Çok özeniyorum:(

Profillerinde de genelde yazanlar "kocasının aşkı, prensesinin-prensinin annesi, çok mutlu, çok aşık" oluyor. Hiç şaşmaz. Şu 4lüden biri muhakkak yazar.
Arkadasimin ablasi kocasiyla anlasamaz kendisi de cok gecimsiz birisidir hamile oldugunu ogrenir ogrenmez profiline
Evli,Mutlu,Cocuklu yazmis
Sanki cocugu hemen dogdu da...
:) :)
Ben hamileyken birak instagrami whatsapp a bile bebekle ilgili resim bile koymadm

Görgüsüzlük böyle birşey demek ki :) öyle çok var, sözde mahremiyete çok önem verir, gerçekte tüm hayatı ortadadır.

Ben hiç ozenmiyorum , aksine bana çok itici geliyor.

Neden ozeneyim ki ?
Başımı sokabilecegim bir evim
Bana değer veren, çocuklarına elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir eşim
Ve en önemlisi 2 tane pirlantam var ben Allahtan daha ne isterim...
Aç değiliz açıkta değiliz şükür nesine ozeniyosunuz , sunum yapmak temizlik yapmak çok mu önemli :)

Allah rızası İçin yiyip içtiklerinizi koymayın alan var alamayan var hamile olur canı çeker bir atasözü var ya gezip gördüğünü anlar tedirgin içtiğin senin olsun çokta severim bu sözü

Ah İnan’ın bir çok şeyler göründüğü gibi değil. Ya neler gördüm, deli gibi aşkını ilan edenler, instagramda mutlu aile tablosu çizenler sonra birden boşananlar -aslında hiç mutlu değillermiş.
Ya hele ki instagram öyle bir şey olmuş ki, olumlu yorumlar geldikçe daha çok ispat etmek çabası oluyor sanki - bakım biz hep böyle mutluyuz diye. Sadece bazıları bunun böyle olmadığını kabul ediyorlar. Bugün eşimle şiş kavga ettik diyenler. Biz haftanın 5 gün dışarda yemek yiyoruz çünkü ben bulaşık yıkamayı yemek yapmayı sevmiyorum diye açık açık söyleyenler. Sizce omlar hiç mi üzülmezler, başkalarına özenmezler? Yok öyle bir şey. Bazen kendi arkadaşlarımda bile görüyorum bunu. Kozlar arasında dedikodular var ama gel gör ki resim çekilmeye gelince ne de güzel bir arkadaş grubu deyip özenirsin :) arka planı asla bilemezsin, bilmediğin bir Şeyede özenmeye gerek Yok

Onlarinda baska dertleri var sanmayin hayatlari dort dortluk kimsenin hayati dort dortluk degil..

Gostermelik hersey kanmayin..

Şöyle diyeyim, her ne kadar vıcık vıcık da olsa hayattan tat almayı biliyorlar. Temizlik mevzusuna gelince fotoğrafta kir görünmez. Şöyle bir düzenleyip foto atıyorlar ona aldanmayın. Çocukları tabii ki ağlıyor ama onlar çocuğu uyutup bi saat vakit bulsalar hemen kahve yapıp “ay dur nete atayım” modunda oluyorlar. Kocayla sarmaş dolaş olmaya gelince işte onun gerçekten düzgün bir evlilikle yakınen ilgisi var. Yani kocasıyla sorun yaşayan öyle selfie falan atamaz ama şu var: bir çoğunun maddi sıkıntısı var evde. Yani illa kocayla tartışmalı olmak gerekmiyor. Ama tutup da o maddi sorun foto atmasına engel olmuyor tabii ki de. Yani hayattan bir şekilde keyif alıyorlar gösterişi seviyor olsalar da. Böyle durumlarda ben aynı şekilde hissetmek için ne yapabilirim diye düşünürüm ve genelde cevabı bulurum. Siz de onların mutluluğunu kusursuz sanıp özenmek yerine pembiş gelinlerin çokça yaptığı kurabiyeye kurdele takmak gibi saçma ama mutlu eden küçük şeylerden keyif almaya çalışın. Bunu bir yerde paylaşmak zorunda da değilsiniz ayrıca.

Ek olarak;
Bir de örnek vereyim. Yengemin iki kızı da kocaya kaçtı. Birisi 15 yaşındaydı. Amca kederinden ölmek üzere artık. Her gün bir kavga gürültü. Kardeşlerle kanlı bıçaklılar. Sülale birbirine girmiş vaziyette. Ve bu yenge her hafta kızlar ve damatlarla “canlarımla bilmemne keyfi” diye foto paylaşır.Ama kaçan kızlar kocalarıyla barışmaya geldiklerinde amcanın içmeye gittiğini kimse bilmez. Yani aile durumlarına asla kanmayın.

Bir diğeri kocadan dayak yiyor, ama oğluyla her saat başı Selfie. Koca yanında yok çünkü belki koca onun yüzünü bile görmüyor nefretinden. Yani baksanız ay ne kadar modern anne dersiniz. Bu kişi bir de sürekli ne kadar harika bir kişilik olduğuna dair özlü sözler paylaşır durur deli olacağım gece ise yemeğin tuzu yüzünden kavga çıkar ama onu yazmaz haliyle. Bu boyutu da var. Ayrıca annemle babam en iyi anlaşan çiftlerdendir mesela ama internette en son paylaştıklaro foto sekiz ay öncesine aittir anlatabildim mi? Ben mutlu olmayı başarmaktan bahsettim diğer yorumlarımda da hep. Mutlu olunan/çalışılan anları nete koymaktan değil.

