Çok mu çirkinim :(

Tşk ederim kızlar iyi geldi bu konuşma bana biraz da olsa..

Canım sen bence estetisyenlere gidip de sakın boş yere para dökme. Hem ihtiyacın yok hem de boşu boşuna doğallığını kaybetmiş olursun. Sana verebileceğim tek tavsiye acilen bir psikolog uzmana görünmen. Anladığım kadarıyla takıntı olmuş bu konu sende.

o degil de seni sevecek nisanlanacak birini bulmussun daha ne ya o da olmasaydı . demek ki neymis herkesin kendine has bır güzelligi varmıs.

O kadar yıllık üyeyim çirkinim diye bağırıyorum kimse gelip bana destek mesajları atıp "güzeeelsiğğğğn" demedi burdaki gibi. Bütün kız kardeşlere teessüflerimi hüzünlü bir şekilde bildiriyorum. =(

Konu sahibi, Ten renginiz çohoş. Ayrıca güzellik dediğiniz nedir ki yani, çağlar boyunca değişen bir takım anlayışlar silsilesi.

O kadar yıllık üyeyim çirkinim diye bağırıyorum kimse gelip bana destek mesajları atıp "güzeeelsiğğğğn" demedi burdaki gibi. Bütün kız kardeşlere teessüflerimi hüzünlü bir şekilde bildiriyorum. =(

Konu sahibi, Ten renginiz çohoş. Ayrıca güzellik dediğiniz nedir ki yani, çağlar boyunca değişen bir takım anlayışlar silsilesi.
:) güzeeeeeelsiğğğğğn :) tşk ederim.

benım eskı erkek arkadasım var arada bakıyorum profiline bu sene bır kızla cıkıyor kız senın anlattıgın özellıklere sahıp ama oyle tatlı gülüyor kı oyle ıcten bakıyor kı ya dedım bu kız buna layık degıl , normalde hep baya boyle model derecesınde benden falan guzel kızlarla cıktı hep salladı attı hatta dedım kıza bak dudagı dolgun burnu hokka yüzü elma kemıklı muhtesem guzellerle cıktı sımdı bu kızcagızla cıkıyor ama kızın yuznden gozunden guzellık saflık hanımlık akıyor içim erıdı güçlü de bır kız gıbı görünüyor umarım dedım bu kızı üzmüyordur yaşı da vardı kızın, zengın de degıl yani onun ıcınse dıyceksınız degıl, yani demek onun da ıcınde ıyılık varmıs kı o kızı bulmus ,
esın veya aılesı dalga gecıyorsa salla, ben de cok zayıflayınca esımın aılesı durmaksızın kılo al deyıp delırtıyor benı hasta gıbı falan da dıyorlar ama ben sureklı kılo verıp aldıgım ıcın soyluyorlar,
sen o profıl avartar resmındekı kızsan cok guzel gorunuyorsun serenay sarıkaya da anlattıgın özellıklerı tasıyor gayet super, guzel yerlerını ortaya cıkar madem.

Allah'ın yarattığı bir insanla kimsenin dalga geçmeye hakkı yok bu hakkı onlara vermeyin lütfen.Kilo meselesine gelince yaş ilerledikçe istemesenizde alırsınız bugün zayıf diyen adam yarın şişman diye aldatır, çünkü zihniyeti bozuk.
Burnunuzu çok rahatsız oluyorsanız küçük bir operasyonla düzeltin.
Dislere gelince okadar güzel yapılıyor ki gerçekten farkı yok.
Not: Dalga geçen insanlıktan nasibini alanlar para versin değiştirmesi kolay...

