Çok kötüyüm...

Evet cnm kesinlikle cok cok iyi bakilmasi gerekiyo gercekten. Peki bi sure size gelme durumu mumkun olmaz mi? Eger yaninda kalacak kimse yoksa
Bir süre dıyorsnuz da. Babamı geldiğinde bir daha geri nasıl gönderebılırım kı. Gelirse mısafir olmaz. Kalıcı olur...

ay ay inşallah içmez daha. gerçekten bazı insanlar doktor söylese de dinlemiyor. 2 paket çok içiyormuş yazık ya ciğerlerine.
inanmıyorum gerçekten. para mı almış yerine bakacak kişi. el insaf . Allah akıl fikir versin adama .

İizn almam çok zor dıyordu çünkü...

bı ınsanın bu kadar uzulup, bu kadar bır sey yapmadan beklemesı hıc ınandırıcı değil. hamıleymısnız esınız ıle karnındakı cocuk arasındakı bag, baban ıle senın arandakı bag ıle aynı..... esının bagının daha onemlı oldugunu kım cıkarıyo kı bahaneler para yok, ıznım yok hastanede mıkrop kapma, uzulmek... çok yazık gercekten bazı seylere cok uzuluyorum anne babalar bu kadar degersız olmamalı herne ılıskın olursa olsun bende hamıleyım cocugum ben bu durumda ıken eger su saydıgınız bahanelerı yapsam kahrımdan olurdum ıns yapmaz, yapmamda. sizi yargılamıyorum ama madem gıdeceksınız babanıza bu bahanelerı sunmayın baska seyler sunun kı uzulmesın, eslerımız kadın erkek bas tacıdır kabul (karsılıklı olmak kayd ıle) ama bu safhada es kelımesı agızdan en son cıkacak kelıme olmaslı

Benim babam pankreas kanserinden vefat etti. Evlatları olarak hepimiz üzerimize düşeni yaptık ilgilendik.Babamın kanser olduğunu öğrendiğimizde ablam hamile olduğunu öğrendi. Hamilelik sürecinde babamla en çok o ilgilendi. Ablam devlet memuru ve onlara yakın akrabada böyle bir hastalık olduğunda 3 ay ücretli izin veriyorlar izin aldı ve o 3 ay sürecinde hep ilgilendi. Hamileliğin arkasına saklanıp sorumluluklarınızdan kaçmayın bence. İki gün sonra sizin babanız da bizimki gibi vefat ederse o zaman pişman olursunuz.

Babam da akciğer kanseriydı. Daha çocuktum o zaman ama bilseydim her anında yanında olurdum. Gerekirse uyumaz yemez içmez ona sarılırdım. Ama geçti gitti işte. Eşine ağla zırla ne yaparsan yap izin vermesini sağla. Yanında olmadan ölürse senden bilirim, hayat boyu seni suçlarım falan de. Bi yolunu bulup ve babanın yanına git...

Yuh artık ne dar düşünce.Koca önce gelirmiş he he canım he he

benim annem dayisi vefat ettiginde aglamaktan kendini paralamaktan karnindaki 6 aylik bebegini kaybetmis,yapmayin boyle..
illaki iciniz yanar ama can tasiyorsunuz,uzulup aglayacaginiza atlayin otobuse gidin yanlarina.
babaniz ameliyat gunune kadar fosur fosur sigara icmis,ama onun yaptigi da cok buyuk sorumsuzluk.
once bebeginizi dusunun,dogmadan bu kadar strese sokmaniz yaziktir bebege.

