Bi teyze kızı da sözde fenomen inanılmaz saçma bi sunumları var pembeden yemekleri seçemiyorum bir de 'ı' harfi yerine hep 'l' harfini kullanıyor hep keşfette görüyordum bi gün eleştirdim engelledi beniUnuttuğumuz bir önemli ayrıntıda artık 55 yaş üstü teyzelerin de sunum yapması oldu evinde örgü örmesitorun sevmesi gerekirken sunum yapıyorlar Teyzelerdeki o enerji şu genç yaşımda bende yok vallahi
Bir fenomen asla eleştiriye açık olamaz. Onlar kusursuz ve mükemmellerBi teyze kızı da sözde fenomen inanılmaz saçma bi sunumları var pembeden yemekleri seçemiyorum bir de 'ı' harfi yerine hep 'l' harfini kullanıyor hep keşfette görüyordum bi gün eleştirdim engelledi beni
Aynen sıra sıra diziyor birde. Ekmeğini ayrı sutdilimi ayrı ayranı ayrı muzu ayrı elması ayri. Yazık ya onları bulamayanlar var. Ben gece mutfağa gidip sutdilimi yedigimi biliyorum. Ya olmasaydıHahah yaa hayır tamam saygı duyuyorum ama bir kadının yemek ve temizlik dışında hayatına kendine katacak bir şeylerin olması gerektiğine inanıyorum..
O kişiyi biliyorum 5, 6 tane çocuğu var
Ben ilk evlendigimde o kdr cok bulasik cikarirdim bi makarna bile yapsam :) simdi dediginiz gibi nerdeyse tencerede yedircm herkese :) zmnla pratiklesiosun tabii.. mesela hamura sut isittim ayni tencerede yogururum hamurumu vs. Ne ayri ayri isitip baska kapla ugrascam :)
Makarnayi haslama ayri tencerede olurdu suzmesi baska birseyde soslamasi ayri tavada..
Simdi hasliyorum suzuyorun hasladigim tencereyi tekrar soslamak icin kullaniyorum..
Bazen harçlıklarını da koyuyor fenomen teyzemizAynen sıra sıra diziyor birde. Ekmeğini ayrı sutdilimi ayrı ayranı ayrı muzu ayrı elması ayri. Yazık ya onları bulamayanlar var. Ben gece mutfağa gidip sutdilimi yedigimi biliyorum. Ya olmasaydıasla ve asla yedigim yemeği nete koymam. Hee birde 100 bin takipçileri var
Ben makarnayi pilav gibi yapiyorum sosu mosu hepsi bi tencere kisik ateste kim ugrasacak suzgecti tavaydi cartti curttu
Kızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
Ayy bi kadin var normal dogum yaptigini bile yazmis yok suyum geldi yok sancim var bilmemne suan hamile oldugu icin bu da normal olucak diyor ve profili gizli degil herkese acik!Elbette güzel zamanları çekip koyuyorlardır. Dağınık oldukları hasta oldukları zamanı koymazlar ki.
Sunum sunum diye suyunu çıkardıkları şey o kadar saçma geliyor ki bana. Kahvemi yaparım yanına çikolatam lokumum suyum tepsiye koyarım, kocamla karşılıklı içeriz. Kahveyi yapıp yanına saksı vazo çiçek vs bilimum nesne ile fotoğraf çekip paylaşmak da nesi :)
Hele temizlik yaparken viledalı fotoğraf koyanlar :) temizlik ya altı astarı.
İnsanlar herşeyi çoook büyütüyor.
Soframızda tertip düzen olsun, lezzetli yemeğim olsun muhabbetimiz olsun en güzel sunum.
Sakın özenmeyin. Çoğumuzun evi aynı :)
Ben de onlara değil de bu sosyal aktivitesi bol olanlara çok özeniyorum. Yurt dışına hiç çıkmadım mesela, sinemaya tiyatroya her zaman fırsat bulup da gidemiyoruz, ya da ne bileyim istediğim kadar gezemiyorum.. çok şükür eşimle mutluyum bir bebeğimiz olacak ama insan şu dört dörtlük görünen hayatlara özenmeden edemiyor canım haklısın.. sosyal medya etkisi sanırım bu. Ama eminim onlar da göründükleri kadar mutlu değillerdir. Kimbilir ne dertleri vardır.Kızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
Bu da farklı bir bakış açısı... insan çok mutlu olduunda başkaları duysun derdine düşmez doğru, kendi hayatundan başkasınj gözün pek görmez. Belki de hayatlarındaki eksikliği bu şekilde kapatmaya çalışıyorlar. Ya da bizimki züğürt tesellisi :))Size şöyle söyleyim gerçekten mutlu insan sosyal medyada paylaşım derdine düşmez, bir şeyleri ispat çabasına girmez. Çünkü mesela ben mutluysam sosyal medya en son aklıma gelir. Depresyondayken elimde telefon olur genelde. Açıkcası kocamın pembiş karısı olacağıma işimde gücümde olmayı tercih ederim. İnanılmaz yapmacıklar.
Yok inanın züğürt tesellisi değil. Mesela şöyle olur, X kişisi 1 haftada/2 haftada bir gönderi paylaşır. Ama bunlar hem mutevazi maksatlıdır hem de biraz ''zenginim, mutluyum'' havası vardır. Bu X kişisinin mutlu olduğuna ve maddi imkanına inanırım.Bu da farklı bir bakış açısı... insan çok mutlu olduunda başkaları duysun derdine düşmez doğru, kendi hayatundan başkasınj gözün pek görmez. Belki de hayatlarındaki eksikliği bu şekilde kapatmaya çalışıyorlar. Ya da bizimki züğürt tesellisi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?