Çok sinirliyim

bi kereliğine mahsus açarım telefonu aradığı zaman ve ona göre karar veririm ama kesinlikle taviz vermicem

hani dedin ya eşim sessiz sakin belki baskı kurmuşlardır birşey diyememiştir ne bileyim ondan diyorum bu onun düşüncesi mi yoksa karşı tarafın dayatması mı onu öğrenebilirsin diye ama bencede taviz verme... yıkıcı olmak değil ama bir daha böyle bir şeyi teklif etmemesi için....

Kesinlikle işe yarar, yarıyor. Telefonu tümden kapatmanız şu mesajı veriyor. Dünya başıma çöktü, dünyayla irtibatımı kestim, kimse aramasın ben de kimseyi aramayayım. Ama açık olunca acaba umrunda değil miyim, görüyor ama tepki vermiyor, sanırım çok kırdım gibi içini kemiren vesveseler üşüşecek kafasına. Yaptığını düşünüp empati kurarsa zaten pişmanlıkla eve geri dönecektir. Eşinizi tanımıyoruz ama genel bir çerçeve içinde söyledim ben. Tanıdğınız bildiğiniz rehberinizde kayıtlı telefonların dışında cevap vermeyin.

hiç bu açıdan düşünmemiştim, çok haklısınız, teşekkür ederim

Siz bilirsiniz ama annenizi buünden gönderin yalnız kaldığınızı görsün
soorarsa da " eşim beni yalnız bırakırken zavallı anneciğimi bu yaştan sonra neden
sorumlarınla yorayım" dersin.
Ama en iyi yapacağın şey gelince dışarı çıkn açık havada çok ciddi bir ses tonu ile
hissetiklerini ve beklentilerini anlat
ama geçmişle ilgili konuşmayın
gelecekte eşinin yerinin evliliğinde nerde olması gerektiğini hyallerini konuş
bu şekilde daha iyi hisseder kendini
ve hatalarıyla yüzleşir.

öyle yapmak aklıma geldi ama annem kesinlikle o eve gelmeden bir yere gitmez ki.. yoksa fena fikir değildi

Emrivaki yapıp ona buna arattırması zaten baştan hata. Ne diyecekse kendisi söylesin. Evden giderken ne karar aldıysanız döneceği güne dair ondan şaşmayın. Yok kaynı yok şu bu ne karışır..

Siz bilirsiniz ama annenizi buünden gönderin yalnız kaldığınızı görsün
soorarsa da " eşim beni yalnız bırakırken zavallı anneciğimi bu yaştan sonra neden
sorumlarınla yorayım" dersin.
Ama en iyi yapacağın şey gelince dışarı çıkn açık havada çok ciddi bir ses tonu ile
hissetiklerini ve beklentilerini anlat
ama geçmişle ilgili konuşmayın
gelecekte eşinin yerinin evliliğinde nerde olması gerektiğini hyallerini konuş
bu şekilde daha iyi hisseder kendini
ve hatalarıyla yüzleşir.

bencede geçmişten değil gelecekten beklentilerinizden bahsedin

onun vicdan azabı çekmesini sağlayın

yani açıkcası biraz duygu sömürüsünün zararı olmaz

hak ediyorlar ama dimi:34:

geçmişten bahsetmek sadece sinirlendirir iki tarafıda ve herkeste üste çıkma telaşı başlıyor

o yüzden geçmişi bırakıp gelecek hayallerden bahsetmek en iyisi....

Emrivaki yapıp ona buna arattırması zaten baştan hata. Ne diyecekse kendisi söylesin. Evden giderken ne karar aldıysanız döneceği güne dair ondan şaşmayın. Yok kaynı yok şu bu ne karışır..

o zaman şey diyim ona, ya baştan söylediğin gibi salı günü (yani yarın) dönersin yada hiç dönme

Evet eşinizin yaptığı çok yanlış,Düşüncesizce hareket etmiş ama bana kalırsa siz de fazla tepki veriyorsunuz.Boşanmadan bile bahsetmişsiniz hemen.Kesip atmaktan.Sanki sevginiz zaten yokmuş da bahane arıyormuşsunuz gibi.Bana öyle geldi yorumlarınız.

Evlilik zaten kötüye gidiyorsa,eşiniz hep böyle bencilse sonuna kadar haklısınız.Ama değilse bunun yolu bence telefonları kapatmaktan,kendinizi dolduruşa getirmekten değil,arayıp ben seni seviyorum ve özlüyorum,bu yüzden de o kadar kalmanı istemiyorum demekten geçiyor.

bencede geçmişten değil gelecekten beklentilerinizden bahsedin

onun vicdan azabı çekmesini sağlayın

yani açıkcası biraz duygu sömürüsünün zararı olmaz

hak ediyorlar ama dimi:34:

geçmişten bahsetmek sadece sinirlendirir iki tarafıda ve herkeste üste çıkma telaşı başlıyor

o yüzden geçmişi bırakıp gelecek hayallerden bahsetmek en iyisi....

