- 26 Ocak 2017
- 14
- 7
- 1
- Konu Sahibi umutsuzkiz1
-
Çok haklısınızhadi hadi derslerine geleceğine odaklan aşk meşk işleri işin olduktan sanra ciddileşsin sonra neden kadınlaromız eziliyor söz sahibi olamıyor diyoruz
kızım olsa bu tepkiyi verirdim tabi size kalmış gerisi
Adımız konsun demedim, ben hep erken olduğunu düşündüm zaten. Öyle dememin sebebi adamın ailemle tanışıyor olması ve benim onunla konuşarak, buluşarak aileme yanlış yaptığımı düşünmemdi.33 yaşındaki adama bir nevi 'ailemi kandıramam, adımız konsun' demişsiniz ortada fol yumurta yokken.
Başlığın cevabı kısaca; evet!
Ailemi benden önce tanıyor bu durumda annesini, babasını tanıdığı kıza başka beklentiler içine girebilir mi?Görüşmeyin. Beklenti başka.
Derslerine, geleceğine odaklan.
Arama mesaj atma.
Ailemi benden önce tanıyor bu durumda annesini, babasını tanıdığı kıza başka beklentiler içine girebilir mi?
Çok teşekkür ederim iyi niyetiniz ve dilekleriniz için.Hımm... Doğru beklentiye girmeyebilir.
Tamam diyelim beklentisi yok.
'Yanlış' yapamam cümleniz onu kırmış olabilir. Size iyi niyetle yaklaştıysa siz de böyle cümle kurarak. "Nasıl hakkımda yanlış düşüncelere sahip olabbilir" diye düşünüp kırılmış olabilir.
Bence yinede siz bekleyin elbet arar bir şey der. Sessiz kalın.
Blöfte yapıyor olabilir. Bir daha görüşmek istediğimde görüşsün, çıksın dışarı diye!
Kalbinize söz geçirin kapılmayın rüzgarına. Allah doğru insanlar çıkarsın karşınıza.
Başlıktaki sorunun cevabı konunun içinde gizli:) Sansliymissin bence. Okumana bak. İki ilgi alaka gördün diye geleceğini heba etme. Belli ki sende gereginden fazla deger vermissin bir haftalik iliski diyosun. Bence sadece duygusal bir boslugunu doldurmus daha fazla anlam yukleme. İlerde daha cok yasarsin inşallah hakettigin gibi sevgi saygı dolu arkadaşlıklar. Hedefinden şaşma. Sevgili başka zamanda bulunur ama diğer fırsatları kaçırırsan bulman zor olur.Ailemi benden önce tanıyor bu durumda annesini, babasını tanıdığı kıza başka beklentiler içine girebilir mi?
Çok teşekkür ederim :))Başlıktaki sorunun cevabı konunun içinde gizli:) Sansliymissin bence. Okumana bak. İki ilgi alaka gördün diye geleceğini heba etme. Belli ki sende gereginden fazla deger vermissin bir haftalik iliski diyosun. Bence sadece duygusal bir boslugunu doldurmus daha fazla anlam yukleme. İlerde daha cok yasarsin inşallah hakettigin gibi sevgi saygı dolu arkadaşlıklar. Hedefinden şaşma. Sevgili başka zamanda bulunur ama diğer fırsatları kaçırırsan bulman zor olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?