çok pişmanım ve çaresiz hissediyorum

Öncelikle Allah islah etsin.
Olmuş bir kere ve zaten bunun vicdan muhasebesini siz yapıyor ve üzülüyorsunuz anladığım kadarı ile siz ile Allahım arasında.
Bu durum ne zaman oldu peki yeni ise zamana bırakın değil ise konuşun.
Ama işte en büyük problem evli iken başka biri ile cinsellik yaşayıp bunu eşinizin bilmemesi.
eMİNİMKİ HERGÜN BU KONU YÜZÜNDEN kendinizi yiyorsunuzdur.
Hem yalan var hem de ihanet.
Rabbim kolaylıklar versin....

Yaşadıklarınızı asla kınamıyorum. Kafama takılan nokta, eşinizden fiziksel ve psikolojik şiddet görüp boşanmayı tercih etmek yerine neden aldattınız anlamadım.

Çok sağlıksız ilişkiniz var lütfen çocuk sahibi olmayın.

Bence şiddet görmenin karşılığı boşanmaktı. Aldatmak değil. Şuan evliliğiniz pamuk ipliğine bağlı gibi gidiyormuş. Çocuk düşünmeyin derim. Bir de burada aldatılan kadın yazınca topa tutulan kocalar varken size iyi yorum pek çıkmaz herhalde.

Yetişkin olarak hepimiz kendi hayatımızı mahvetmek de özgürüz ancak masum bir bebeğinkini değil. İlişkiniz çok sağlıksız. Eşiniz sizin cinsel olarak da aldattığınızı öğrense ne olacak ? Yarın bir isteğini yerine getirmeseniz nasıl davranacak ? Çocuğunuz olduğun da onu da döver mi ? Yani daha sıralanabilecek bir ton soruyu düşünmeniz lazım. Dayağı da aldatılmayı da hiç kimse haketmez. O yüzden bir aile profili göremedim ben.

O da yalan söylemiş
Eşinin gerçekleri çocuk olduktan sonra öğrenme ihtimalini hiç düşündün mü
Arkadaşça dertleşmeyi bu kadar dert edinen cinselliği bilse neler olacak
Çocuklar yuva kurtaramıyor artık
Sadece perişan oluyorlar

Peki ne konustugunuzu duydu mu esin telefonda ? Yani bir kozu var mı elinde ? Ozellikle duydugu ve sevgili oldugunu gosteren bir söz ?

hiç bir yanlış başka bir yanlışla düzelmiyor. Artık olmuş bitmiş olmasa daha iyiymiş. Bundan sonra bin düşünüp öyle hareket edin . Sonucuna katlanamayacağınız şeyler yapmayın . Herkesin hataları oluyor büyük küçük . Önemli olan tekrar etmemek . Sabırlı olun

Bence boşanin.
Her tartismanizda ihanetinizi hatirlayacak ve dovecek.
Hic bir zaman size saygi duymayacak ( zaten duymuyordu, dovuyordu )
Malesef bu evliliyin sonu eninde sonunda boşanmayla bitecek.
Kocaniza kolelik yapmayin, zaten gozunde degeriniz yok
P.S İhanet etmenizi kinamiyorum cunki kinadigim her sey başima geldi. Dovulmussunuz, ruhen cokmussunuz, siginacak bir dal aramissiniz, sizi anliyorum. Evet yanlis bir sey ama onemli olan pismansiniz.
ALLAH yardimciniz olsun ...

Güvenin olmadığı yerde evlilik olmaz,
Bir süredir ilişkinin sakin gitmesi, dayak yememeniz her şeyin yolunda olduğu anlamına gelmez
Gittiğiniz her yerden görüntülü aradığına göre eşiniz affedememiş zaten
Bu evliliğe bir de çocuk yapmak akıl karı bir iş değil, yapmayın...

Peki ne konustugunuzu duydu mu esin telefonda ? Yani bir kozu var mı elinde ? Ozellikle duydugu ve sevgili oldugunu gosteren bir söz ?
Hayır sadece telefonu tam o anda kapatıyordum. benım tedirginliğimden anlayıp telefonumu elimden aldı.numarayı aradı.

eşin başta dövmeyecekti.dövünce ve kadın affedince ilişkide bişiler bitiyor.tekrar toparlanmıyor.güvenmiyorsun kocana.eşin doğru düzgün davransaydı aldatmıcaktın...aldatma davranışını yargılıcak değilim.ama bana göre senin onu aldattığını bildiğine göre kocan bunu unutmıcak.ilişkide pürüz olacak.güven sorunu olucak vs.evliliğini yürüttüğüne göre böyle olması gerekli demek ki, böyle uygun ggördün.boşan demicem o sebeple ama çocuk yapma taşlar yerine oturana kadar.

şu psikologa görünün diyorsunuz ya, psikologlar değerli ama bir sihirli değnek değiller bence.önce insan kendini bilmeli, kendini dinlemeli, olayları analiz etmeli.yoksa kimseden bir saatlik görüşmede hayatınla ilgili hüküm vermesini beklememelisin tabi bence...

süper yorum.on yıldız

İnsan kendini bilemediği için gidiyor zaten. 3 yaşında çocuk öfke kontrolü için kendini deniyor, yollar arıyor. Ama diğer yandan 30 yaşında adam nasıl sakinleşeceğini bulamıyor. Şiddete eğilimi geçmeyecek ama kontrol altına alabilir. Aldatmasını da geri alamayacak elbette. Ama bunun nedenlerini tartışıp daha derine inebilir ve kendindeki eksikleri farketmesini sağlayabilir. Kişi zaten kendini kontrol edebilse bütün bunları yapmaz. Hele ki çocuk düşünmek şu ilişkide normal birinin düşünebileceği bir şey mi?

Hayır sadece telefonu tam o anda kapatıyordum. benım tedirginliğimden anlayıp telefonumu elimden aldı.numarayı aradı.
Karşılıklı hatalar olmus artık madem ikinizde devam etmeyi sectınız önünüze bakacaksınız. Gecmise takılı yasanmaz. Unutup evliliğinizi yoluna sokmak için caba gösterın.

Kesinlikle doğru

Ailesine itaat etmediginiz icin sizi surekli doven bir adam fiziksel boyutu bilmese dahi sizi nasil affetti yahu tarzina ters adamin

Dayaktan ayrilmaliydiniz hakliylen haksiz konuma dusmussunuz simdide kul kole modunda bir evlilige cocuk yapmak istiyorsunuz siz ne yaparsaniz yapin cocuk yapipta garibi ortada birakmayin ya dayak yer ,ya surekli kavga gurultunun ortasinda buyur mutsuz olur,yada az buyudumu sizin ve babanin biten psikolojinin agirligi omuzlarina yuk olur
Birine bunu yapmaya hakkiniz yok

Yeniden evlenip duzgun bir iliskiden cocuk sahibi olmaniz daha saglikli olur

O tekrar dover yeri gelince sende tekrar aldatirsin. Bu yuzden bence cocuk yapmayin sakin olan cocuga olur, cunku ilerisi yok bu evliligin.

Kimle aldattin peki?

Banada ilginc geldi en ufak seyde siddet sorunu olan adamin hemen sadece duygusal aldatmaya inanmasi kabul etmesi (bir erkegin bunu yapmasi icin bayagi asik olmasi karsisindakinin sozune net guvenmesi lazim asik adam bu kadar dovermi tartisilir)belki konu sahibi sucluluk duygusuyla farkli ifade etmis olabilir olur insandir beser sasar
Asil sorusu cocukki bence hic girilmemesi gereken bir konu Bile bile lades olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…