Kendi anası babası olsaydıda aynı tepkiyi verirmiydi acaba ??? Hiç sanmıyorum... yaptığı çok vicdansız bişi... 19 haftalıksiniz doktorunuza sorup tabi.. babanınizin yanında olabilirsiniz metametle sabırla dua ile.. Allah Size yardım eder babanız için ben inanıyorum..çok geçmiş olsun dileğiyle

Resmi bir kurumda çalışan bir insan hafta sonları çalışmaz sizi götürüp daha sonrada getirebilir.. bunu belirtin

Ben öyle şeyler duymadım okumadım..ne demek eşi gitme diyince cennete gidebilir... nereden uyduruyorsunuz bunları siz anlayabilmis değilim...nerede yazıyor bukadar kolay cennete gitme vaadi ???? Allah aşkına yazmayın söyle şeyler inanıyor sonra insanlar

Suan senle aynı durumdayız babam hastahanede koah tedabisi görüyor 15 gündür yatıyor annem bakıyor babamada ve bana doktor izin vermdi ama sağolsun eşim yine istersen yavaş yavaş gideriz dedi babn birşey diyemem birşey olursa kendimi sorunlu hissederim dedi eşiniz ile konuşun riskli bir haftada değilsiniz Allah korusun birşey olursa cok pişman olursunuz.bebeğimin her an doğma riski var die göze alamadım bende hergün babamla görünt0lü konuşuyoruz inşallah babanıza acil şifa verir rabbim

Gidemiyorsaniz üzülmeyin.üzülüyorsaniz gidin.ileride pismanlik yasamamak adina 2 gun ya da 1 hafta olabilir.Ama hersey babanizi ne kadar cok sevdiginize bagli.baglar kopuk olunca insan böyle eli kolu bagli oturuyor demek ki.

Bazı yorumlar beni çok üzse de, yine de hepinize çok tesekkur ederim . .. bu sabaha karşı Allahin izniyle yola cikcaZ eşimle . 1 gün dahi kalsak seni uine de yalnız yollamam yollayamam bu benim fitratima aykırı dedi. çok kalamicaz . çünkü az izin alabilmiş . O da afedersiniz milletinin ayağının altını yalayarak kendini acindirarak resmen : @@ neyse ki sonuç itibariyle gidiyoruz . eşimin gelmesi aslında bana daha çok destek ve moral olacak ... böylesi nasipmiş . Belki orada sen git ben biraz daha kalıcam dicem o zaman ikna edicem o zaman kabul ederse daha fazla kalıcam babamin yanında Allahin izniyle insaallah . .. :'( gorumcem bile dedi bu akşam . seni memlekete gittiğinde bıraksın bari sen kal o geri gelsin. ne kadar kalırsan o kdr iyi senin için de moral olur dedi . ben de gidince soylicem bakalım ne dicek dedim...

6 gün kalicaz . 6. gün yola cikicaz :/
OH çok şükür...madem izin alabiliyordu keşke bu kadar uzulmeseydinizde heMen gitseydiniz..inanın bana o yol,hastane şartları bu kadar yormazdi sizi... eşiniz konusunda da minnet duymadan rahatlıkla kalın babaciginizın yanında... tekrar geçmiş olsun acil sifalar

Amin InşaaLlah . . olsun eşimden de Allah razı olsun yine de. ben bu zamana kadar ben gideygideyim diye ikna etmeye çalıştım zmaan kaybı yaşadık istem her gece konumuzdu benim gitmem zaten. onun iznine gelince . bugün sabahtan beri ona buna yalvarmış amire de kendi ia arkadaşlarına da herkesin bir işi
çıkmış . kimi demiş ben oraya gidicem kimi demiş memlekete gidicem ben de.. kafayı yicem dedi izin almaya çalışıyorum herkes bir sey diyo . ama yine de zorlicam dedi bugün telefonda. bu kdr izin alabilcgimi bile ümit etmiyordum ki zaten dedi. çünkü işlerimiz çok yoğun . benim yerime bakacak adam yok falan dedi. çok şükür izin aldık ya rahat rahat kaygısız gidicez. ama babamin durumu çok kötü olup. o doktor son evrede gelmişsiniz. kurtulma şansı düşük vss deseydi. kimde çok büyük üzüntü ve burukluk olurdu. amasimdi ALLAH var yok. sevinerek gidicem. babanı gorucem . o görünce bizi sevinecek moral olcak ona da dedi

Gerçekten çok sevindim hayırlı yolculuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…