- 4 Mart 2014
- 874
- 459
- 323
Arkadasimin ablasi kocasiyla anlasamaz kendisi de cok gecimsiz birisidir hamile oldugunu ogrenir ogrenmez profilineProfillerinde de genelde yazanlar "kocasının aşkı, prensesinin-prensinin annesi, çok mutlu, çok aşık" oluyor. Hiç şaşmaz. Şu 4lüden biri muhakkak yazar.
Arkadasimin ablasi kocasiyla anlasamaz kendisi de cok gecimsiz birisidir hamile oldugunu ogrenir ogrenmez profiline
Evli,Mutlu,Cocuklu yazmis
Sanki cocugu hemen dogdu da...
:) :)
Ben hamileyken birak instagrami whatsapp a bile bebekle ilgili resim bile koymadm
Şöyle diyeyim, her ne kadar vıcık vıcık da olsa hayattan tat almayı biliyorlar. Temizlik mevzusuna gelince fotoğrafta kir görünmez. Şöyle bir düzenleyip foto atıyorlar ona aldanmayın. Çocukları tabii ki ağlıyor ama onlar çocuğu uyutup bi saat vakit bulsalar hemen kahve yapıp “ay dur nete atayım” modunda oluyorlar. Kocayla sarmaş dolaş olmaya gelince işte onun gerçekten düzgün bir evlilikle yakınen ilgisi var. Yani kocasıyla sorun yaşayan öyle selfie falan atamaz ama şu var: bir çoğunun maddi sıkıntısı var evde. Yani illa kocayla tartışmalı olmak gerekmiyor. Ama tutup da o maddi sorun foto atmasına engel olmuyor tabii ki de. Yani hayattan bir şekilde keyif alıyorlar gösterişi seviyor olsalar da. Böyle durumlarda ben aynı şekilde hissetmek için ne yapabilirim diye düşünürüm ve genelde cevabı bulurum. Siz de onların mutluluğunu kusursuz sanıp özenmek yerine pembiş gelinlerin çokça yaptığı kurabiyeye kurdele takmak gibi saçma ama mutlu eden küçük şeylerden keyif almaya çalışın. Bunu bir yerde paylaşmak zorunda da değilsiniz ayrıca.Kızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
Ek olarak;Kızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
Bir de örnek vereyim. Yengemin iki kızı da kocaya kaçtı. Birisi 15 yaşındaydı. Amca kederinden ölmek üzere artık. Her gün bir kavga gürültü. Kardeşlerle kanlı bıçaklılar. Sülale birbirine girmiş vaziyette. Ve bu yenge her hafta kızlar ve damatlarla “canlarımla bilmemne keyfi” diye foto paylaşır.Ama kaçan kızlar kocalarıyla barışmaya geldiklerinde amcanın içmeye gittiğini kimse bilmez. Yani aile durumlarına asla kanmayın.Kızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
Sorma. Birde çekiliş yapıyorlar ya, beni benden alıyorlarBazen harçlıklarını da koyuyor fenomen teyzemiz
Bir diğeri kocadan dayak yiyor, ama oğluyla her saat başı Selfie. Koca yanında yok çünkü belki koca onun yüzünü bile görmüyor nefretinden. Yani baksanız ay ne kadar modern anne dersiniz. Bu kişi bir de sürekli ne kadar harika bir kişilik olduğuna dair özlü sözler paylaşır durur deli olacağımKızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
Evet şimdi anladımYok inanın züğürt tesellisi değil. Mesela şöyle olur, X kişisi 1 haftada/2 haftada bir gönderi paylaşır. Ama bunlar hem mutevazi maksatlıdır hem de biraz ''zenginim, mutluyum'' havası vardır. Bu X kişisinin mutlu olduğuna ve maddi imkanına inanırım.
Ama Y kişisi 7/24 paylaşım yapıp, yok sunumum, yok gezmem, yok kocişim diye paylaşım yapıyorsa o zaman senin telefonda ne işin var derler adama. Ben gezerken fotoğraf çekmek en son aklıma gelir, etrafa odaklanırım çünkü. Veya kocamla mutluysam o an ona odaklanırım. İnsanlara neden göstereyim?
Twitter iyidir, orda da herkes depresyondaEvet şimdi anladımve çok mantıklı geldi... zaten çoğu bir çok markaya vs reklam da yapıyor. Yok kampanyalar düzenliyorlar yok ürün tanıtıyorlar; sanırım takipçi çekmek için ve spnrasonda da çok kişiye ürün reklamı yapabilmek için o gösterişli hayatlar... ama ben arkadaşlarımdan da tanıdıklarımdan da hayatına özeniyorum çoğu kişinin ya sosyal medyada kim olursa olsun genelde herkes mutlu anlarını paylaştığı için böyle bir etkisi var işte :)
canım ben sana bi arkadaştan örnek vereyim kadının doğum günü harika bir masa atmış eşiyle bi poz vermiş altına tabi destan arkadaşa yazdım hemen ne romantik eşin var mutlu yıllar canım ne söylesin ne eşi canım ben hazırladım fotograf çekilmek için ben tabi şok oldum yani hep sahte hayatlar sahte mutluluklarKızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
Kızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
Daha oğlunu sünnet ettirince,kestirdigi pipisinin resmini koyanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?