Cok sinirliyim.acil yardim

Konuştum hemde imzayı atmadan neler konustum.neler hangisini tuttu acaba ben bu adamı sevdim düzelir dedim iyi insan dedim.hala.iyi insan ama ailesi onu ataerkil yetiştirmiş erkek ev işine bulaşmaz diye yetiştirmiş o oturacak kadın çalışsa da etrafında ferdane olacak bunu degistiremiyorum iş bölümü kavramları bende var ama onda yok ben Ev işi yapacaksam niye karı aldım diye düşünen biri niye evlendim.ben o zaman diyor bakış açısını değiştirmek çok zor annesi kadın hizmet edecek erkek oturacak gibi yetiştirmiş hemde hep çalışan olsun çalışan olsun diye kiz aradılar bileydim.bu kadar katı girmezdim bende bu ise ama aynı evde yaşamadan anlayamaz kimse

Hayat zor.dort dörtlük erkek olmuyor eşim.ince düşünemiyor bazı konularda iyi bir insan ona her konuda.guvenebilirim ama böyle yanları da.var iste bazen dr böyle.beni çileden çıkartıyor çok.kati ve inatçı tek bir lafı 6 ay sana çevirir.soyler

İyi de siz hrseye yetismeye calisirsaniz ve mukemmel yaparsaniz esiniz nasil olsa basediyor diye dusunur.Ben calismiyorum ama cogu zaman beraber temizlik yapariz ya da en kotu yemek ondadir
Siz elinizi cekin alismaya baslasin kendisi de onun annesi degilsiniz sonucta

Siz o adamın hizmetçisi değilsiniz karısısıniizz. Hizmet gönülden yapılır bi kahve getirmek gelir içinizden mesela ama siz zoru zoruna sonra başa kalka kalka yapıyorsanız bi yyardımcı alın derim

Elini cekse kavga ederler bu sefer adam nasil alismis

Herkes yardımcı tutacak paraya sahip değil hanfendi
Ben evlendiğinde ilk evimizi tutarken eve ilkngiriste temizlikçi tutmak.istemistim annesi babası karıştı ona para vermeyin kendiniz yapın temizlikçi senin gibi ovmaz diye karistilar bütün.evi ben temizledim.mutfak dolaplarını iç dış sildim camları sildim annesi babası nerde cam sildimse sandalyelerini çekip.beni izlediler eşime dedim sen de bayoyu ov kolları daha güçlüdür diye annesi ordan cıktı eşime sesleniyor sana mi düştü diye yaa hepsi bana düşmüştü eşim.bir banyo ovdu yıkadı anası onada sana mi düştü dedi yani bütün.evi ben temizlemiş oldum bir hafta iş yerinde her tarafim et kesmisti hadi büyük ler sözlerini dinleyelim kırmayalım.dedik böyle oldu hatırladıkca sinirlerim.geriliyor şimdi.olsa ağızlarının payını verirdim

Ben maddi gucunuz var diye dedim. O olmaz bu olmaz? Sahi ne yapilsin istiyorsunuz?

Okudukça daha da sinirleniyorum valla. Bana tüm evi temizletip üstelik bunu yaparken diğerlerinin beni izlediği bir saygı mı olur Allah aşkına? Köle pazarı gibi. Yıllardır biriken öfkenizi yanlış şekillerde yansıtıyorsunuz bence. Bu açtığınız konuda öyle çok abartacak bir olay yok. Ama siz zaten çoktan başka konulardan ağzınıza kadar dolmuşsunuz.

