk oldgun ıcın anlamazsın ...sen kendını Allaha havale et bence evlı oldgun halde boyle pıslıklere bulastgın ıcın ... bılmeden karaladıgın Dersım kadınları ve halkı senın gbılerın suratına tukurmez cok genıs ve terbıyesızsın cunkı allah bılır cocuklarında vardır nasıl yuzune bakıyorsun esının cocuklarının once bunları dusun ... ıstıfa edecek kdr dusunuyorsun kımbılır ne naneler yedın adamla ortaya cıkacak dıye korkundan esıne soyleyemıyorsun ...

Böyle patavatsız insanlar yüzünden neden hayatınızı değiştireceksiniz?
Bizim de "o atamadan bir şey çıakrsa kol böreği alırım hepinize" diyen bir müdürümüz var. Kimse sallamıyor.

Arkadaşlar sakin olun konu nasıl memleket meselesine geldi anlayamadım ama şu kurduğunuz cümle gerçekten çirkin. Kimse kimsenin memleketini ya da insanlarını eleştiremez.

aynen oyle tavız tavızı dogurur ... zaten konu sahıbı gercekten rahatsız olsa bu durumdan sacım soyle boyum soyle demez gıder sıkayet eder esıne soyler ... bu kdr basıt ve ucuz oldgu halde bırde memleketlerı ınsanları kotuler orda burda ...

Hihi evet 5 tane de cocugum var..
ALLAH biliyor kalbimi.m
Seni sadece Allah a havale ediyorum. .........
Ve sadece acıyorum. ...

Seviyen yer kabugunun derinliklerine indi bile su mesajinla.Ne olursa olsun laflari et et sonra seviyene inemeyecegim de.Ne demek Tunceli hakkinda yanilmadigimi anladim?Nasil bir genellemedir bu?Neyi anlamissin Tunceli hakkinda?Kiblendin karmakarisik.Umarim degerlendirilir ve gider biraz istirahate cekilirsin buralardan.

sizin bugüne kadar bütün yazılarınızı takip etmiş biri olarak söylüyorum..
gerçekten psikolojik problemleriniz var sizin. yaşadığınız yerden dolayı, evliliğiniz, kv , okul, vs. bütün bunlar sizde psikolojik problemler doğurmuş.
ben ciddi anlamda destek almanız gerektiğinizi düşünüyorum.
adam size bi laf söylemiş tamam yanlış ama sizin düşünce tarzınız olayı o kadar farklı bir boyuta taşımış ki...
(bunu asla sizi yermek adına değil dışardan bir göz olarak size yardımcı olmak amacıyla yazıyorum)eşinizle tartışmalarınızda da böyle alakalı olmayan tepkiler veriyorsunuz..
yok aileyi çağırma yok otelde kalma falan..tepkilerinizi ve düşüncelerinizi kontrol edemiyorsunuz ama bunun nedeni dediğim gibi bünyeniz artık bazı şeyleri kaldırmıyor.
eşinizi de kendinizi de çok yoruyorsunuz. destek almanızı naçizane tavsiye ederim...

not: lütfen erkeklerin yaptığı davranışlardan kendimizi ve hemcinsimizi suçlamaktan vazgeçelim.adam aldatır ya karısı ya sevgilisi suçlanır. adam tecavüz eder kadın suçlanır. sözüm size değil genel bir istek...

Hihi evet 5 tane de cocugum var..
ALLAH biliyor kalbimi.m
Seni sadece Allah a havale ediyorum. .........
Ve sadece acıyorum. ...
sen kendını Allaha havale et ıcın pıs oldugu ıcın fesatlıgından ahlaksızlıgından bu durumlara dusuyorsun ıste adamla ne haltlar yedın Allah bılır sımdıde aglarsın ıste orda burda kadınların yuz karası senın gıbı pıslıkler yuzunden hepımızın adı cıkıyor ıste

Arkadaşlar sakin olun konu nasıl memleket meselesine geldi anlayamadım ama şu kurduğunuz cümle gerçekten çirkin. Kimse kimsenin memleketini ya da insanlarını eleştiremez.
Onun benim hakkımda yazdıklarını bi oku istersen
Ne çocuğumun yüzüne nasıl baktığım kaldı ne fahişe olduğum
Cevap dahi vermedim
Yarası olan go cu nur.

Ne kadar tarafsız sin ya
Ben durduk yere mi yazdım bi bak istersen

ne bbiçim konuşuyorsun lorin ayıp gerçekten ya

konu sahıbı bunca cok ahlaklı (!)oldgu ıcın baskalarını elestırmekten gerı kalmıyor

Ben hiç memleket ayrımı yapmadım bugüne kadar yapan insanlara da gerçekten çok kızıyorum. Kötülük insanın memleketiyle değil karakteriyle ilgili bir şeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…