Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman birak yalan söylemeyi rahat et![]()
elimde olsa zaten bırakırım değil mi
Ne gibi yalanlar ?
Yalanı bırak desek nasıl ediceksin :) her yalan söylediğinde kendine bir ceza ver canını acitcak şeyler olsun zamanla belki vagecersin
En basitle başla eğer fayda gormessen sahada zorlaştır mesela ilk olarak bilegine lastik tak her yalan söylediğinde lastiği çek canını yak:) ise yaramazda çakmakla parmağını yak:)))
her şekilde ya mesela erkek arkadaşım her şeyimden haberdar olmak istiyo aşırı sıkıyo hiç umulmadık bişeye kızıyo bende bu sayede yalana başladım sürekli yalan söylüyorum
Sana kalmış ben fikir verdim sana :))daha can yakıcı şeyler bulucam :)
Yalan söylediğinde bireyleri kaybedeceğini düşün
zaten bugün canımın içi sevgilimi kaybettim aklım başıma gelir umarım
her şekilde ya mesela erkek arkadaşım her şeyimden haberdar olmak istiyo aşırı sıkıyo hiç umulmadık bişeye kızıyo bende bu sayede yalana başladım sürekli yalan söylüyorum
Ahahahah ALLAH igligini versin beni güldürdün ya ALLAH ta seni güldürsün:))En basitle başla eğer fayda gormessen sahada zorlaştır mesela ilk olarak bilegine lastik tak her yalan söylediğinde lastiği çek canını yak:) ise yaramazda çakmakla parmağını yak:)))