- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
Keşke biraz dinimizi bilseniz de ona Gore insanlara yardımcı olsanız yanlış konusmalarinizla insanları yanlis yönlendirebilirsiniz sizin dediğimizi yapsa esindn ayrılır cocukla bir başına kalır arkasından da dul diye neler atarlar Allah bilir peki bunları yaşarken siz yanında olucakmisiniz hayır düşünerek yorum yapın lutfenSiz nerden dolma konuşuyorsunuz peki ???
Yollamıyor ne ya? ne aciz bi tipsiniz okudukça daral geldi. Hamilelik hastalık değildir eliniz ayağınız tutmuyor mu ne olacak otobüste?Ne yapabilirim . kendi kendime biletimi alıp otobüse binip basıp gitmeli mıyım ? Yollamiyor
Böyle bir mantık olamaz ama ya. Ne iyi kocalar ne kötü babalar var. Ya da tam tersi. Koca önde gekir diye babanız Mükemmelse özelliklç kocaya daha çok önem vermeyi ya da daha çok sevmeyi nasıl başarıyosunuz. Zaten kadın önce baba sözü dinlesin, sonra koca sözü. Sonra ee bu toplum gelişmez tabii. Çünkü çocukları yetiştiren anneler kendini yetiştirmiyor. Zaten tersi olsa fena güzel olurduk.="Yesimerdemm, post: 48797880, member: 796199"]Evlendikten sonra koca babadan önce gelir benimde babam var ve çok seviyorum Allah gostermesjn kimsenin başına gelmesin zor bir durum ama kocasını dinlemesi lazım tabiki de baba önemsiz değil babada çok önemli ama koca önce gelir
Arkadaşım dini yorum yasak... onun dışında eşim beni göndermese bu durumda ondan buz gibi soğurum. Ee yine boşanabilirim. Sonra da dul derler tabii. Dünyanın sonu ya... baya korkutmuşlar sizi küçükken bence. Üzüldüm="Yesimerdemm, post: 48798026, member: 796199"]Keşke biraz dinimizi bilseniz de ona Gore insanlara yardımcı olsanız yanlış konusmalarinizla insanları yanlis yönlendirebilirsiniz sizin dediğimizi yapsa esindn ayrılır cocukla bir başına kalır arkasından da dul diye neler atarlar Allah bilir peki bunları yaşarken siz yanında olucakmisiniz hayır düşünerek yorum yapın lutfen
Evlendikten sonra koca babadan önce gelir benimde babam var ve çok seviyorum Allah gostermesjn kimsenin başına gelmesin zor bir durum ama kocasını dinlemesi lazım tabiki de baba önemsiz değil babada çok önemli ama koca önce gelir
Yazdıklarınıza dikkat edin bu 1. 2.si daral geldiyse çıkın konumdanYollamıyor ne ya? ne aciz bi tipsiniz okudukça daral geldi. Hamilelik hastalık değildir eliniz ayağınız tutmuyor mu ne olacak otobüste?
Bu kadarcık değer görüyorsunuz eşinizden demek ki. bakıma muhtaç babanızı görmeye gittiğiniz için sepetlenmekten ya da hırpalanmaktan korkuyorsunuz işte. evliliğinizde bulunduğunuz nokta bu. Sizin isteklerinizin duygu düşüncelerinizin kıymeti yok. Kocanızdan izinsiz bananıza vefa bile gösteremiyorsunuz. bilin istedim.Bu kişiden kişiye değişen bir nokta iste .. ben onu yaparsam her şeyi göze almam lazım. su üzüntülü halimizle bir de eşimle bağım koparsa ben naparim bilmem.. ve benim anam üzüntüsünden ölür kesin :'(((
Gögsümü gere gere söylüyorum sizin tabirinizle bende "dul" kaldım. Ama kimse arkamdan tek kelime edemedi. Yanlış örnekler vererek size korkutma sindirme amaçlı empoze edilen kocandır ne yapsa yeridir baskılarından uzaklaşın derim.Keşke biraz dinimizi bilseniz de ona Gore insanlara yardımcı olsanız yanlış konusmalarinizla insanları yanlis yönlendirebilirsiniz sizin dediğimizi yapsa esindn ayrılır cocukla bir başına kalır arkasından da dul diye neler atarlar Allah bilir peki bunları yaşarken siz yanında olucakmisiniz hayır düşünerek yorum yapın lutfen
Neden olmasin,gayet de guzel bakilir,siz surekli bakamazsiniz evlisiniz cocugunuz olacak,kardesiniz ogrenci. Bakici hepinizden daha guzel bakar cunku tek isi babaniza bakmak olur. Gider gelir goz kulak olursunuz elbette ama bakimini yapmak imkansiz ben size simdiden soyleyeyim bir iki gunluk bir is degil cunku hastalikBizim en iyisi oraya yerlesmemiz lazım ya da. babamı buraya getirmemiz lazım
benim aklıma çözüm bu geliyor. bakıcı nereye kadar ? Babam bakiciyla ne kdr rahat olabilir... maddi manevi olacak is değil o bence
