Çok sinirliyim

az önce çıktım biraz dolaştım,sinirlerim yatıştı biraz, anneme bir hediye aldım, onun doğumgünü çünkü bugün

yine aradı beni açtım çoluk çocuk sesi geliyordu, telefonuda çekmiyordu sanırım, napıyorsun falan dedi iyiyim sen napıyorsun dedim, sonra çekmemeye başladı telefonu, neyse eve gidince beni ara dedi şu anda sesini net duyamıyorum dedi, arayamam dedim çünkü yurtdışındaki misafirler hala bizim evdeler ve hep oturma odasındalar, cepten ararsın dedi kontörüm yok dedim, git al dedi, param yok dedim, o zaman ben alayım sana göndereyim dedi, istemem dedim, alacaksan al kendine yükle dedim bende, ne olacak sanki dedi alsam sana göndersem beni arasan dedi, ii tamam dedim görüşürüz falan dedi sonra kapattık

iyi yapmışsın canım sakin ol bağırıp kendini harap etme boşver anlamıştır o şimdiye kadar yaptığını yarın gelecektir bak görürsün

merhabalar tekrardan
işten çıktıktan sonra eve geldim, eşim kontör göndermiş ama hemen aramadım onu. ilk başta yemek yedim, sonra misafirlerle oturduk, zaten annemin doğumgünüydü pasta fala kestik sohbet ettik sonra eşimi aradım.
nasılsın dedi, iyiyim sen nasılsın dedim, çok sakin konuştum, sen gerçekten istiyormusun 1.5 ay orda kalmayı dedim, napim dedi, ben zaten illa kalacam demedimki, zaten biliyordum izin vermeyeceğini o yüzden zaten kendim aramadım seni ama kardeşim ben ararım hallederim dedi. peki sence mantıklı birşeymi bu dedim, yok cicim dedi, ben sana kesinlikle hak veriyorum dedi ama kardeşim çok ısrar etti, hatta annemde ona çok kızdı, kavga ettiler, annem bir kaç laf söyledi ona dedi o sinirle çocuk kumandayı kırdı dedi, bunlar beni ilgilendirmez dedim, elin tanımadığımız kızı için neden ben harab olayım dedi, haklısın aşkım yerden göğe kadar haklısın ben sana birşey demiyorum dedi, siz beni takmıyorsunuz dedim, siz beni enayi yerine koyuyorsunuz, kardeşin kendisi acaba yaparmıydı bunu dedim yok yapmazdı dedi, sen yarın gel de bana yarın geliyim sen ne istersen onu yaparım dedi, ben seninle aramı bozmak istemiyorum bu konu yüzünden, yeterki sen üzülme dedi, tamam dedim bende yarın gel o zaman dedim, tamam cicim dedi.. tabi bu arada bi sürü şey daha anlattı, nişanı falan, komik olan şeyleri çünkü sesimden anladı bozuk olduğumu
bu kadar işte

Son düzenleme:
ben şimdi çıkıyorum, bugün çoooooook yoruldum :59: , gidip bir duş alayım sonra televizyon karşısında uzanayım
hepinize bir kez daha teşekkür ederim
hayırlı geceler :54:

çok haklısın sinirlenmekte
izin verince gerisi gelmiş.hem eşin nie aramıyor seni kaynın arıyor ne saçma?

çok haklısın canım çalışmasa bile erkeğin yeri evidir
bahane olamaz sürede az buz değil
:26:

o kadar sinire değmemiş sanki... konuşulunca karşıda aslında sizin düşüncenize göre hareket etmek isteyen bir eş var ama tabii görmek isterseniz... karşıdakini dinlemeden kendi anladığının doğu olduğunu deli gibi savunan insanları hiç anlayamayacağım sanırım...

o kadar sinire değmemiş sanki... konuşulunca karşıda aslında sizin düşüncenize göre hareket etmek isteyen bir eş var ama tabii görmek isterseniz... karşıdakini dinlemeden kendi anladığının doğu olduğunu deli gibi savunan insanları hiç anlayamayacağım sanırım...

