- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
aynı şeyi yazdım sizin yorumunuzu görmeden. aklın yolu birAllah rızası İçin yiyip içtiklerinizi koymayın alan var alamayan var hamile olur canı çeker bir atasözü var ya gezip gördüğünü anlar tedirgin içtiğin senin olsun çokta severim bu sözü
günaydınKızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
Şu son yazdığın iki cümle var yaEvinin dağınık halini koyacak değil ya.yada kocasıyla kavga anını videoya çekip atacak değil.insanlar zaten mutlu anlarının fotoğrafını çeker.bunlarda tabi olayı abarttıkları için sizde öyle bi algı oluşmuş.eltimin gösterdiği bi kadına hayret ediyoruz bizde.7 tane çocuklu bi kadın ve hergün o sunumlar o yemekler allahım nasıl yapıyo.sabahtn akşama kadar mutfaktan çıkmaması lazım insanın.biz iki çocukla bo..muzda boğuluyoz
Sosyal medyada hiç takılmam takılanlardan da hoşlanmam ama saygı duyarım.. Ama çok şükür eşimle nerdeyse hiç kavga etmeyiz 5 yılda 2 kere etmemişizdir.Bunlar her gün kocayla sarmaş dolaş poz veriyorlar hiç mi kocayla kavga etmezler
Bundan on sene önce farkettim sosyal medyanın beni mutsuz ettiğini. Daha o zaman instagram yoktu. Her Facebook’a girişimden sonra üzerime bi mutsuzluk çökerdi. Kapattım hesabımı gittim. Hala da hiç hesabım yok.Kızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
off yüksek doz kezbanlık bu herhalde, değişik bi arkadaşınız varmışonların hepsi yalan. yalan kız vallahi yalannn..
gırtlak gırtlağa kavga edip de 5 dk geçmeden düğün fotosunu #tbt #aşkkocam #balkocam #huzurumsun #iyikitanıdım diye etiketleyip paylaşan bir arkadaşım var.
on dakka önce herifi boğuyodun ne ara barıştınız da bal kaymak oldunuz diyorum, aaa ama zümrüt sende hiç taktik bilmiyosun kaynanama nispet yapmam lazım diyo.
pembikgeberik gelinler hepsi -_-
en basiti bak bi kadın var eskiden arkadaşlık ederdim ama fitne fesadını görünce çıkardım hayatımdan.
sayfasına gir dersin ki ne şahane bir eş; ne şahane bir anne; ne şahane bir ev hanımı, iş kadını; ne şahane gelin, elti. böyle söylersin. ama içini anlatmıyım bile çünkü kötü bir insan. sadece dışardan ilk görüşte aman ne iyi insan dersin amaa bütün sülaleyi birbirine kattı. kocası herkese rest çekti kimse hak etmediği halde hem de. kötü görümceler gibi oldu yorumun bu kısmı ama hakikaten buzdağının alt tarafını görüp kadının içini bildiğim için böyle konuşabiliyorum...
kezbanlık demeyelim de, bakış açısı diyelim..off yüksek doz kezbanlık bu herhalde, değişik bi arkadaşınız varmış
engelleyin öyle soytarı sayfaları. kendi hayatınıza odaklanın hobiler edininKızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
bir çoğuna promosyon ürün gönderiyor markalar. çünkü reklam yapıyorlar sayfalarında. genelinin geliri iyi, çoğu ev hanımı ancak çalışsalar bile yardımcıları oluyor evlerinde..Bence çoğu çalışmıyor, çalışan bir kadın evine o kadar vakit ayıramaz o kadar yemek yapamaz gibi geliyor bana yada ben çok beceriksizim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?