Evet şimdi anladım ve çok mantıklı geldi... zaten çoğu bir çok markaya vs reklam da yapıyor. Yok kampanyalar düzenliyorlar yok ürün tanıtıyorlar; sanırım takipçi çekmek için ve spnrasonda da çok kişiye ürün reklamı yapabilmek için o gösterişli hayatlar... ama ben arkadaşlarımdan da tanıdıklarımdan da hayatına özeniyorum çoğu kişinin ya sosyal medyada kim olursa olsun genelde herkes mutlu anlarını paylaştığı için böyle bir etkisi var işte :)

Twitter iyidir, orda da herkes depresyonda

Pek çok yorum var, pembe gelin gerçeği diye kitap yazılır yakında rahat olun. Hergün ev silmiyorlar haftada 1 temizlik yapıyorlar o sırada kıyafet değişe değişe 100 poz çekiyorlar bütün hafta veya ay paylaşıyorlar. Eşleriyle de çoğunun arası iyi değil fenomenler birer birer boşanıyor. Aslında hayatlarında çok yalnız insan bunlar internete harcayacak çok vakitleri var. Özenmiyorum o pozların arkasında neler var düşündükçe korkuyorum.

canım ben sana bi arkadaştan örnek vereyim kadının doğum günü harika bir masa atmış eşiyle bi poz vermiş altına tabi destan arkadaşa yazdım hemen ne romantik eşin var mutlu yıllar canım ne söylesin ne eşi canım ben hazırladım fotograf çekilmek için ben tabi şok oldum yani hep sahte hayatlar sahte mutluluklar

Pembiş sunumcu kızların özenilecek neyi var bizzat yengemin kendisi Pembiş sunumcu gelin, instagramdaki hayatı imrenilecek kadar var evet ama normalde amcam hırtonun tekidir. Kalp şeklinde yumurta yaptı diye kavga çıkmıştı evde, yalan bunlar yalaaaannnn basit banel avam avam şeyler

Çünküüü onlar çok ponçik,çünküüü onlar kocişinin prensesi,çünküüü onlar mikemmel anne,çünküüü onların hayattaki tek başarısı bunlar... O yüzden takılma boşver,onlar da ponçik ponçik takılsın sosyal medyada. Ruhunu böyle doyuruyolar demek ki..
Çağımızın hastalığı..Hastalık bu, bu hastalığa yakalanmadığın için yat kalk dua et bence. Düşünsene evini fotoğraf çekeyim de koyayım diye temizliyor,ya da yemek masasını süslü püslü hazırlamak için saatlerce uğraşıyor. Ne için sosyal medyada yayınlamak için. Ya da sürekli kendisinin merak edildiği psikolojisi..Ne zor bir hayat, aman allahım..
Gerçekten kendilerine ayırdıkları değerli bir an yok, sürekli foto çekeyim ekleyeyim telaşı.. Ruh hastalığının bir çeşidi işte..

Aynen çok merak ediyorum nasıl yetiştiriyorlar
Hep güllük gülistanlık olmaz evlilik o konuda merakım yok ama birini takip ediyorum sabah oh mis oldu ev gibisinden temizlik sonrası paylaşım öğlen kocasıyla geziyor akşama sanarsın misafir var gibi yemekler gece kapanış bi kahveyle.. nasıl yetişiyor bunlara.. 2 tanede çocuğu var. aranızda o pembiş gelinlerden varsa anlatsın.

Hayatlarının guzel yonlerını gosterıyorlar.Zorluklarını paylasmıyorlar.Sonucta gercek hayat degıl ki hersey meydana cıksın.Gosteriş birazda tıcari. Hayatlarındakı boslukları dolduryorlar.Ama soyle bir durumda var.Bu dunyada herkesın sınavlarının derecesı farklıdır.Kiminin yükü agırdır.Kımıne gorede tırnagı kırılsa derttir.Cogunun basit dertleri vardır.Zaten olan sıkıntılarını paylasmıyorlar.Daha bir kere kocamla kavga ettim dıye paylasan gormedim.Herkesın kocası mukemmel.Bir tamıdıgın panık atak hastası sosyal medyada sureklı paylasım yapıyor.Resmen oynuyor.Aslında mutsuz ama herseyı mukemmelmiş gibi cabasında.Takılmayın hersey gercek degıl.Belki buyuk sorunları yok ama gosterdıklerı kadar mukemmel hayatları yok.

Herkeste bi zaten "zirvedeyim sesin duyulmuyor hehehehehehe" algisi yaratmaya calismak var.. Kimisi dogrudur ama cogu dogru degil. Birisine yakindan sahit oldum mesela. Arkadasimin ablasi cocuk dogurunca instagrama dadandi ve takipci sayisi biraz yukseldi. Harika yazilar yaziyor, disaridan hayati mukemmel gozukuyor. Kocasiyla, ailesiyle, kendisiyle hic problemi yokmus gozukuyor. Arkadasla dertlesirken ablasiyla problem yasadiklarini anlatmaya basladi. Meger o mutluyum mutluyum pozlari eski nisanlisinin esiyle birbirlerini gizliden gizliye takip etmeleriymis. O tatlis sunumlar, bitmeyen sevgi sozcukleri sadece gosteris icinmis. Asagilik kompleksi yani sizin anlayacaginiz. Herkes hayatimda problem yasar sadece bazilari cok iyi oyuncu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…