- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.049
- 598
Gece gece güldürdünüz Allahtan sizi güldürsünBazen o kadar üşeniyorum salatayı tabağa almak yerine soslayıp karıştırdığım kaseyle koyuyorum sofraya utanmasam yemekleri de tencereyle koyucam sofraya
Bizim elimize yakışmazAynennasıl yapıyorlarsa anlamıyorum gerçekten bana çook uzak geliyor, ben yapsam eğreti durur
Ufak tencerem yokBenim tencereler ufaksa utanmadan koyduğum oluyor ahahahah
Ay nesine özeniyorsunuz yahu. Nefes almadan böyle şeylerle uğraşıyorlardır da ondan öyleler. Sırf gösteriş.
İşim gücüm yok her Allahın günü ev silicem. Canım isterse dağınık, isterse toplu. Keyfim nasıl isterse öyle yapıyorun. Hiç özenmiyorum onlara şahsen. Herşey muntazam olsun derken Anın tadını çıkarmayı bilmiyorlar
Çekirdek kabuğu dolu kase yere devrildikten sonra pembe gibi yere ata ata çekirdek yediğimi bilirim, çok keyifliydi
Amin :) her ne kadar makine yıkasa da sonuçta o tabakları sudan geçirmek gerekiyor bazen o bile zor geliyor napayımGece gece güldürdünüz Allahtan sizi güldürsün
Valla benimde üşendigim zamanlar oluyor. Hergün sunum yapan insanları merak ediyorum. 7 24 zaten ınstagramdasınizin ne ara temizliğini yapıyorsunuzAmin :) her ne kadar makine yıkasa da sonuçta o tabakları sudan geçirmek gerekiyor bazen o bile zor geliyor napayım
Sunumları da çarşamba pazarı gibi oluyor saçma sapan tabaklar çanaklar. Ocağın üstünde her gün 3 çeşit yemek ve mutlaka tatlı oluyor. Valla ben çorbanın yanına yemek bulursam altın bulmuş gibi seviniyorumValla benimde üşendigim zamanlar oluyor. Hergün sunum yapan insanları merak ediyorum. 7 24 zaten ınstagramdasınizin ne ara temizliğini yapıyorsunuz
Aynen bende. Tek mutlulukları kış icin domates kaynatıp kavanozlayip sıra sıra dizip gözümüze sokmakbi tane kadın var. Çocuklarına okul icin yemek hazirliyor. Ayy fazla detaya giremicem sinirlerim bozuluyor Allah akıl fikir versin
Tontriko sen de benim kv gibiymişsin biber dolmasına 4-5 kap kirletiyor yıkamak için leğen, çöp için leğen, süzmek için süzgeç, iç harç için ayrı bi kap son olarak tencereBen ilk evlendigimde o kdr cok bulasik cikarirdim bi makarna bile yapsam :) simdi dediginiz gibi nerdeyse tencerede yedircm herkese :) zmnla pratiklesiosun tabii.. mesela hamura sut isittim ayni tencerede yogururum hamurumu vs. Ne ayri ayri isitip baska kapla ugrascam :)
Makarnayi haslama ayri tencerede olurdu suzmesi baska birseyde soslamasi ayri tavada..
Simdi hasliyorum suzuyorun hasladigim tencereyi tekrar soslamak icin kullaniyorum..
Aynen ya benim gözlerim yoruluyor bakarken karman karışık. Yani 2 kişi yaşayıp hergün o kadar çeşiti yapıp tüketmen imkansız. Bide evde poz verirken hususi giyiniyorlar ya ne komik yaSunumları da çarşamba pazarı gibi oluyor saçma sapan tabaklar çanaklar. Ocağın üstünde her gün 3 çeşit yemek ve mutlaka tatlı oluyor. Valla ben çorbanın yanına yemek bulursam altın bulmuş gibi seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?