- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.800
- 298
- Konu Sahibi elifff_____
-
Tamamda bu adam senden boşanıp eltine nikah kıymadı ya. Onunla normal bir insan gibi olması gerektiği gibi konuştuğu için onu tercih etmiş olmuyor önce bunu anla.Huzursuzluğu ben değil benimle uğraşan kişi çıkarıyor ama eşim onu tercih etti
Tamamda bu adam senden boşanıp eltine nikah kıymadı ya. Onunla normal bir insan gibi olması gerektiği gibi konuştuğu için onu tercih etmiş olmuyor önce bunu anla.
Ayrıca eşine birey olma şansı vermiyorsun. Senden bağımsız. Kendi gibi olmasına müsade etmiyorsun. Çocuk gibi ben eltimle limoniyim eşimde soğuk olsun demek çok saçma. Benim eşim haksız yere böyle birşeyle gelse terslerim.
Eltinin oldugu yere gitme. Eşin tek gitsin. Akli basina gelir. Onun sevmedigi biri varsa sen de onunla iyi ol. Ayni hissi yaşasın.
Ben konuşma demiyorum ki zaten sadece yüz vermesin yeter
10 yıldır filan tanımıyo ki eltim yokken ben vardım yani, anlatmak istediğim eşimin ona fırsat verdiği..
Haklısın ama eşimin sözlerini ne yapıcam hatasını nasıl anlayacakbak Elif sen bu eltiyi kafaya taktıkça ve ona da bunu gösterdikçe eltin daha çok üstüne gelecek bilesin
eşimle sevgiliyken arkadaşları benimle çok uğraşırlardı
ben de onlara koz verirdim çünkü çok kıskançtım yoldan yanımızdan güzel bi kız geçsin hemen gardımı alırdım bakacak mı göz süzecek mi diye
arkadaşları da sürekli abuk subuk şeylerle üzerime gelirlerdi neticede biz eşimle sıkı bi kavga ederdik
sonra baktım bu iş en çok beni üzüyor canımı yakıyor onları umursamamaya başladım
onlar espriyle üzerime geldiklerinde ben de aynı şekilde karşılık verdim gülüp eğlenerek bi süre sonra vazgeçtiler
sana da tavsiyem eltin senin inadına davrandıkça sen bişe yokmuş gibi davran
eşinle ilgilenme o anda
bişe söylemen gerekiyorsa gayet pozitif ve güleryüzlü bi şekilde "hayatım, aşkımla başla cümlene
bak gör hem eltin bi süre sonra vageçecek hem de sen kendini daha iyi hissedeceksin
Bu halde bişey yapasım yok kiÖrnek verdim elif
Fırsat vermiyor işte rutin davranıyor
Çözüm gitme kv ye görme eltini kv sorunca da söyle x var hoşlanmıyorum diye
Kötü eş olacağına kötü gelin ol
Zira eltiyi görünce 15 gün toparlamıyorsun
Kapat bilgisayarı işinin başına geç sonra sıkışıyorsun mesai saatlerinde unut bu konuları
Ama bu onu korur nitelikte konuşmasını gerektirmezdi resmen onu ailesi beni yabancı olarak görüyo
Doğru bende öyle yapıcam
Bu halde bişey yapasım yok ki
Zaten şu an tek canımı dıkan nokta onun sözleri yani yenilir yutulur değildi
Hayır tabi kidiyorsunuz ki eltime soğuk davransın
düşünüyorum da eltimle sorunum olsa kaynım bana soğuk davransa benim eşim çok üzülür ve kardeşi ile kötü olur
eşiniz de bunu düşünüyor sizin saçma sapan kıskançlıklarınızdan dolayı neden kardeşi ile kötü olsun
eşinize bazı konularda yeterli gelmediğinizi mi düşünüyorsunuz ondan mı bu kadar takıntılısınız acaba
aklıma bu geldi en son
Sinir oldum seni dusunen yok. Hepsine savas aç. Ben olsam durmazdim. Laf sokup o aksami herkese zehir ederdim.Hayır tabi ki
Daha öncede bahsettiğim gibi eltim yüzünden ben üzüldüğüm zaman eşimin kardeşi hiç düşünmedi abimle aram bozulur diye hatta bir keresinde kv kaynmla konuşmuş niye eşin elife böyle davranıyo diye kaynım o yapmax demiş
Eşimde eltimi tercih ediyo ne gzl değil mi:)
ya o düşünmemiştir onun karakteri farklı demek kiHayır tabi ki
Daha öncede bahsettiğim gibi eltim yüzünden ben üzüldüğüm zaman eşimin kardeşi hiç düşünmedi abimle aram bozulur diye hatta bir keresinde kv kaynmla konuşmuş niye eşin elife böyle davranıyo diye kaynım o yapmax demiş
tercih ediyor derken ne yapıyor tam olarak?Hayır tabi ki
Ev
evt bunu istemek hakkım diye düşün ki her zaöan hak verdi bana
Ya ben sadece mesafeli ol dedim küs demedim konuşma demedim kikarşındaki çocuğun değil, kiminle nasıl konuşacağını eşşek kadar adama söyleyecek değilsin. gerçekten çok itici ve iğrenç bir durum oluşturmuşsun. eşimin "abimle samimi olma" demesini hayal bile edemiyorum! çok çok ağır konuşurdum!
yok amcanı öp demişmiş, yahu amcası değil mi öp diyecek tabiki! eşin az bile demiş, bu yaptığın çok ayıp..
Onu kuskanmıyorum ki bu nerden çıktıneden hakkın olsun? senin eltinle problemin varsa görüşme, gitme, gelme.. kocana niye karışıyorsun? abisi , abisinin karısı, abisinin çocuğu.. sana mı soracak nasıl davranmalıyım bu insanlara diye...
bu kadar saçma , hakaret derecesine varacak isteklerin olursa böyle terslenmeye hazır ol. cidden çok ayıp yaptığın.. elti kıskanmak nasıl bir beyin yapısı? bunu dile getirmeye utanır , ar eder insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?