- 22 Kasım 2014
- 875
- 387
- 73
- 35
- Konu Sahibi dunyam esinim
Nasıl ya kv nızden dayak m yedınız o zaman ıs degısır esınız kımsenız olmadıgından boyle tehtıt edıyodur sızı.Calısıyor musunuz?20 yasında mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KacCalismiyorum yurtdisinda yasiyoruz evet yirmi yasindayim
Calismiyorum yurtdisinda yasiyoruz evet yirmi yasindayim
Kac yasında evlendın kı sen?
17 yasinda evlendim ve ben turkiyeden gelin geldim
Annen baban turkıyede mı canım17 yasinda evlendim ve ben turkiyeden gelin geldim
Kıyamam ya ama sanada gunah be canım offf nıye okadar kucuk yasta evlendın?Evet turkiyedeler ama Tek kelime bıle anlatmadim uzulurler dıye kiyamadim onlara
Ben cok seyler yasadim ne konisucam ne dertlesicem kimsem olmadi hep yalniz kaldim
Yeni evliydik esim isten geldi ayni evde oturuyorduk o zaman bana sarildi bı oyle ben bisey yapmadim ittim hemen ayip dur dedim kayinvalidede terbiyesiz nasilyetismisin ayip nedir bilmiyon deyip saldirdi ittirdi sacimi yoldu sonra bayilma numarasi yapti ben hastayim ne yaptigimi biliyom mu dedı esimde bosver unut annem hastaydi dedı zaten her kavgada tarzismada kayinvalide haksizsa mutlaka hastalanir o yuzdendir yaptiklari bilincli yapmaz sende bisey diyemezsin