Ben ev işinden elimi eteğini çeksem.ben rahatsız olurum eşim.rahatsiz olmaz eşimin annesinin evi pislik içinde cam havalandırma olduğu halde tuvaleti hiv yıkamamış şekilde kokuyor midem.bulaniyor zaten gidince evlerine ben titiz biriyim. Wcmdr boşluk havalandirmadivar ama kokmaz her gün çamaşır suyu ile.fircalarim ama orda taş adeta sararmış şekilde eşime diyemiyorum çok zorlaniyorum.midem.bulaniyor diye ama öyle yaşlı insanlar diyorum zaten parayı da sıkan insanlar temzilikci tutup.asla evlerini temizletmezler daha nr anlatayım ki yapmasan temizlik.umrunda bile olmaz çünkü temizliği düzeni bende gördü dağınık huyunu degistiremiyorum.o çocuklukta öyle alışmış iste yetişme.tarzlari çok farklı benim.annem de rahmetli.cok temizdi 77 yaşında evde hali silerdi koltuk silerdi öyle temizdi evde çocuk olmadi kirleten olmadi halde her hafta halılar kazınır derecede supurulurdu ben böyel bir ortamda büyüdüm coo fark li yetişmişiz bunlar değişmiyor ama tüm.farkliliklra rağmen ben onu seviyorum arada beni çıldırtıyor kopurtuyor ama kopamıyorum tek varlığım.o

Hayat zor boşanmış olmak.daha da zor o yüzden belkide yanlız kalmaktan korkuyorum çok mutlu.muyum.degilim.bu sikintilarsn ötürü ama.sevoyor miyim seviyorum.esimi ama hayatım.da tam.olarak.bu
Belki de aşırı tepki gösterdim.o olaya ama ağzıma kadar doluyum.evet

Daha nikâhımda kayonvalideye sınır oldum.hem pistir paspaldir dili de papuç kadardır ağzına geleni söylemeyi sever daha nikâhımda takı merasimi bitince eşimin yanında altınları bekledi birden eşimin boynunda çekmeye çalıştı iğne eşimin boynuna battı daha o gün nikâhımda süreyim.mahkeme duvarı gibiydi daha o an sinirlerimi bozmaya başladı ben altın konusuda öncesi eşimle konuşmuştum.oysa.ki ustunuz altın ile dolaşmayacakmış için emaneten bak brnimkielri ablama vericem sonra alicam o emaneten tutacak sen de ya annene şöyle yada ablam alsın sonra bize vericek.dedim. ailemde kimsenin altında altın kapmaya gözü asla.yok bunu konudmama rağmen anası böyle yapıp hem.benim.sinirimi.bozdu hemde bizi rezil.etti hemde evlendiğin.gunun berbat olmasına sebep oldu görgü ahlak kurallarından bahsedince eşim.diyor ki hee biz gorgusuzuz bia ahlaksiziz diyor

Biricik bebeğinizin annesi için böyle konuşmayın lütfen. Üzülür sonra.

Siz de dalga geçmeyin burda içimizi derdimizi döküyoruz bırakın da dokelim belki bir fikir veren olur dalga geçmeden
Ev kadınları çalışan kadınlardan daha kıymetli bunu anladım.ben herkes te.oyle.soyler ev kadinlarinin şeyi altından çalışan kadınım şeyi bakirdan diye
Para getiren evde herşeyi yapan yaranamıyor kıymeti.olmuyor iste
Ev kadını olacaktim gotumden masraf dökülecekti de o zaman kıymetli olacaktım.degil mi
Evet çalışmak.istemiyorum.memurum.ben ama hayat şartları kadın ayakta sağlam.durmak.zorunda eşinin eline bakmamak zorunda dünyanın.binbir türlü hali.var kadın sağlam.olmak.zorunda

Burda gördüm.ki daha çok ev hanımlarının kocalari yardım ediyor karılarına ve demişki biri bütün gün evde.oldugu halde evde iş bitmiyor ki demiş peki biz haftanın 5 günü 8 buçuk.5 buçuk çalışıp.ta nasıl.ev işlerine yetişelim acaba
Ev hanımlarının kocalari nasıl.yardim.ediyorlar benim.esim.bana hiç yardım.etmiyor ben Ev işi yapacaksam niye karı niye evlendim diye bir bakış acısına sahip

Yok valla ben de çalışıyorum ama kimse beni evin hizmetçisi yapamaz. Hiçbir şey kendi canımdan, keyfimden önemli değil. Mesela eşim asla cam silmeyeceğimi veya büyük temizlikler yapmayacağımı bilir bırakın eşimi bebek gibi bakmayı. Eşim de öyle çok sevmez ev işleri yapmayı. Yardımcımızı tutar keyfimize bakarız. Siz yapıyorsanız bu tamamen sizin suçunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…