- Konu Sahibi agresifkiz
-
Sizinkisi şımarıklık gibi geldi bana. Staj yaparken bilmiyor muydunuz mesleği sevmediğinizi ? Bence sizin tek sorununuz bu yaşa kadar ailenizin eteği altından ayrılmamış prenses muamelesi görmüş olmanız. Zamanla alışırsınız, mesleği sevemediyseniz bir yandanda baska üniversite okursunuz. İsimi sevmiyorum diye intihar etmek mi olur ? Üstelik yeni atanmışsınız,muhtemelen cok yoğunsunuz ondan mesleği sevmiyorum diyorsunuz. Ben üniversiteye kadar cocukları sevmiyorum asla sınıf öğretmenliği yazmam diyordum stajda anladım cocukları sevdiğimi. Daha doğrusu çocuklara bir seyler öğretmeyi,paylaşmayı.
Istifa et
Şimdi buraya " senin yerinde olmak isteyen binlerce kişi var"cılar gelir.
Ama bir işin içinde yaşarken hayat böyle olmuyor.
Sevmeden işe gitmenin ne olduğunu iyi biliyorum. Yerimde olmak isteyenler var diye düşünmüyor insan işe giderken.
Benim tavsiyem biraz daha zamam vermeniz. Ortalık çok karışık ve zor bir süreç. O sebeple alışmanız biraz daha zaman alabilir.
En azından 6 ay çalışın. Olmazsa ondan sonra istifa edersiniz.
Şu an her şey cok yeni. Birazcık zamam tanıyın kendinize.
Bu is sevmeden yapilacak bir is degil okurken nasil farketmedin yapamayacaginiEdemem borçlarım var etsem nerde çalışacağım ailemi de üzmek istemiyorum
Elbet zordur ama gerçekci olmak gerekirse Türkiye'de sevdiği işi yapan insan sayısı çok az. Ama siz bölümü sevmemissiniz mesleği değil. Benim de stajdaki sınıf hocam bana mobbing uygulayıp sinirden ağlatırdı bana "senden öğretmen olmaz,sen öğrermen mi olacaksın " derdi. 9 yaşındaki öğrenci bana hakaret edince susmak zorunda kalmıştım. Ama hicbir zaman kalkıpta ben bu mesleği yapmam sevmiyorum demedim. Sizinki de aynı hesap bir ortama küsüp tüm mesleğe kinlenmişsiniz. Çaba göstermiyorsunuz sevmek için. Elindekinizle yetinip nasıl başka bölüme geçebilirim fırsatı kullanmanız lazım. Kimse hicbir şeye en tepeden istediği yerden başlamıyor zamanla oturuyorŞöyle ki stajlarımda da yoğun bakım sevmediğimi istemediğimi biliyordum ama işe başlarken seçme şansı vermediler sormadılar bile. Ben mesela yenidoğan çok severim ama seçme şansım olmadı. İnanın sevmediğiniz bir işi yapmak çok zor.
Biraz zaman ver kendine,düşün. Borç harç hallolur bi şekilde. Mutsuzsan devam etme.
sen şu sevgilisi gitme diyen üye değilmisin?
Yogun bakımda hastaları gordukce mı kotu hissediyorsun, gurbet yuzunden mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?