Kız sen delirdin mi ben senin kilona inmek için aç kalıyorum aç :))) mis gibi 1 gram yağ yok ne istesen giyersin çokta yakışır. Kıskançlıktan ölüyor millet canım ondandır o bıraksana öyle dediklerinde ben memnunum ne giysem yakışır siz giydiğinizde çıkan yağlarınıza bakın de :) külaha konmuş dondurma gibi pantolon giyince göbek yağlarınız löpür löpür çıkıyor de :) kız az çirkefleş :)

Canim oncelikle turk standartlarinin üzerinde bir boyun var bunun icin kendinle gurur duy:) kilo almak icin doktora basvurabilirsin dislerin icin tel taktirabilirsin bunlar düzelmeyecek seyler değil bende yaklasik 1 ay once burun estetiği oldum çeşitli sakalara maruz kalıyordum ve en onemlisi beni rahatsiz ediyordu bunu yaşamayan biri anlamaz ama hic bir erkek arkadaşım burnun kotu demedi madem oyle ceksin gitsin :)

Merhaba,
Çok zor zamanlar geçiriyorum birkaç gündür konumu okuyan arkadaşlar bilir. Ancak yıllardır yaşadığım bu kendime güvensizlik son birkaç gündür daha fazla baş göstermeye başladı bende..
Ben 1,70 boyunda 48 kg buğday tenli bi bayanım. Herşeyden önce kilo sorunum var. Ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Protein kaçağım var. Bundan önce 55 kiloydum ancak sol yumurtalığım tümör olduğu için alındı ve ameliyattan sonra ciddi şekilde zayıfladım. Birçok bayan arkadaşım benim fiziğime özenirken nişanlım ve kendi ailem alay konusu yaptılar. Ciddi şekilde de baskı uygulanıyor kilo al diye.
Haricinde ne yazık ki çok ama çok çirkin bir burnum var. Burun ucum düşük. Hafif kemer var ve gülerken burun ucum resmen dudağıma değecekmiş gibi hissediyorum (Bunu yazarken bile utanıyorum kendimden) Burun deliklerim çok büyük. Nefret ediyorum burnumdan !
Dişlerim deseniz ayrı bir sorun. Çarpık çurpuk. Alt kısımları hele delirecek gibi oluyorum onları gördükçe. Ağız ve diş bakımıma özen gösteririm ama çok çarpık olduğu için rahat temizlenmiyor ve kötü bir görüntü çıkıyor ortaya.
Evet şükürler olsun sağlığım yerinde ama ciddi derecede kendimi kötü hissediyorum. Sanki insanlar benim burnuma,ağzıma,kiloma bakıyor ve beni kınıyorlar gibi hissediyorum. Önceden bu kadar ileri derece değildi bu sorun. Şimdi bir de bunları düşündüğüm için ne bakım yapmak geliyor içimden ne dışarı çıkmak nede başka bişey. Nede olsa çirkinsin kızım diyorum kendi kendime..
Benim bu duygulardan kurtulmam gerekiyor..
Yardım edin :KK43: :KK43: :KK43:

Ne diyim Allah baska dert vermesin, kilo diyetisyenle alinir gidersen sayet, ha sunuda unutma asil fazla kilolu olmak buyuk dert sagligin yerinde olduktan sonra bence dert etmemelisin vede sana bu konuda baski yapan suursuzlarada kilolu olmanin asil sorun oldugunu anlatmalisin.

Onun disinda dis ve burun tedavi ve mudahalelerle duzelecek seyler cok buyuk sorunlarin varsa bir dis doktoruna ve estetik cerahhah gitmelisin, kisaca dermansiz dertlerin yok. Ama asil sorun bunlari gercekten sen mi dert ediyorsun yoksa ailen ve suursuz nisanlin tarafindan yapilan baskilardan mi bunaldin onu bilemeyecegim ancak resmen seni kendinden sogutmuslar bir insan kendine bu kadar eziyet etmez baska turlu.

Ben de burnumu hiç begenmem yaa ezelden beridir böyle bu. Ama eşim yüz yapına çok uygun diyor, estetik olursan yakışmaz diyor, beğeniyor kisacasi. Nisanlinizin sizi en çok beğenen kişi olması gerekirken söylemleri hiç hoşuma gitmedi. Beğenmiyorsan kapı orda diyin.

Seni beğenmeyen seninle olmasın, kendini kötü hissettirmeye kimsenin hakkı yok.

