Çok sinirliyim

normal bir insan öyle hareket eder zaten
ama ben onu aramak istemiyorum, yormak istemiyorum kendimi onun şahsı için
ararsa son kez konuşurum ona göre ne olacaksa olsun

demek ki beni sevmiyor, başka açıklaması olabilirmi?
zorlada güzellik olmaz zaten, beni sevmeyeni ben hiç sevmem

sevene cnaım feda sevmeyene elveda

Önceden bir problem vardıda bu patlama noktasımı oldu acaba ?? Tamam sinirlenilecek bir konu fakat bu kadar bir anda kestirip atmak içinde bilemiyorum birikim sonucu olmuş olabilir...

senin yerinde olsam, patron bana acidi ve izin verdi derdim. Yada rapor aldim derdim.
Bende annemle alanyaya gidiyorum. Byeeee :))
Blöf yaniiiiii:66:

Önceden bir problem vardıda bu patlama noktasımı oldu acaba ?? Tamam sinirlenilecek bir konu fakat bu kadar bir anda kestirip atmak içinde bilemiyorum birikim sonucu olmuş olabilir...

dedim ya hep sorumsuzca davranıyor diye, işle alakalıda öyle yapıyor, iş beğenmiyor falan şimdide işyeri açacakmış kendine oyalıyor yani

cnm bence telefonunu aç eşin aradığında cevap verme içi içini yesin beni takmıyo diye, eğer açarsanda ne kadar sinirlenirsen sinirlen eşinle sakin konuş umursamıyormuş gibi, telefonu kapattıktan sonra avazın çıktığı kadar bağır istersen yeter ki o anlamasın, biz gereğinden fazla taviz verip tepemize çıkarıyoruz bu adamları :68::68::68:

hiçte takmıycam zaten
sinirlenip bağırmıcam, oda şaşıracak acaba ne oldu dicek

genelde bende senin yapında biriyim, bağırıp çağırdığım zaman nişanlım nasılsa öfkesi geçince affedecek diye tırsmıyor ama sessiz kaldığımda işin ciddi olduğunu ve gerçekten hatalı olduğunu anlıyor sanırım yeni taktiğim benim bu, işe yarıyo

genelde bende senin yapında biriyim, bağırıp çağırdığım zaman nişanlım nasılsa öfkesi geçince affedecek diye tırsmıyor ama sessiz kaldığımda işin ciddi olduğunu ve gerçekten hatalı olduğunu anlıyor sanırım yeni taktiğim benim bu, işe yarıyo

bunu denicem işte
çok ciddi olduğumu anlasın
daha kimle dans ettiğini bilmiyor galiba

bakalım, ama şunuda söylüyorum, bu akşam beni aramasa ben asla aramam onu
direkt bildiğimi yaparım

bu arada hepinize teşekkür ediyorum bu sinirli halimle bana katlanıp beni talnız bırakmadığınız için

hiçte takmıycam zaten
sinirlenip bağırmıcam, oda şaşıracak acaba ne oldu dicek

aslında bu taktik yerine eşinle konuşmayı denesen daha makul değil mi?kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama eşin nelere kızıp nelere kızmayacağını bilemiyordur belki. arayıp bunun hiç " akıl işi" olmadığını söylesen böyle bişeyi düşünmesinin bile yanlış olduğunu anlatsan daha iyi değil mi? ailesi böyle birşeye müsade edebildiğine göre ailesinden böyle bir kültür almamış anlaşılan. (bir bayanın 1,5 ay yalnız bırakılmayacağını akıl edemeyen bir ailede enteresan gerçi ama)

bence eşini biraz yönlendirmen ve biraz eğitmen gerekecek. (eğitmek kelimesi yanlış anlaşılmasın lütfen).

aslında bu taktik yerine eşinle konuşmayı denesen daha makul değil mi?kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama eşin nelere kızıp nelere kızmayacağını bilemiyordur belki. arayıp bunun hiç " akıl işi" olmadığını söylesen böyle bişeyi düşünmesinin bile yanlış olduğunu anlatsan daha iyi değil mi? ailesi böyle birşeye müsade edebildiğine göre ailesinden böyle bir kültür almamış anlaşılan. (bir bayanın 1,5 ay yalnız bırakılmayacağını akıl edemeyen bir ailede enteresan gerçi ama)

bence eşini biraz yönlendirmen ve biraz eğitmen gerekecek. (eğitmek kelimesi yanlış anlaşılmasın lütfen).

4 senedir evliyiz ve evlenmeden önce 7 sene falan arkadaşlık yaptık, beni tanımaması mümkün değil

böyle yaparak anca kendi kendini yersin.adam arıyormuş bi aç bakalım ne diyecek

Canımm bencede telefonlarını aç anladı bence eşin senin durumunu aç konuşş onunla bagırmadan konuşş

sabahtan beri sen kendini yedin şimdi de o yesin biraz kendisini ben naptım diye, ama fazla uzatma iş çıkışından sonra açarsın bişey derse eşin ilgilenmem gereken dosyalar, müvekkiler vardı işim gücüm var benim falan dersin

zaten şu an açmayı düşünmüyorum, birşey der sinir eder beni bu şirketi ayağa kaldırırım anca eve gidince açarım, ararsa beni
zaten yarım saat sonra paydos

Back
X