çok üzgünüm :(

hele şükür benim merak ettiklerimi,merak eden biri çıktı

ilk analtımda kaynanam iş yaptırmıyor diyordu,sonradan da iş yapıyorum oldu

haaa birde yaptığı işleri gizli yapıyormuş

hele şükür benim merak ettiklerimi,merak eden biri çıktı

ilk analtımda kaynanam iş yaptırmıyor diyordu,sonradan da iş yapıyorum oldu

haaa birde yaptığı işleri gizli yapıyormuş

Sadece konuyu okuyup yorum yaptım.

Ama gerçekten ortada bir gariplik var.
Aynı evde yaşanıyor, kayınvalide iş yaptırmıyor,
ama konu sahibi kendisi yemegini yapıyor vs vs.

Anlamadım ki, aynı evde yaşayıp yemegimi yaparım ne demek?
Ya da yemegi konu sahibi yapıyor da, eşe kayınvalide mi yapıyor deniyor?
Hadi öyle diyelim, adam kırk yıllık annesinin yemegini bilmez mi?

ben sordum da tam bir açıklama alamadım,gene karışıktı cevap

aynı muhabbet bizde de oldu hemde cok..yemegı bırlıkte yaparız temızlıgı herseyyı..ben elıme gectıkce süpürüm sılerım toplarım ama görülmez..kendısıde yapar..ama bazen esımın yanında bütün gün cok yoruluyorum tüm yük benım omzumda yemektır odur budur söylenir...esımde bana hep ben bişi yapmıyorum dıye bakar.1 2 3 hep böyle.ensonunda kek ıstedı dedım sonra yaparım vay efendım nasıl yapmazmısım 3 gün konusmadı..sonra annesıyle konusuyodum aglıyordum..o söyledı bana esım ılk ona gıtmıs oda kiimsee yapsın demıs..yanı sankı ben hıcbısı yapmıyorum gıbı söylemıs..bunun üzerüne kavga ettık ve benımle gunlerde konusmadı.ben vazıfelerımı yerıne getırmıyormusum..sonra barıstık ve ben söyledım..ben her ısı yapıyorum ama bütün yemegı ben yapsam annen corbaya tuz atsa o yemegi ben yaptım diyor dedım..sanırım benı anladı sonunda..yanı oluyor böyle şeyler..kvm bana ıyılık olsun dıye elımden alır yapar ama sonra cok yoruldum vs der..ben işe yaramaz olurum..özünde cok iyi bir insandır ama fark etmeden oluyor oyle seyler..sizinkide bizim olaya benzeyıp büyümüş..benim eşimde onunla konusmak ıstedıgımde suakar yolunu bulur benartık hicbirsey demiyorum dedı..bende cok kırılmıstım.ufak sornları büyütmeden konusmalısınız..biz konustuk hallettık umarım sizde halledrsızın..bazen yaptıgınız işleri gözüne sokmakta yarar var..bana inan..

Artık hiç dönemiyeceğim aynı yatakda olmak istemiyomuş boşanmak istiyomuş annesini üzemezmişim anne tekmiş eş bulunurmuş

Sen bence hicbirsey yapmadan bekle.simdi annem tek annem kiymetli diyen esin birkacgun gecince neyin ne oldugunu anlar.esin bakacak annesinin hayati devam ediyor annesinin keyfininde devam ettigini gorunce ozaman kafasi dank eder.olan benim evliligime oldu der ve yavas yavas senin yoklugun ona koyar.o zaman pire icin yorgan yaktigini anlar.allah bilir annesi ne diye doldurdu esini

Boşanırsa boşansın!

Böyle ergen akıllı adamları nerden bulup evleniyorsunuz?
Anlamıyorum ki!!!

bir de ne akılla aynı eve evlenilir aklım almıyor

bak şimdi acıdım kadıncagıza annelık yapmaktan baska hıcbır marıfetı olmamıs ınsanlara genelde kv yerıne kaynana die tabir edilir..annenize demıyorum..fakat cocuklarını dogurup büyütüp sonra evlendirince..kısaca onların tabiriyle gelıne kaptırınca kıskanclık krızıne gıren annelerden nefret edıyorum..alsınlar ogullarının eteklerının altına soksunlar ozaman cıkarmasınlar ordan beslesınler hatta..

evet bende merak edıyorummmmmmmmmm..nasıl gizli yemek yapıyorudun iş yapıyordun..

ben konunun başını okudum sadece

sen evi terk edip gidiyorsun eşyalarını alıp seni durdurmaya orta yol bulmaya calısmıyorlar mı kv kp ?
Yada hadi o evde yokken cıktın gittin diyelim insan aramaz mı gelinini babaevine küs gitmiş neticede
Onlarında işine gelmiş bence senin gitmen
Yoksa arayıp bişi sölerlerdi annenden babandanda mı utanmıyorlar

temizlik ütü yaptırmaz ama ben yine de yaparım

bence Allahın sevdiği kuluymuşsun da kurtulmuşsun. sana iftira bile atardı bunlar. rezil etmek için bütün çevrene. baksana olmayanı bile uydurmuşlar.
ne demişler bir musibet bin nasihatten iyidir.
boşayacakmış. terbiyesiz.
buldukça bunuyorlar ya.
gözlerine bi görünecek var.

nasıl evlendiniz,kaynanan oğlunun evlenmesini istemiyormuydu acaba......