Keşke biraz dinimizi bilseniz de ona Gore insanlara yardımcı olsanız yanlış konusmalarinizla insanları yanlis yönlendirebilirsiniz sizin dediğimizi yapsa esindn ayrılır cocukla bir başına kalır arkasından da dul diye neler atarlar Allah bilir peki bunları yaşarken siz yanında olucakmisiniz hayır düşünerek yorum yapın lutfen
Din tüccarlığı nedir ya ne kadar saçma konuşuyorsunuz siz yazık musluman ulkemizeMune yine basladik din tuccarligina
Bilmiyorum ınaninki. tamamen babam kendini toparladiginda bakalım kendi işini kendi görecek durum da mi olacak .. oyle olursa cok fazla kaygılanmam . ama doktorun babama dediği şuydu. " cok erken zaman da gelmişsiniz bize. henüz ilk evrendesiniz. ameliyattan sonra kendinizi toparladiginiz da bile kemoterapi ve ilaçlı tedavi bile görmeyeceksiniz büyük ihtimal. ama sigarayı keisnlikle bırakacaksınız. onu geçin içilen ortam da bile durmaycaksiniz " dedi. benim babam ameliyat olacağı gune kadar sigara içti pofur pofurNeden olmasin,gayet de guzel bakilir,siz surekli bakamazsiniz evlisiniz cocugunuz olacak,kardesiniz ogrenci. Bakici hepinizden daha guzel bakar cunku tek isi babaniza bakmak olur. Gider gelir goz kulak olursunuz elbette ama bakimini yapmak imkansiz ben size simdiden soyleyeyim bir iki gunluk bir is degil cunku hastalik
Sizi cok iyi anliyorum,umarim kisa surede kendi kendisine bakacak duruma gelir. Ama ameliyat sonrasi uzun da surebilir bu evre ve sizin bunu dusunerek hareket etmeniz lazim. Siz bakiciyi tutun,arada goz kulak olun. Ne kadar surecek bakim isi bilemezsiniz ve en onemlisi de sizin bebeginiz olacak onu birakip babaniza 7/24 bakma imkaniniz olmaz. Tutun bakiciyi kafaniz rahat olsunBilmiyorum ınaninki. tamamen babam kendini toparladiginda bakalım kendi işini kendi görecek durum da mi olacak .. oyle olursa cok fazla kaygılanmam . ama doktorun babama dediği şuydu. " cok erken zaman da gelmişsiniz bize. henüz ilk evrendesiniz. ameliyattan sonra kendinizi toparladiginiz da bile kemoterapi ve ilaçlı tedavi bile görmeyeceksiniz büyük ihtimal. ama sigarayı keisnlikle bırakacaksınız. onu geçin içilen ortam da bile durmaycaksiniz " dedi. benim babam ameliyat olacağı gune kadar sigara içti pofur pofurBabam günde 2 paket sigara içen insandı . iste bu yüzden babama sınır oluyorum
baba niye böyle yapıyorsun. kendini öldürmek mi istiyorsun. bak ben kahroluyorum yer allahın günü gözlerim şişiyor ağlamaktan diyorum. ah be kizim ölünmuyor da ki keşke o kdr kolay olsa diyooooo :'((@@@@@@@@@
Arkadaşlar ben kocasının yaptığını doğru bulmuyorum zaten beni böyle koca sevdasi yapmayın anlamadiginiz kocasını hiçe sayıp gidemez eğer ki giderse büyük günaha girer ve boşanmaya sebep olur ve sonunda ne yaşanacağı belli olmaz kız hamile mantikli dusunur musunuz lütfen
Bilmiyorum ınaninki. tamamen babam kendini toparladiginda bakalım kendi işini kendi görecek durum da mi olacak .. oyle olursa cok fazla kaygılanmam . ama doktorun babama dediği şuydu. " cok erken zaman da gelmişsiniz bize. henüz ilk evrendesiniz. ameliyattan sonra kendinizi toparladiginiz da bile kemoterapi ve ilaçlı tedavi bile görmeyeceksiniz büyük ihtimal. ama sigarayı keisnlikle bırakacaksınız. onu geçin içilen ortam da bile durmaycaksiniz " dedi. benim babam ameliyat olacağı gune kadar sigara içti pofur pofurBabam günde 2 paket sigara içen insandı . iste bu yüzden babama sınır oluyorum
baba niye böyle yapıyorsun. kendini öldürmek mi istiyorsun. bak ben kahroluyorum yer allahın günü gözlerim şişiyor ağlamaktan diyorum. ah be kizim ölünmuyor da ki keşke o kdr kolay olsa diyooooo :'((@@@@@@@@@
Evet cnm kesinlikle cok cok iyi bakilmasi gerekiyo gercekten. Peki bi sure size gelme durumu mumkun olmaz mi? Eger yaninda kalacak kimse yoksaHer şeyi düşünüyorum ki ben. su an babamin yanına gittim gördüm geri geldim diyelim
sonrasi nolcak . bu adam yapayalnız yaşayan biri. bu ameliyattan sonra çok iyi bakılması lazım onun. her türlü . kim bakacak babama. bilmiyorum kafayı yicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?