Herkese Merhaba öncelikle,
Yeni üye oldum ve sırf içimdeki konuyu atmak ve Allah rızası için ufakta olsa bana fikir vermeniz için geldim.
Aylardır düşünüp içinden çıkamadığım bir konu var.Yazması bile zor nasıl yaptım bi fikrim yok. Ama içimden atmak için açık açık yazıcam..
Evli biriyim,çocuğum yok..İlk sene eşimden ailesinin dediğini yapmadığım için şiddet gördüm.Her seferinde dayak yediğim gün bile yemeğimi yaptım eşimi bekledim.Ve Ben o duygu boşluğu ve sığınma iç güdüsüyle eşimi aldattım.Duygusal ve cinsel olarak..Eşim bunu öğrendi. Ama cinsel tarafından emin olamadığı için affetti..çok büyük kavga ettik. dövdü ve de haklıydı. çooook pişmanım. Rabbim huzurunda da defalarca tövbe etttim,hala ediyorum.. üzerinden zaman geçti Eşimle şuan aram iyi dövme yada herhangi bir şiddet kalmadı çok şükür.el üstünde tutuyorum ne isterse nasıl derse öyle yapıyorum.üzülmemesi için elimden geleni yapıyorum.Ama Doğal olarak eşim bana güvenmiyor.Üzerinden zaman geçmesine rağmen bi yere gidince görüntülü arıyor. Hiç tepki vermiyorum hemen açıyorum güler yüzle. ççokk çook pişmanımm.. Şuanda bi evladım olsun istiyorum eşim de istiyor ama bana güvenmediğinden yapamıycağını söyledi. Zaman lazım dedi.Evleneli 5 sene olacak. Bana bi akıl verin. beklemelimiyim. yoksa istiyorum diye konuşmalımıyım..
Ne olur çok sert yorumlar yapmayın zaten benım vicdanım bana yetiyor. ve ben sürekli af diliyorum rabbimden..Ve Tekrarı olmayan bir hata olarak kalacaktır.
Herkese sevgiler..Yorumlar için şimdiden teşekkürler..
Yetişkin olarak hepimiz kendi hayatımızı mahvetmek de özgürüz ancak masum bir bebeğinkini değil. İlişkiniz çok sağlıksız. Eşiniz sizin cinsel olarak da aldattığınızı öğrense ne olacak ? Yarın bir isteğini yerine getirmeseniz nasıl davranacak ? Çocuğunuz olduğun da onu da döver mi ? Yani daha sıralanabilecek bir ton soruyu düşünmeniz lazım. Dayağı da aldatılmayı da hiç kimse haketmez. O yüzden bir aile profili göremedim ben.Herkese Merhaba öncelikle,
Yeni üye oldum ve sırf içimdeki konuyu atmak ve Allah rızası için ufakta olsa bana fikir vermeniz için geldim.
Aylardır düşünüp içinden çıkamadığım bir konu var.Yazması bile zor nasıl yaptım bi fikrim yok. Ama içimden atmak için açık açık yazıcam..
Evli biriyim,çocuğum yok..İlk sene eşimden ailesinin dediğini yapmadığım için şiddet gördüm.Her seferinde dayak yediğim gün bile yemeğimi yaptım eşimi bekledim.Ve Ben o duygu boşluğu ve sığınma iç güdüsüyle eşimi aldattım.Duygusal ve cinsel olarak..Eşim bunu öğrendi. Ama cinsel tarafından emin olamadığı için affetti..çok büyük kavga ettik. dövdü ve de haklıydı. çooook pişmanım. Rabbim huzurunda da defalarca tövbe etttim,hala ediyorum.. üzerinden zaman geçti Eşimle şuan aram iyi dövme yada herhangi bir şiddet kalmadı çok şükür.el üstünde tutuyorum ne isterse nasıl derse öyle yapıyorum.üzülmemesi için elimden geleni yapıyorum.Ama Doğal olarak eşim bana güvenmiyor.Üzerinden zaman geçmesine rağmen bi yere gidince görüntülü arıyor. Hiç tepki vermiyorum hemen açıyorum güler yüzle. ççokk çook pişmanımm.. Şuanda bi evladım olsun istiyorum eşim de istiyor ama bana güvenmediğinden yapamıycağını söyledi. Zaman lazım dedi.Evleneli 5 sene olacak. Bana bi akıl verin. beklemelimiyim. yoksa istiyorum diye konuşmalımıyım..
Ne olur çok sert yorumlar yapmayın zaten benım vicdanım bana yetiyor. ve ben sürekli af diliyorum rabbimden..Ve Tekrarı olmayan bir hata olarak kalacaktır.
O da yalan söylemişTelefonda konuşurken yakaladı.Adamı aradı ve yanına gitti büyük kavga çıktı tabi ki.Adamda daha da içinden çıkılmaz bi hal almasın diye eşime arkadaşça dertleşme oldu ,bidaha arama sorma olmayacak demiş.
Peki ne konustugunuzu duydu mu esin telefonda ? Yani bir kozu var mı elinde ? Ozellikle duydugu ve sevgili oldugunu gosteren bir söz ?Telefonda konuşurken yakaladı.Adamı aradı ve yanına gitti büyük kavga çıktı tabi ki.Adamda daha da içinden çıkılmaz bi hal almasın diye eşime arkadaşça dertleşme oldu ,bidaha arama sorma olmayacak demiş.
