çok üzgünüm :(

ben onu değilde şunu anlamıyorum "babanın evine git" olayını.
ben niye gidiyormuşum evimi bırakıp "sen git ananın evine" diyecen böylesine.
hiç rahatını da bozmuyorlar beyfendiler.
hemen babanı arayayım gelsin.
oldu güzelim.
sanki marketten domates aldıda geri götürüyor.

birincisi ya biterse gidersem daha dönememleri bırak hep diyorum bitecekse her türlü biter sen katlansanda katlanmaanda yaptıklarına, babanın evine git ve o peşine düşene kadar asla arama sorma evliliğin yürüyecekse gelir peşinden yok bitmişse sen o evdede kalsan da biter ortada çocukda yok,ben beş senelik evliyim çocuğumdan dolayı ayrılmıyorum eşimden çünkü bana asla vermez elinden geleni yapar kaçırır bile bu her şey beklenir o yüzden sabrediyorum sabretmek zorundayım yaptıklarına benim gibi olma .

Konuyu açan arkadaş sende en başta ailesiyle oturmakla hata etmişsin ne kadar iyi olurlarsa olsunlar yağada batırsalar balada batırsalar ev ev üstüne olmuyor bu devirde şimdi bir karar vermen lazım ya ayrı ev istiyceksin ya da o evde yaşamaya devam edeceksen bundan sonra eşin varken onun gözüne soka soka iş yapacaksın kaynanan muhtemelen öyle yapıyor ve eşin senin hiç iş yapmadığını düşünüyor ve eşinin yanında hep annem canım olacaksın ama o yokken de lafını alttan alttan sokacaksın hiçbir erkek annesinden babasından vazgeçmez,eşin seni arayana ve özür dileyene kadarda arama ve ailen ağırlıklrını mutlaka koysunlar.

bence bu konuda da aynı eve evlenmeyi isteyen konu sahibi yada kaçarak evlenme durumu var.2 sefer sordum nasıl evlendiğini cevaplamadı,inşallah bugün cevap verir

ben de kesinlikle istemem gelinimle evde yaşamayı.gelin için değil kendi huzurum için istemem:)

Son düzenleme:
yazılan herşeyi okumadım ama sana sunu soylemek ısterım..benım esımdeee bır keresınde gıt bıraz ayrı kalalım demıstı ama ben dedım kı neden en ufak bıseyde gıdeyım evımı bırakayım demıştım..aa tamam demıstı sen evıne sahıp cıkarsınnn..
sonra tabıkı baska olaylarımız oldu falan fılan neyse kı suan cok mutluyum canım...
keşke hemen gıt demesınle evını bırakmasaydın bazen erkekler kızgın olunca olur olmadık seyler soyleyebılıyor..ama senı aramaması tuhafıma gıttı yanı...
bırak o arasın senı sen arama...aradığı zamanda ac sakın sakın konuss....

ya bilmiyorum ablamlarla görüştüm biri uğraşma değmez diyor....çocuk oyuncağına çevirdi diyor...diğer ikisi biz konuşalım diyor bilemiyorum ya.....çocuk allah tarafından zaten olmuyor bir sorun olmadığı halde....sevgili kullarından biriyim demek ki....çok gerildik hem nasıllllllllllllll......

benim de olacağı o canım....çocuk olursa onunla tehdit eder muhtemelen....babam geri göndermez geçen olayda çok kızdı 2 ay falan oldu sanırım....çocuk mevzusuna karışıyor kv..ben de ne zaman hayrlı ise omzan olsun gibi birşey dedim...hanımefendi bozulmuş,uyuyamamış.....ertesi gün aradı....sabaha kadar uyuyamamış da bilmem ne....ben de çok üzüldüm dedim....yetmemiş hoppppppp birde eşime telefonnn ağlamış bir güzel de....ben de babamdaydım.....eşim arıyor,kısa kesmeye çalışıyorum...annemle ne konuştun vırt zırt derken çok kzıdım ve şikayet mi etti dedim kapattım...yeniden arıyor bağrıyor babamda duydu....anlattım böyle böyle....oda arayıverdi....babam çok kızdı ozaman....alana kadar bitarafları düşüyor alınca böyle oluyor diye....bilmiyorum napacağımı.....

seni çok iyi anlıyorum bende kv ile sürekli sorun yaşayanlardanım.sana tavsiye ayrı eve çıkmadan gitme bak yüzde yüz aynı sorunu tekrar yaşayacaksın adım gibi eminim.şart koş taşınalım döncem fln de ne bileyim ev ev üstüne olmuyor kesinlikle ayrı eve çık derim.

