Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Gece aleminin eski müdavimlerinden birinin eşi olarak şunu diyebilirim, yanlış yoldasın

1 - Sarhoş ya da kafası güzel adamla tartışılmaz
2 - Gece hayatına alışmış olan adam senin demenle pat diye ev erkeği olmaz

Bunun yolu, tartışmak, kural koymak , restleşmek değildir, adam kendisi gitmek istemeyecek bunu sağlamalısın evliliğini yürütmek istiyorsan, bu da sabır ve akılla olur, adamın eline beni sinirlendirdi kozu vermeyeceksin yani. Sormak istediğin bir şey olursa özelden yazabilirsin, konunu dağıtmak istemem

Ben bir buçuk yıllık evliyim ve evlendigimizde eşim ara sıra alkol alıyordu bu sonralari bi aya sonra haftada inmeye başladı ve şuanda neredeyse hergün iciyor ve artık çok bunaldım ben kursa gidiyorum oda olmasa deliririm galiba çünki adam evde içiyor müzik dinliyor kafasına göre takılıyor ama ben kurs hariç hiç bır yere gidemiyorum ve onu öyle alkollü saçma sapan gördükçe çok bunaliyorum artık ayrılmayi düşünüyorum çünki alkolü n girdiği evde huzur olmuyor gerçekten bunu anladım maddi manevi yikintidayim

Hanfendi eğer bu keyif olarak kalıyorsa sıkıntı yok fakat devamlı içmeye gidiyorsa sorun vardır ve saçabalamaya kadar gidiyorsa ve bide çocuk var bu zaten saçma bi hal aliyordur

bu yakınlarda,kanbağım olan birinin alkol yüzünden yuvası yıkılmak üzere ve elimizden hiçbirşey gelmiyor...yüce mevlam onlara hidayet, sizede sabır versin....zor bir durum ,ama başedebilirseniz daha seyrekleştirirse ve bırakırsa umarım hepten kurtulursunuz....işte zamanında haram denmesi, buna istinaden.... malesef dozunu, ayarını ayarlayamayan insan yüzdesi fazla ve yıkılan yuvada.....

Bize gelince butün kadınlari savunduğum için uslüpten dolayı ban ban ban mune ciğim şimdi bunun yaptıği ne canim mune ciğim bu benim yaptım üzlüpse bi dostun yaptıgı kişilik haklarina zara
Benim ilk çocuklarim ikiz oldu doğum dan sona1 2 sat arayla cennet kuşu oldular siddet nedeniyle erken doğum yaptım ve hayata tutunamadılar ben onlari sayarsam benimde 4tane çocuğm var ha onları yok saydığımdan deil zaten her an aklimdilar lütfen bir dost bilmediğin bi konuda eleştiri yapma bu eleştiri deil resmen aşşağılama deilmi biri sana senim yazdiklarin gibi eleştirse yani empati yap lütfen canım benim bazı yorumların gerçekten çook beğenyorum ama bu suna ya yaptığn yorumlarn hiç hoş deil

Belki klişe olacak ama dünyaya erkek olarak gelmek varmış.. Dünya bunların etrafında dönüyor sanki.. Ayyy zaten şu ara bütün feminen duygularım kabarmış durumda.. Erkek değilmi hepsi aynı sadece isimleri farklı.. YavruPancar bende merak ettim ne durumdasın.. Boşa gitsin kız.. diyesim geliyor ama Yavruna sebep olmak istemem ama emin ol asla değişmiyorlar.. ben 15 sene uğraştım köpek gibi sevmesine rağmen değiştiremedim, aha da boşuyorum.. biraz geç oldu ama zararın neresinden dönsen kardır, hatta vazgeçmiyim diye kendi kendime telkin bile veriyorum.. Pavyon ne ya!!!!

haklısın ama bir yargılayıcı cümle geçti mi bir yorumda illa ki tersini düşünen veya tersine inanan birisi olayı aydınlatma amacıyla torumu alıntılayabiliyor.
sonra olay büyüyor tabi de o da konu sahibinin şanssızlığı oluyor.

