- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
- 98
- Konu Sahibi lalezar8216
-
İyi de siz hrseye yetismeye calisirsaniz ve mukemmel yaparsaniz esiniz nasil olsa basediyor diye dusunur.Ben calismiyorum ama cogu zaman beraber temizlik yapariz ya da en kotu yemek ondadirEv kadını kelimesinden kastım şu bana hiç yardım etmiyor ikimizde çalışıyoruz ama sanki ben hep evdeymisim gibi demek istiyorum temizlik bende yemek çamaşır banyo tuvalet bir kere tuvaleti fircalamisligi yoktur bir kere.supurge yalnızlığı yoktur hafta ici 6 buçuk ta kalkıp ise gidiyorum eve akşam 6 dan sonra giriyorum her zaman yemek yapmaya çalışırım temizliğe de dikkat ediyorum inanın gece 10 a kadar kicim kanepe yüzü görmüyor kolay değil hem ise gidip iste milletin kahrini çekip te eve gelince de bir uzanamamak kolay değil tam tekmil ev işlerini dr yetiştirmek kolay değil ev kadını muamelesi ile bunu kastediyorum sanki ben çalışmayan insan misim gibi davranıyor hep şunu yapsana bunu getirsene eli ayağı tutuyor allaha şükür kendi de arada yapio getirebilir ama benden bekliyor iste sonra Bende insanım benimde üşendiğim zamanlar oluyor sonra hemen sürat yapıyor yani bana ev kadiniymisim gibi muamele dr bulunuyor hep evde olsam hiç gocunmam ama bende yoruluyorum sabah erken kalktigim işin uykum geliyir 10 da bendd elimi kolumu kaldıracak hal bulamıyorum.bazen kendimde bazen öyle çok uyumak istiyorum.ko.yorgunlugumi atmak istiyorum ev hanımları bile yeri gelince mızmızlanırken ben mızmızlanıyorum ev kadını gibi hizmet ediyorum önünden alıp önüne koyiuitum gece birşey yese tabaklarını sabah.hep.oturma odasından topluyorum ilk once yediği tabağı sudan geçirip bulaşık makinesine koymayı ogretemedim çocuk gibi çamaşırını yıkayıp asiyorsam toplayıp çekmecesine diziyorsam yemeğini temizligininyapiyorsam bende hak etmiyor muyum.dusunulmeyi biraz bana say go duyulmasını hal etmiyor muyum
Elini cekse kavga ederler bu sefer adam nasil alismisİyi de siz hrseye yetismeye calisirsaniz ve mukemmel yaparsaniz esiniz nasil olsa basediyor diye dusunur.Ben calismiyorum ama cogu zaman beraber temizlik yapariz ya da en kotu yemek ondadir
Siz elinizi cekin alismaya baslasin kendisi de onun annesi degilsiniz sonucta
Ben maddi gucunuz var diye dedim. O olmaz bu olmaz? Sahi ne yapilsin istiyorsunuz?Herkes yardımcı tutacak paraya sahip değil hanfendi
Ben evlendiğinde ilk evimizi tutarken eve ilkngiriste temizlikçi tutmak.istemistim annesi babası karıştı ona para vermeyin kendiniz yapın temizlikçi senin gibi ovmaz diye karistilar bütün.evi ben temizledim.mutfak dolaplarını iç dış sildim camları sildim annesi babası nerde cam sildimse sandalyelerini çekip.beni izlediler eşime dedim sen de bayoyu ov kolları daha güçlüdür diye annesi ordan cıktı eşime sesleniyor sana mi düştü diye yaa hepsi bana düşmüştü eşim.bir banyo ovdu yıkadı anası onada sana mi düştü dedi yani bütün.evi ben temizlemiş oldum bir hafta iş yerinde her tarafim et kesmisti hadi büyük ler sözlerini dinleyelim kırmayalım.dedik böyle oldu hatırladıkca sinirlerim.geriliyor şimdi.olsa ağızlarının payını verirdim
Yani bilemiyorum kavga ciksin zaten sonucta boyle de mutlu degil konu sahibiElini cekse kavga ederler bu sefer adam nasil alismis
Biricik bebeğinizin annesi için böyle konuşmayın lütfen. Üzülür sonra.Daha nikâhımda kayonvalideye sınır oldum.hem pistir paspaldir dili de papuç kadardır ağzına geleni söylemeyi sever daha nikâhımda takı merasimi bitince eşimin yanında altınları bekledi birden eşimin boynunda çekmeye çalıştı iğne eşimin boynuna battı daha o gün nikâhımda süreyim.mahkeme duvarı gibiydi daha o an sinirlerimi bozmaya başladı ben altın konusuda öncesi eşimle konuşmuştum.oysa.ki ustunuz altın ile dolaşmayacakmış için emaneten bak brnimkielri ablama vericem sonra alicam o emaneten tutacak sen de ya annene şöyle yada ablam alsın sonra bize vericek.dedim. ailemde kimsenin altında altın kapmaya gözü asla.yok bunu konudmama rağmen anası böyle yapıp hem.benim.sinirimi.bozdu hemde bizi rezil.etti hemde evlendiğin.gunun berbat olmasına sebep oldu görgü ahlak kurallarından bahsedince eşim.diyor ki hee biz gorgusuzuz bia ahlaksiziz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?