Sayfaları tam olarak okuyamadım belki yazılmıştır da,
söyledikleriniz bana çelişkili geldi.
Kayınvalide size hiç bir şey yaptırmıyor, ama diyorsunuz ki yemegimi yaparım, kendi çamaşırlarımızı yıkar ütülerim.
Eee hani kayınvalide bir şey yaptırmıyordu?
Ya da şöyle sorayım.
Aynı evdesiniz, siz kendinize ve eşinize ayrı yemek mi yapıyorsunuz?
hele şükür benim merak ettiklerimi,merak eden biri çıktı
ilk analtımda kaynanam iş yaptırmıyor diyordu,sonradan da iş yapıyorum oldu
haaa birde yaptığı işleri gizli yapıyormuş
Sadece konuyu okuyup yorum yaptım.
Ama gerçekten ortada bir gariplik var.
Aynı evde yaşanıyor, kayınvalide iş yaptırmıyor,
ama konu sahibi kendisi yemegini yapıyor vs vs.
Anlamadım ki, aynı evde yaşayıp yemegimi yaparım ne demek?
Ya da yemegi konu sahibi yapıyor da, eşe kayınvalide mi yapıyor deniyor?
Hadi öyle diyelim, adam kırk yıllık annesinin yemegini bilmez mi?
3,5 aylık evliyim eşimin ailesiyle yaşıyoruz aslında çok iyilerdir bana karşı . Benim hiç biriyle problemim yok .Eşimin annesi ev işlerini kendi yapar bana yaptırmaz bende kendi çamaşırlarımı eşiminkileri yıkarım ütülerim yemeğimi yaparım ama göz önünde yapmam . Hiç birşey yokken sabah gayet güzeldi eşim işi için çıktı annesiyle beraber. 2 saat sonra bir soğukluk birşeyler ne oldu dediğimde sen hiç bişey yapmıyosun falan dedi bende ben yaptıklarımı göstermeden yapıyorum hayırdır kim doldurdu seni dedim biraz atıştık bana annenin evine git dedi. Bende tüm eşyalarımı aldım giderken ben sana sadece bir süreliğine ayrı kalalım anlamında dedim dedi ama o şekilde demedi . 3 gün oldu ilk gün aradı msj attı ama ben cevap vermedim bir daha da ne o aradı ne ben ne yapacağım bilmiyorum
Artık hiç dönemiyeceğim aynı yatakda olmak istemiyomuş boşanmak istiyomuş annesini üzemezmişim anne tekmiş eş bulunurmuş
Artık hiç dönemiyeceğim aynı yatakda olmak istemiyomuş boşanmak istiyomuş annesini üzemezmişim anne tekmiş eş bulunurmuş
Boşanırsa boşansın!
Böyle ergen akıllı adamları nerden bulup evleniyorsunuz?
Anlamıyorum ki!!!
canım onların da ayrı bir dünyaları var işte.....kendi annemde bile görebiliyorum......varsa yoksa oğlu.......hayatta sadece evde temizlik yemek yapmış....bütün sülaleye hizmet etmiş......zaten kendisini sevmeyen bir adamla evlendirilmiş(ev hanımlarını aşağıladığım düşünülmesin lütfen)...hayatta tüm yatırımını çocuklarına yapmış bir kadın düşün......bu çocuklar kendinden bile daha değerliyken oğlunun başka bir kadını sevmesini tahammul edemiyor işte
Sadece konuyu okuyup yorum yaptım.
Ama gerçekten ortada bir gariplik var.
Aynı evde yaşanıyor, kayınvalide iş yaptırmıyor,
ama konu sahibi kendisi yemegini yapıyor vs vs.
Anlamadım ki, aynı evde yaşayıp yemegimi yaparım ne demek?
Ya da yemegi konu sahibi yapıyor da, eşe kayınvalide mi yapıyor deniyor?
Hadi öyle diyelim, adam kırk yıllık annesinin yemegini bilmez mi?
Sayfaları tam olarak okuyamadım belki yazılmıştır da,
söyledikleriniz bana çelişkili geldi.
Kayınvalide size hiç bir şey yaptırmıyor, ama diyorsunuz ki yemegimi yaparım, kendi çamaşırlarımızı yıkar ütülerim.
Eee hani kayınvalide bir şey yaptırmıyordu?
Ya da şöyle sorayım.
Aynı evdesiniz, siz kendinize ve eşinize ayrı yemek mi yapıyorsunuz?
amaninnnn, bayıldım bu lafa hemen aklıma yaziim de unutmıyım
Senin onlarla bir sorunun yokmuş ama onların seninle varmış canım.3,5 aylık evliyim eşimin ailesiyle yaşıyoruz aslında çok iyilerdir bana karşı . Benim hiç biriyle problemim yok .Eşimin annesi ev işlerini kendi yapar bana yaptırmaz bende kendi çamaşırlarımı eşiminkileri yıkarım ütülerim yemeğimi yaparım ama göz önünde yapmam . Hiç birşey yokken sabah gayet güzeldi eşim işi için çıktı annesiyle beraber. 2 saat sonra bir soğukluk birşeyler ne oldu dediğimde sen hiç bişey yapmıyosun falan dedi bende ben yaptıklarımı göstermeden yapıyorum hayırdır kim doldurdu seni dedim biraz atıştık bana annenin evine git dedi. Bende tüm eşyalarımı aldım giderken ben sana sadece bir süreliğine ayrı kalalım anlamında dedim dedi ama o şekilde demedi . 3 gün oldu ilk gün aradı msj attı ama ben cevap vermedim bir daha da ne o aradı ne ben ne yapacağım bilmiyorum
ne dönmesi sen anneme şunu demişsin oğlun şöyle demişsin evladı için kötü denir mi ki ben hiç ağzımddan çıkmayan lafları demişim maşallah.aynı yatakda olmak değil evde bile olmak istemezmiş bundan sonra boşanmak istiyomuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?