Çok özeniyorum:(

Ay nesine özeniyorsunuz yahu. Nefes almadan böyle şeylerle uğraşıyorlardır da ondan öyleler. Sırf gösteriş.
İşim gücüm yok her Allahın günü ev silicem. Canım isterse dağınık, isterse toplu. Keyfim nasıl isterse öyle yapıyorun. Hiç özenmiyorum onlara şahsen. Herşey muntazam olsun derken Anın tadını çıkarmayı bilmiyorlar
Çekirdek kabuğu dolu kase yere devrildikten sonra pembe gibi yere ata ata çekirdek yediğimi bilirim, çok keyifliydi

At şu temizlik işinine bende sinir oluyorum 2 çocukla evi temizlemekten çok temiz tutmak yoruyor. Bu arada şu pembiş gelinlere sinir oluyorum. Artık insanlar sosyal medya için yaşıyor.

Doğal insanlara bayliyorum ya

Bende merak ediyorum dogrusu, instada mesela birini gordum, hem 4 cocuk hem ev temiz hem bol bol gezip tozuyor hemde giyim kusami super, nasil yaa?? bu cocuklar hicmi ev dagitmaz hepnbi uslu sakin diye dusunuyorum ben mesela 3saat temizlik yaptim 2 saat sonra ev gene ayni gene ayni, temiz olsada daginik. Napiyimmm be yaa cocugum mutlu olsunda:))

He bir de her gördüğünüze inanmayın. Birini tanıyorum sürekli sağdan soldan bulduğu kahve , kahvaltı sunumlarını atıyor. Öyle de bir koyuyor ki sadece onlar gözüküyor sanırsın ki kendi evi. Kızın anladığım kadarıyla 45-50 kahve fincanı takımı 20-30 tane de kahvaltı takımı var

Amin :) her ne kadar makine yıkasa da sonuçta o tabakları sudan geçirmek gerekiyor bazen o bile zor geliyor napayım
Valla benimde üşendigim zamanlar oluyor. Hergün sunum yapan insanları merak ediyorum. 7 24 zaten ınstagramdasınizin ne ara temizliğini yapıyorsunuz

Ben ilk evlendigimde o kdr cok bulasik cikarirdim bi makarna bile yapsam :) simdi dediginiz gibi nerdeyse tencerede yedircm herkese :) zmnla pratiklesiosun tabii.. mesela hamura sut isittim ayni tencerede yogururum hamurumu vs. Ne ayri ayri isitip baska kapla ugrascam :)

Makarnayi haslama ayri tencerede olurdu suzmesi baska birseyde soslamasi ayri tavada..
Simdi hasliyorum suzuyorun hasladigim tencereyi tekrar soslamak icin kullaniyorum..

Valla benimde üşendigim zamanlar oluyor. Hergün sunum yapan insanları merak ediyorum. 7 24 zaten ınstagramdasınizin ne ara temizliğini yapıyorsunuz
Sunumları da çarşamba pazarı gibi oluyor saçma sapan tabaklar çanaklar. Ocağın üstünde her gün 3 çeşit yemek ve mutlaka tatlı oluyor. Valla ben çorbanın yanına yemek bulursam altın bulmuş gibi seviniyorum

Unuttuğumuz bir önemli ayrıntıda artık 55 yaş üstü teyzelerin de sunum yapması oldu evinde örgü örmesi torun sevmesi gerekirken sunum yapıyorlar Teyzelerdeki o enerji şu genç yaşımda bende yok vallahi

Hiç inanmıyorum umursamıyorumda bana yapmacık geliyorlar birilerine birseyler ispatlama derdinler bence

Kime ne ne yedigimden kiminle ne içtiğimden degil mi ? Kendilerini bukadar önemli hissetmeleri büyük sorun ben dünyamda mutluyum bunu ispatlamaya ihtiyacım yok

Hahah yaa hayır tamam saygı duyuyorum ama bir kadının yemek ve temizlik dışında hayatına kendine katacak bir şeylerin olması gerektiğine inanıyorum..
O kişiyi biliyorum 5, 6 tane çocuğu var

Tontriko sen de benim kv gibiymişsin biber dolmasına 4-5 kap kirletiyor yıkamak için leğen, çöp için leğen, süzmek için süzgeç, iç harç için ayrı bi kap son olarak tencere

siz dert diye konu acmissiniz ama yorumlarla çok eglendim gece gece iyi geldi, gulumsetti

bu insanlar ya reelde takdir edilmediği için böyleler ya da bencil ve mutluluğu bilmeyen insanlar

benim minik bi yavrum var onunla oynarken ilgilenirken gülüyo aguluyo ama fotoğraf cekmek bile aklıma gelmiyo anı yaşarken o kadar mutlu oluyorum ki...
sosyal medya kullanmıyorum bu bi tercih meselesi tabiki ama ben paylaşmayı sevmiyorum öyle şeyler, merak da etmiyorum açıkçası

WhatsAppa durum uygulamasi geldiğinden beri onu da sacma sapan kullanıyorlar poncik pembis gelinler maalesef orayi da sardı, sinir oluyorum

heee bi yandan da keşke kaynanamin jenerasyonda tureseydi bunlar kadin ilgi odağı olayim takdir edileyim en en en en olayim diye ölecek, ne merhamet ne vicdan ne sevgi ne şükür bisey yok, bari sunumlarla uğraşır burnunu hayatıma sokmazdi da ben de ona katlanmak zorunda kalmazdım yahu

o poncik gelinlerden biri de esimin arkadaşının eşi adam karısından nefret ediyo resmen hoş cevresinde o bayandan nefret etmeyen kimse yok da, tek ayak üstünde 40 yalan söylüyo, ama kendini bir anlatisi bir paylaşımları var dünyanın en nadide insanı ne minnosu o

bence hiç güzel kafanızı yormayin o kafaya normal insan olarak ulaşmak zor bence

Aynen ya benim gözlerim yoruluyor bakarken karman karışık. Yani 2 kişi yaşayıp hergün o kadar çeşiti yapıp tüketmen imkansız. Bide evde poz verirken hususi giyiniyorlar ya ne komik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…