Annesine eşinle küs olduğun bir gün dert yandıysan onu laf etmiştir.
Başıma geldi ordan biliyorum..

Uyuzlar 32 diş masum masum yanaşırlar.
Kızım niye durgunsun moralin bozuk oğlumun yüzü de asıktı anladım
anlat nolur ne oldu...
_Yok yok bir şey yok siz canınızı sıkmayın..Sorun yok.

Nasıl yok ben anneyim tanımıyor muyum oğlumu.
Belli olmuş bir şey kavga mı ettiniz anlat belki yardımım olur valla
çok üzüldüm anlatmazsan uyuyamam..
Sense zaten yeni evlisin tartışmışsın o sevdiğin adam gitmiş yerine
öküz gelmiş sanki gönlünü aldığı bile yok..
Nasılsa geldiğinde bulacak seni artık karısısın hadi git gidebiliyorsan
Neden evlendim ahh salak kafam diye bin pişman kendini dünyanın en mutsuz
insanı gibi hissederken, yanında ağlayacak bir omuz yok.

Yakınların,sevdiklerin,arkadaşların uzak..
Oysa anlatıp rahatlamaya zaten ihtiyacın var.
O hain kaynanaya kanarsın dökülüverirsin..

Böyle böyle oldu bana bunu dedi..
Aaa olur mu öyle şey ya haklısın bak bende üzüldüm der anası..
Biz yüzü bulduk mu? hooopp dökülmeye devam..
Nerden evlendim zaten suç evlenen de bu erkek milleti öyle de böyle de...
Düştük kaynana tuzağına hayırlı uğurlu olsun şekerimm

Aradan kısa bir süre geçer bir tartışmada ana oğluna yumurtlayıverir böyle böyle demişti diye..
Sorunlar büyüyüverir..

Eski konularında yazmışsın kaynanam çok iyi çok iyi önyargılı olmamak lazım diye
bir arkadaş uyarmış da kızmışlar kadıncağıza oysa en doğrusunu o demiş..

Acı tecrübeler öğretir. Kaynanadan ana olmaz el kızından evlat olmaz nokta!
Gömlek tene daha yakın aman siz aynı hataya düşmeyin oğlunu bırakacak da
sizi mi tutacak sandınız?

Hayretler içindeyim sorun neymiş ya bu noktaya getirmişler eşiniz adam değilmiş ki anasının kuzusu, 0-6 yaş akıllı, evlenmeseymiş Allah'ım ortada bir şey yokken yuva yıkmaya hiç mi korkmaz bu kadınlar nasıl bir oğul aşkı bu!!!

Senin onlarla bir sorunun yokmuş ama onların seninle varmış canım.
eyer barışarsanız, artık kv ile aynı çatı altında nasıl kalacaksınız?

annesi ile 2 saat gittiklerinde, oğlunu kv şişirmiş..
yaptığın işleri gözüne gözüne sokacaksın, yoksa sonra böyle olur.
birde elbet yardımcı olman gerekir, ama amaçları bir kölemi istemeydi?

geçenlerde bir kadın beni kutlamıştı, evlenmişsin fallan diye, bende darısı cocuklarınızın başına dedim.
kadin, Aman Allah korusun dedi! ben ise ::44:ifadeyle neden teyzecigim dedim.
kadin, şimdiki gencler eskisi gibi değil, kimse kimseyi çekmiyor dedi, tr yiyeni 2 ay sonra baba evine dönmüş( kızıda ayrılmıştı)

gerci sen kendin değil o sana gitmeni söylemiş! Allah bizlere akıl, fikir versi o cadi kv ise vişdan neyse,

konu sayibi arkadaşım burda senin ailenin ne dediğide cok önemli,
seni gönderen o! Bu yüzden senin bir şey yapmana gerek yok!
durdul yerde sana saldirimişlar, gitmeni istemişler
sonra kuru kuru bir SMS atmış..

ses çıkartma bakalım, biraz agirdan al ve böylece tafirlari ne olcak diye bak

Son düzenleyen: Moderatör:

Benimde su an anlamadigim sey, sen kimden duymusun onun annesinin oglu icin öyle konustugunu ? yani birinden duymus olmalisin ki hesap sorasin degilmi?

Bence sen önce hic bir sevap yazma , o cildirsin, simdi izat verirsen yok yapmadim ama söyleydi böyleydi dersen, kendini hakli cikarmaya calisiyor olacaksin.
Buna ihtiyacin yok, cünkü öyle birsey dememisin, onlarin oyununa alet olma.
Ve önce bir müthet ignore et, o cildirsin ve evdekilere saldirsin..
Sonra dur sen izle.....

Bence sende bosanmayi koy kafana veya baska eve cikarak baris, ama ayni eve dönme.

Gerci hos kv 100% haksiz demiyorum bu durumda, empati yaptigimda onun da hakli oldugu taraflar var tabiiki, ama iki yüzlülpk ve yalancilik dogru degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…