kaynanan iş yaparken sen ne yapıyorsun
bir de göstermeden nasıl yemek yapıyorsun,nasıl çamaşır yıkıyorsun:26:
bir evin içinde yemekleri ayrı ayrı mı yiyorsunuz,herkes kendine mi yemek yapıyor:44:
26 yaşındayım. önümüzdeki ay Allah kısmet ederse tek celsede boşanacağım anlaşmalı olarak. evimi tuttum eşyamı aldım ohhh sefam olsun. kafam rahat. karışanım edenim yok. bizimki olsa bu koltuğu alma onu oraya koyma diye 40 kere laf eder banada bunu buraya koyuyorum ama neden koyuyorum diye sorgulardım. saçmalık işte. boşanıyorum mutluyum. affetme arkadaşım. erkrkler değişmezmiş 3 yıl sonra bunu anladım. sen sen ol kendini ezdirme. kimseye saygı duymak zorunda dğeilsin. seni üzüyorlarsa sende üzz. altta kalma boşanırken sonra içinde kalır keşke bu kadar alttan almasaydım diye için içini yer. kendimden biliyorum. değmez.......
Sasirtici bir olay, gerci hayatin gercekleri isde.
O aramadikca sen sakin arama.
Kaynana doldurmamis ola bilir ama neden aramio hayret ??? Bir bildigi varki aramiyor.
Diger yandanda kadin ne kadar sana yaptirmasada ,senin ev deki biri olarak el atman gerekir, en azindan anne bak ütü yapcam sizin kileride ütüleyim veya, anne bugün neye yardim ede bilirim de, o yaptirmasda sen deki anne ögret ki bende senin yaptigin gibi ögreneyim vs... yakisik alani budur, gelin yan gelip yattimi istedigi kadar sevilsede laf olur er gec.
Haa sen belki tembelik yapion da, yaptigin isler de hergünlük is degil cogu zamanin bos geciyor sanirim....
Esinin davranisi dogru degil o yüzden uzak dur biraz anlasin hatasini, anlamasa zaaten degcek insan degilmis
ya tabiki hayır ama kaynanam gittiğinde hemn kalkıyorum ütümü yapıyorum çamaşırı yıkıyorum geççiyorum o varkende zaten yemeği o yapsa bile bulaşık falan bırakmam ki . o anlamda demiştim hani insanların gözüne gözüne sokmuyorum bazı şeyleri
erkekler için artık herşey ne kadar kolay..canları istemedi mi annenin evine git..çok ilginç valla.bundan başka hiçbir sıkıntınız yoktu dimi???
kaynanan iş yaparken ne kadar yapma desede bir işin ucundan tutman gerekir.her iş kadının üzerine kalmamalıydı.kadın bunalmış demekki
belliki yeni evliyken yapma demiş,sen de sonradan umursamamışsın
kaynanan iş yaparken ne kadar yapma desede bir işin ucundan tutman gerekir.her iş kadının üzerine kalmamalıydı.kadın bunalmış demekki
belliki yeni evliyken yapma demiş,sen de sonradan umursamamışsın
valla ben elimden geleni yaptım yemekte bulaşıkda bırakmadım kimseye temizlik olcaksa ben ne yapayım dedim istemem dediyse ben de mi suç
valla ben elimden geleni yaptım yemekte bulaşıkda bırakmadım kimseye temizlik olcaksa ben ne yapayım dedim istemem dediyse ben de mi suç
egem abla tamam dediklerinde haklılık olsada annene git denirmi? Bu kadar ufak şeyde annene git denirse vay bizim halimize
o kocasıyla kendi sorunu ama evlendiysen de bazı sorumluluklarını yerine getireceksin
abla burda sana hak veremicegimkocasiyla kendi sorunu olsa amenna ama ortada kaynana kiskirstmasi var
geline is yapma diyor ogluna gidip gelin is yapmiyor diye sikayet ediyor ikiyüzlü derler böylelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?