- Konu Sahibi elifff_____
-
hiç kimse hak vermemiş ama ben size hak verdim açıkcası
bana göre de benimle sorun yaşayan bana huzursuzluk veren ve beni insan yerine koymayan biri ile benim eşim de samimi olamaz !!
bunda ne var bütün millet sizi haksız buluyor ben anlamıyorum
aynı şey benim başıma da gelse benim kocamı sinir eden ve ona huzursuzluk veren biri ile ben sıkı fıkı olamam, bende kocamdan aynısını beklerim
ben bu düşüncenizde bir gariplik göremedim
elifff_____
Değildi ama olsaydı yani eşimi üzmüş olsaydı ben gidip eniştemin tarafını tutmazdım ona laf edemezsin demezdim
bir de fazla muhatap olma demiş
işte bence sıkıntı o yani "fazla muhatap olma"dan anlaşılacak olan ne
yani adamla gidip oturup sohbet etme, kahve içme ama iş ile ilgili şeyleri yap, toplu yemeklere adam var diye gitmemezlik yapma anlarım ben mesela
elti ile de özel bir samimiyet yok aynı evin içinde karşılaşılınca konuşuyor
ya şimdi hepimiz insanız duygularımız var
hani dürüstlük yada medeniyet(!) , kocamın küs olduğu biriyle ben de küsmek zorunda değilim ben özgür bir bireyim (!) kocam bana ne yapmam gerektiğini söyleyemez falan yani bunları gerektirir
bunlara tamam aklım eriyor ama biz neticede duyguları olan insanlarız işte
duygular öyle demiyor
orda eltim bana sinir sinir hareketler yapacak, kocam da eltimle kakara kikiri muhabbetler bilmem ne ben buna gelemem arkadaş! benim mezhebim o kadar geniş değil, o kadar medeni değilim o zaman ben .
ha bu elti değil de başka biri de olabilir
bence ben buradaki kadınların empati yapmadan yorum yaptıgını düşünüyorum
siz bence kendinizi üzmeyin buradakiler hepsi entelektüel, çağdaş, ayakları yere sağlam basan, sultana selam vermeyen hürremcikler
kendi başlarına gelse ben eminim çıngar çıkaracaklarına
birde hemen boşan yazmıyorlar mı ayar oluyorum
şurda iki kelimelik yazından nasıl boşanılması gerektiğine karar veriyorlar ben anlamıyorum
ben sizin yerinizde olsam kesinlikle aynı ortamda bulunmayı kabul etmem gitmem de eşime de yengeni çok özlediysen kendin git derim
sonuna kadar hatasını anlayıncaya kadar dargın olmaya devam ederim
tenteyi çekeyim taşlanacağımama öle yani doğru işte söylediklerim
öncelikle yazdıklarımı yanlış anlamayarak cevapladığınız için vallahi teşekkürlerya haklısınız belki ama elif bu kişilere tepki göstermiyor, tartışmıyor, küsmüyor
kendi suratsız bir şekilde oturuyor, kocasının da aynısını yapmasını istiyor
benim bir yengem vardı böyle domuşup otururdu
sorulana ağzını eğer düzgün cevap vermezdi vs vs
kimse de onunla muhatap olmazdı köşe yastığı gibi otururdu yerinde, o zaman telefon vs de yok oyalanacak
şimdi yaşı yaklaştı 50 ye ben hata yapmışım deyip o insanlara yanaşmaya çalışıyor
elif haklı da olsa her şeyi eşinden beklemesi garip
o beni korusun, o mesafe koysun
bir şey gerekirse kendi yapacak
evet bu doğruesasen taşlanmayacaksınız zira siz olayın doğru penceresine sahipsiniz
"ben sizin yerinizde olsam kesinlikle aynı ortamda bulunmayı kabul etmem gitmem de eşime de yengeni çok özlediysen kendin git derim"
elif hem gidiyor eşinin de o ortsamda olup yenge ile konuşmamsını istiyor
kadın oğlum amcayı öp dediğinde adamın gülümsememesini istiyor
çocuğu severken annesinden uzak olmasını istiyor