Bize gelince butün kadınlari savunduğum için uslüpten dolayı ban ban ban mune ciğim şimdi bunun yaptıği ne canim mune ciğim bu benim yaptım üzlüpse bi dostun yaptıgı kişilik haklarina zara
En çok ban alanlardan biriyim ama şu durumda banlık bi mevzu yok
Yalan atana niye yalan atıyosun demek suç mu

ben anlamış değilim nedir bu öfke ? bu aşşagılama nedir? bu alt etme duygusu nedir ? bu bozmaları anlamıyorum.hepimiz bayanız ve dertleşiyoruz burada. çözüm arıyoruz.birbirimizi aşşagılamaya şalvarının ucunu toplayıp beline sokmuş kadın modunda hesap sormalar niye.. bana çok ters geliyor bunlar. kime neyin hesabını soruyorsun kimsin amacın ne? evet arkadaşlar bazı arkadaşlar gerçekten burda ego tatmin ediyolar üzülüyorum..UNUTMAYIN DÜNYAYI GÜZELLİKLER KURTARACAK ....EMPATİ LÜTFEN....

ben anlamış değilim nedir bu öfke ? bu aşşagılama nedir? bu alt etme duygusu nedir ? bu bozmaları anlamıyorum.hepimiz bayanız ve dertleşiyoruz burada. çözüm arıyoruz.birbirimizi aşşagılamaya şalvarının ucunu toplayıp beline sokmuş kadın modunda hesap sormalar niye.. bana çok ters geliyor bunlar. kime neyin hesabını soruyorsun kimsin amacın ne? evet arkadaşlar bazı arkadaşlar gerçekten burda ego tatmin ediyolar üzülüyorum..UNUTMAYIN DÜNYAYI GÜZELLİKLER KURTARACAK ....EMPATİ LÜTFEN....

Evet sayfalarca okudum yavrupancar ne yapmış öğrenemedim.

Okuduklarımdan öğrendiklerim: Bazı çok iyi müslümanlar var bir yerlerde. Çok iyi din biliyorlar. Biz içki içtiğimiz için kötüyüz. Bizi aşağılamak onların en büyük keyfi. Ama bir kalp kırınca kıldıkları namazın namaz olmadığını bilmiyorlar. O içki içmeyen çok iyi bilenler çocuk tecavüzcülerine ses çıkarmaz içki içene pislik muamelesi yapar...

Ban yiyeceğim ama yeter bıktık sizin biz iyiyiz siz patates dinindensiniz muhabbetinizden...

Pavyon nedir ya !
Gecenin bir yarısı eşini bırakıp pavyona gidecek içecek
Eve hiçbirşey olmamış gibi gelecek dırdırdır yapacak
Sizde onu çekmek zorunda kalacaksınız
Valla aileniz ile durumu görüşün fikir alın
Söylenecek kelime bulamıyorum ya ,sadece Allahım yardımcınız olsun iğrenç bir durum

Ya arkadaşlar konuyu ne kadarda güzel saptırıyoruz farkındamısınız isteyen içebilir isteyen içmez tamamen tercih meselesidir Allah ile kendi arasındadır.Kimseyi içiyor yada içmiyor diye yargılamayın. YavruPancar nasıl oldun neler yaptın bizi bilgilendir.
Lütfen sizde polemiğe girmeyin kadını konuyu açtığına bin pişman etmeyin zaten derdi başından aşkın birde tartışmalarla canı sıkılmasın.

KOnuları geriye dönük okuyorum ve yavru pancarın ,tartışmalardan ötürü yaptığı varsa yorumu göremiyorum?Acaba son durum şuanda ne oldu ? YavruPancar ?

Arkadasim komsunuz namazinda niyazinda olabilir her namaz kilan hata yapmaz diye birsey yok evet namaz insani kotuluklerden alikoyar ancak gercekten namaz namazsa hakkiyla ve husuyla kiliyorsa.o adam ailesene yaptigi zulumden dolayi elbet Allah onu cezalandiracaktir.
Icki icmek islamiyette haramdir bu kesin..kendini bilirsen kotu bisey yapmassan haram degildir diye bisey de yoktur yine haramdir..sagliga zararlidir en basidi mesela..Allahin yasak koydugu bir durumu insanlarin muhalefet edip ben icerim edasinda bulunmasida bana aykiri.etrafimizda icen yokmu var.disliyormuyz tabiki hayir.gelip gidiyoruz.cunku yarin kimin nasil bi insan olacagini bilemeyiz.sizin namaz kilan adamin hata yapmasini tum namaz kilanlara genellemedigin saygin bi insan tutumu seriyorsunuz bunun icinde Allah razi olsun sizden insallah...

Ya yazıp ciziyoruz ama konu sahibi hiç cevap vermiyo ne oldu acaba neden yazmiyo merak ettik neler oldu iyimisin yavru pancar
acaba ne zaman yazcak neler oldunu

cikom bunu sende yapıyorsun bire bir ben yaşadım...ama empati sadece empati....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…