çok üzgünüm :(

düzelme olmuyorki hayatım....1 ay önce tartıştık yine yaptı aynısını....biri aradı açmadı kızdım beni evde bıraktı ve gtti...gecenin köründe geldi....ozman da dedi boşancam boşancam....sonradan dedim bak gdersem bu iş biter anlamıyor olmalı....2 ay önce anası karştıdrı attı ortalığı yine aynısı.....kaç şans daha vermeliyim bilmiyorum.....değerlendirse keşke...daha batırıyor...

benim de babam dedi ne oldu...biz sadece yatmadan yatmaya eve gelelim hep orda duralım istendi....sonra değişti...onlar bizle kalmak istediklerini söylediler....yani yapı meselesi birazda....

oda var tabii.. baştan başka söyleyip sonra başka uygulama getirlmesi de var

şu son zamanda olan 3.oldu....gidip ders vermek istiyorum....ama bilmiyorum....gidersem biter falan işe yaramıyor.....bizzat uygulamalı görmek istiyor canı....

şu son zamanda olan 3.oldu....gidip ders vermek istiyorum....ama bilmiyorum....gidersem biter falan işe yaramıyor.....bizzat uygulamalı görmek istiyor canı....

söylemekle düzelmez,icraat lazım.iyi düşün.eşim olmadan yapamam diye mi düşünüyorsun ama böyle yaşamakta zor

çok bunaldım beynim çatlıyor....şimdi gtsem birtürlü gtmesem daha bir ayrı türlü....

arkadaşın konusunu işgal ediyoruz ama.. bazı arkadaşlar gitme demiş aslında doğru 'ben bir yere gitmiyorum, düşün iyice, sen uzaklaş biraz, çünkü ben gidersem geri dönmeyeceğim' falan desen canım?

kimsenin dahil olmasına gerek yok bence. zaten tersleniyor bişey olmadığı halde. sen çevirirsin bunu kendine. ama eğer istiyorsan tabi.
Eğer ablan ve eniştenin kontrolü eline alıp etkili olabileceklerini düşünüyorsan çağır.
katılıyorum, dinler mi ablanları bilemiyorum

ama güzelim bunlar olacak tabi. sen bunaldım dedikçe üstüne gelecek. sen şikayet ettikçe kıymete binecek. o zaman ne yapacaksın şikayeti bırakıp, çok seviyor görüneceksin. babana gitme sıklığını bi müddet azalt, babana da söyle. ablnalara biraz daha iş çıkar ama biraz idare ederler. ona batıyor bu babanla ilgilenmen. şimdilik azalt sonra gene artırırsın. biraz nefes al, sakince düşün. bitmesini istemiyorsan bu evliliğin o zaman sabrediceksin. ben onun burnunu sürteceğim düşüncesini de bırak, inatla evlilik olmaz. sürtemezsin kimsenin burnunu. anlamak istemiyor, görmek istemiyor. sen de bencil ol, ne istiyorsun, devam etmek istiyorsan, o zaman kendini meşgul edecek bişiler bul. annesine gitme sıklığınızı koru. şikayet etme, bak bu çok önemli.
bu nedenle evlilik mi biter ya. sakin olmaya çalışın, özellikle sen tabi, yoksa o anlamaz. yok faturaymış, yok kardeşiymiş vs vs. önemli şeyler değil bunlar.

ya ablamları çağıracağım temelli ne olacaksa olacak,ya çekip gideceğim açık kapı bırakmadan.....bunların ikisinden birini yapmazsam bu defa da susup kabullenmek kalıyor ki artık o çok zor....sabah toparlanıp çıkacaktım nerdeyse bir öfkeyle...ablamla görüşünce kaldım başım ağrıyor düşünmekten....beni haketmeyen biri eşim....ben ona çok geliyorum...

arkadaşın konusunu işgal ediyoruz ama.. bazı arkadaşlar gitme demiş aslında doğru 'ben bir yere gitmiyorum, düşün iyice, sen uzaklaş biraz, çünkü ben gidersem geri dönmeyeceğim' falan desen canım?

