canım ya keşke ara deseydin de arayıp ağzının payını alsaydı.
eşin çok kurnazmış,babanı üzmek istemeyeceğini biliyor ya blöf yapıyor!
nolur şöyle adamlara ezdirmeyin kendinizi,onlar ana kuzusuysa sizler de öylesiniz.
benim de olacağı o canım....çocuk olursa onunla tehdit eder muhtemelen....babam geri göndermez geçen olayda çok kızdı 2 ay falan oldu sanırım....çocuk mevzusuna karışıyor kv..ben de ne zaman hayrlı ise omzan olsun gibi birşey dedim...hanımefendi bozulmuş,uyuyamamış.....ertesi gün aradı....sabaha kadar uyuyamamış da bilmem ne....ben de çok üzüldüm dedim....yetmemiş hoppppppp birde eşime telefonnn ağlamış bir güzel de....ben de babamdaydım.....eşim arıyor,kısa kesmeye çalışıyorum...annemle ne konuştun vırt zırt derken çok kzıdım ve şikayet mi etti dedim kapattım...yeniden arıyor bağrıyor babamda duydu....anlattım böyle böyle....oda arayıverdi....babam çok kızdı ozaman....alana kadar bitarafları düşüyor alınca böyle oluyor diye....bilmiyorum napacağımı.....
ama çok saçma Allah korusun kimin ne zaman öleceği belli değil belki ben daha önce öleceğim töbe ya Allah ın işinede karışıyor bu adamlar.bak benim kv 60 yaşında kadın turp gibi ama ben 25 kalp rahatsızlığım var dalak büyümem var enfeksiyonum var varda varama ona sorsan ben gencim her işi yaparım bana birşey olmaz ama kendisi yaşlı diye benden sağlıksızmış ölecekmiş gibi davranıyor.birde benim hastalığımla dalga geçiyor ben hareket etmiyormuşum ondan oluyormuş kadın tıp bitirmiş sanki deli oluyorum
eşinle güzellikle konuş bak gidersem bir daha dönüşü olmaz fln de korkut dicem ama çözüm olur mu bilmiyorum.zamanla sevi saygıda kalmıyor inan bitiyor.ben kendimi düşünüyorum yaşadıklarımdan sonra ilk günlerimi hatırlıyorum eşimi hep heyecanla beklerdim dört gözle...her gün yeniden aşık olurdum ama şimdi durumum vahim tamam hala seviyorum ama o heyecan bitti bitirdi malesef
babam sana telefonlamı verdi yoksa zorlamı dedim bu ne terbiyesizlik dedim......bi telefon açıp beni gelip almasını mı söyleyeceksin utanmadan dedim....hala karar veremedim....ablamla eşini çağırsam akşama konuşsalar mı diye düşünüyorum....benim ailemden de birilerinin dahil olması gerek...hatta geldi de geçiyor bile.....benim annem yok bir de biliyormusun....ben çok küçükken vefat etti....biraz allah korkusu olsa bundan çekinir insan.....
babam sana telefonlamı verdi yoksa zorlamı dedim bu ne terbiyesizlik dedim......bi telefon açıp beni gelip almasını mı söyleyeceksin utanmadan dedim....hala karar veremedim....ablamla eşini çağırsam akşama konuşsalar mı diye düşünüyorum....benim ailemden de birilerinin dahil olması gerek...hatta geldi de geçiyor bile.....benim annem yok bir de biliyormusun....ben çok küçükken vefat etti....biraz allah korkusu olsa bundan çekinir insan.....
canım yanlış anlama çocuk olmuyor mu istemiyor musun? eşinin ailesi ya da başkası karışmaz bu konuya bak biz üç sene yapmadık çünkü eşim askere gitmemişti kısa dönem yaptı geldi bu süre zarfında bana ay yapsaydın ne olacak babası gitsin askere diyen dengesiz çok oldu bende verdim cevapların siz mi bakaaksınız dedim hep diyorum iyi ki yapmamışım çünkü eşim çoucktan sonra benden geçti her şeyi çocuk oldu ama şöyle bir durum var çocuk mevzusu konuşulunca ben çok üzülürdüm eşimde sen niye üzlüyorsun herkes ne derse desin olursa da olmazsa da Allah'tan bizim elimizde mi derdi ben ya olmazsa ben bu insaların lafını kaldıramam derdim çünkü, o da ailesini karıştırmadı yani ama senin eşin buna izin veriyor bu hiç hoş değil biz eşimle çok sorun yaşıyoruz ama eşim asla ama asla beni ailesine ya da başkasına ezdirmez bizim sevgimiz saygımız zedelendi sorunumuz o yani dış faktörler değil.