öyle yapim o zaman, hele bir arasın bakalım ona göre
belki gelmez orda kalır
umurumdada olmaz bu saatten sonra

çünkü bu yaptığı en büyük sevgisizlik ıspatıydı

Evet eşinizin yaptığı çok yanlış,Düşüncesizce hareket etmiş ama bana kalırsa siz de fazla tepki veriyorsunuz.Boşanmadan bile bahsetmişsiniz hemen.Kesip atmaktan.Sanki sevginiz zaten yokmuş da bahane arıyormuşsunuz gibi.Bana öyle geldi yorumlarınız.

Evlilik zaten kötüye gidiyorsa,eşiniz hep böyle bencilse sonuna kadar haklısınız.Ama değilse bunun yolu bence telefonları kapatmaktan,kendinizi dolduruşa getirmekten değil,arayıp ben seni seviyorum ve özlüyorum,bu yüzden de o kadar kalmanı istemiyorum demekten geçiyor.

aslında bu bir patlak noktasıydı sadece, onun sorumsuzluğundan herzaman rahatsız oldum, ama bu kadarıda fazla oldu artık

Eşinizzduygusal ve size fazlasıyla bağımlı ise onu can evinden vurabilirsiniz. Sensiz uyuyamıyorum, nefes alamıyorum, kokunu özledim, neden kendinden mahrum bırakıyorsun vs. :51::51:

Eşinizzduygusal ve size fazlasıyla bağımlı ise onu can evinden vurabilirsiniz. Sensiz uyuyamıyorum, nefes alamıyorum, kokunu özledim, neden kendinden mahrum bırakıyorsun vs. :51::51:

yoo duygusal biri değildir

ee herhalde, hangi normal insan yapar bu
benim babam yurtdışında kalıyor, ben bile onu görmeye gittiğim zaman 10 günden fazla kalmıyorum

Vallhi canım ben bile ailemin yanına gittiğimde bir haftadan fazla kalmıyorum eşim burda yalnız bensiz kalmasın diye ama eşim bensiz hiç bir yere gitmedi.. İnsan sinirlenir tabiki ama bence tfl nu açıp bir konuşmalısın derdi neymiş neden iki gün diye gitti gelmiyor bunları sorup cevaplarını almalısın... Neden sen bu kadar sinirliyken hala atlayıp gelmiyor neymiş bu kadar ora kalmasını önemli kılan tlf kapat çözüm değil sinirlerine hakin olup konuşmalısın...

Vallhi canım ben bile ailemin yanına gittiğimde bir haftadan fazla kalmıyorum eşim burda yalnız bensiz kalmasın diye ama eşim bensiz hiç bir yere gitmedi.. İnsan sinirlenir tabiki ama bence tfl nu açıp bir konuşmalısın derdi neymiş neden iki gün diye gitti gelmiyor bunları sorup cevaplarını almalısın... Neden sen bu kadar sinirliyken hala atlayıp gelmiyor neymiş bu kadar ora kalmasını önemli kılan tlf kapat çözüm değil sinirlerine hakin olup konuşmalısın...

normal bir insan öyle hareket eder zaten
ama ben onu aramak istemiyorum, yormak istemiyorum kendimi onun şahsı için
ararsa son kez konuşurum ona göre ne olacaksa olsun

demek ki beni sevmiyor, başka açıklaması olabilirmi?
zorlada güzellik olmaz zaten, beni sevmeyeni ben hiç sevmem

sevene cnaım feda sevmeyene elveda

Son düzenleme:
Hemen kesip atıyorsun be güzelimm
Eşine sevginde bitmiş sanırım tamam haklısın ama aşırı tepkilisin haddinden fazla

Hemen kesip atıyorsun be güzelimm
Eşine sevginde bitmiş sanırım tamam haklısın ama aşırı tepkilisin haddinden fazla

bence az bile yapıyorum
ben yapmış olsaydım eşimin ailesi allah bilir neler derdi bana sen kocanı bırakıp nereye gidiyorsun öyle diye

ben bu erkekleri anlayamadım anlayamıyorumda bu ne ya kendileri gidiyo bir buçuk ay kalmak istiyo aynısını sen yapsan ne yapardı acaba

Back
X