gitmeyim ablamları çağırayım konuşsunlar ozaman....beni sahipsiz görüyorlar maaile...

bir de ne akılla aynı eve evlenilir aklım almıyor

Benimde aklım almıyor...
Bir arkadaşım sözlendi evlenince aynı evde yaşayacak .
Sözde 1 seneye çıkacaklarmış
Elimden geldiğince uyardım bak inanma dedim zehir olacak. Seni kullanacaklar.
Zaten kızı da en başından beri istemiyorlar bide bu var.
Evde 2 görümce var ondan küçükler onlarla arası iyiymiş.
Annem benide öyle getirmişlerdi dedi. O evden zor çıkar artık dedi.
Annemin anlattıklarını anlattım hakkımda hayırlısı olsun artık dedi.
Benim aklım almıyor .
Aklı olan kabul etmesin zaten ev üstüne ev olmazzzz..
Kızın arkasıda yok düşün teyzeciğim. Annesi öldü babasıyla görüşmüyor arkası yok. Ne olacak hali hiç bilmiyorum

3.5 aylık evlilik böyle bir sorun yüzünden bitme noktasına gelmiş.
Yazık ya.

babama gitmesem annesinin temizliğiydi,halı yıkamasıydı onlar yine sorun olacak ki bizim aramızda...sadece babama gitmem değil benm sorunum ama evet anlamıyor...

evliliği kurtuluş gibi mi görüyor ki,inşallah onunda konusunu buralarda görmeyiz

arayan kim, o aramadan sonra evden gitti ve döndüğünde boşanıcam demeye başladı, acaba hayatında biri varda o yüzden mi bu kadar kolay git diyebiliyo sana, bezdirme politikası uyguluyo sen gidersen boşanma davası bile açılsa evi terketti dicek aklınca, bence planlı tüm bu hareketler

işarkadaşımı neydi...daha öncede konuşmuştu benm yanımda...erkek olduğundan eminim...kahveye gel diye ısrar eder açmayım dedi....bnede aç söyle gelemem de madem diye kızdım öylelikle tartışmaya başladık.....telefonu da bırakıp gitti baktım o adamın ismi yazıoyrdu cevapsızda....konuşmadı yani..açmadı...döndükten sonra değil tartışırken dedi boşanıcam kurtulacam senden diye.sonra gitti.....zannetmem ama....telefonunu hep kurcalarım...nette takılmaz evde olduğu zaman...umarım değildir....

Son düzenleme:
Belkide yalandan iş yaptırmıyordu , sırf oğluna yapmıyor demek için.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben anlamadım konudan kopulmuş sannki baska bi konu konuşuluyo bütün yorumları da okuyamadım ama :26:

Nemesis'e katılıyorum
Evi terkeden kişi tazminat talep edemez çünkü
Planlı birşey olabilir

Konuşmamış.. Sadece erkek adı yazıyomuş.. Bende Ayşe yerine Ahmet yazabilirim , aldatan bi erkek olsam..

Hakkında hayırlısı olsun canım bak sen bu evliliği gerçekten sürdürmek istiyormusun yoksa içinde tamamen bitit mi?Yakın zamanda görümcem yaşadı senin yaşadıklarını sabah çıkardı kaynanasına akşam girerdi evine köle gibi yapardı her işini kadın defalarca laf sokmuş neler yapmışta söylememiş bizlere kayınpederim asla razı olmadı kızının o şartta evlenmesine ama görümcem istedi sonra iki gün gitmedi diye kıyamet koptu sokak kadını gibi kavga etti kadın sonuçta kayınpederime söylendi durum ve kızını getirdi 7 gün durdu baba evinde sonra tıpış tıpış geldi kaynatası kocası ama kaynanatör gelmedi alıp gittiler tamam bundan sonra kendi evinde dursun denildi ama damat efendi anasının ağzının içine baktığı için yine yemiş başının etini kayınpederim yine gitti konuştular hergün aradılar yalnız bırakmadılar şimdi sonuç kaynanasıgille görüşmüyor görümcem evinde kocasıyla kocasıda ağzını açıp birşey diyemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…