Cok sinirliyim.acil yardim

Haklısın eşine anlat bence sakin bir şekilde
 
adam keyfi çağırmamış ki arkadaşlarını. hani içip edip kahve koy diye gelse arkadaşlarıyla gece yarısı anlayacağım. alınan ve taşınması tek başına mümkün olmayan bir eşyayı beraber taşımak için gelmişler. eşiniz de nezaketen bir çaya davet etmiş.
ayrıca 3 senelik evliymişsiniz ama belli ki iletişim sıkıntınız var. adam zaten hep 1. çoğul şahısla konuşmuş, geliyoruz diyen birinin tek başına gelmeyeceği belli.
tamam geceyarısı hoş olmayabilir ama sonuçta arkadaşları size bir iyilik yapmışlar. kaldı ki görüşülmeyecek tipler olsalar o arkadaşları da kapıda başka tepkiler verebilirlerdi. adamlar gayet net çekip gitmişler.
 
Emrivaki ani gidis gelisleri bende sevmiyorum. Esiniz keske telefonda söyleseydi arkadaslarinin gelecegini. Bende öyle kimsenin karsina cikamam.
 
Iyide nasil alcakti konusahibi arkadaslarini iceri? Kadinim üstü müsait degilmis. Üstüm müsait degil biraz kapida bekleyin dese o da cok absürd bir durum. Evimizde rahat kiyafetlerle de mi dolasamicaz? Önceden haber verilmesi lazim.
 
Mesleginiz nedir merak ettim? Birde siz evlisiniz, eşinizin hizmetcisi değil. Yukarda bir yerde herseyini ben yapıyorum yazmışsınız. Ev hanımıda olsanız, çalışan kadında olsaniz siz ayni evin icinde yaşıyorsunuz. Işten gelip yorgunsanız hizmet etmeyin, bir zahmet kalksın oda yemeğe sofra kurup kaldırmaya yardim etsin. Ya da iş bolumu yapabilirsiniz, Hem birlikte yaparsanız daha çabucak toparlar, birbirinize daha çok vakit ayırabilirsiniz.
 
Cevap yazacaktım ama sonra basit gördüğünüz bir ev kadınından yorum almak istemezsiniz diye düşünüp vazgeçtim.
Hem öğretmen hem ev kadını hem anne olarak cidden şaşırdım şey değil mi bu yoğun çalışıp eve gelen erkeğin iki tabak sofradan kaldirmayip ben kadinmiyim diye cikismasi?
 

eşi sürekli geliyoruz demiş, hani o an pratik bir soru "geliyoruz derken canım ? kaç kişisiniz ?"
hadi bunu sormadı, illa kapıda dur üstümü değiştiricem detayı vermesine gerek yok. 1 dakika canım geliyorum diyip hemen üzerine ince bir hırka vs alabilirdi bence.
bir de ben 3. kişilerin yanında eşe tepki verilmesine karşıyım. tamam duruma sinirlenmekte haklı ama bunu o arkadaşların gözüne sokmak hoş değil.
 
Ev kadını da olsan faeketmez. Eşinin gecenin o saatinde eve arkadaşlarını getirmesi doğru değil. Herşeyin bir vakti var. Kendi ailesi annesi babası kardeşi vs olsa neyse ama arkadaşları normal değil.
 
Ev kadını kelimesinden kastım şu bana hiç yardım etmiyor ikimizde çalışıyoruz ama sanki ben hep evdeymisim gibi demek istiyorum temizlik bende yemek çamaşır banyo tuvalet bir kere tuvaleti fircalamisligi yoktur bir kere.supurge yalnızlığı yoktur hafta ici 6 buçuk ta kalkıp ise gidiyorum eve akşam 6 dan sonra giriyorum her zaman yemek yapmaya çalışırım temizliğe de dikkat ediyorum inanın gece 10 a kadar kicim kanepe yüzü görmüyor kolay değil hem ise gidip iste milletin kahrini çekip te eve gelince de bir uzanamamak kolay değil tam tekmil ev işlerini dr yetiştirmek kolay değil ev kadını muamelesi ile bunu kastediyorum sanki ben çalışmayan insan misim gibi davranıyor hep şunu yapsana bunu getirsene eli ayağı tutuyor allaha şükür kendi de arada yapio getirebilir ama benden bekliyor iste sonra Bende insanım benimde üşendiğim zamanlar oluyor sonra hemen sürat yapıyor yani bana ev kadiniymisim gibi muamele dr bulunuyor hep evde olsam hiç gocunmam ama bende yoruluyorum sabah erken kalktigim işin uykum geliyir 10 da bendd elimi kolumu kaldıracak hal bulamıyorum.bazen kendimde bazen öyle çok uyumak istiyorum.ko.yorgunlugumi atmak istiyorum ev hanımları bile yeri gelince mızmızlanırken ben mızmızlanıyorum ev kadını gibi hizmet ediyorum önünden alıp önüne koyiuitum gece birşey yese tabaklarını sabah.hep.oturma odasından topluyorum ilk once yediği tabağı sudan geçirip bulaşık makinesine koymayı ogretemedim çocuk gibi çamaşırını yıkayıp asiyorsam toplayıp çekmecesine diziyorsam yemeğini temizligininyapiyorsam bende hak etmiyor muyum.dusunulmeyi biraz bana say go duyulmasını hal etmiyor muyum
 
İyi de bu adamı sen aldın sen böyle alıştırdın. Bu adamı alırken bunları düşünemedin mi?
 
Evlenmeden önce bu konuşarı konuşmalıydınız iş bölümü diye bir şey yok mu sizin lugatınızda? Bunları ayarlamadan evlen sonra hizmetçi miyim de?
 
Şunu söyledi net sen bir çay köy biz şurayı geçtik dedi
Burdan anlayacagim arabada coguldular ondan biz şurayı geçtik diye söyleyebilir
Ben araba kullanıyor sanıyorum meğer arkadaşının arabası ile gitmişler araba kullanmıyormuş ben öyle sandığın.icin aramadı bende onları gelince şehre evlerine bırakacak öyle gelecek sandık.geri aramadım cunku araba kullanıyordur dedim kazaya sebebiyet vermeyim.dedim araba kullanmıyorsa bana mesaj atmalıydı ona da dedim madem.araba kullanmıyordun niye bana mesaj ile.bildirmedin diye sonra bir baktım kapıda hepsi zil çalana kadar da.kanrpemdr uzanıyordum o an hemen kalktim gözcü deliğinden baktım arkadaşını gördüm sesi geldi ne yapacagimi şaşırdım saat 12 ydi cunku ben hep eve girmezler diye düşündüm ama benimki rahat ev derli mi toplu mu düşünmez bu kadin uygun mu değil.mi dusunmez
 
Pardon da yapmayın. Bebek bakar gibi niye her şeyini yapıyorsunuz? Tutun yardımcınızı siz de geçin balkona kahvenizi için. Siz kendinize değer vermiyorsunuz ki kocanız versin. Evin hizmetçişi olmuşsunuz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…