- 19 Temmuz 2016
- 24
- 11
- 88
- Konu Sahibi ezgiskdkslkd
-
Öyle düşünme cnm yaparım mutluyum de kendi kendine hayata pozitif bak ne güzel bir hayatın var rabbim daha güzel şeyler çıkartsın karşına inşallahHayattan gram zevk almiyorum. Kendime ozguvenim yok. Bircok hayalim var ama kendimi kapana kisilmis hissediyorum. Okudugum bolumde Turkiye'de is bulma ihtimalim yok. Yurtdisina nasil ve ne zaman gidebilirim bilmiyorum ve bu beni daha cok uzuyor. Kosuyorum, yeni dil ogreniyorum, yuzuyorum vsvs ama bir turlu mutlu hissetmiyorum. Hayal kurmaktan da zevk almiyorum artik.
Turkiye'den gidip kendime sifirdan hayat kurmak istiyorum. Ama asla dogru zaman gelmiyor.Bence ilk olarak ne istediğinizi bilmelisiniz. Neyden rahatsız oluyorsunuz neden boşluğa düştünüz bunu sessiz bir ortamda düşünüp kendinizle konuşarak çözebilirsiniz
Doğru zamanı beklersen ohoooo daha coook beklersin bi cesaret bi adım lazım...Turkiye'den gidip kendime sifirdan hayat kurmak istiyorum. Ama asla dogru zaman gelmiyor.
Elinden gelen herseyi yaptın mi pekiTurkiye'den gidip kendime sifirdan hayat kurmak istiyorum. Ama asla dogru zaman gelmiyor.
su cumleyi kendime inandirmaya calisiyorum ama farkindayim dogru zamani beklersem ohoooooo :) vijjjjjt diye bilinmezlik surprizlerine akicam insallah :)Doğru zamanı beklersen ohoooo daha coook beklersin bi cesaret bi adım lazım...
Aksine cok fazla var, belki de simariklik yapiyorum bilmiyorum. Ozguvenim o kadar dusuk ki mutlu olmayi haketmiyormusum gibi hissediyorumHayatinizda hic mi sukredeceginiz bir durum yok?
Umarim, tesekkur ederim guzel dilekleriniz icinÖyle düşünme cnm yaparım mutluyum de kendi kendine hayata pozitif bak ne güzel bir hayatın var rabbim daha güzel şeyler çıkartsın karşına inşallah
Haklisiniz ama henuz mezun olmadim. Mezun olacagim gunu bekliyorum. Yaklasik 2 yil daha demek oluyor bu ve ben 2 yil daha bekleyecek gucu kendimde goremiyorumDoğru zamanı beklersen ohoooo daha coook beklersin bi cesaret bi adım lazım...
Hayır be reis yapma şunu kendine gel.Haklisiniz ama henuz mezun olmadim. Mezun olacagim gunu bekliyorum. Yaklasik 2 yil daha demek oluyor bu ve ben 2 yil daha bekleyecek gucu kendimde goremiyorum
kac yasindasiniz?boyle seyler insan karakterinin otururken gecis donemlerinde cok yasanir.Aksine cok fazla var, belki de simariklik yapiyorum bilmiyorum. Ozguvenim o kadar dusuk ki mutlu olmayi haketmiyormusum gibi hissediyorum
Hayattan gram zevk almiyorum. Kendime ozguvenim yok. Bircok hayalim var ama kendimi kapana kisilmis hissediyorum. Okudugum bolumde Turkiye'de is bulma ihtimalim yok. Yurtdisina nasil ve ne zaman gidebilirim bilmiyorum ve bu beni daha cok uzuyor. Kosuyorum, yeni dil ogreniyorum, yuzuyorum vsvs ama bir turlu mutlu hissetmiyorum. Hayal kurmaktan da zevk almiyorum artik.
cnm şu dönem kimse önünü göremiyor ki. biz okuduk meslek sahibiyiz de ne oldu?covit var malum. herkes bunalımda sabırlı ol bakalım gün doğmadan neler doğar.Haklisiniz ama henuz mezun olmadim. Mezun olacagim gunu bekliyorum. Yaklasik 2 yil daha demek oluyor bu ve ben 2 yil daha bekleyecek gucu kendimde goremiyorum
Umarim bulabilirim tutunacak bir sey. Daha once kacirdigim firsatlara uzuluyorum aslinda. Neden bunu yapmadim sunu soyle yapmadim diye kendimi cok yiyip bitiriyorum ve asla ani yasayamiyorumHerkesin kendince derdi mutsuzluğu var ama bir şekilde basa çıkıyoruz sizde umutsuz olmayın illa elle tutulur birseyler vardır
Yapmadim en cok bu beni uzuyor maalesefElinden gelen herseyi yaptın mi peki
Yapmadim en cok bu beni uzuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?