- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi dunyam esinim
kb nin açılımını yapabilen beni aydınlatsın lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl 3,5 yasında olusunu nerden çıkardın sen hahajhahahha:)))))))kayınbaba mı dedi acaba ,Nevşehir dedi ama mozambik civarı gibi geldi bana yazısı![]()
milan'cımAnladıysan anlayamadıgım şeyi sana sorim kb ne demek..kayınbırader mi..
Sahte doğu gunu olayını bende anlamadım..onu kime sorsam..du bakiiiim
Doğum gününü zaten kutluyorlarmış ailece sahtesi ne onu bende anlamadım![]()
Çin malı doğum gunu olabılır mı kiDoğum gününü zaten kutluyorlarmış ailece sahtesi ne onu bende anlamadım![]()
milan'cım
kb: kayınbaba
sahte doğum günü: kimlikte yazan d.günü, gerçek olanı 4 ay sonraymış
ben her şeyi anladım ama cevap veresim yok![]()
Daha önce birlikte mi yaşıyordunuz?ben bir bucuk yil oldu ayrilali evime adim atmadi
Asıl 3,5 yasında olusunu nerden çıkardın sen hahajhahahha:)))))))
Nevsehirliyiz ama kb o kadar kendi begenmiski kagit ustunde ayri gercek ayri cok yoruldum artik cildirmak uzereyim esim kus yatti
Ay çorba yaptın herşeyi..gulcem gulemıyorum..dalga geçiyorum sanılcak..takriben 55 yaşlarında olan eşşek kadar adamın iki kere d.günü kutlamasından dolayı gerçek yaşının 3.5 dolaylarında olduğunu düşündüm![]()
Ne guzeldalga geciyorsunuz keske hayat sizlerin dalgasi kadar guzel olsaydi siz kayinvalideden dayak yemek ne demek biliyormusun sebebi ise esim bana onun yaninda sarilmis bı kere ben acilar cektim ne anam var ne Babam yirmi yasinda Tek olmak ne demek biliyormusun yalniz olmak aglarken bıle kimsesnizin olmasi ne demek evet ben mozambik mi ne zimpirtiysa onunla yaziyorum siz hıc intijar wtmwk ıcın kalktiginiz da evladinizà bakip vaz gecmediginiz hayatta yazilara takilabilirsiniz
Ne guzeldalga geciyorsunuz keske hayat sizlerin dalgasi kadar guzel olsaydi siz kayinvalideden dayak yemek ne demek biliyormusun sebebi ise esim bana onun yaninda sarilmis bı kere ben acilar cektim ne anam var ne Babam yirmi yasinda Tek olmak ne demek biliyormusun yalniz olmak aglarken bıle kimsesnizin olmasi ne demek evet ben mozambik mi ne zimpirtiysa onunla yaziyorum siz hıc intijar wtmwk ıcın kalktiginiz da evladinizà bakip vaz gecmediginiz hayatta yazilara takilabilirsiniz
Sen olanları görmesi için yardımcı ol. Ama sakin dir dir ederek yapma bunu. O zamanda kötü oluyor.Ya inanilmaz bisey béni kaybedicen diyo ben bisey yapmiyom birakirsa biraksin Aman yoruldum uc senedir evliyiz bı ney bole kv kiskancin teki kizimi elimden almaya kalkti ilk zamanlar