- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 33
Bak gece gece şükür sebebi olduBenim evim spor
Böyle pembis yastigim falan yok hele şu ikramliklarim hic mi hic yok şükürler olsun allahima:)
AynenBen bardakla çayı koyarsam şükrediyorum
Bunyeme ters
Ben de temizliklerini merak ediyorum o evlerinBi de bunların mutfak tezgahının tavana kadar ıvır zıvır dolu olanı var ben de onu nasıl temizlediklerini düşünüyorum.
Bi de bi ara temizlik sonrası halıya vanilya dökenler vardı
çok güzel bir et parçası iyi ki paylaştın yazsaydınız keşke))
Yumurtanın sarısı gitti x' in çükünün yarısı deyip fazlalıkla pilav yapın diyiverin
Aman canım taktığın şeye bak. Ben bi watsap kullanıyorum diğerlerine gerek duymuyorum. Cocuklarınla çok daha mutlu ol. Sağlık olsun yeterki. Boş şeyler bunlarKızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
Anneniz çok doğru demiş. Az eşya cok huzur benimde evim gayet sade ve az eşya temizliğim şipşak bitiyor komşularım bayılıyor evimeO kadar eşyanın içinde nasıl yemek yapıyorlar merak ediyorum. Evim gayet sade ama ona rağmen temizlik yapınca yerimden kalkamıyorum bu pembikler ya pis ya da ömrü o saçmalıkları temizlemekle geçiyor. Annem hep der ki eşyanın kölesi olma ev işi nankördür kendini yorma olduğu kadar. Konu sahibinin moplu pozlara özenmesine anlam veremedim
Keşfette görmüştüm ya bildiğin halıya pastaya koku versin diye kullandığımız vanilyayı serpiştirdi oysaki kumaş kokuları icat edileli yıllar oldu. Hoş koksun diye ama böceklenmez mi o halı sonuçta vanilya şekerli bi şey.Ben de temizliklerini merak ediyorum o evlerin
Vanilya ne ya cidden mi? Niye ki?
En güzel şeye sebeb oldular bak pembisciklerBak gece gece şükür sebebi olduahahahah
Bazen o kadar üşeniyorum salatayı tabağa almak yerine soslayıp karıştırdığım kaseyle koyuyorum sofraya utanmasam yemekleri de tencereyle koyucam sofrayaAnneniz çok doğru demiş. Az eşya cok huzur benimde evim gayet sade ve az eşya temizliğim şipşak bitiyor komşularım bayılıyor evimene yazık ki eşyalar bize değilde biz eşyalara kölelik ediyoruz
Sevgi nedir kiymet görmek nedir bilmiyorlar..Ben hiç ozenmiyorum aksine onların adına üzülüyorum.
Benim tencereler ufaksa utanmadan koyduğum oluyor ahahahahBazen o kadar üşeniyorum salatayı tabağa almak yerine soslayıp karıştırdığım kaseyle koyuyorum sofraya utanmasam yemekleri de tencereyle koyucam sofraya
Benim açımdan instagramın bir işlevi yok. Başkalarını izlemeyi sevmediğim gibi kendi yaşamıma ait detayları da ortalığa saçmaktan hiç hoşlanmıyorum. İnstagram bana göre görüntü kirliliği. Ne kadar fuzuli. Yok orayı gezdim, yok şurada kahve içtim. Bana ne!Kızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
Aynen bende. Tek mutlulukları kış icin domates kaynatıp kavanozlayip sıra sıra dizip gözümüze sokmakBen hiç ozenmiyorum aksine onların adına üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?