Çok özeniyorum:(

Allah rızası İçin yiyip içtiklerinizi koymayın alan var alamayan var hamile olur canı çeker bir atasözü var ya gezip gördüğünü anlar tedirgin içtiğin senin olsun çokta severim bu sözü
aynı şeyi yazdım sizin yorumunuzu görmeden. aklın yolu bir

günaydın
geçengün kocayla kavga ettim
sonra 2 kahve yaptım
çektim attım instagrama
herkes mutluluğunuz daim olsun maşallah çekti
mutlumuydum HAYIR

Şu son yazdığın iki cümle var ya
hayat felsefem oldu artık

Yani ben size şöyle diyeyim. Sevgilimin bir arkadaşı var acayip kıskanırdım şimdi severim aslında. Neyse kız sürekli sevgilisiyle fotoğraf atıyor. Tabi bu benim için delirme demek. Çocuğun başını yiyorum bizi niye paylaşmıyorsun niye benden utanıyorsun vs.
Sonra ne oldu baktım bunlar her kavgada fotoğrafları silmeler profilleri ayırmalar falan. Böyle şeyler yapıyorlar.
Dedim kalsın.

Bir arkadaşım vardı. Facebook kullanıyordu o gerçi ama sürekli eşiyle fotoğraf paylaşır ve oradan birbirlerine aşk sözleri mırıldanırlardı.
-Ne kadar güzel çıkmışsın birtanem
-Teşekkür ederim hayatım seni o kadar çok seviyorum ki
tarzı fotoğraf altında, daha da abartı bir şekilde mesajlaşırlardı.
Çok geçmedi ayrılık haberlerini duyduk.

Adı üstünde poz... Bir çoğu yalan hayat.
Siz sizin olmayanla ilgilenmeyin. Elinizdekilerin kıymetini bilin. Şükredin..

Allah bilir o kadınların kocalarıyla aileleriyle ne dertleri var da bir evlilik yıldönümünde methiyeler diziyorlar..diye düşünüyorum artık..

Bundan on sene önce farkettim sosyal medyanın beni mutsuz ettiğini. Daha o zaman instagram yoktu. Her Facebook’a girişimden sonra üzerime bi mutsuzluk çökerdi. Kapattım hesabımı gittim. Hala da hiç hesabım yok.
Zaten sosyal medyanın insanları mutsuz ettiğini Facebook bile kabul etti geçenlerde. Mutsuz olmamak için daha fazla mesaj atın paylaşım yapın falan diye açıklama yaptıkar.
Yani şekerim sosyal medyanın mutsuz ettiği insan sadece sen değilsin. Kapat kurtul

Mutlu insan mutluluğunu göstermek İçin çaba sarfetmeyen insandır,digerleri de gösterişe,birilerine göz dağı verme veya kendini başkalarıyla kıyaslama gibi şeyler sonucu paylaşılan gerçek dışı şeyler.

O sunum yapan arkadaşlardan bir tanesini otellerin resmi sitelerinden sunum resimlerinden çalarak yaptığını ortaya çıkarmıştık.Şuan baktık hala devam ediyor.O yüzden gülüp geçmek çok ciddiye almamak lazım.

siz olsanız eviniz dağınıkken resim koyar mısınız bence onlar ev temiz olduğu zaman evin değişik yerlerinde hep resim çekiyorlar ev pis olduğu zaman bile onları yayınlıyorlar bana çok saçma geliyo sunum falan alt tarafı bi kahve içecek sanki sadrazam torunu bi de evler hep pembe bunların kocaları nasıl izin veriyor evde hayat yok ki oyuncak ev gibi onların ki imrenilecek bi durum değil hatta bence psikolojik bi sorun mükemmel olmayan hayatını bakın benim mikemmel hayatım var deyip piyasaya sürüyorlar

Gösteriş onlar canım . Orada o kadar hayatlarını reklam etmeleri de sırf ego tatmini . Herşeyi ben yapabiliyorum benim Hayatım şöyle ben böyleyim diye özendirmek amaç sadece

onların hepsi yalan. yalan kız vallahi yalannn..
gırtlak gırtlağa kavga edip de 5 dk geçmeden düğün fotosunu #tbt #aşkkocam #balkocam #huzurumsun #iyikitanıdım diye etiketleyip paylaşan bir arkadaşım var.
on dakka önce herifi boğuyodun ne ara barıştınız da bal kaymak oldunuz diyorum, aaa ama zümrüt sende hiç taktik bilmiyosun kaynanama nispet yapmam lazım diyo.
pembikgeberik gelinler hepsi -_-
en basiti bak bi kadın var eskiden arkadaşlık ederdim ama fitne fesadını görünce çıkardım hayatımdan.
sayfasına gir dersin ki ne şahane bir eş; ne şahane bir anne; ne şahane bir ev hanımı, iş kadını; ne şahane gelin, elti. böyle söylersin. ama içini anlatmıyım bile çünkü kötü bir insan. sadece dışardan ilk görüşte aman ne iyi insan dersin amaa bütün sülaleyi birbirine kattı. kocası herkese rest çekti kimse hak etmediği halde hem de. kötü görümceler gibi oldu yorumun bu kısmı ama hakikaten buzdağının alt tarafını görüp kadının içini bildiğim için böyle konuşabiliyorum...

off yüksek doz kezbanlık bu herhalde, değişik bi arkadaşınız varmış

Bir de sosyal medyadan laf sokma çabaları var manidar bi söz paylaşıp derdini gelip insanın yüzüne diyemeyenler

off yüksek doz kezbanlık bu herhalde, değişik bi arkadaşınız varmış
kezbanlık demeyelim de, bakış açısı diyelim..
evet bana göre de yanlış. misal ben kocamla kavga edince bırak instagramdan onla aşklı kelebekli böcekli çiçekli foto paylaşmayı, aynı havayı paylaşmam ayol boğazını hakkaten sıkasım gelir kimseye nispet yapmak da aklıma gelmez. ama o; kaynanasının alt kattan kavga seslerini duyup sülaleye kendisini reklam etmemesi, çenesini kapatması için foto paylaşır.
kadınlar olarak gerçekten cins cinsiz. ne güzel farklı farklı yaratmış Rabbil alemin -_-

engelleyin öyle soytarı sayfaları. kendi hayatınıza odaklanın hobiler edinin

hayal dünyası oralar hep engelleyin gitsin.

Bence çoğu çalışmıyor, çalışan bir kadın evine o kadar vakit ayıramaz o kadar yemek yapamaz gibi geliyor bana yada ben çok beceriksizim bilmiyorum

instagrama üye olucaktim bunlari okuyunca hevesim kaçti zaten kocam izin vermiyordu iyiki vermemiş amann.

Bence çoğu çalışmıyor, çalışan bir kadın evine o kadar vakit ayıramaz o kadar yemek yapamaz gibi geliyor bana yada ben çok beceriksizim bilmiyorum
bir çoğuna promosyon ürün gönderiyor markalar. çünkü reklam yapıyorlar sayfalarında. genelinin geliri iyi, çoğu ev hanımı ancak çalışsalar bile yardımcıları oluyor evlerinde..
çocukla çombalakla evde yemek bulaşık çamaşır ütü temizlik koca kişisi, iş yerinde müşteriler iş arkadaşım paralar bilmem neler hepsi hepsi geçip karşımdan bana aval aval bakarken ben de bir pembik geberik gelin oluyorum bir pembik tatlış minnoş anniş oluyorum ki hiç sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…