fikirlerinize saygı duyuyorum ama kesinlikle katılmıyorum.7 yıllık bir arkadaşlık ve 4 yıllık bir evlilik var .toplam 11 yıllık bir beraberlikte, beyefendinin eşini tanıması için çok yeterli bir zaman.;aslında sizin düşüncenize göre hareket etmek isteyen bir eş var; demişsiniz.böyle olsaydı kardeşine o telefonu hiç ettirmezdi.başkalarını araya hiç sokmazdı.sonuçta eşinin düşüncelerine göre hareket etmesini engelleyecek acil bir durum yok ortada.tamamen keyfi bir durum.ve hiç bir eş böyle bir olayda bir buçuk aylık ayrılığı kabul etmez sanırım.

esin cok abartmis bence...1,5 ay ne demek ya oldu olacak 3-4 ay kalsin bari...
sanki yurt disindan memlekete gitmis te yillardir anasini babasini kardesini gormemis hasretten yanmis tutusmus gibi :27:

çok haklısın sinirlenmekte
izin verince gerisi gelmiş.hem eşin nie aramıyor seni kaynın arıyor ne saçma?

eşim telefonda dedi ki ben aramadım çünkü banada saçma geldi hem senin kabul etmeyeceğini biliyordum o yüzden gerek duymadım ama şimdi kayınım eşime demişki ben ararım yengemi söylerim, ben ikna ederim onu demiş, sonra beni arayınca ben o sinirle amann ne yaparsanız yapın dedim, o kalmak istiyorsa kalsın dedim kayınımda sonra eşime ben yengemle konuştum o kabul etti dedi eşimde çok şaşırmış inanmamış hatta o yüzden pazar günü falan hep aramış beni doğrumu diyor sen izin mi verdin diye sormak istemiş ama ben telefonumu kapatmıştım

neyse sinirlendin ettin ama genede seni önemseyen bir eşin var.öyle kafasının dikine gitmiyor en azından.ve sanırım bugün geliyor

gözünaydın canım

hoşçakal....

hayır bide sanki çok normal bişeyde aileye taşırmış olayı arayan arayana kızcağızı şaka gibi

dün akşam eşimden anladığım kadarıyla anneleri falan bilmiyomuş zaten, çünkü kaynanam baya sinirlenmiş, konuşmuyormuş kayınımla, kayınım kızla telefonda tartışmış kızla tartıştı diye 2 saat içinde uçağa atlayıp istanbula gelmiş 1 günlüğüne geçen hafta, kimseye söylemeden, bi sürü masraf etmiş, kayınımda baya kafayı takmış kıza ama bunlar beni ilgilendirmezki... ne yaparlarsa yapsınlarda benim hayatımı etkilemesin

Son düzenleme:

saygı duyuyorum ama ben size katılmıyorum, kim ister kavga patırtı gürültü, kimse istemez, tamam benimde zaten sinirli bir yapım var onu inkar etmiyorum ama takdir edersinizki ben eşimi çok iyi tanıyorum, bir iki defa böyle yelkenleri suya indirir gibi oldum, bakalım ne olacak diye ve neredeyse tepeme çıkacaktı

fikirlerinize saygı duyuyorum ama kesinlikle katılmıyorum.7 yıllık bir arkadaşlık ve 4 yıllık bir evlilik var .toplam 11 yıllık bir beraberlikte, beyefendinin eşini tanıması için çok yeterli bir zaman.;aslında sizin düşüncenize göre hareket etmek isteyen bir eş var; demişsiniz.böyle olsaydı kardeşine o telefonu hiç ettirmezdi.başkalarını araya hiç sokmazdı.sonuçta eşinin düşüncelerine göre hareket etmesini engelleyecek acil bir durum yok ortada.tamamen keyfi bir durum.ve hiç bir eş böyle bir olayda bir buçuk aylık ayrılığı kabul etmez sanırım.

aynen katılıyorum, o çok ama çok iyi tanıyor beni, beraber büyüdük sayılır
onun çok sinirli bir dedesi var bazen bana şakadan diyorki yağmurdan kaçarken doluya tutuldum
cesaret edemedi ki kendisi aramaya, aslında kayınımda çok iyi tanır beni, onunlada eşimle çıkmaya başladığımızdan beri yani 11 senedir tanışıyoruz ama işte şansını denemek istedi demek ki.

Back
X