Çok özeniyorum:(

Kız onlar hep gösteriş :) bende ayda yılda bir foto atarım çok nadir onaada bir özen bir hazırlık ne süslemeler yaparm:) snra 1 saat olmaz silerimm emekler çöpe birde nedir yani sürekli sosyal medyaya birşeyleri atmak kendimi mi ispatlamaya çalışıyorm bence hoş değil

Bi de bunların mutfak tezgahının tavana kadar ıvır zıvır dolu olanı var ben de onu nasıl temizlediklerini düşünüyorum.
Bi de bi ara temizlik sonrası halıya vanilya dökenler vardı
Ben de temizliklerini merak ediyorum o evlerin

Vanilya ne ya cidden mi? Niye ki?

Aman canım taktığın şeye bak. Ben bi watsap kullanıyorum diğerlerine gerek duymuyorum. Cocuklarınla çok daha mutlu ol. Sağlık olsun yeterki. Boş şeyler bunlar

Allah aşkına ozenecek baska birşey bulamadınız mi?
Birisi elinde vanilya ile poz vermiş. Vanilyayi halıya döküp sonra da cektirecekmis ev vanilya kokacakmış..
Bacım bi zahmet keke kullan vanilyayı.. Sacma sacma icatlar çıkarıyorlar.
Hele yatak odasini çekip paylaşanlar. Insan kocasıyla yatip kalktığı seviştiği yeri neden paylaşır ki??
Haa mutfak taşına elinde bi tepsi kek ile oturanları da var keke dogru süzülerek bakma şeysi
Heyy Yareppim..
Sonradan görme olmamalı insanlar

Kızlaaarr bugün pembis evimde temizlik günü.
Ic ses: Aman iyi ki fotograflarda temiz çıkıyor ev. . P*h götürüyor evi..

Anneniz çok doğru demiş. Az eşya cok huzur benimde evim gayet sade ve az eşya temizliğim şipşak bitiyor komşularım bayılıyor evime ne yazık ki eşyalar bize değilde biz eşyalara kölelik ediyoruz

Evlensekte bizde resim atsak :) gerçi atmasam da olur neyse sonuç olarak evli değilim kim ne yapıyosa yapsın :)

Ben de temizliklerini merak ediyorum o evlerin

Vanilya ne ya cidden mi? Niye ki?
Keşfette görmüştüm ya bildiğin halıya pastaya koku versin diye kullandığımız vanilyayı serpiştirdi oysaki kumaş kokuları icat edileli yıllar oldu. Hoş koksun diye ama böceklenmez mi o halı sonuçta vanilya şekerli bi şey.

Onların hepsi aynı kadın değil.. beyniniz hepsi aynı tarz diye istemsiz olarak birleştiriyor bence hepsini

Anneniz çok doğru demiş. Az eşya cok huzur benimde evim gayet sade ve az eşya temizliğim şipşak bitiyor komşularım bayılıyor evime ne yazık ki eşyalar bize değilde biz eşyalara kölelik ediyoruz
Bazen o kadar üşeniyorum salatayı tabağa almak yerine soslayıp karıştırdığım kaseyle koyuyorum sofraya utanmasam yemekleri de tencereyle koyucam sofraya

Bir arkadasim tatile falan gidiyor eşiyle resimler atıyor barda discoda, sonra bana diyor ki cok kotu bir hayati var bunalimdayim. Gosteris yapılıyor.

Canim bu herseyi afedersiniz tuvalete girse paylasacak olan kisilerden biride benim akrabalarimdan biri. Sosyal medyadaa cok mukemmel bir hayat dersin ama tabi akraban olunca cok samimi olmasakta duyup goruyorum hayatim o resim ve paylasimlardan eser yok. Mesela soyle diyim bir aksam yemekteyiz hepberaber es dost akraba bunlarda var oyle zaten gosterdigi gibi kiskanilcak derecede degil evliligi ama orta halli diyelim bi sebepden dolayi tartıştılar ki okadar insanin icinde ben esime yada esim bana oyle kirici konussa degil paylasim yapmayi bir hafta konusmayiz ama iki saat sonra baktimki yanak yanaga poz atmis face ( olaydan once resim cekilmistik o sirada kendi pozlarini cekmisler) ve paylasimada kocisle yemege davetliydik canimmm.. diye not dusmus. Bunu gorunce anladim canim ben sosyal.medya tam bi yalan ve gercekte mutlu olan bunu bukadar goze sokma cabasina girmez zaten.

Benim açımdan instagramın bir işlevi yok. Başkalarını izlemeyi sevmediğim gibi kendi yaşamıma ait detayları da ortalığa saçmaktan hiç hoşlanmıyorum. İnstagram bana göre görüntü kirliliği. Ne kadar fuzuli. Yok orayı gezdim, yok şurada kahve içtim. Bana ne!

Ben hiç ozenmiyorum aksine onların adına üzülüyorum.
Aynen bende. Tek mutlulukları kış icin domates kaynatıp kavanozlayip sıra sıra dizip gözümüze sokmak bi tane kadın var. Çocuklarına okul icin yemek hazirliyor. Ayy fazla detaya giremicem sinirlerim bozuluyor Allah akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…