Sağlık için bir sorun teşkil etmeyecekse tahin ve pekmez kilo aldırıyor, ekmekle yiyince... Bende çok işe yaramıştı yıllar önce...

Dişlerin için doktora gidebilirsin. Çarpıklık giderilebilir. Dişlerini temizleterek, beyazlatma da yapabilirsin.

Saçlarına, cildine rutin bakımlar yapabilirsin. Banyoda 15 günde 1 kese yapman, banyo sonraları vücuduna soğuk su tutman cildini taze ve diri tutar. Ayak ve el bakımına özen gösterebilirsin. Oje, makyaj vs. bunları eksik etme :)

Önce bu tarz bakımlarla kendini yenile, hala burnun rahatsız ediyorsa estetik olabilirsin ama burun ameliyatı bildiğim kadarıyla zor bir operasyon... Onu da olduğu gibi kabul edebilirsin. Belki kendine baktıkça gözüne kötü gelmeyecek ;)

Resimdeki sizmisiniz?
Konunuzu daha once okumustum ama bi resim felan gormeden " yok valla bak cok guzelsin' diye ikna etmek istemedim.
Ama resimdeki sizseniz cokta guzel bi kizsiniz. Kim begenmiyormus bu kizi ya? Sakami bu insanlar?

Bu kadar rahatsizsan yaptir psikolojini bozucagina burnunla disini boz yeniden yaptir. Dinde de eger fazlasiyla rahatsizsaniz psikolojiniz bozuluyorsa yaptira bilirsiniz diye bisey duymustum. Zaten kim ne derse desin insanin kendini aynada nasil gordugudur onu etkileyen

Seni beğenmeyen seninle olmasın, kendini kötü hissettirmeye kimsenin hakkı yok.

Sağlık için bir sorun teşkil etmeyecekse tahin ve pekmez kilo aldırıyor, ekmekle yiyince... Bende çok işe yaramıştı yıllar önce...

Dişlerin için doktora gidebilirsin. Çarpıklık giderilebilir. Dişlerini temizleterek, beyazlatma da yapabilirsin.

Saçlarına, cildine rutin bakımlar yapabilirsin. Banyoda 15 günde 1 kese yapman, banyo sonraları vücuduna soğuk su tutman cildini taze ve diri tutar. Ayak ve el bakımına özen gösterebilirsin. Oje, makyaj vs. bunları eksik etme :)

Önce bu tarz bakımlarla kendini yenile, hala burnun rahatsız ediyorsa estetik olabilirsin ama burun ameliyatı bildiğim kadarıyla zor bir operasyon... Onu da olduğu gibi kabul edebilirsin. Belki kendine baktıkça gözüne kötü gelmeyecek :KK66:
Ameliyat zor degil aslinda ama insanin olmadan önce iyi dusunup tasinmasi gerekiyor :)

Benim de burnum ALLAHın gücüne gitmesin ama hoş değil yani, kemerli ve büyük :) Sizin gibi boy ve kiloya sahibim hem de. Fakat bu beni tamamen çirkin yapmaz ki, benim de başka güzelliklerim vardır muhakkak. Muhakkak beğenilen türlü özelliklerim vardır. Nişanlınız da sizi beğenmiş ki nişanlanmış, şimdi neyin havasıymış bu? Tamam bazı insanlar bazılarına göre daha güzel oluyor, bu gerçek ama çirkin insan olmaz. Benim yüzüme resmen çirkin olduğumu söyleyenler ya da ima edenler oldu, kırılmadım mı, kırıldım ama hiç belli etmedim, ha bunu yapanlar da hemcinslerim yani, hiç bir erkekten duymadım ve ilgi de görürdüm erkeklerden, demek ki var bi gider :)))) tövbe tövbe.
Ben nişanlınızı çok kınadım, Size moral verip destek olacağına acımasızca dalga geçmesi asıl onu çirkin yapar. Bilmiyorum böyle bir - çok pardon ama -hödükle nasıl hayat geçer...

Back
X