Çok uzak mesafe evliliği :(

Bilgekedi

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
52
11
8
Merhaba arkadaşlar eşimle ikimiz de memuruz ve o türkiyenin bir ucunda ben bir ucundayım. 6 sene sevgililik sonrası evlendik ve o da ne malesef evlenmemize rağmen yine uzaktayız. Artık kafayı yemek üzereyim. Sanki böyle uzaktayken zamanı kaçırıyorum. Değerli anları kaçırıyorum gibi hissediyorum. Son 1 haftadır çok moralim bozuk derpresyondayım kalbim sıkışıyor düşündükçe. Anksiyete gibi bir şey oluştu. Tayin işlerimiz olmuyor malesef. Ve sürekli buluşup birbirimizi göremeyecek kadar uzaktayız. Var mı ben gibi olan nasıl aşılır bu işin manevi boyutu çok yalnız ve eksik hissediyorum artık (

Ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim

Ne kadar uzakıktasınız eşiniz nerde siz nerdesiniz

Personel eksikliği diye cevap geldiği zaman dava açma hakkınız yok mu? Personel eksikliği olsa bile bakanlıklar orta nokta belirleyip buraya tayin olabilirsiniz diyor, size neden demediler acaba? İşleriniz ve bakanlıklarınız neresi acaba? Hangi şenirlerdesiniz?

Tam olarak hangi kurumdasınız bilmiyorum ama uzun zaman bir araya gelemeyecekseniz mecbur katlanacaksanız. Katlanmam derseniz istifa edecek biriniz ama tünelin sonu karanlık oluyor sonrasında. Benden söylemesi

3 yıl bizde eşimle bu şekilde devam ettirdik evliliği tayin sorunu nedeniyle, 6 ay birlikte yaşadık, sonra ben eşyalı evde doğuda tektim, bunu ancak yaşayan bilir çok zor anlıyorum ama geçiyor emin olun , ben bu arada sağlık sorunu bile yaşadım inanın çok istenen bi mesleğim olmasına rağmen kaç kere ciddi ciddi istifayı düşündüm, hala da 1 senem var ancak doğum yaptım ücretsiz izin aldım eşimleyim şuan, size tek tavsiyem eğer tayin olmayacaksa sürekli umutlanmayı bırakın bunu kabullenin ve şöyle düşünün sağlıklı ayrılık bu , yani eşinizde sizde sağlıklısınız ve uzaksınız bu günler sayılı ve geçecek inanın geçiyor, kendinizi üzmeyin ben o dönem şunu anladım bazı şeyler nasip senin orada yiyecek ekmeğin varsa ne olsa değişmeyecek orada mutlu olmaya bak kabullen şükret ve unutma olsa olsa kaç sene duracaksın ilerde emin ol anı olacak anlatacaksın, bu günler geçiyor inşallah tez zamanda kavuşursun, bunu bize yaşatanlar utansın

hep mi böyle sürecek yoksa kadroya falan geçmeyi mi bekliyorsunuz?

Hangi kurumdasınız.Eş durumu yok mu

Tayin işinde hep doğudaki batıya gitmek ister bu yüzden de tayinleri sıkıntılı olur. O zaman batıdaki doğuya gidecek ve beklenen kavuşma gerçekleşecek, yapacak bir şey yok...

O zaman mesleğinizi bırakacaksınız da durumundan tayin olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…