Herkese Merhaba öncelikle,
Hayır sadece telefonu tam o anda kapatıyordum. benım tedirginliğimden anlayıp telefonumu elimden aldı.numarayı aradı.Peki ne konustugunuzu duydu mu esin telefonda ? Yani bir kozu var mı elinde ? Ozellikle duydugu ve sevgili oldugunu gosteren bir söz ?
eşin başta dövmeyecekti.dövünce ve kadın affedince ilişkide bişiler bitiyor.tekrar toparlanmıyor.güvenmiyorsun kocana.eşin doğru düzgün davransaydı aldatmıcaktın...aldatma davranışını yargılıcak değilim.ama bana göre senin onu aldattığını bildiğine göre kocan bunu unutmıcak.ilişkide pürüz olacak.güven sorunu olucak vs.evliliğini yürüttüğüne göre böyle olması gerekli demek ki, böyle uygun ggördün.boşan demicem o sebeple ama çocuk yapma taşlar yerine oturana kadar.Herkese Merhaba öncelikle,
şu psikologa görünün diyorsunuz ya, psikologlar değerli ama bir sihirli değnek değiller bence.önce insan kendini bilmeli, kendini dinlemeli, olayları analiz etmeli.yoksa kimseden bir saatlik görüşmede hayatınla ilgili hüküm vermesini beklememelisin tabi bence...Ödeşme gibi bi şey olamaz böyle konularda. Siz şiddet gördüğünüz için aldatmış, aldattığınız için şiddet görmüş, sonrasında pişman olup adamın kölesi olmuşsunuz.
İkinizin karakterinde de boşluklar var. Önce bi bunları aşın, boşuna yok bu psikologlar. Ve sonra ya boşanın yada çocuk yapmayın. Bu evlilikte sağlıklı bi ilişki yok, olan çocuğa olur. Siz düzelsenizde ilişkinizdeki hasar asla tamir olmaz bence.
süper yorum.on yıldızŞu an dövmüyor olması geçmişte gösterdiği şiddetin üzerini kapatmaz. Bir çocuğunuz olursa şiddet potansiyeli yüksek bir babası olacak.
Ayrılıp kendinize temiz bir sayfa açarsanız hem kendinize saygınız olur hemde vicdanınızla belki barışabilirsiniz. Hiçbir temeli olmayan bir evliliğe çocuk eklemeyi düşünmeyin.
Bir taburenin bile ayakta durması için gereken ayak sayısı minimum üçtür. Sizde bu ayaklardan biri bile yok bir de üzerine daha fazla ağırlık koymak istiyorsunuz.
İnsan kendini bilemediği için gidiyor zaten. 3 yaşında çocuk öfke kontrolü için kendini deniyor, yollar arıyor. Ama diğer yandan 30 yaşında adam nasıl sakinleşeceğini bulamıyor. Şiddete eğilimi geçmeyecek ama kontrol altına alabilir. Aldatmasını da geri alamayacak elbette. Ama bunun nedenlerini tartışıp daha derine inebilir ve kendindeki eksikleri farketmesini sağlayabilir. Kişi zaten kendini kontrol edebilse bütün bunları yapmaz. Hele ki çocuk düşünmek şu ilişkide normal birinin düşünebileceği bir şey mi?şu psikologa görünün diyorsunuz ya, psikologlar değerli ama bir sihirli değnek değiller bence.önce insan kendini bilmeli, kendini dinlemeli, olayları analiz etmeli.yoksa kimseden bir saatlik görüşmede hayatınla ilgili hüküm vermesini beklememelisin tabi bence...
Karşılıklı hatalar olmus artık madem ikinizde devam etmeyi sectınız önünüze bakacaksınız. Gecmise takılı yasanmaz. Unutup evliliğinizi yoluna sokmak için caba gösterın.Hayır sadece telefonu tam o anda kapatıyordum. benım tedirginliğimden anlayıp telefonumu elimden aldı.numarayı aradı.
Kesinlikle doğruBence konu sahibinin boşanıp bu ortamdan tamamen uzaklaşması en güzeli ama kendi bilir tabiki.
O konuda dikkatli olun bir daha aynı hataya düşmeyin lütfen. Eşinizle alakalı en ufak sıkıntıda böyle bir şey yapmak yerine boşanin. Bence imkânınız varsa eşinizle başka bir yere tasinip yeni bir başlangıç yapın , boşanmak gibi bir niyetiniz yoksa eğer.
Banada ilginc geldi en ufak seyde siddet sorunu olan adamin hemen sadece duygusal aldatmaya inanmasi kabul etmesi (bir erkegin bunu yapmasi icin bayagi asik olmasi karsisindakinin sozune net guvenmesi lazim asik adam bu kadar dovermi tartisilir)belki konu sahibi sucluluk duygusuyla farkli ifade etmis olabilir olur insandir beser sasarEşin tam olarak ne yakaladı mesajlasma falan mı ? Hiç üstüne düşüp araştırmadı mı ne oldu ne bitti diye sorup sorusturmadı mı ? Adamı bulmaya konusmaya çalışmadı mı ? Bunları yapmadıysa çok ilginc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?