- 19 Ekim 2020
- 31
- 60
- 3
- 41
- Konu Sahibi pembebulut111
-
Yani artik her seyi sorun etmezseniz tabi sansiniz var☺Herkese merhabalar. Ben 36 yaşındayım ve İstanbulda yaşıyorum. Burada güzel bir işim var. Yalnızlıktan başka bir sıkıntım yok. Şu yaşıma kadar karşıma çıkan kişilerde her zaman bir kusur buldum. Kimine “dış görünüşü böyle”, kimine “işi şöyle”, kimi için “ailesinde şu var” gibi eleştrilerde bulundum. Sonuç ortada. Ailem de bu durumuma çok üzülüyor. Aslında düşününce gerçekten çok şükür başka bir derdim yok ama bir de ailemi, düzenimi kurabilseydim diyorum. Sizce hala şansım var mı bilmiyorum. Benim gibi olan, bu yaşlarda güzel evlilikler yapan var mıdır bilmiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Bunda üzülecek bir şey yok aslında. Tabi ki içimize sinmeyenle ilişki yaşamamalıyız. Yaşınız da çok geç değil evlilik için. Bundan başka derdiniz yoksa çok şanslısınız bence. Şimdiye kadar aşık olmadınız diye şimdiden sonra da bu konu için karamsarlık yaşamaya değmezHerkese merhabalar. Ben 36 yaşındayım ve İstanbulda yaşıyorum. Burada güzel bir işim var. Yalnızlıktan başka bir sıkıntım yok. Şu yaşıma kadar karşıma çıkan kişilerde her zaman bir kusur buldum. Kimine “dış görünüşü böyle”, kimine “işi şöyle”, kimi için “ailesinde şu var” gibi eleştrilerde bulundum. Sonuç ortada. Ailem de bu durumuma çok üzülüyor. Aslında düşününce gerçekten çok şükür başka bir derdim yok ama bir de ailemi, düzenimi kurabilseydim diyorum. Sizce hala şansım var mı bilmiyorum. Benim gibi olan, bu yaşlarda güzel evlilikler yapan var mıdır bilmiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Eşimin arkadaşı subay iki sene önce 39 yaşında evlendi eşi 40 yaşında bir öğretmen hanımdı. Şuan 7 aylık bi kızları var. Herşey her yaşta mümkün. Yeterki hayatınız için makul olanı görün yoksa kusur herkeste varHerkese merhabalar. Ben 36 yaşındayım ve İstanbulda yaşıyorum. Burada güzel bir işim var. Yalnızlıktan başka bir sıkıntım yok. Şu yaşıma kadar karşıma çıkan kişilerde her zaman bir kusur buldum. Kimine “dış görünüşü böyle”, kimine “işi şöyle”, kimi için “ailesinde şu var” gibi eleştrilerde bulundum. Sonuç ortada. Ailem de bu durumuma çok üzülüyor. Aslında düşününce gerçekten çok şükür başka bir derdim yok ama bir de ailemi, düzenimi kurabilseydim diyorum. Sizce hala şansım var mı bilmiyorum. Benim gibi olan, bu yaşlarda güzel evlilikler yapan var mıdır bilmiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?