Çok özeniyorum:(

Bi teyze kızı da sözde fenomen inanılmaz saçma bi sunumları var pembeden yemekleri seçemiyorum bir de 'ı' harfi yerine hep 'l' harfini kullanıyor hep keşfette görüyordum bi gün eleştirdim engelledi beni

ayyy valla herkes yerin dibine sokmuş pembiş gelinleri:))))) yahu neden mutsuz olsunlar. hayatlarini paylasiyorlar hemen camur atmayalim. herkes mutlu olsun. yok ben o pembislerden degilim

Bi teyze kızı da sözde fenomen inanılmaz saçma bi sunumları var pembeden yemekleri seçemiyorum bir de 'ı' harfi yerine hep 'l' harfini kullanıyor hep keşfette görüyordum bi gün eleştirdim engelledi beni
Bir fenomen asla eleştiriye açık olamaz. Onlar kusursuz ve mükemmeller

Hahah yaa hayır tamam saygı duyuyorum ama bir kadının yemek ve temizlik dışında hayatına kendine katacak bir şeylerin olması gerektiğine inanıyorum..
O kişiyi biliyorum 5, 6 tane çocuğu var
Aynen sıra sıra diziyor birde. Ekmeğini ayrı sutdilimi ayrı ayranı ayrı muzu ayrı elması ayri. Yazık ya onları bulamayanlar var. Ben gece mutfağa gidip sutdilimi yedigimi biliyorum. Ya olmasaydı asla ve asla yedigim yemeği nete koymam. Hee birde 100 bin takipçileri var

Ben makarnayi pilav gibi yapiyorum sosu mosu hepsi bi tencere kisik ateste kim ugrasacak suzgecti tavaydi cartti curttu

Valla herkes mutlu olsun keşke hiç sorun değil.
Beni en çok güldüren de en iyi eş onların kocaları,en muhteşem baba yine onların kocaları.
Hep aynı 'iyikim' li cümleler.
Bunu çok samimiyetsiz buluyorum.

Bazen harçlıklarını da koyuyor fenomen teyzemiz

Ben de o sayfalara bakarken hep sunu merak ediyorum yaa hic mi usenmiyorlar her gun yemek sunum temizlik..ben o kadar usengec ve tembel bi insanim ki her gun corbasindan tatlisina menu hazirlamayi gec iki cesit yemegi zor yapiyorum.onu da tencerede pisirip kapaginda yeriz tabiri caizse

Sosyal medya yüzünden psikolojik destek alan o kadar çok insan var ki.. Çünkü nerdeyse günümüzün hastalığı haline geldi, abartılı ve aşırı kullanımı sebebiyle. İnsanlar artık kendilerine yabancılaşmaya başladılar. Hatta bayağı bilinen fenomenlerden biri de hocamın danışanı. (İsmen bilmiyorum kim olduğunu fakat bu şekilde destek alan birçok blogger, fenomen vs olduğunu biliyorum alanımdan dolayı)

O fotoğraflar tamamen üzerine çalışılmış, oluşturulmuş konseptlerdir. O insanlar tek bir kare için tüm gün yemeden içmeden saatlerini harcıyorlar. Tüm planlarını buna göre yapıyorlar. Profesyonel fotoğrafçılarla çalışan da çok. Öyle hepsinin anlık ve o güne dair olduğunu sanmayın. Bolca fotoğraf arşivi yapılıyor sonrasında kullanılmak için.

Bi yerden sonra o insanlarda çeşitli takıntılar, anksiyete bozukluğu ve buna eşlik eden depresyon oluşuyor. Herhangi bir günde alınan az like vb durumlar onların tüm gününü mahvetmeye yetiyor. Emin olun hiçbir şey göründüğü gibi değil.

yalnız bu arada tam bir sosyal medya cahiliymisim ya
neler varmış öyle usenmesem sıkılmayacağımı bilsem bi hesap açıp akşama kadar izler gülerim

Benim gibi yap: Instagrami cep telefondan sil ve rahatla. Bosuna zaman kaybi. Senin bahsettigin insanlarin da hayatlari zannettigin kadar mükemmel degil. Masa kurulur. Yemege oturabildigin zamana kadar yemekler sogur cünkü illaha resimler cekilecek önce. Benim kimsenin hayatinda gözüm yok sükür. Mükemmel olmak istemiyorum bile. Cok yorucu,yipratici denemesi bile. Özel hayatlarini ve cocuklarini devamli paylasmalari ayri toaf bana göre. Evlerimizin camina perde takariz ici görünmesin diye ama sosyal medyada yatak odasina kadar paylasan var. Benim toafima gidiyor. Rabbim herkesi mutlu mesut etsin evinde.

Ayy bi kadin var normal dogum yaptigini bile yazmis yok suyum geldi yok sancim var bilmemne suan hamile oldugu icin bu da normal olucak diyor ve profili gizli degil herkese acik!
Nst' ye giriyor cekiyor videosunu koyuyor,pijamali hallerini koyuyor Allah akil versn boyle insanlara kiniyorum

Mahrem diye bisey kalmadi
Not:Hicbirseyimi paylasmam ne yedigimi ne ictgimi ne de resimlerimi
Cunku sevmiyorum paylasmayi

Ona benzer var inan arka hayatlari bizden farklı değil biz olamayız evet onlar gibi onlar serbet amacina ulaşmış saniyorlar ama bi görsen arkada kari kocami dersin metre ise imreniyorlar

Pembekurdeleliyi tanıyorum. O çok kasmıyor kendini. Evi daginikken de koyuyor çamaşırlar ortada fln. Çocuğuyla güzel zaman geçiriyor evde tv açmıyorlar kolay kolay. Hep kitap ve oyuncaklarla ilgileniyorlar. Diğer mom lar. Evin toplu olan yerinden foto atıyor yada temizlettiklerinden bir düzine foto çekip zaman içinde paylaşıyorlar. Bu sebeple çokta seyyapmayin. Samimi olanları takip edin sahte olanları takip etmeyin

Ben de onlara değil de bu sosyal aktivitesi bol olanlara çok özeniyorum. Yurt dışına hiç çıkmadım mesela, sinemaya tiyatroya her zaman fırsat bulup da gidemiyoruz, ya da ne bileyim istediğim kadar gezemiyorum.. çok şükür eşimle mutluyum bir bebeğimiz olacak ama insan şu dört dörtlük görünen hayatlara özenmeden edemiyor canım haklısın.. sosyal medya etkisi sanırım bu. Ama eminim onlar da göründükleri kadar mutlu değillerdir. Kimbilir ne dertleri vardır.

Bu da farklı bir bakış açısı... insan çok mutlu olduunda başkaları duysun derdine düşmez doğru, kendi hayatundan başkasınj gözün pek görmez. Belki de hayatlarındaki eksikliği bu şekilde kapatmaya çalışıyorlar. Ya da bizimki züğürt tesellisi :))

Yok inanın züğürt tesellisi değil. Mesela şöyle olur, X kişisi 1 haftada/2 haftada bir gönderi paylaşır. Ama bunlar hem mutevazi maksatlıdır hem de biraz ''zenginim, mutluyum'' havası vardır. Bu X kişisinin mutlu olduğuna ve maddi imkanına inanırım.
Ama Y kişisi 7/24 paylaşım yapıp, yok sunumum, yok gezmem, yok kocişim diye paylaşım yapıyorsa o zaman senin telefonda ne işin var derler adama. Ben gezerken fotoğraf çekmek en son aklıma gelir, etrafa odaklanırım çünkü. Veya kocamla mutluysam o an ona odaklanırım. İnsanlara neden göstereyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…