- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Çok abartmışsınız ne o öyle ağlamak falan kendinizi suçlamalar, adama haddini bildirir bi iki laf tamamdır, yok istifa yok sarı saç falan ayyyy çok saçma, sen benim işyerimde ki çatlakların görsen oooo, sen kendini bildik sonra kim olursa olsun ayarı verilir. Baya baya baya abartmışınAgliyorum su an
Isyerimde bi müdürüm var.
Evli ayrıca sevgilisi var. 30 yıldır. Sevgilisi ilk aşkı imiş. Eşi ile ailesinin zoru ile evlenmiş . Eşini annesi bulmuş yani. Ama sevgilisine 30 senedir kopmamis. Şimdi boşanıyor.
Hepimiz biliyoruz. Eşi de biliyor.
Ama adam o kadar saf ki. Cok patavatsiz. Dengesiz. Ne dediğini bilmiyor çoğu zaman.
Is hal olmuşum diyor kafayı hafif yemiş gibi.
Neyse bizi ilgilendiren bu değil
Az önce kahvaltı yapıyorduk
Bi abla börek yapıp getirmiş ayrıca hamur işi falan da var
Biri ben şu poğaça yi test edeyim dedi
Biri ben şunu. Bende dedim ki böreği test edeyim ama mudur de börek istedi . Ben sana başka bi şeyi test ettirece gim dedi herkesi içinde. O kadar bozuldu m ki.
Kalktım hemen masadan.
Kendimi suçladım hemen. Yanlış anlaşılmasın sarı belime kadar uzun saçlarım var 175 boyunda bakımliyim. Kesin makyaj yapıyorum yada kendime dikkat ediyorum diye böyle oldu. Kotu kötü gitsem dikkatini çekmezdim belkide. Suç benim.
Evliyim. Eşimle sorunlarım da olsa esimi çok seviyorum. Asla böyle olayların içine giremem ben.
Eşimle küs de olsam asla asla evli iken böyle yanlış islere girmem.
Devlet memuruyum istifa etmeyi düşünüyorum yada calistigim bankanin subesini degistirmeyi. ama su an ki isim şubem çok rahat. Evime çok yakın. Ayrıca ev aldık borcu var. Offf ne yapacağım ben.
Aynı masada olduğumuz abla beni lavaboda ağlarken yakaladı az önce. Anlattım sen yanlış anladın diyor. O adam sevgilisini çok seviyor için rahat olsun ama densiz dedi. Art niyeti yoktur diyor. Hiç seni subede tek başına yakaladı mi filan diye sordu. Allah için en ufak öyle hareketi olmadı. Eşimle De tanışıyor.
Offf be ne yapacağım ben..........
Iste bende onun için vicdan azabı çektim yaKonu sahibi kendine baktırmayı ilgi odağı olmayı seviyosun anlaşılan. Eğer bunları seviyosan laf yiyince de şaşırmayacaksın.
Bakımlı olmak tabiki suç değil ama siz kendiniz için değil insanlar beni beğensin diye yaparsanız işler değişir. Yaşım 26 ırsi olarak saçımda beyazlarım var boyatmıyorum, makyaj hiç yapmam gözaltlarım mosmor zombi gibi gezerim şirkette.Müdürümün dikkatini çekmiş boya alamıyosan ben alayım çok bakımsızsın dedi güldü, bende böyle mutluyum deyip güldüm geçtim.
Erkekler çok dikkat çeken bayanları farklı algılıyo benden söylemesi canım
bellı oluyor kımın pıslık ve ahlaksız oldgu elalemın evlı hatta metreslı adamlarıyla belaltı muhabbetlere gırecek kadar dusuk oldgun ıcın anlamazsın ...sen kendını Allaha havale et bence evlı oldgun halde boyle pıslıklere bulastgın ıcın ... bılmeden karaladıgın Dersım kadınları ve halkı senın gbılerın suratına tukurmez cok genıs ve terbıyesızsın cunkı allah bılır cocuklarında vardır nasıl yuzune bakıyorsun esının cocuklarının once bunları dusun ... ıstıfa edecek kdr dusunuyorsun kımbılır ne naneler yedın adamla ortaya cıkacak dıye korkundan esıne soyleyemıyorsun ...Kişi kendinden bilir işi demişler. .
Insan in içinde ne varsa dışına da o taşa r.. Demekki ahlaksızlık var sende de..
