Çok yıprandım

aslında arkadaşı rahatsız eden durum kaçamak cvplar konuşulmadığı için strese giriyor
ve bunlar olduğundan dolayı eşine güveni bitmiş ite kaka götürüyor evliliğini
Valla adamın çocuk istemediği aşikar kaçamak cevaplık bi durum yok.Top konu sahibinde yani.Ya deveyi güdecek ya diyardan gidecek.Çocuk istemeyen adamdan zorla çocuk yapacak hali yok herhalde

Valla adamın çocuk istemediği aşikar kaçamak cevaplık bi durum yok.Top konu sahibinde yani.Ya deveyi güdecek ya diyardan gidecek.Çocuk istemeyen adamdan zorla çocuk yapacak hali yok herhalde

canım bir örn. kopyaladım Bende zamn bana süre ver dedim iş bulduktan ne kadar sonra dedim. Bakarız diyor yeter artık diyor. bunlar kaçamak sözler ve bunun gibi benzeri bu cümleyi sürekli söylüyor bakarız diye o yüzden çok bunalmış zaman dilimi deseki çalıştıktan 3 ay sonra tekrar konuşalım sorun olmayacak ark. konusu aslında çocuk değil iletişim kopukluğu bu sorun çözülse hepsi düzelecek.

Bence öyle değil.Adam çocuk istemiyor ama konu sahibinin tepkisini almamak için de bakarız diyor sadece.Çocuk sahibi olsalar da adam ilgisiz bi baba olacak.Niye bu ısrar bende onu anlamıyorum.

Vallahı ısın zor grcekten ,bende bı sorunu oldugunu dusunyorum yoksa sevdıgı bır ınsanla evlı ve cocuk ıstemeyecek!! Sevgsınden suphen yoksa ,kesın bır sorunu vardır ,ınsanların dılıne dusmemek ıcın senden bıseyler gızlıyor benım esımde basta raprunu gostermemıstı.Umarım fıkırlerı duzelır ve bı problem yoktur.

Bence öyle değil.Adam çocuk istemiyor ama konu sahibinin tepkisini almamak için de bakarız diyor sadece.Çocuk sahibi olsalar da adam ilgisiz bi baba olacak.Niye bu ısrar bende onu anlamıyorum.

Çünkü aynısını bende yaşadım, eşimle iletişim yavaş yavaş toparlıyoruz çocuk olmaması gözüme batmıyor. şuna katılıyorum konu sahibinin tepkisini almamak için bakarız diyor ama işte bu doğru cvp değil sürekli ötelemek var belirsizlik var alıp karşısına dese ki evet çocuk istiyorsun ama şu an ben yeterince baba olabileceğime inanmıyorum dese ark. ona göre düşünüp yolunu çizer ama eşi ne etliye var ne sütlüye var.

İstanbul'da yaşamıyorum

Açık açık konuş çocuğun olmuyorda benden mi saklıyorsun ben senin eşinim iyi gundede kötü gundede beraberiz ben çok istiyorum diyemi yojsa gerçeği öğrenir seni bırakırım diyemi korkuyorsun de içinden geçenleri söyle bakalım ne cevap verecek

bence istememesinden ziyade neden istemediği önemli. 2 senelik evli bir erkek çocuk için neden sürekli bahaneler üretir? çocuk sorumluluğunu almak mı istemiyor, ekonomik olarak yetemeyiz diye mi korkuyor yoksa kendisiyle ilgili bir sağlık sorunu mu var da saklıyor? bence bunu çok net şekilde konuşun. eğer gerçekten hiçbir zaman çocuk sahibi olmak istemiyorsa bu evliliği bir daha gözden geçirirsiniz.

İnşallah

bunu eşine söylesene biz napalım. adam senden çocuğu olsun istemiyor demiş bir sürü kişi ki olan o. ne dememizi istiyorsun başka?
Çok canınızı sıkıyorsa yorum yapma zorunlulugunuz yok. Bu nasıl bir tavır biz napalım ne demek? Birsey yapmayın ortaya yazdım ben. Eşime söylemediğimi nerden biliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…