Çok kötüyüm...

Siz nerden dolma konuşuyorsunuz peki ???
Keşke biraz dinimizi bilseniz de ona Gore insanlara yardımcı olsanız yanlış konusmalarinizla insanları yanlis yönlendirebilirsiniz sizin dediğimizi yapsa esindn ayrılır cocukla bir başına kalır arkasından da dul diye neler atarlar Allah bilir peki bunları yaşarken siz yanında olucakmisiniz hayır düşünerek yorum yapın lutfen

Böyle bir mantık olamaz ama ya. Ne iyi kocalar ne kötü babalar var. Ya da tam tersi. Koca önde gekir diye babanız Mükemmelse özelliklç kocaya daha çok önem vermeyi ya da daha çok sevmeyi nasıl başarıyosunuz. Zaten kadın önce baba sözü dinlesin, sonra koca sözü. Sonra ee bu toplum gelişmez tabii. Çünkü çocukları yetiştiren anneler kendini yetiştirmiyor. Zaten tersi olsa fena güzel olurduk.

Arkadaşım dini yorum yasak... onun dışında eşim beni göndermese bu durumda ondan buz gibi soğurum. Ee yine boşanabilirim. Sonra da dul derler tabii. Dünyanın sonu ya... baya korkutmuşlar sizi küçükken bence. Üzüldüm

Burada konu sahibine kimse keyfi gidin demiyor. Farkında mısınız baba akciğer kanseri, ameliyat olmuş? Şuan eşinin izin vermemesi resmen kötülüktür. İyi kötü her dediğine köle olun o halde. Cennete gidersiniz.. Anne babaya saygı, hürmet nerede kaldı? Akıl, mantık nerede...

Yollamıyor ne ya? ne aciz bi tipsiniz okudukça daral geldi. Hamilelik hastalık değildir eliniz ayağınız tutmuyor mu ne olacak otobüste?
Yazdıklarınıza dikkat edin bu 1. 2.si daral geldiyse çıkın konumdan
kalbinizi kırmak istemiyorum .

Bu
Bu kadarcık değer görüyorsunuz eşinizden demek ki. bakıma muhtaç babanızı görmeye gittiğiniz için sepetlenmekten ya da hırpalanmaktan korkuyorsunuz işte. evliliğinizde bulunduğunuz nokta bu. Sizin isteklerinizin duygu düşüncelerinizin kıymeti yok. Kocanızdan izinsiz bananıza vefa bile gösteremiyorsunuz. bilin istedim.

Hamilesiniz üzmek istemiyorum ama ben babamı akciğer kanserinden kaybettim yaşadıklarını ve süreci çok iyi biliyorum. anlattıklarınıza bakınca babanızın durumu pek iç açıcı değil sonucta hastalık ve herşey olabilir. Hamileliğiniz iyice ilerlemeden eşinizin işi, hamileliğin bahanesi ardına saklanmadan babanızı gidip görmeniz en güzeli olacak. Üzülerek yazıyorum babanıza birşey olsa gitmeyecek misiniz yine eşiniz işini, sizin hamileliğinizi mi bahane edecek. benimde ilk 4 ay kanamam oldu ve yattım sürekli ama sonrasında uzun yol çok yaptım anneme sağa sola gittim herşeyde yolunda şükür. iş işten geçtikten sonra gitmenin anlamı yok bu kadar dertleniyor üzülüyorsanız gidin görün. Ama anladığım şu eşiniz babanızdan önce geliyor ve eşin ne diyorsa onu yap içerikli msjlar bekliyorsunuz malesef size katılamayacağım.

Gögsümü gere gere söylüyorum sizin tabirinizle bende "dul" kaldım. Ama kimse arkamdan tek kelime edemedi. Yanlış örnekler vererek size korkutma sindirme amaçlı empoze edilen kocandır ne yapsa yeridir baskılarından uzaklaşın derim.

