Bu kadar istememesi bana normal gelmiyor çünkü, zaten bir problemi vardı gitmişken baktır dedim. Istediği zamn beklemeyelim problem varsa tedavi olur diyeKorunuyor musunuz? sperm testini niye istedin? Kocanın kısır olmasından mı şüpheleniyorsun yoksa başka bişey mi?
Adam da istemiyomuş. İstemeyen adama zorla çocuk yapmakta ilginç.
Başka çocukları seviyor ama benden istemiyorsa Niye evlendi. Önceden sormuştum. Söyleseydi istemediğinieşin senden çocuk istemiyor
ikiniz de işsizken senin bukadar çocuk istemen normal değil
eşin seni oyalıyor
eğer deseki iş bulunca bende isterim çocuğumuz olsun açık kapı var derdim
tüm yollar kapalı üzgünüm
ya çocuksuz devam edeceksin yada ayrılacaksın.
onu ve fikirlerini değiştiremezsin.
eşin resmen kandırmış seniBaşka çocukları seviyor ama benden istemiyorsa Niye evlendi. Önceden sormuştum. Söyleseydi istemediğini
Iyi de normalde insanlar yapar yani o zaman ben evlenince çocuk istemiyorum demesi gerekmez miydi. Onunki normalse benim istememde normal değil mi.ya adam çocuk istemiyor, niye zorla yapmaya çalışıyosunuz. ben anlamadım. o sizi zorlasa hoş olur muyud? hayır gerçekten çocuk dşünmüyosa evlenmeden söylemliydi tamam ama adam zaten bakarız demiş.
Kandırmak bencede aynen, bilmiyorun çok yoruldum.eşin resmen kandırmış seni
böyle bir eşle devam edebilir misin
Iyi de normalde insanlar yapar yani o zaman ben evlenince çocuk istemiyorum demesi gerekmez miydi. Onunki normalse benim istememde normal değil mi.
Bence doktora giderken sizde gidin onunla birlikte hem iciniz rahat eder bukadar cok istememesi normal değil bence belkide bir sorunu oldugunu biliyordur ams size söyleyemiyordur. Hani dediniz ya millet neder mantığıyla yaşıyor diye belki bu yuzden diyemiyo olabilir miKızlar merhaba, Artık gerçekten dayanamıyorum. Esim çok duyarsız. Evlendiğimden beri çocuk istememe rağmen yanasmadi hep bir bahane. Evlenmeden önce sorduğumda şimdi konuşmak için erken demişti. İki yıl bitti. Buarada zorla doktora yolladım sperm sayımı için falan güya gitti birşey yokmuş dedi sonucunu gözümle görmedim. Artık şüphe de oluşmaya başladı yalan mi söylüyor diye çünkü hep bir bahane vardı. Ikinizde çalışırken yaparız borc harç diyordu. Ikimizde issiz kaldık issiziz diyor tamm haklı. Bende zamn bana süre ver dedim iş bulduktan ne kadar sonra dedim. Bakarız diyor yeter artık diyor. 30 yaşındayım. Esim 29 bıktım artık. Dün yine kavga ettim bu seferde bende beğenmediği özellikleri söylüyor. Aşağılama kendi hatalarını hiç söylemiyor, ne yapsam yaranamıyorum, sevgimde azalmaya başladı artık. Istediği şeylerden sadece bir tanesini bile yapmasam onu tutar söyler. Her işimizi elalem ne der mantığıyla yapıyoruz kabul etmiyor Bunu ama. Dün de arkadaşlarınla aşık atmak için istiyorsun diyor. Ne alakası var bktim artık
