yav adam 3 yıldır aldatıyormuş daha ne olması lazım mantığınızın devreye girmesi içinböyle tersleyerek yorum yapanlar neden böyle yapıyorsunuz. insan bir şeyleri yaşarken dışarıya yorum yaptığı kadar mantığını devreye sokamıyor. travmalar yaşanıyor. döktüğüm göz yaşının haddi hesabı yok
Bebeeeegimm seninki biraz sırtlan galiba hem seni elinde tutmak istiyor hemde o kızları şey etmek. O kızlar kötü ise niye onlarla görüşüyor o zaman?? Birde yıllardır berabermiş o kızlarıda seninle evlenecem diye kandırmadıgını bilemezsin. Ben senin yerinde olsam çocugun haberi olmadan kızlara ulaşır konuşurdum çünkü haberi olursa seni engellemeye çalışabilir. Konuş kızlarla bakalım onlar ne diyecek.teşekkür ederim ince yorumunuz için. inanın görseniz öyle şeyler yapıyoki sevdiğine inandırmak için kendimden şüphe ediyorum. ve tabii ki karşıdaki kızlar kötü onlar ona aşık bu onları sevmiyo böyle şeyler diyo ben anlamıyorum evlenmek isteyen kişi niye başkasını arzulayıp yıllarca cinsellik yaşıyo kafam almıyo tek cinsel istek için mi
Canım çünkü seni anlayamayacağın kadar çok seviyor bu adam. Sen pırlanta gibi değerli, bulutların üzerinde yan yatan göğsü çilli bir melek gibi masum, antik yunan heykelleri kadar da güzel olduğun için seni zinasına alet etmek istememiş. Evlenseniz muhakkak farklı olacaktır.eşim boşanırsam intihar edecekmiş konusundaki erkeğe benziyor bunlar neden böyleler :/ seviyosa niye aldatıyor :/
çok haklısın ve doğru tahmin ettin canım teşekkür ederim yorumun için. kızlarla konuştuk zaten o şekilde ortaya çıktı aradan 6 ay geçti onlara tahmin ettiğin gibi evlenelim demiş ama adam inkar ediyo senle ayrıyken hata yaptım diyoBebeeeegimm seninki biraz sırtlan galiba hem seni elinde tutmak istiyor hemde o kızları şey etmek. O kızlar kötü ise niye onlarla görüşüyor o zaman?? Birde yıllardır berabermiş o kızlarıda seninle evlenecem diye kandırmadıgını bilemezsin. Ben senin yerinde olsam çocugun haberi olmadan kızlara ulaşır konuşurdum çünkü haberi olursa seni engellemeye çalışabilir. Konuş kızlarla bakalım onlar ne diyecek.
neden düzgün yorum yapmıyorsunuz
çok haklısın. bazıları diyorki erkekler birden fazla kadını arzulayabilir bu normal erkekler sevmedende sevişebilir falan diyolar
Yalaaaan kendini akıllı sanıp karşısındakini aptal yerine koyan erkek yalanı, ayrıyken yaptım hiç bir şey hissetmedim sadece seni seviyorumlar... Eeee o kadar seviyorduyduda niye ayrıldığınızda senin kapının önünde olmak yerine başa kızların yatağındaydı??çok haklısın ve doğru tahmin ettin canım teşekkür ederim yorumun için. kızlarla konuştuk zaten o şekilde ortaya çıktı aradan 6 ay geçti onlara tahmin ettiğin gibi evlenelim demiş ama adam inkar ediyo senle ayrıyken hata yaptım diyo
Erkekler sevmeden de sevişebilir ama bu hayatında aşık oldukları biri olmadığında olur. Aşık olduğu birisine insan nasıl bunu yapabilir ki? Onu arzular onu ister başkasının teni yabancı gelir insana. 3 yıldır aynı insanla cinsellik yaşıyorsa belli ki çok yoğun bir tutku var ki kopamıyor. Her önüne gelenle değil de tek bir kadınla olarak anladım yazım tarzınızdan çünkü.çok haklısın. bazıları diyorki erkekler birden fazla kadını arzulayabilir bu normal erkekler sevmedende sevişebilir falan diyolar
gerçekten evet bize göre normal olan bu. o ise ayrıyken başkasıyla olabilirim kafasında ki yalan söylüyor ayrılık yoktu o kafasında başka şeyler yaşıyı demekki. acaba ben mi çok duygusalım mantıkla mı hareket ediyor anlamadımYalaaaan kendini akıllı sanıp karşısındakini aptal yerine koyan erkek yalanı, ayrıyken yaptım hiç bir şey hissetmedim sadece seni seviyorumlar... Eeee o kadar seviyorduyduda niye ayrıldığınızda senin kapının önünde olmak yerine başa kızların yatağındaydı??