Hiç üstüme bile almadım biliyor musun yazdığın terbiyesiz şeyleri. .
Bi kere daha Tunceli hakkında yanılmadigimi sayende anladım. .... insanı işte aynen böyle senin gibi çirkin ........
Yuzunu dahi gormedigin bi kadinin Günahını aldın. . Seni sadece Allah a havale ediyorum.. seviyene inecek kadar edep yoksunu değilim çok şükür. . Kendi pisliginde bogul.. muhatap olacağım insan değilsin. .
.
Kişi kendinden bilir işi demişler. .
Insan in içinde ne varsa dışına da o taşa r.. Demekki ahlaksızlık var sende de..
Bi kere daha Tunceli hakkında yanılmadigimi sayende anladım. .... insanı işte aynen böyle senin gibi çirkin ........
Yuzunu dahi gormedigin bi kadinin Günahını aldın. . Seni sadece Allah a havale ediyorum.. seviyene inecek kadar edep yoksunu değilim çok şükür. . Kendi pisliginde bogul.. muhatap olacağım insan değilsin. .
.
aynen oyle tavız tavızı dogurur ... zaten konu sahıbı gercekten rahatsız olsa bu durumdan sacım soyle boyum soyle demez gıder sıkayet eder esıne soyler ... bu kdr basıt ve ucuz oldgu halde bırde memleketlerı ınsanları kotuler orda burda ...Bilmiyorum ki biraz patavatsızmışta müdürü ama öyle patavatsız zaten deyip de boşverip lavaboda ağlamayı doğru bulmuyorum herkes haddini bilmedi kim olursa olsun. Evlendiğimden beri 13 yıldır aynı işyerinde çalışıyorum ve çalışan tek bayan benim 3 tane de erkek var benim dışında patronla birlikte 4 erkek yanımda ağızlarından kötü bir söz çıkmıyor. Bir keresinde işe ilk başladığım zamanlarda patronun arkadaşı geldi benimde alt katta işim vardı orada konuşuyorlardı adam küfürlü konuşuyordu ağzınızdan çıkanları kulağınız duymuyor herhalde sizin beyefendi dışarıya çıkar mısınız lütfen burada işim var ve işimi yaparken sizin küfürlerinizi dinlemek zorunda değilim dedim. Patronda önce bozuldu ama adam gidince ne terbiyesiz adam ya konuştuğu ortamda bir bayan olduğunun farkında değil herhalde. Saygısız dedim. O gün bugündür benim yanımda patron ve diğer çalışan arkadaşlar da dikkat ediyor ağızlarından çıkacak kelimelere. Anında terslerim çünkü anladılar.
Hihi evet 5 tane de cocugum var..bellı oluyor kımın pıslık ve ahlaksız oldgu elalemın evlı hatta metreslı adamlarıyla belaltı muhabbetlere gırecek kadar dusuk oldgun ıcın anlamazsın ...sen kendını Allaha havale et bence evlı oldgun halde boyle pıslıklere bulastgın ıcın ... bılmeden karaladıgın Dersım kadınları ve halkı senın gbılerın suratına tukurmez cok genıs ve terbıyesızsın cunkı allah bılır cocuklarında vardır nasıl yuzune bakıyorsun esının cocuklarının once bunları dusun ... ıstıfa edecek kdr dusunuyorsun kımbılır ne naneler yedın adamla ortaya cıkacak dıye korkundan esıne soyleyemıyorsun ...
Kişi kendinden bilir işi demişler. .
Yuzunu dahi gormedigin bi kadinin Günahını aldın. . Seni sadece Allah a havale ediyorum.. seviyene inecek kadar edep yoksun değilim çok şükür. . Kendi pisliginde bogul.. muhatap olacağım insan değilsin. .
.
konu sahıbı bunca cok ahlaklı (!)oldgu ıcın baskalarını elestırmekten gerı kalmıyorArkadaşlar sakin olun konu nasıl memleket meselesine geldi anlayamadım ama şu kurduğunuz cümle gerçekten çirkin. Kimse kimsenin memleketini ya da insanlarını eleştiremez.
sen kendını Allaha havale et ıcın pıs oldugu ıcın fesatlıgından ahlaksızlıgından bu durumlara dusuyorsun ıste adamla ne haltlar yedın Allah bılır sımdıde aglarsın ıste orda burda kadınların yuz karası senın gıbı pıslıkler yuzunden hepımızın adı cıkıyor ısteHihi evet 5 tane de cocugum var..
