çok üzgünüm :(

23 yas nedir ya, ben 30 yasındayım hayata yeniden başlıyorum rızkını onlar vermiyo senin, sakin ol, biraz dinle kafanı matraa, kendini düşün gamsız ol, evliliğinin kıymetını bılmeyenler ağlasın uzulsun. 23 yasındasın hayatının baharı, on kere daha evlenırsın. akıllı olsunlar. kendine güvenını sağla, öle aşkla sevgiyle hareket etme, mantıgını koy on plana, adam gibi gelsin kapına, bunu sen sağlarsın akıllı oyna, taviz verirsen dayakta yersin hakarette, şimdi yaacagını sen biliyorsun, inşallah yuvamda huzur mutluluk versin rabbim, birde tavsiyem al eline tesbihi, ya vedud tesbihini çek hergun. hayırlısıysa duzelsın de dua et, daha cok uzuleceksen ınsallah kısa aurede kurtulursun

26 yaşındayım. önümüzdeki ay Allah kısmet ederse tek celsede boşanacağım anlaşmalı olarak. evimi tuttum eşyamı aldım ohhh sefam olsun. kafam rahat. karışanım edenim yok. bizimki olsa bu koltuğu alma onu oraya koyma diye 40 kere laf eder banada bunu buraya koyuyorum ama neden koyuyorum diye sorgulardım. saçmalık işte. boşanıyorum mutluyum. affetme arkadaşım. erkrkler değişmezmiş 3 yıl sonra bunu anladım. sen sen ol kendini ezdirme. kimseye saygı duymak zorunda dğeilsin. seni üzüyorlarsa sende üzz. altta kalma boşanırken sonra içinde kalır keşke bu kadar alttan almasaydım diye için içini yer. kendimden biliyorum. değmez.......

Sasirtici bir olay, gerci hayatin gercekleri isde.
O aramadikca sen sakin arama.
Kaynana doldurmamis ola bilir ama neden aramio hayret ??? Bir bildigi varki aramiyor.

Diger yandanda kadin ne kadar sana yaptirmasada ,senin ev deki biri olarak el atman gerekir, en azindan anne bak ütü yapcam sizin kileride ütüleyim veya, anne bugün neye yardim ede bilirim de, o yaptirmasda sen deki anne ögret ki bende senin yaptigin gibi ögreneyim vs... yakisik alani budur, gelin yan gelip yattimi istedigi kadar sevilsede laf olur er gec.
Haa sen belki tembelik yapion da, yaptigin isler de hergünlük is degil cogu zamanin bos geciyor sanirim....

Esinin davranisi dogru degil o yüzden uzak dur biraz anlasin hatasini, anlamasa zaaten degcek insan degilmis

daha 3,5 aylık evlilikte eşin evden annesiyle gayet normal çıkıp 2 saat sonra sen iş yapmıyorsun annenin evine git diyorsa çok üzgünüm ama karakteri oturmamış biriyle evlenmişsin demektir

insanların değişeceğine inanmıyorum...daha yolun başında bu sebeple seni "gönderiyorsa" bu uzun yolu nasıl yürüyeceksiniz?
şunu yap bunu yap diyemem bazı şeyler de unutulmaz ve telafi edilmez.....

kaynanan iş yaparken sen ne yapıyorsun

bir de göstermeden nasıl yemek yapıyorsun,nasıl çamaşır yıkıyorsun:26:

bir evin içinde yemekleri ayrı ayrı mı yiyorsunuz,herkes kendine mi yemek yapıyor:44:

ya tabiki hayır ama kaynanam gittiğinde hemn kalkıyorum ütümü yapıyorum çamaşırı yıkıyorum geççiyorum o varkende zaten yemeği o yapsa bile bulaşık falan bırakmam ki . o anlamda demiştim hani insanların gözüne gözüne sokmuyorum bazı şeyleri

haklısınız umarım hayatta hep başarıılı ve mutlu olursunuz :)

erkekler için artık herşey ne kadar kolay..canları istemedi mi annenin evine git..çok ilginç valla.bundan başka hiçbir sıkıntınız yoktu dimi???

