Cok sinirliyim.acil yardim

Konu sahibinin ev hanımlarıyla bir sıkıntısı var belli ev kadını ne demek? Sadece Ev kadını olunca mı misafir içn hazır olda mı bekleniyor? Üstelik günğmüzde kadınlar hem çalışıp ev işi yapıyor pek adaletli değil ama tek siz değilsiniz. Kompleksiniz yenin. Siz adamı anlamamışsınız tek neden bu. Bunu çözün.

Bu kadar bağırıp çağırman açıkçası bana anlamsız geldi eve para getiriyorum diye de sürekli vurgulaman da yersiz erkekler çalışıp kadın bakacak diye bir durum yok hayat müşterek ben olsam o an kapıyı yarım açardım odaya geçip üzerimi değişip çıkar hoşgeldiniz der çaylarını verirdim sonrada müsaadenizle sabah işe gitmem gerekiyor ben dinlenicem derdim hem kimseye ayıp olmamış olurdu hem de gereksiz yeree eşimle aram bozulmamış olurdu. Evlilik karşılıklı sabırla anlayışla oluyor. Çok anlamsız ve gereksiz bir kavga olmuş boşuna yükselip birbirinizi kırmışsınız misafirlere de ayıp olmuş.

Bu tartışma ile çalışıyorum para kazanıyorum muhabbetini çözemedim. Ama sen haklısın.

Allah adama sabır versin bunaldım okurken

Siz hoşgeldiniz deyip, odanıza geçseydiniz. Eşiniz çay içirip gönderseydi. Normalde ben de eşi olmadan erkek misafir sevmem ama burada farklı bir durum var gibi geldi. Eşiniz, TV taşıdıkları için ayıp olur diye düşünmüş keşke size mesaj atsaydı.

Küçük bir sorunu abartıyorsunuz. Yanlış anlaşılma olmuş. Misafirlik konuları konuşulur anlaşılır. Daha sakin olmaya çalışın. Boşuna üzülüyorsunuz

Bence eşiniz arkadaşlarının yanında arayıp çay istediğinde anlamalıydınız, tv'yi eve kadar getiren insanlara formaliteden bile olsa gelin bi soluklanın denir eşiniz de onların yanında sizi arayıp bu yüzden haber vermiş. Siz yanlış anlamışsınız uzatacak bir şey yok bence.
Ayrıca çalışıp para kazanmanızla, ev kredisi çekmenizle, iş yerinizdeki insanların karakteriyle bu olanların ne alakası var

Merhaba, olayda haklısınız aslında böyle bir durumda daha net olmalı eşiniz size. ama tepkiniz sizin haksız olmanıza neden olmuş. bir de sürekli yazarken "evime" demişsiniz. eşinize bu durumu nasıl yansıtıyorsunuz ama siz evlisiniz. ve sizin birlikte yaşadığınız eviniz orası. birliktelik kavramını çok oturtamışsınız gibi geldi bana. eşiniz sizi umursamadan eve istediği kişileri çağırıyor, siz "evimize" değil "evime" diyorsunuz sürekli. evlilikte bu kadar bireysellik de sorun oluyor illaki

Çok düşüncesizlik yapmış eşiniz. Bence kredi çekip kendinizi daha da borç içine sokmaya değmez kendinizi yıpratmayın derim sizi hiç düşünmüyor demekki eşiniz. Ev hanımı gibi davranıyorsa size sizde o kadar ekonomik sorumluluk alın. Kusura bakmasın erkeklerde hem ev işi yapsın hem arkadaşlarımı ağırlasın hem kadınlık yapsın hem ekonomik olarak destek versin. Yok öyle. Robot değil kadınlarda.

Ev hanımları da böyle bir durumu kabullenmek zorunda değil gecenin 12 sinde ne işleri var gerçekten elin erkeğinin. Hem senden izin aldı mi bu adam getirebilir miyim dedi mi?

Sorgusuz sualsiz eve misafir getirmek de nedir gerçekten anlamıyorum arkadaş...

Kaç kere çalışıyorum,para getiriyorum okudum sayamadim. Bu kadar rahatsizsaniz bırakın çalışmayı,tartışmada eşiniz haksız gibi görünüyor ama haklı. Ben de arkadaşlarım eşim yüzünden kapıda kalsa sinirlenirdim,sanırım. Kapıyı acip,içeri geçip bir seyler giyip oturabilirdiniz. Zira adamlar gece 12 de iki lafın belini kırmak için değil,size alına tvyi taşımışlar ondan gelmişler. Yorukduklari yanına kar kaldı.

Çok haklısınız, o saatte ne işleri var neden çağırıyor eşiniz ve ayrıca size söylemden siz onların da geleceğinin nereden bileceksiniz, telefon ettiğinde söylemesi gerekiyordu. Haklısınız.

Çok haklısınız, o saatte ne işleri var neden çağırıyor eşiniz ve ayrıca size söylemden siz onların da geleceğinin nereden bileceksiniz, telefon ettiğinde söylemesi gerekiyordu. Haklısınız.
Adami savunmmuyorum sonucta seni doverim diyen birini savunamam ama Adam biz demis? Bunu sormasi gerekmez miydi once? Durduk yere bir adam neden geliyoruz desin? Bunu duyunca ne alaka diye dusunememis mi? Hadi diyelim bu bitti 1 dk boyunca adamlarin seslerini duymus bir odaya gidip t-shirt pantolon gecirmedi mi? Kapida bekleyecegine bunlari yaparsin sonrada esine guzellikle anlatirsin 12 de misafir istemiyorum diye.

12'de misafir istemeyen kusura bakmasın da insin televizyonunu eşiyle çıkarsın o zaman yukarı.

Yani 12 de çağırması normal değil daha uygun bi saat olsaydı haksızsın derdim ama gece 12 olmuş
Sizinde misafir varken böyle tepki vermeniz saçma olmuş onlarla oturmak zorunda değildiniz tv yi getiren adamlarda o kadar yoldan gelmiş
Eşiniz geliyoruz demiş ordan nasıl anlamadınız hep birlikte geleceklerini

Biz yoldayız deyince anlaşılmayabilir eve de onlarla geleceği. Arkadaşlarıyla birlikte gitmiş zaten, biz yoldayız, şurdayız demiş, eve birlikte gelicez dememiş. Yaşadıkları şehre varınca herkes evine dağılacak sanabilir. Onu ben de anlayamazdım, eve onlarla geleceğini. Konu sahibine, onlar da bir uğrayacaklar , tvyi birliktye yukarı çıkartacağız sen de çayı koyar mısın şeklinde söylemesi gerekiyordu anlaşılır olması için.
Kıyafet konusunda kapıyı açıp, içeri geçip üstünü değiştirebilirdi tabi.

Cay koy yoldayiz demis?

Eşinizin hatası arkadaşlarla şurayı geçtik dese yada caya çağırdım dese yada mesaj atsa misafir getiriyorum diye sorun olmazdı,iletişim sorunu olmuş birdaha düzgün anlaşılır kurar cümlesini ,güzel dille uyarın eşinizi anlasilamayacak sorun degil

Gecenin 12’sinde ne misafiri ya.Kadın erkek fark etmez gece 12.Uyuyor da olabilirdiniz o zaman ne yapacaktı.Haklı olan sizsiniz,biz diyince anlamanız lazımdı ama eşinizin o saatte birini getirmesi saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…