Çok özeniyorum:(

Birde her Allahın günü kociskosuna yaptığı menüyü paylasiyor. Sanki çok meraklıyız lapa pilavına, uyduruk yemeğine :) hele bi sunum yapıyor, hilton otelde yoktur o özen. Hele şu çay sunumlari. Kurabiyeler falan ayy düşündükçe deli oluyorum

Ben de yeni evli sayılırım, çocuk da yok ama evim hiç de öyle her an misafire hazır tertemiz değil. Belki insan kassa olur ama bu hayata temizlik yapmaya gelmedim ben şahsen.. Misal şu an evi b.k götürüyor, kalkıp temizlik yapmaya üşeniyorum, süpürgeyi koydum salonun ortasına, beni bekliyor gelse de süpürse diye He akşam yemeğini de kayınvalideme kitledim akşama geleceğiz diye, ondan kafam rahat biraz

Ben yabancı bir blogger anneyi takip ediyorum, bir gün yazı yazmıştı herkes sizin sorduğunuz gibi sormuş ona mesela hep mi mutlusun diye, yazmış çocuklarından birinde rahatsızlık varmış, kendi yaşadığı hastalıklar ameliyatlar, eşi babasını ve abisini kaybetmiş neler neler....Tabi ki bunları değil güzel anları koyuyorum ve o fotoğraflar için saatlerce uğraşıyoruz diye epey anlatmıştı. Onu okuduktan sonra iyice emin olmuştum.Ki benim etrafımda da var her yerde öpücüklü fotoğraflar gezmeler tozmalar oysa kadın eşini en yakın arkadaşı ile yatakta basmış, aldatılmış dayak yemiş neler neler...Özeniyorsanız bakmayın bakarsanız da özenmeyin. Gereksiz.

akşam kurabiye yapayımda kocişkomla foto paylaşayım
yada hazır alayım ne uğraşcm üstüne purda şekeri dökerim ben yapmışım gibi gösteririm

İnstagramda en son özeneceğim şey pembe gelinler olurdu. :) Ki benim karşıma hiç çıkmıyorlar. Daha çok gezi ile ilgili şeyler çıkıyor çünkü çok özeniyorum sürekli gezme halinde olanlara ama yapmacık olanlara değil. Genelde yabancıları takip ediyorum

Açaba bi an kendimi mi okuyorum dedim.

Sevgili konu sahibi. Ekranda sadece bize gösterilen kadar biliyoruz o hayatları. Kimse kirini pasını paylaşmaz herkes iyiyi güzeli imrenilecek olanı paylaşır. Kendinizden pay biçin.

Kimseye ozenmeyin. Herkes kendi hayatinin guzelliklerine şükretmesini bilmeli. Hayata "seyirci" olmaya gelmedik ki baskalarini "izleyelim". Kendi hayatimizi yasamaya geldik. Herkesin acisi tatlisi var.

Mesela Karsi bloktan bir kadin benim ciceklerimi izliyormus otururken. Bence kendisi de cicek alsin sevsin sulasin, baskalarini izlemekten daha mutlu olur. Her buyuduklerinde cicek actiklarinda 10 kat daha cok sevinir.

Ay cidden ya kocalari nasil izin veriyor ben de anlamam. Ben oturma grubu begenmistim. Rengi pembeydi ama gercekten sadece oturma odasinin tarzini sevmistim rengi pembe diye beycim barbie evi gibi o ne oyle bayar bu beni. zaten evde hersey pembe dedi ki evimizdeki pembe seyler bir elin parmagini gecmez. Yatak ortumuz bikac tabak ve sadece bir tane sus esyasi. onlarin da baska rengini bulamamistim magazada cok sevdigim icin de mecbur aldim ki ben pembe renkten cok hoslanmam da ve biz istemedi diye oturma grubunu onu mint yesili yaptirdik ben bide onlar gbi kurdele taksam herseye yastiklari giydirsem adam ne dusunur acaba

Hangi hesaplar bana da deyiverinsenize merak ettim. Burda yazamıyorsanız özelden yazın lütfen

çalışmasaydım ohooo kim tutardı beni acaba biraz erken uyanmakla herşey haloluyo yada biraz plan program fazla zorlamaya gerek yok

