- 16 Nisan 2012
- 2.116
- 3.695
- 358
- Konu Sahibi pembebulut111
-
Bir benim herhalde evlenip pişman olmayan
Ben de 36'yim bekarim. Geriye dönüp baktigimda hayir dedigim icin pisman oldugum kimse yok. Bir sekilde icinize sinmediyse demek ki yanlis olan birseyler vardi. Nasip olsaydi olurdu. Allah hakkimizda hayirlisini versin.Herkese merhabalar. Ben 36 yaşındayım ve İstanbulda yaşıyorum. Burada güzel bir işim var. Yalnızlıktan başka bir sıkıntım yok. Şu yaşıma kadar karşıma çıkan kişilerde her zaman bir kusur buldum. Kimine “dış görünüşü böyle”, kimine “işi şöyle”, kimi için “ailesinde şu var” gibi eleştrilerde bulundum. Sonuç ortada. Ailem de bu durumuma çok üzülüyor. Aslında düşününce gerçekten çok şükür başka bir derdim yok ama bir de ailemi, düzenimi kurabilseydim diyorum. Sizce hala şansım var mı bilmiyorum. Benim gibi olan, bu yaşlarda güzel evlilikler yapan var mıdır bilmiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
var var tanıdığım maşallah çok ama çok mutlu inşallah sizin de karşınıza çıkar gönlünüzden geçenHerkese merhabalar. Ben 36 yaşındayım ve İstanbulda yaşıyorum. Burada güzel bir işim var. Yalnızlıktan başka bir sıkıntım yok. Şu yaşıma kadar karşıma çıkan kişilerde her zaman bir kusur buldum. Kimine “dış görünüşü böyle”, kimine “işi şöyle”, kimi için “ailesinde şu var” gibi eleştrilerde bulundum. Sonuç ortada. Ailem de bu durumuma çok üzülüyor. Aslında düşününce gerçekten çok şükür başka bir derdim yok ama bir de ailemi, düzenimi kurabilseydim diyorum. Sizce hala şansım var mı bilmiyorum. Benim gibi olan, bu yaşlarda güzel evlilikler yapan var mıdır bilmiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Maşaallah. Ne güzel.Bir benim herhalde evlenip pişman olmayan
Peki siz karşınızda kusursuz 19 ararken...
Siz kusursuzmusunuz...
Karşınızda ki kişide aradığınız kriterler sizde fazlası ile mevcut mu?
Evlilik zaten herkesin yürütebileceği bı kurum değil...
Siz evlilik yürütebileceğinizi düşünüyormusunuz?
Hani siz karşıyı görürken kendinizi görüyormusunuz.
Örnek kadın iyi iş istiyor ev istiyor ama kendin de yok.
Ben öğretmenim kariyerli adam olsun diyor. Ama kariyerli adamın aradığı öğretmen bı eş değil ki... Bu ayrımın farkında olmak gerek.
Neden olmasın ki 36 da da evlenirsiniz 46 da da.
Önemli olan kendinizi iyi tanımak.
Nasip bu işler ama gerçekçi olun çok güzel değilseniz çok yakışıklı beklemeyin. Çok zengin değilseniz aynı şekilde para beklemeyin yani beklentinizi ortalamaya indirin.Herkese merhabalar. Ben 36 yaşındayım ve İstanbulda yaşıyorum. Burada güzel bir işim var. Yalnızlıktan başka bir sıkıntım yok. Şu yaşıma kadar karşıma çıkan kişilerde her zaman bir kusur buldum. Kimine “dış görünüşü böyle”, kimine “işi şöyle”, kimi için “ailesinde şu var” gibi eleştrilerde bulundum. Sonuç ortada. Ailem de bu durumuma çok üzülüyor. Aslında düşününce gerçekten çok şükür başka bir derdim yok ama bir de ailemi, düzenimi kurabilseydim diyorum. Sizce hala şansım var mı bilmiyorum. Benim gibi olan, bu yaşlarda güzel evlilikler yapan var mıdır bilmiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?