yok zaten cinsellik yok diye onu mu tamamlamak istedi o yüzden evlenince cinsellik olunca başkasıyla olmaz mı diye düşündüm?Erkekler sevmeden de sevişebilir ama bu hayatında aşık oldukları biri olmadığında olur. Aşık olduğu birisine insan nasıl bunu yapabilir ki? Onu arzular onu ister başkasının teni yabancı gelir insana. 3 yıldır aynı insanla cinsellik yaşıyorsa belli ki çok yoğun bir tutku var ki kopamıyor. Her önüne gelenle değil de tek bir kadınla olarak anladım yazım tarzınızdan çünkü.
Ayrıca aşk ile alışkanlığı birbirine karıştırıyor insanlar. Sana alışmış, seni düzgün buluyor ya da hayatını paylaşabilecek bir insan olarak seviyor olabilir. Bu yüzden ayrılmak korkutucu geliyor ama belli ki bir şeyler eksik ki onu da başkasıyla tamamlıyor. O başkasına da tutku hissediyor ama güvenip hayatına alamıyor. Konu bundan ibaret. Bir de aktif cinsel hayatınız var mıydı onu merak ettim?
yok hayır orası kesin ama işte başka ne bilmiyorumAdam o kadina inat sizi elde etmeye calisiyor olmasin?
Bu adam seni sevmiyor. Biraz mantıklı düşünürsen göreceksin o seni sevmiyor ve sana layık değil ve en önemlisi seni salak yerine koyuyor buna izin verme. Sana layık olan birini bul.gerçekten evet bize göre normal olan bu. o ise ayrıyken başkasıyla olabilirim kafasında ki yalan söylüyor ayrılık yoktu o kafasında başka şeyler yaşıyı demekki. acaba ben mi çok duygusalım mantıkla mı hareket ediyor anlamadım
31 yaşına gircek adam bende 28Yaşınız kaç küçük mü
Yaşınız küçük de değil niye bu adama takılıp kaldınız?31 yaşına gircek adam bende 28
Ben ayrıldığım nişanlımla tekrar konuşmaya başladım. Ayrıldıktan sonra iki kişi ile çıktı ben bunu bile kendi gururuma yediremezken kadın kalkıp sevgilim başkalarıyla yatmış napim diyo ya! Senin miden nasıl geniş acaba ya?uzun süreli ilişkisi olan, çok seven, çok bağlı olan, gece gündüz konuşup iletişimde olan, kesinlikle ayrılmak istemeyen ve evlenmek isteyen erkek neden başka bir kadını arzulayıp onunla cinsellik yaşar ? bu gerçekten normal bişey mi?? bir erkek bunu neden yapar? evlenmek istediğini arzulaması gerekmez mi? ya da iki kişiyi aynı anda mı cinsel anlamda isteyebiliyorlar?
arkadaşlar gerçek yorum ve görüşlerinizi bekliyorum lütfen dalga geçmeyin kendime neden neden diye yormaktan çok yoruldum yıprandım size sormak istedim neden yapar bunu bir erkek ve yıllarca bu durumu sürdürmüş
evlenince cinsellik yaşayınca başkasıyla yaşamayı bırakır mı? ayrılmamak için her şeyi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?