yoo yemeği de yaparım bulaşığı da yıkarım hiç ortada bırakmam bulaşık falan temizlik olcaksa ben de yapayım derim hayır odanda tv izlerder ben yaptırmam der ne yapayım kii

kaynanan iş yaparken ne kadar yapma desede bir işin ucundan tutman gerekir.her iş kadının üzerine kalmamalıydı.kadın bunalmış demekki

belliki yeni evliyken yapma demiş,sen de sonradan umursamamışsın

erkekler için artık herşey ne kadar kolay..canları istemedi mi annenin evine git..çok ilginç valla.bundan başka hiçbir sıkıntınız yoktu dimi???

yok hayır arada ufak kıskançlıklar o kadar ki onlarda önemli birşey değildi başka hiç bişey olmadı :S

kaynanan iş yaparken ne kadar yapma desede bir işin ucundan tutman gerekir.her iş kadının üzerine kalmamalıydı.kadın bunalmış demekki

valla ben elimden geleni yaptım yemekte bulaşıkda bırakmadım kimseye temizlik olcaksa ben ne yapayım dedim istemem dediyse ben de mi suç

egem abla tamam dediklerinde haklılık olsada annene git denirmi? Bu kadar ufak şeyde annene git denirse vay bizim halimize

valla ben elimden geleni yaptım yemekte bulaşıkda bırakmadım kimseye temizlik olcaksa ben ne yapayım dedim istemem dediyse ben de mi suç

ya kendini suçlu görme lütfen sucun olsa bıle ki yok!!! arkadasların dedığı gb kişiliği cok gelişmemiş, boşversene... aramassa da kendi bilirrr

kendinde suc arama madem is yapmani istiyordu kaynanan,ogluna sikayet etcegine sana söyleseydi

hep yapma ben yapicagim der hemde gider ogluna yetistirir sanki planlamis gibi

kimsenin günahını almak istemem burdan ama kayınvaliden doldurmadıysa eşin snein evde iş yapmadığını nerden bilecek bence herkese çok güvenme.

Eşine kocaman ohaaaa benden
Kusura bakma tekme tokat dalasım geldi bu adama
Ayrı eve çıkmadan dönme diyorum..
Melek olsalar da olmaz aynı evde ya anası çok yoruluyorum diye mesaj vermiştir.
Ya da oğluşu annesi yorulmasın diye kendi kendine sana saldırmıştır

egem abla tamam dediklerinde haklılık olsada annene git denirmi? Bu kadar ufak şeyde annene git denirse vay bizim halimize

o kocasıyla kendi sorunu ama evlendiysen de bazı sorumluluklarını yerine getireceksin

o kocasıyla kendi sorunu ama evlendiysen de bazı sorumluluklarını yerine getireceksin

abla burda sana hak veremicegim kocasiyla kendi sorunu olsa amenna ama ortada kaynana kiskirstmasi var

geline is yapma diyor ogluna gidip gelin is yapmiyor diye sikayet ediyor ikiyüzlü derler böylelerine

abla burda sana hak veremicegim kocasiyla kendi sorunu olsa amenna ama ortada kaynana kiskirstmasi var

geline is yapma diyor ogluna gidip gelin is yapmiyor diye sikayet ediyor ikiyüzlü derler böylelerine

bance yeni evliyken demiştir kaynana.sonradan da yapmasını beklemiştir.ne iş varsa yapayım denmez değil mi,evde yapılacak iş bellidir.süpürülecekse süpürge çıkarılır ve ev süprülür,arkasından silinir değil mi

ayrıca konu sahibi niye saklı ütü yapıyor anlamadım gerçi aklıma geliyor da neyse

özür dilemesi gereken kocandır
sen iş yapmıyor olsan bile en fazla sana canım az daha anneme yardımcı ol falan diyebilir
sen de daha çok yardımcı olursun
annenin evine git ne demek
söke söke hatasını anlayacak
özürünü dileyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…