Bence doktora giderken sizde gidin onunla birlikte hem iciniz rahat eder bukadar cok istememesi normal değil bence belkide bir sorunu oldugunu biliyordur ams size söyleyemiyordur. Hani dediniz ya millet neder mantığıyla yaşıyor diye belki bu yuzden diyemiyo olabilir miKızlar merhaba, Artık gerçekten dayanamıyorum. Esim çok duyarsız. Evlendiğimden beri çocuk istememe rağmen yanasmadi hep bir bahane. Evlenmeden önce sorduğumda şimdi konuşmak için erken demişti. İki yıl bitti. Buarada zorla doktora yolladım sperm sayımı için falan güya gitti birşey yokmuş dedi sonucunu gözümle görmedim. Artık şüphe de oluşmaya başladı yalan mi söylüyor diye çünkü hep bir bahane vardı. Ikinizde çalışırken yaparız borc harç diyordu. Ikimizde issiz kaldık issiziz diyor tamm haklı. Bende zamn bana süre ver dedim iş bulduktan ne kadar sonra dedim. Bakarız diyor yeter artık diyor. 30 yaşındayım. Esim 29 bıktım artık. Dün yine kavga ettim bu seferde bende beğenmediği özellikleri söylüyor. Aşağılama kendi hatalarını hiç söylemiyor, ne yapsam yaranamıyorum, sevgimde azalmaya başladı artık. Istediği şeylerden sadece bir tanesini bile yapmasam onu tutar söyler. Her işimizi elalem ne der mantığıyla yapıyoruz kabul etmiyor Bunu ama. Dün de arkadaşlarınla aşık atmak için istiyorsun diyor. Ne alakası var bktim artık
Er geç ortaya çıkacak birşey için beni oyalamasi insanlığa sığmaz. Ayıp denen birsey var. Ortaya çıkınca ne olacak iş işten geçmiş ola diyecekBence doktora giderken sizde gidin onunla birlikte hem iciniz rahat eder bukadar cok istememesi normal değil bence belkide bir sorunu oldugunu biliyordur ams size söyleyemiyordur. Hani dediniz ya millet neder mantığıyla yaşıyor diye belki bu yuzden diyemiyo olabilir mi
Kendisi korunuyor. Yapamam zaten kafama göreSenin istemem normal. Ama çocuk karşılıklı 2 tarafın istemesiyle yapılır. Adam sorumluluk almak istemiyor.
Ha sen çocuğu yaparsın. İleride o da ilgilenmez. Böyle olmasını ister misin? Adam derki ozaman ben istemiyodumki. Al çocuğuna bak. Herşeyi der yani.
Tabi dediğiniz doğru mesela beni erkek arkadasim var uzun süredir birlikteyiz . Onun kasiklari agriyordu doktora gitti hatta dedi bi çocuğum olurmu olmaz mi diye tesr yaptırcam dedi yaptırdı birsey çıkmadi cok şükür. Hani bu insanın elinde olan birsey degil Allah nasip ederse olur . Eger öyle birsey varsada açık açık soylemeliydi sonuçta boyle bir durumda kimsenin elinden birsey gelmez.Er geç ortaya çıkacak birşey için beni oyalamasi insanlığa sığmaz. Ayıp denen birsey var. Ortaya çıkınca ne olacak iş işten geçmiş ola diyecek
Örnek verdim.Kendisi korunuyor. Yapamam zaten kafama göre
Evet doğru ama bu umut çalmak ben hep ya bigün isterse diye bekleyeceğim. Ki kaldıki Bunu saklayan Başka şeyi de saklar diye düşünürümTabi dediğiniz doğru mesela beni erkek arkadasim var uzun süredir birlikteyiz . Onun kasiklari agriyordu doktora gitti hatta dedi bi çocuğum olurmu olmaz mi diye tesr yaptırcam dedi yaptırdı birsey çıkmadi cok şükür. Hani bu insanın elinde olan birsey degil Allah nasip ederse olur . Eger öyle birsey varsada açık açık soylemeliydi sonuçta boyle bir durumda kimsenin elinden birsey gelmez.
Ben nasıl güveneyim o zamn bu adama. Nasıl bir durumun içine düştüm. CildiricamBelki sakladığı bir şeyler vardır ,test sonuçlarını göstermemesi bundandır,çocuğu olmayacağını biliyordur belki ,her şey olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?