Bizim en iyisi oraya yerlesmemiz lazım ya da. babamı buraya getirmemiz lazım
benim aklıma çözüm bu geliyor. bakıcı nereye kadar ? Babam bakiciyla ne kdr rahat olabilir... maddi manevi olacak is değil o bence
Neden olmasin,gayet de guzel bakilir,siz surekli bakamazsiniz evlisiniz cocugunuz olacak,kardesiniz ogrenci. Bakici hepinizden daha guzel bakar cunku tek isi babaniza bakmak olur. Gider gelir goz kulak olursunuz elbette ama bakimini yapmak imkansiz ben size simdiden soyleyeyim bir iki gunluk bir is degil cunku hastalik

Mune yine basladik din tuccarligina

Ya konuyu nerelere getirdiniz yaa.. niye polemik cikartiyorusnuz anlamıyorum . konudan konuya atlıyorsunuz. dilinizin de kemiği yok maşallah . ... ! Eşim beni hırpalar beni ezer veya eziyor demiyor. sizin algınız çok garip hepsi bu.. herkesin kendine ait çizgileri vardır. Evet eşim beni ekmek almaya bile göndermez. her şeyimi ayağıma getirir ne dersem yapar. ama kendisi de benim dzimin dibindedir.. erkeğim yaparım kafasında değildir. kendi ne diyorsa onu yapar. çok şükür esim beni gayette baş tacı ediyor şükr . .. ayıca aksama gidiyoruz Çok zor izin almış kendini acindirmis . yerine geçecek olan kişiye de para vermiş.. . !

Su dini konuda DEM vuranlar mümkünse bir daha yazmasın benim konuma. sizin gibiler yüzünden konum kapanacak. susun Allah aşkına ya !!!!

Arkadaşlar ben kocasının yaptığını doğru bulmuyorum zaten beni böyle koca sevdasi yapmayın anlamadiginiz kocasını hiçe sayıp gidemez eğer ki giderse büyük günaha girer ve boşanmaya sebep olur ve sonunda ne yaşanacağı belli olmaz kız hamile mantikli dusunur musunuz lütfen

Bilmiyorum ınaninki. tamamen babam kendini toparladiginda bakalım kendi işini kendi görecek durum da mi olacak .. oyle olursa cok fazla kaygılanmam . ama doktorun babama dediği şuydu. " cok erken zaman da gelmişsiniz bize. henüz ilk evrendesiniz. ameliyattan sonra kendinizi toparladiginiz da bile kemoterapi ve ilaçlı tedavi bile görmeyeceksiniz büyük ihtimal. ama sigarayı keisnlikle bırakacaksınız. onu geçin içilen ortam da bile durmaycaksiniz " dedi. benim babam ameliyat olacağı gune kadar sigara içti pofur pofur Babam günde 2 paket sigara içen insandı . iste bu yüzden babama sınır oluyorum
baba niye böyle yapıyorsun. kendini öldürmek mi istiyorsun. bak ben kahroluyorum yer allahın günü gözlerim şişiyor ağlamaktan diyorum. ah be kizim ölünmuyor da ki keşke o kdr kolay olsa diyooooo :'(( @@@@@@@@@

Sizi cok iyi anliyorum,umarim kisa surede kendi kendisine bakacak duruma gelir. Ama ameliyat sonrasi uzun da surebilir bu evre ve sizin bunu dusunerek hareket etmeniz lazim. Siz bakiciyi tutun,arada goz kulak olun. Ne kadar surecek bakim isi bilemezsiniz ve en onemlisi de sizin bebeginiz olacak onu birakip babaniza 7/24 bakma imkaniniz olmaz. Tutun bakiciyi kafaniz rahat olsun

pff arkadaşım hala günah diyorsun.. kız konum kapanacak yazmayın diyor ..

kemoterapi falan görmyecekse toparlanması kolay olur. 3-5 aya ayağa kalkar merak etmeyin.. olduğu yerde bakıcı fikri mantıklı.. annenizle kardeşinizde arada kontrole gider ..

Evet cnm kesinlikle cok cok iyi bakilmasi gerekiyo gercekten. Peki bi sure size gelme durumu mumkun olmaz mi? Eger yaninda kalacak kimse yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…