canımm bilmiyorum kafam çok karışık.....ablam yeter artık hiç uğraşma diyor.....birdaha yine yapacak....anası ortalığı karıştrdığı zaman da boşanalım dedi....geçen ay işyerinden birisi aradı..açmadı bende kızdım açmamasına benim yanımda mı konuşmak istemedin falan dedim....tartıştık gecenin köründe çıktı gitti telefonunu da bırakıp...ozaman da dedi boşanıcam diye...ben yine gitmedim....offff vallahi halt ettim evlendim de....babamın evinde oturup duraydım ne vardı.....anasıyla uğraş,kendiyle uğraş....

canım bu eşler kaşınıyor ben bunu anladım maden ana kuzusuydu çok seviyordu ayrılamıyordu anasından evlenmeyeydi ömür boyu anasıyla yaşlanıp ölseydi.ayy valla bende sorun yaşıyorum kv ile geçen gün eşimede aynısını dedim ana kuzususun evlenmeseydin diye bozuldu baya şimdi düzeldi gibi ama biliyorum yine sorun yaşayacağım.ama insan bir yere kadar dayanıyor sabır taşına döndük valla.senin işinde zor ne desem boş bu adamlar de-ğiş-meezzzz

değil mi....ben yürütmeye çalıştıkça ters tepiyor....evlilik birkişiye bağlı olurmu ya....babamdan zılgıtı yiyince düzelir sandım ama nafile demekki.....benim ailemden kimse karışmaz....ama eşimin ailesi evliliğimizin merkezinde....nereye gittiğimizden,ne aldığımıza,nerde olduğumza kadar herşeyi bilecekler,hep onlara gideceğiz başka kimseyle görüşmeyeceğiz,haftada 1 gidiyorum ondan oluyor birazda...ama benim babam yalnız ona daha çok uğramaya çalışıyoruz sadece ben değil kardeşlerim hepimiz.....sonra annesi sorun çıkardığı için gitmek istemiyorum anlamıyor...ortada birşey yokmuş gibi davranıyor eşim....sanki ben huzursuzluk çıkarıyormuşum gibi davranıyor...

böyle adam görüntüsünde ortalıkta gezipte anasının bir lafıyla karısını evden yollayanlara diyecek söz bulamıyorum.
çamaşırını yıkayıp,yemeğini yapmışsın,ne ailesine ne kendisine karşı bir saygısızlığın olmamış daha ne istiyor ki.
kaynanan da demekki ben yaparım sen elleme derken samimi değilmiş, çok üzüldüm sana.

değişmez ben sadece kendimi kandırıp bekliyorum.....annesi ne derse desin biz cevap veremezmişiz,onlar yaşlıymış onları kıramazmış,ne zaman ölcekleri belli değilmiş...ben ölümsüzlük iksirini keşfettim oyüzden herkes ölecek nasılsa diye kıramam,kırılamam.......

Üzüldüm gerçekten diğer arkadaşada boşanmak nasıl bu kadar basit geliyor onlara anlamıyorum, aklım almıyor

Üzüldüm gerçekten diğer arkadaşada boşanmak nasıl bu kadar basit geliyor onlara anlamıyorum, aklım almıyor

ve benim eşim bebek istiyor birde ya aklım almıyor.....bence hamile olsam da böyle söyleyecek çocuk olsa da....çok basit demekki onun için....babanı arayım dediğinde keşke ara deseydin dedi ablam da....napacaktı bakalım....

ben bu konu için değil genel olarak söylüyorum ablacım.

evet aynen ona yapılanı bana yapmaya kalktı.hoş yaptı da, yapıyor da ama ben ona benzemem.hala bunu anlayamadı

canım ya keşke ara deseydin de arayıp ağzının payını alsaydı.

eşin çok kurnazmış,babanı üzmek istemeyeceğini biliyor ya blöf yapıyor!

nolur şöyle adamlara ezdirmeyin kendinizi,onlar ana kuzusuysa sizler de öylesiniz.

ama çok saçma Allah korusun kimin ne zaman öleceği belli değil belki ben daha önce öleceğim töbe ya Allah ın işinede karışıyor bu adamlar.bak benim kv 60 yaşında kadın turp gibi ama ben 25 kalp rahatsızlığım var dalak büyümem var enfeksiyonum var varda var ama ona sorsan ben gencim her işi yaparım bana birşey olmaz ama kendisi yaşlı diye benden sağlıksızmış ölecekmiş gibi davranıyor.birde benim hastalığımla dalga geçiyor ben hareket etmiyormuşum ondan oluyormuş kadın tıp bitirmiş sanki deli oluyorum
eşinle güzellikle konuş bak gidersem bir daha dönüşü olmaz fln de korkut dicem ama çözüm olur mu bilmiyorum.zamanla sevi saygıda kalmıyor inan bitiyor.ben kendimi düşünüyorum yaşadıklarımdan sonra ilk günlerimi hatırlıyorum eşimi hep heyecanla beklerdim dört gözle...her gün yeniden aşık olurdum ama şimdi durumum vahim tamam hala seviyorum ama o heyecan bitti bitirdi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…