kadın bu sene kış soğuk geçecek dediğinde hıı desin istiyor evet çok soğuk olacakmış bakalım bu sene doğalgaz faturaları da yüksek gelir değil mi diye muhabbete girmesin istiyor
fakat eşi öyle düşünmüyor
yukarıda da yazdım elif eltisi ile kavga dahi etmemiş ki adam bir tarafı tutsun
yani bakın ben en tuzu kuru kişi olaiblirm eltim ile evlerimizin arası 10 dakika kv ile de aynı şehirdeyiz eltimi en son 6 yıl önce gördüm
küs müyüm hayır o bana küs mü bilmiyorum
zira 10 yıllık evliliğimde benden önce evlenmiş olan eltimi toplam 10 kere görmedim düğünler doğumlar vs de dahil
o nednele hem görüşüp hem de bu kadar konu açmayı algılayamıyorum
görüşmeyince insanın hayatı eksik olmuyor ki
ama şunu da ekleme yapayım ben bunları nasıl yazıyorum ?kaç senelik tecrübe ile ?evet bu doğru
ortada somut bir şey yoksa doğru olsa bile kocalar anlamaz
mesela konular da oluyor bununla ilgili '' kaynanam beni sevmiyor , hissediyorum , şöle şöle dedi laf soktu '' gibi durumlarda kocalara söyleyince'' ne var şimdi ne oldu ? annem onu demek istememiştir, sen yanlış anlamışssındır'' gibi tepkiler alınıyor
hani konu sahibi haklı da olsa hislerinde eltisi onu gerçekten sinir etmek için bile yapıyorsa ortada somut bir şey olmadığı sürece adam anlamaz
Esiniz artik tahakkumunuzden sıkılmis bagimsizligini ilan ediyor. Eltinize sizin istemediginiz gibi davranmasinin sebebi de size tepki. Gec bile kaldi.
Aman kuzum elif burada beterin beteri konumunda. Yani kocasi 1se Elif 10 falan.Evet ama ben Elif'in buraya yazmamıza kızdığı o olaydan beri adama da hiç güvenmiyorum baksana maaş kartını falan da istiyormuş. Bi de eğitim görevlisi olacak.
İlave olarak Elif tedavi olmalısın ama kıskançlık için değil. Hani diyorsun ya "tek giderse aklım kalır" ben bu duyguyu çok iyi anlıyorum 2008 senesinde takıntılı derece sözde aşık ve bağımlı olduğum bir erkek arkadaşım yaz tatilinde nelee yapacak aklım kalacak diye mis gibi işimden ayrılmıştım ben. Ha ama ne oldu ben değiştim zamanla ama istedim değişmeyi buna yoğunlaştım sen de istemelisin. Bu adama böyle bağımlı olup takacak ne var bilinçaltında ?
Aman kuzum elif burada beterin beteri konumunda. Yani kocasi 1se Elif 10 falan.
öncelikle yazdıklarımı yanlış anlamayarak cevapladığınız için vallahi teşekkürler
kimse ile dalaşma niyetinde değlim öyle bir yapım da yoktur
sizi de severim zaten
domuşmaya da çok güldüm
bir açıdan doğrudur hani ortada kavgalık bir durum olmayıp sadece negatif elektrik almadan dolayı konu sahibi surat asıyorsa bilemem ben sadece bu konusunu okudum ayrıca geçmiş konularını da bilmem
tabi öyle bir şey varsa dediğiniz gibi hoş değil
ama somut olarak bir ağız dalaşı kavga gibi bir şey yaşandığı halde eşi hiç bir şey olmamış gibi yengem de yengem yapıyorsa hoş değil bence benim karımı üzen kişiyle ben de samimi olamam demesi gerekir
yani bilemiyorum cok güzel mantıklı düşünenler de var burda fikirleri değerli olanlar da var
ama çogu kişinin buraya yazıp stres atıp rahatlamaya geldiğini düşünüyorum
gerçek kişilikleri yansıtmadığını düşünüyorum
belki de kocasından dayak yiyip oturan insanlar burda kocam bana tokat attı diyen yazan kişilere aaaa bir dakka durma çek kapıyı boşan diye yazıyor
allah herkese akıl fikir versin yuvasında huzur versin ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?