ben hayatlarının o kadarda gösterdikleri kadar mükemmel olduğunu düşünmüyorum. istesem bende bir kaç gün içinde bunu yapabilirim yani ne göstermek istersem takipçiler onu görür. mutlu olur muyum? tabi ki hayır. önemli olan benim mutlu olmam. inşallah onlarda mutlulardır. ama bence hiç bir şey göründüğü kadar mükemmel değildir. çoğumuz anne ve hemen hemen her bebek şahsına münasır olsa da yaptıkları kakadan tut saçtıkları yemek aynı! hı tabi diğerinin bakıcısı vardır, temizlikçisi vardır anne çocuğu ile kaliteli zaman geçiriyordur vs vs. ama belkide başka bir durumdan ötürüde çok mutsuzdur. ben anneliğimin ilk 1 yılında çok zorlanmıştım. kim gördü bunu, hiç kimse. herkes ayyyy annelik ne yakışmış, ay her şey ne güzel şeklinde yorumlar yaptı. halbuki ben evde ağlıyordum, zırlıyordum :) lohusa kafasına girmiştim sonuçta ve sonrası işe dönene kadar delirmeceler. çünkü kızım kolikti. her ne kadar pempiş pembiş bir evim olmasada, lokumları kahvenin yanında vazoların içinde sunmasam da, klozeti örtü ile giydirmesemde, her hafta masaja gitmesem de insanlar gösterdiğim kadarını görürler. mutlumuyum, Allaha şükür. ben böyle şeylere takılınca sağlık konularını aklıma getiriyorum. birde sosyal medyada evlatları sağlık sorunu yaşayan çaresiz anneleri görünce utanıyorum kendimden ve şükrediyorum ^.^

"Mutlu fotoğraflar, mutsuz insanlar" diye bir söz var.
Tam da sanal aleme uygun bir söz.
Bir insan sosyal medyada ne kadar mutlu ve zengin görünmeye çalışıyorsa o kadar mutsuz olduğunu düşünüyorum hep.
Sürekli bir şeyleri ıspatlama çabası içindeler ve çok çocukça göründüklerinin farkında değiller

Son düzenleme:
Hangi hesaplar bana da deyiverinsenize merak ettim. Burda yazamıyorsanız özelden yazın lütfen

Bende ınstagram kullanıyorum benimde öyle takip ettiklerim var şaşırıyor insan ev hep bak dök yala, her akşam çeşit çeşit yemekler, her akşam tatlılar, kuruyemişler bilmem neler. Hele o alınan eşyalar sürekli yeni yeni tabak çanaklar, sunumlu kahvaltılar, yok yeni ayakkabı aldım yok kıyafet aldım şunu bunu aldım yani sırf oraya koymak için yapıyorlar diye düşünüyorum benimde durumum iyi bende mutluyum ama abartı buluyorum nereye sığıyor o kadar eşya. Dün akşam birisi tbt yapmış yaz meyvelerini koymuş yazdan kalma bir fotoğraf bende hamileyim canım karpuz istiyor bulamıyorum dedim bunu koyuyorsunuz benim gibi hamileleri düşünmüyor musunuz yani onu paylaşınca ne oluyor anlamıyorum ki bende hamileyim hiç düşünmemiştim diyor bir de enteresan ama hiç özenmeyin gerçekten sosyal medyaya koymak için çekilen yapılan şeyler diye düşünüyorum artık insanlar gelen beğeni ve yorumlarla tatmin oluyorlar bir de yok emek veriyorum paylaşıyorum yorum beğeni az geliyor diye çemkiriyorlar

İnsanlar tabiki temiz evinin fotoğrafını koyar dağınık evi niye koysunlar böyle düşün.

Bence çoğu çalışmıyor, çalışan bir kadın evine o kadar vakit ayıramaz o kadar yemek yapamaz gibi geliyor bana yada ben çok beceriksizim bilmiyorum

Bende beceriksizim. Dun eve geldim iki saat sonra esim gelecek bi corba bi makarna zor yetistirdim evim ise haftasonunu bekliyor temizlik icin

Zevkler ve renkler ayrı ayrı, tartışmaya gerek yok bence.

Kişi evi tertemiz, pespembe mutlu ise öyle olsun.
Sen kemdin öyle mutlu olacaksan, onların izinden git.

Beni gezmek, okumak ve spor mutlu ediyor, o yüzden evim hep dağınık

sandalyelere biskrem oturtan, mandalinaya pasta şemsiyesi saplayan pembiş simli yastıklı kadınların bunları gösterme çabasına mı özeneceğim yahu dr banu çiftci'ye özeniyorum bak, afrikaya gidiyor ordaki kadınların derdine çare olabilmek için ,su kuyusu bile açtırmış.. böyle amaçlara hizmet etmesi lazım bence sosyal medyanın..

Ayy canım biri var öyle takibe almışım aman yani kadının evinde herşey pembe mavi. O kadar çok dekorasyon eşyası ıvır zıvır var ki evinde duvarlar dolu astıklarıyla, sehpalar üzerlerinde yine ıvır zıvır, yok mumlar, hele mutfak hergün yen birşey alıp paylaşıyor tezgahın üzeri bit pazarı mübarek ne ararsan var yine onun duvarlarında da birşeyler.Eşini de paylaşıyor eşi de sert gibi duruyor ama o adam o eve girdiğinde nasıl daralmıyor ben merak ediyorum yaa çizgi film evi gibi taşınmaya kalksa 6 ay sürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…