- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi elifff_____
-
eşin canı isterse yüzüne bakmaz canı isterse oturur sohbetini eder, karısı oldun diye insanlarla iletişimine böyle müdahale edebileceğini nerden çıkarıyorsun?. kocaman adama mesafeli davran demek üstelik bunu abisinin karısı için söylemek çok utanç verici, resmen hakaret!Ya ben sadece mesafeli ol dedim küs demedim konuşma demedim ki
Bu mu ayıp
Kaldı ki eşim onu. Yaptıkları yüzünden onun yüzüne bile bakmak istemiyorum demişti
Şimdi onu korur nitelikte konuştu
Yok muhabbet etmiyo ama eltim sürekli ona sorular soruyo ya sürekli bu kadar arsız bi insan görmedim bentercih ediyor derken ne yapıyor tam olarak?
araları okuyamadım da:))
ben seni haklı görüyorum elif.
bunu yazdığıma ben de şaşırdım birden:))
eşin kasıtlı yapıyor herşeyi.
eltinle de normalin ötesinde sıcak samimi diyalog kuruyor sanırım.
seni sinir etmek için.
eşinni amacı bu.
eşin sana da isteklerine de evliliğinize de değer vermiyor.
dediğim gibi son tespitim bu sizin durumunuz hakkında.
Nasıl yani:)eşin canı isterse yüzüne bakmaz canı isterse oturur sohbetini eder, karısı oldun diye insanlarla iletişimine böyle müdahale edebileceğini nerden çıkarıyorsun?. kocaman adama mesafeli davran demek üstelik bunu abisinin karısı için söylemek çok utanç verici, resmen hakaret!
eşinin laflarını da önemsemeHaklısın ama eşimin sözlerini ne yapıcam hatasını nasıl anlayacak
Yok işte yapamam söyledikleri yankılanıyo sürekli kulaklarımdaeşinin laflarını da önemseme
o da öyle davranmak zorunda çünkü senin kıskançlıktan böyle davrandığını ve kıskanmanın gereksiz olduğunu düşündüğü için eltini koruyor gibi duruyor
erkekler anlamaz iki kadın arasındaki gerginliği, soğuk savaşı
eltinin alttan alta sana inatla davranıyor olduğunu anlayamaz
çünkü açık açık yaptığı bişe yok ortada
ama sen apaçık eşine söyleniyorsun eşin seni duyuyor seni görüyor dolayısıyla
eşine de tavır yapma
hiç bişe yokmuş gibi davran
Nasıl yani:)
Evet ama zaten ben dememeliydim
Eşine her fırsatta laf atan ve moralini bozmaya çalışan kişiye karşı bunu kendisi düşünmeliydi
Sırtını dönmeyecek ama onu korumayacak herkes kendi eşini koruyo herkes eşinin arkasında o kardeşinin eşinin arkasında sanki bana değil ona değer vermesi midemi bulandırıyornasıl yani basbaya yani... bana da yengem bir kamyon laf soktu. eşime anlattım hatta oturup günlerce ağladığım bir sözü oldu - benim çocuğumun olmayışı ile alakalı. eşim sonrasında artık yengenle görüşme mesafeli davran demedi. bende yengemin ne kadar lafı varsa yuttum duymadım. niye yengem için ben yeğenlerimle aramı açayım?
eşin de her ne yaşamışsa yaşamış, o anki sinirle de söylemiştir eltin hakkında birşeyler. sonra ölçüp biçmiştir, duymamazlığa vermenin daha doğru olacağını düşünmüştür. sana mı soracak nasıl davranayım diye? senin bir problemin varsa görüşme. yok soru sormuş, yok yeğenine amcanı öp demiş. "vay terbiyesizler!" mi dememiz gerekiyor? samimiyet neresinde bunun? kadın soru sorunca sırtını mı dönecek?
Zaten artık bende karşılık vericem vakti zamanında verdiğimde oldu tabi kiEltinizi takinti haline getirmissiniz her hareketi, lafi size batiyor..
