• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yalan söylüyorum

ealbsy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
38
11
1
arkadaşlar bu çok önemli bi konu ben çok fazla yalan söylüyorum bu çok tehlikeli ve bana çok zarar getiriyor yardım edin ne olur böyle olmak istemiyorum

Yalanı bırak desek nasıl ediceksin :) her yalan söylediğinde kendine bir ceza ver canını acitcak şeyler olsun zamanla belki vagecersin

En basitle başla eğer fayda gormessen sahada zorlaştır mesela ilk olarak bilegine lastik tak her yalan söylediğinde lastiği çek canını yak:) ise yaramazda çakmakla parmağını yak:)))

her şekilde ya mesela erkek arkadaşım her şeyimden haberdar olmak istiyo aşırı sıkıyo hiç umulmadık bişeye kızıyo bende bu sayede yalana başladım sürekli yalan söylüyorum

Yalan söylediğinde bireyleri kaybedeceğini düşün

her şekilde ya mesela erkek arkadaşım her şeyimden haberdar olmak istiyo aşırı sıkıyo hiç umulmadık bişeye kızıyo bende bu sayede yalana başladım sürekli yalan söylüyorum

E ben de olsa ben de söylerim
Erkek arkadaşını terk et bence seni bu kadar sıkmasının nedeni ne?
Kendine olan güvensizliği muhtemelen

En azından bazılar gibi " yalan söylemiyorum diye yalan söylemiyorsun " : )))

Bir yalan bir başka yalanı doğurur, siz daha başındasınız bu hastalığın, hastalık diyorum çünkü eğer kurtulmak için yeterince çaba sarfetmezseniz bu hastalığın ileriki boyutu ortada korkup panikleyecek birşey yokkende yalan Söylemek ve o yalanı yaşamaktır, her yalanı yaşayarak ve inanarak söyleme boyutuna geçiyorsunuz, artık o sizin için yalan olmuyor, sizin yaşadığınızı sandığınız gerçekler haline dönüyorlar.
O safhaya ulaşırsanız kurtulmanız daha zor, arkadaşın verdiği tavsiyeye katılıyorum, her yalanınızda kendinizi cezalandırın, kaybetme riskinize rağmen gerçekleri de itiraf edin yalan söylediğiniz kişilere.

Yalan ne var bunda denip geçilebilir belki, anlık kurtarmalar gibi görünebilir ama söylediğim noktaya gelirseniz evlendiğiniz kişiye bile yalan söylüyor hale gelirsiniz, bir tanıdığım var, o da anne babasına yalan söyleyerek başladı ve yalanlar onu kurtarınca yalan hastalığı ilerledi, evli, eşine, eşinin ailesine, kendi ailesine her konuda yalan söyleyebiliyor ve o yalanları yaşıyor, yani onun için yalan değil gerçek, çok defa gözümün içine baka baka yalan söyledi ama yüzleyemiyorum çünkü dediğim gibi o onun yalan olduğunu düşünmüyor, onun için o gerçek ve onun adına çok üzülüyorum.

Yalan attığınızda kendinize ceza vermeyin bunun devamı çok kötü olabilir. Yalan atmaktan önce sizi yalana iten olaylardan uzaklaşmayı deneyin.

En basitle başla eğer fayda gormessen sahada zorlaştır mesela ilk olarak bilegine lastik tak her yalan söylediğinde lastiği çek canını yak:) ise yaramazda çakmakla parmağını yak:)))
Ahahahah ALLAH igligini versin beni güldürdün ya ALLAH ta seni güldürsün:))

Back
X