ALLAH biliyor kalbimi.m
Seni sadece Allah a havale ediyorum. .........
Ve sadece acıyorum. ...
Onun benim hakkımda yazdıklarını bi oku istersenArkadaşlar sakin olun konu nasıl memleket meselesine geldi anlayamadım ama şu kurduğunuz cümle gerçekten çirkin. Kimse kimsenin memleketini ya da insanlarını eleştiremez.
Agliyorum su an
Isyerimde bi müdürüm var.
Evli ayrıca sevgilisi var. 30 yıldır. Sevgilisi ilk aşkı imiş. Eşi ile ailesinin zoru ile evlenmiş . Eşini annesi bulmuş yani. Ama sevgilisine 30 senedir kopmamis. Şimdi boşanıyor.
Hepimiz biliyoruz. Eşi de biliyor.
Ama adam o kadar saf ki. Cok patavatsiz. Dengesiz. Ne dediğini bilmiyor çoğu zaman.
Is hal olmuşum diyor kafayı hafif yemiş gibi.
Neyse bizi ilgilendiren bu değil
Az önce kahvaltı yapıyorduk
Bi abla börek yapıp getirmiş ayrıca hamur işi falan da var
Biri ben şu poğaça yi test edeyim dedi
Biri ben şunu. Bende dedim ki böreği test edeyim ama mudur de börek istedi . Ben sana başka bi şeyi test ettirece gim dedi herkesi içinde. O kadar bozuldu m ki.
Kalktım hemen masadan.
Kendimi suçladım hemen. Yanlış anlaşılmasın sarı belime kadar uzun saçlarım var 175 boyunda bakımliyim. Kesin makyaj yapıyorum yada kendime dikkat ediyorum diye böyle oldu. Kotu kötü gitsem dikkatini çekmezdim belkide. Suç benim.
Evliyim. Eşimle sorunlarım da olsa esimi çok seviyorum. Asla böyle olayların içine giremem ben.
Eşimle küs de olsam asla asla evli iken böyle yanlış islere girmem.
HİÇ öyle düşünmeyin o onun densizliği onun için de memurluk hayatınızı bence sonlandırmayın yazıkk bunun yanında evt iğrenç bir durum var ortada hatsiz bir konuşma ama sizde dahada dikkatli olun şubede yanlız kalmamaya özen gösterin toplu şekilde bazı şeyleri yapın iş konusunun dışındada çok diyoloğa girmeyin derim.Allah yardımcınız olsun...
Devlet memuruyum istifa etmeyi düşünüyorum yada calistigim bankanin subesini degistirmeyi. ama su an ki isim şubem çok rahat. Evime çok yakın. Ayrıca ev aldık borcu var. Offf ne yapacağım ben.
Aynı masada olduğumuz abla beni lavaboda ağlarken yakaladı az önce. Anlattım sen yanlış anladın diyor. O adam sevgilisini çok seviyor için rahat olsun ama densiz dedi. Art niyeti yoktur diyor. Hiç seni subede tek başına yakaladı mi filan diye sordu. Allah için en ufak öyle hareketi olmadı. Eşimle De tanışıyor.
Offf be ne yapacağım ben..........
Ne kadar tarafsız sin yaSeviyen yer kabugunun derinliklerine indi bile su mesajinla.Ne olursa olsun laflari et et sonra seviyene inemeyecegim de.Ne demek Tunceli hakkinda yanilmadigimi anladim?Nasil bir genellemedir bu?Neyi anlamissin Tunceli hakkinda?Kiblendin karmakarisik.Umarim degerlendirilir ve gider biraz istirahate cekilirsin buralardan.
ne bbiçim konuşuyorsun lorin ayıp gerçekten yasen kendını Allaha havale et ıcın pıs oldugu ıcın fesatlıgından ahlaksızlıgından bu durumlara dusuyorsun ıste adamla ne haltlar yedın Allah bılır sımdıde aglarsın ıste orda burda kadınların yuz karası senın gıbı pıslıkler yuzunden hepımızın adı cıkıyor ıste
konu sahıbı bunca cok ahlaklı (!)oldgu ıcın baskalarını elestırmekten gerı kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?