Malesef esiniz de sizi kaale almamaya baslamis...
Sizde akisina birakin lutfen, laf atiliyorsa cevabini verin sustutacak cinsten..
Siz sustukca eltiniz uste cikmis yani agzinin payini vermemissiniz, destegi esinizden beklemissiniz..
Ha yapamıyorum diyorsaniz pskikolojik destek alin lütfen..
+1Sizin eltinizle aranız kötü diye eşinizin de eltinize duvar örmesini istiyorsunuz.
Diğer tüm konularınızı göz önüne alarak boşanmalısınız, anlaşamıyorsunuz.
senden başka herkese değer veriyor bence elif.Yok muhabbet etmiyo ama eltim sürekli ona sorular soruyo ya sürekli bu kadar arsız bi insan görmedim ben
Tercih etti derken, yani onu korur gibi konuştu ve şu an küs olduğumuz için demek ki ona daha çok değer veriyo diye düşündüm
Yok muhabbet etmiyo ama eltim sürekli ona sorular soruyo ya sürekli bu kadar arsız bi insan görmedim ben
Tercih etti derken, yani onu korur gibi konuştu ve şu an küs olduğumuz için demek ki ona daha çok değer veriyo diye düşündüm
üYanlış anlaşılmasın kötü niyetli değilim asla,
O zaman kirginliginizi acikca konusun, kiskanc davranislarinizla, hareketlerinizle daha kotu bir hale sokarsiniz evliliginizi..Zaten artık bende karşılık vericem vakti zamanında verdiğimde oldu tabi ki
Ama şu an sorun ettiğim şey bu değil eşimin sözlerini geri almaması hala
Sırtını dönmeyecek ama onu korumayacak herkes kendi eşini koruyo herkes eşinin arkasında o kardeşinin eşinin arkasında sanki bana değil ona değer vermesi midemi bulandırıyor
Sırtını dönmeyecek ama onu korumayacak herkes kendi eşini koruyo herkes eşinin arkasında o kardeşinin eşinin arkasında sanki bana değil ona değer vermesi midemi bulandırıyor
Öyle yorumlamamın sebibi eşimin sözleriyi de adam küsmeyecekse soru sorana cevap verecek
ikisinini arası yok ki
adam kimseyi korumuyor ne yapayım yani diyor kaddın konuşunca domuşup oturayım mı
elif bak bütün dünya sana karşı birleşmiyor
neden hep sana düşman, sana tavırlılar diye düşünüyorsun
aile için de iş yerinde de vardı bana takık diyordun
ya kimse sana takık değil en fazla seni umursamıyor yani ona göre hayat senin etrafında dönmüyor
ha bu arada evliliğimin uzunluğu da yaşım da senden büyük
18 yıldır tanırım eşimi 16 yıldır da birlikteyiz hayatımın hiçbir aşamasında dünya onun çevresinde dönmedi, bence eşim açısından da dünya benim çevremde dönmüyor
herkesin kişisel tercihleri var eşim olsa da
onun birisi ile konuşmasını onu bana tercih etti diye yorumlamamalısın kaldı ki sürekli baskı olunca o da kızıp tercih ederim işte ne var der yani
Evet çünkü ben uğraşıyorum başkalarıylaü
elif sen kötü niyetlisin. bunu kabul et artık.
peki bizden ne bekliyorsun ElifYok işte yapamam söyledikleri yankılanıyo sürekli kulaklarımda
Gitmesem aklım orada kalcakelif korumak dediğin ne
ne yapmalı seni korumak için
burada birine daha yazmıştım çık şu korunmaya muhtaç yavru kedi edasından diye
kimse kimseyi korumamalı
derdin varsa kendin çöz
yukarıda yazdım kv ye gitme açıkça da söyle kötü gelin ol diye
daha önce de yazdım
buna da cevap ver
gitme
kavga onun için çıksın bir kere de
gidip görünce konuşulur ya da yamamen kavga edip küsülür arası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?