- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
konuyu saptırmak istemem ama eşinizle konu sahibin eşini kıyaslamayın. adamcağız çok ciddi bir hastalık ve tedaviyle sınanıyor. çocuk onun düşünebileceği en son şeydir yani.
Adım atmış en azından
Özel bir hastaneden yaptırdığını söyledi biliyorum hastaneyiönce keskin bir şekilde adım atmazdı canım ben derim ki eşinin üstüne fazla varma sperm testini nerden yaptırdığını öğrenmeye çalış önce en büyük soru neyse onu çözmeye çalış sonra toparlarsın
Özel bir hastaneden yaptırdığını söyledi biliyorum hastaneyi
Şehir dışındayım şuan gidince ilk işimEşinin tc biliyorsan hastaneden isteyebilirsin sperm testini canim
Şehir dışındayım şuan gidince ilk işim
Hatırlamıyorum ama normal davranmıştı sanki. Ne hindir belki de numara yaptı. Artık şüpheleniyorum. Çünkü her seferinde bahane farklı.İçini ferah tut canim o testin sonra agresif oldu mu
Hatırlamıyorum ama normal davranmıştı sanki. Ne hindir belki de numara yaptı. Artık şüpheleniyorum. Çünkü her seferinde bahane farklı.
Artık diyemiyorumEşini az çok tanıyorsunuz sakin kafayla düşünelim herşey kızabilir ama bu durumu saklamaz kesinlikle diyebilirmisin
Artık diyemiyorum
Bilmiyorum ben mi şüpheliyim ama adam sadece onu yaptırmak için gitmedi ki hastaneye zaten gidecekti o doktora onu da yaptır dedimBence bir erkek bu konu olaylarda ağzı yalan söylese hal hareketinden verir canim eşin bu durum kabullenmiyecek olsa sperm testini kesin bir dille red eder
Tabi. Bakın ikiniz birden işsiz kalmışsınız çocuk doğduktan sonra yine aynı durum yaşanırsa kim evi geçindirecekBenim derdim issiz çocuk yapmak değil. Ikimizde çalışırken de istemiyordu. Bu akıllılık mi yani.
Böyle düşünürsek hiç çocuk yapmamamiz lazım. Suan değil ise girince istiyorum. Ona da ayrı bahane. Anlatamıyorum bunlar bahaneTabi. Bakın ikiniz birden işsiz kalmışsınız çocuk doğduktan sonra yine aynı durum yaşanırsa kim evi geçindirecek
Bilmiyorum ben mi şüpheliyim ama adam sadece onu yaptırmak için gitmedi ki hastaneye zaten gidecekti o doktora onu da yaptır dedim
Anladımbizim yaşadığımız ağır durum eşimle
kanser olduğunu öğrendiğimizde ameliyat vs. için test istedi dr bunda sperm vardı
aklında en ufak olumsuzluk yoktu ki yaptırdı
sonuç sperm yoktu bizim eşim sanki diri diri toprağa koymuşsun
şunu demek istiyorum sorun olduğunu bilse yaptırmazdı
erkekler için dipsiz kuyudur çocuğunun olmaması
örnek vereyim komşum kızı nişanlandı erkek tarafın abilerinin çocuğu olmuyormuş
adama söylemiş kız sperm testi yaptır diye adam red etmiş ne alaka gibi
Yaptım bittilik bi şey değil ki bu.Çocuk ömürlük sorumluluk.Adam kendine güvenemiyor demek ki.Zorla mı yapacaksınız çocuğu?Sizin istemeniz ne kadar normalse onu istememesi de çok normal.
Keşke her yetişkin kendini hazır hissedince çocuk yapsa.Eşinizi bu anlamda tebrik ederim.
Sizin için de çocuk olmazsa olmazsa ayrılın bence
Evet tam anlamıyla buaslında arkadaşı rahatsız eden durum kaçamak cvplar konuşulmadığı için strese giriyor
ve bunlar olduğundan dolayı eşine güveni bitmiş ite kaka götürüyor evliliğini
Evet tam anlamıyla bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?