Birde her Allahın günü kociskosuna yaptığı menüyü paylasiyor. Sanki çok meraklıyız lapa pilavına, uyduruk yemeğine :) hele bi sunum yapıyor, hilton otelde yoktur o özen. Hele şu çay sunumlari. Kurabiyeler falanyediğini, içtiğini koyanlara ben de çok kızıyorum. ne güzel demişler yediğin içtiğin senin olsun gezdiğini anlat diye. şimdi ne hale geldik. görgüsüzlükten başka bir şey değil. alamayan olur, canı isteyen olur çok ayıp ya. eleştiri yazmamak için zor tutuyorum kendimi böylelerine. hem neyin kafası 2ben bunu yedim. görün'. saçma
Kızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
akşam kurabiye yapayımda kocişkomla foto paylaşayımBirde her Allahın günü kociskosuna yaptığı menüyü paylasiyor. Sanki çok meraklıyız lapa pilavına, uyduruk yemeğine :) hele bi sunum yapıyor, hilton otelde yoktur o özen. Hele şu çay sunumlari. Kurabiyeler falanayy düşündükçe deli oluyorum
Açaba bi an kendimi mi okuyorum dedim.Ben de yeni evli sayılırım, çocuk da yok ama evim hiç de öyle her an misafire hazır tertemiz değil. Belki insan kassa olur ama bu hayata temizlik yapmaya gelmedim ben şahsen.. Misal şu an evi b.k götürüyor, kalkıp temizlik yapmaya üşeniyorum, süpürgeyi koydum salonun ortasına, beni bekliyor gelse de süpürse diyeHe akşam yemeğini de kayınvalideme kitledim akşama geleceğiz diye, ondan kafam rahat biraz
Kızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
siz olsanız eviniz dağınıkken resim koyar mısınız bence onlar ev temiz olduğu zaman evin değişik yerlerinde hep resim çekiyorlar ev pis olduğu zaman bile onları yayınlıyorlar bana çok saçma geliyo sunum falan alt tarafı bi kahve içecek sanki sadrazam torunu bi de evler hep pembe bunların kocaları nasıl izin veriyor evde hayat yok ki oyuncak ev gibi onların ki imrenilecek bi durum değil hatta bence psikolojik bi sorun mükemmel olmayan hayatını bakın benim mikemmel hayatım var deyip piyasaya sürüyorlar
çalışmasaydım ohooo kim tutardı beni acaba biraz erken uyanmakla herşey haloluyo yada biraz plan program fazla zorlamaya gerek yokKızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
İnsanlar tabiki temiz evinin fotoğrafını koyar dağınık evi niye koysunlar böyle düşün.Kızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
Bence çoğu çalışmıyor, çalışan bir kadın evine o kadar vakit ayıramaz o kadar yemek yapamaz gibi geliyor bana yada ben çok beceriksizim bilmiyorum
Ay cidden ya kocalari nasil izin veriyor ben de anlamam. Ben oturma grubu begenmistim. Rengi pembeydi ama gercekten sadece oturma odasinin tarzini sevmistim rengi pembe diye beycim barbie evi gibi o ne oyle bayar bu beni. zaten evde hersey pembe dedi ki evimizdeki pembe seyler bir elin parmagini gecmez.Yatak ortumuz bikac tabak ve sadece bir tane sus esyasi. onlarin da baska rengini bulamamistim magazada cok sevdigim icin de mecbur aldim ki ben pembe renkten cok hoslanmam da ve biz istemedi diye oturma grubunu onu mint yesili yaptirdik ben bide onlar gbi kurdele taksam herseye yastiklari giydirsem adam ne dusunur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?