Çok yıprandım

konuyu saptırmak istemem ama eşinizle konu sahibin eşini kıyaslamayın. adamcağız çok ciddi bir hastalık ve tedaviyle sınanıyor. çocuk onun düşünebileceği en son şeydir yani.

eşim çocuklara bakarken içi gidiyor
ve benimde hakkım var sormak öğrenmek gibi
düşüncelerini bilmeliyim bende ona göre adımlarımı atmalıyım
kendimi nasıl avutabileceğimi çözüm üretmeliyim
o anda şok olup abuk subuk şeyler yapmak istemiyorum
Bir tek eşim sınanmıyor bu durumdan ikimizde sınanıyoruz
ben demedim adama git tedavini ol diye sadece sordum

Adım atmış en azından

önce keskin bir şekilde adım atmazdı canım ben derim ki eşinin üstüne fazla varma sperm testini nerden yaptırdığını öğrenmeye çalış önce en büyük soru neyse onu çözmeye çalış sonra toparlarsın

Eşinizin sağlık sorunu olabilir.Öncelikle testleri araştırmanızı öneririm.Eğer hiçbir sorununuz yoksa hala istemiyorsa saygı duymalısınız veya baskı yapmadan ikna etmeye çalışmalısınız.Çocuk zorla yapılacak birşey değil..

Özel bir hastaneden yaptırdığını söyledi biliyorum hastaneyi

Hatırlamıyorum ama normal davranmıştı sanki. Ne hindir belki de numara yaptı. Artık şüpheleniyorum. Çünkü her seferinde bahane farklı.

Eşini az çok tanıyorsunuz sakin kafayla düşünelim herşey kızabilir ama bu durumu saklamaz kesinlikle diyebilirmisin

Bence bir erkek bu konu olaylarda ağzı yalan söylese hal hareketinden verir canim eşin bu durum kabullenmiyecek olsa sperm testini kesin bir dille red eder
Bilmiyorum ben mi şüpheliyim ama adam sadece onu yaptırmak için gitmedi ki hastaneye zaten gidecekti o doktora onu da yaptır dedim

Benim derdim issiz çocuk yapmak değil. Ikimizde çalışırken de istemiyordu. Bu akıllılık mi yani.
Tabi. Bakın ikiniz birden işsiz kalmışsınız çocuk doğduktan sonra yine aynı durum yaşanırsa kim evi geçindirecek

Tabi. Bakın ikiniz birden işsiz kalmışsınız çocuk doğduktan sonra yine aynı durum yaşanırsa kim evi geçindirecek
Böyle düşünürsek hiç çocuk yapmamamiz lazım. Suan değil ise girince istiyorum. Ona da ayrı bahane. Anlatamıyorum bunlar bahane

Bilmiyorum ben mi şüpheliyim ama adam sadece onu yaptırmak için gitmedi ki hastaneye zaten gidecekti o doktora onu da yaptır dedim

bizim yaşadığımız ağır durum eşimle
kanser olduğunu öğrendiğimizde ameliyat vs. için test istedi dr bunda sperm vardı
aklında en ufak olumsuzluk yoktu ki yaptırdı
sonuç sperm yoktu bizim eşim sanki diri diri toprağa koymuşsun
şunu demek istiyorum sorun olduğunu bilse yaptırmazdı
erkekler için dipsiz kuyudur çocuğunun olmaması
örnek vereyim komşum kızı nişanlandı erkek tarafın abilerinin çocuğu olmuyormuş
adama söylemiş kız sperm testi yaptır diye adam red etmiş ne alaka gibi

Anladım

Yaptım bittilik bi şey değil ki bu.Çocuk ömürlük sorumluluk.Adam kendine güvenemiyor demek ki.Zorla mı yapacaksınız çocuğu?Sizin istemeniz ne kadar normalse onu istememesi de çok normal.

Keşke her yetişkin kendini hazır hissedince çocuk yapsa.Eşinizi bu anlamda tebrik ederim.

Sizin için de çocuk olmazsa olmazsa ayrılın bence

aslında arkadaşı rahatsız eden durum kaçamak cvplar konuşulmadığı için strese giriyor
ve bunlar olduğundan dolayı eşine güveni bitmiş ite kaka götürüyor evliliğini

Evet tam anlamıyla bu

çünkü yaşadıklarımız aynı canım seni çok iyi anlıyorum
tek çözüm çift terapisti ne yapıp edip eşini ikna et canım
istanbul' da yaşıyorsan ücretsiz çift terapisti var biz ona gidiyoruz
6 ay oldu halada devam ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…