bu kaynanaların yaptığı resmen kalleşlik gelinin yüzüne başka söyleyip arkadan oğlunu doldurup yuvasına sebep olanın yatacak yeri yoktur daha bebek olan oğlum var bu konuları okudukça düşünüyorum acaba ben de mi böyle yaparım diye düşüncesi bile rahatsız ediyor Allahtan korkarım ya ben bu kadınlar nasıl korkmuyor ne geçiyor ellerine çocuklarının yuvası bozulunca
Eğer ablan ve eniştenin kontrolü eline alıp etkili olabileceklerini düşünüyorsan çağır.
canım benim,annen yok ama bak dağ gibi baban,ablan var arkanda.zaten Allah'ı bilen adam eşine bu eziyetleri reva görmez.
evliliğini en iyi sen biliyorsun,eğer artık yetti diyorsan tabii ki ailenden birilerini de olaya dahil et.en azından sahipsiz olmadığını anlasın.
ben bu konu için değil genel olarak söylüyorum ablacım.
kestirip atmayım hadi diyorum...ama çabaladıkça boşa çıkıyor......bu kaçıncı şans verişim....geçen gece hastaydı kaç kere kalkıp atletini değiştirdim...kalkıp ilacını bile almaz ben eline tutuşturursam içer....kalkmış akşam bana allah belanı versin sus artık diyor....hiç iyiliğimi görmedin değilmi dedim....akşam kaç kere atletini değiştrdik hatrlamıyorsun sanırım dedim aman iyiki birkere değiştirdi diyor ya....allah razı olsun fosur fosur uyumayıp bakmışsın demek istiyorsaun sanırım dedim.....ne allah razı olsun dicem dedi.....yani diyeceğim kadir kıymet bilmek yok....
benim ailemden biri girerse devreye kötü oluyor....babam aradı işte birdefa amannnnn yetti tasasıııı.......ama eşimin ailesi hep devrede.....herşeyi söyleyeblirler,ama ben kırılamam....kalkmış kv birdefa öyle diyor ben sana hiç m bişey diyemeceğim.....de her aklına geleni söyle....ben insan değilim ki....kırılırmıyım....
3,5 aylık evliyim eşimin ailesiyle yaşıyoruz aslında çok iyilerdir bana karşı . Benim hiç biriyle problemim yok .Eşimin annesi ev işlerini kendi yapar bana yaptırmaz bende kendi çamaşırlarımı eşiminkileri yıkarım ütülerim yemeğimi yaparım ama göz önünde yapmam . Hiç birşey yokken sabah gayet güzeldi eşim işi için çıktı annesiyle beraber. 2 saat sonra bir soğukluk birşeyler ne oldu dediğimde sen hiç bişey yapmıyosun falan dedi bende ben yaptıklarımı göstermeden yapıyorum hayırdır kim doldurdu seni dedim biraz atıştık bana annenin evine git dedi. Bende tüm eşyalarımı aldım giderken ben sana sadece bir süreliğine ayrı kalalım anlamında dedim dedi ama o şekilde demedi . 3 gün oldu ilk gün aradı msj attı ama ben cevap vermedim bir daha da ne o aradı ne ben ne yapacağım bilmiyorum
srpilyd bak benden sana tavsiye sakın gitme
akşam gelince eşine "ben bu evden gidersem bir daha gelmem de " şuanda sana zaman verdim ve kendime düşünmek istiyorum de
bir daha ayrı yatmayın o yatarsada bu yataktan çıkarsan bir daha girmezsin oseni tehdit etmeden sen et çünkü eşin bundan anlıyor
ailesine gelince boşver sanıyormusunki bizle öyle laflar duymuyoruz he de geç ya ne takıyorsun
kendine uğraşlar bul ev işlerini falan yap kadınlık görevleri ütü, temizlik falan
eşinle resmi konuş küsme konuşman gerektiği kadar konuş düşün
baba evine gitmen için eşinin çok büyük birşey yapması şiddet, aldatma vb dönüşü olmayan şeyler (tabi kişisine göre değişir)
sakin ve sabırlı ol
NEYAZIKKİ BU DÜNYADA HEP KADINLAR FEDAKAR OLMAK ZORUNDA
SABRET kendinle ilgilen çalışıyorsan işine bak mesaiye kal
evdeysen kursa parkka ev gezmeleri yap
bu yaşadıkların normal sadece sakin ol
o konuşsun dursun kafası eninde sonunda dank eder
baban falan aramasın eşini
kitap oku müzik dinle hayatının merkezi yapma eşini
mutlu olman dileğiyle
bencede benim babam beni istemeye geldiklerinde ilk sorularından biri 'bu çocuklar nerede kalacak' oldu.bir de bu kızların aileleri nasıl izin veriyor birlikte yaşamaya
bencede benim babam beni istemeye geldiklerinde ilk sorularından biri 'bu çocuklar nerede kalacak' oldu.
aileler baştan sahip çıkmıyor
benim de babam dedi ne oldu...biz sadece yatmadan yatmaya eve gelelim hep orda duralım istendi....sonra değişti...onlar bizle kalmak istediklerini söylediler....yani yapı meselesi birazda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?