- Konu Sahibi YavruPancar
-
Evet pavyon... bu adamın alkolle bu kadar sorunu olduğunu inanın bilmiyordum. Gecenin üçünde taksi tutup pavyona gitmek nedir ya!
Geçen haftasonu sinyalini vermişti ama işte hep korktuğum geliyor başıma... Geçen hafta sonu yine keyif yapıyordu yanıma geldi dışarı çıksam nasıl olur dedi, saçmalama dedim, şakaya vurdu.
Geçen haftadan beri sağlam bir bahane bulamayınca bu akşam sahte bir kavga çıkarttı işte
Ben bir buçuk yıllık evliyim ve evlendigimizde eşim ara sıra alkol alıyordu bu sonralari bi aya sonra haftada inmeye başladı ve şuanda neredeyse hergün iciyor ve artık çok bunaldım ben kursa gidiyorum oda olmasa deliririm galiba çünki adam evde içiyor müzik dinliyor kafasına göre takılıyor ama ben kurs hariç hiç bır yere gidemiyorum ve onu öyle alkollü saçma sapan gördükçe çok bunaliyorum artık ayrılmayi düşünüyorum çünki alkolü n girdiği evde huzur olmuyor gerçekten bunu anladım maddi manevi yikintidayimGecenin bir vakti şu düştüğüm duruma bakın
Kızlar ben yarın ailemin yanına gidiyorum, sebebini de yazayım;
Eşim haftaiçi ve cumartesileri çok çalışıyor kursları falan da var, ara sıra da cumartesi gecesi evde alkol alıyor onun deyimiyle keyif yapıyor, biz ilk evlendiğimizde çok fazlaydı bu keyif akşamları, bir kaç kere de gece vakti sarhoş kafayla dışarı çıkıp içmişliği var fakat sonuncusunda ben kıyameti kopartıp onu evden kovduğum için bir daha çıkmamaya söz vermişti,
Bu ara sıra olan keyif akşamları bebek olduktan sonra her haftasonu olmaya başladı fakat kendi halinde takılıp müzik falan dinliyor diye ses etmemiştim ama aynı şeylerin tekrar yaşanacağındn da deli gb korkuyordum
Bu akşam yine müziğini açtı alkol almaya başladı, sonra yanıma geldi yarın babamlara gideriz belki dedi, ben de zaten her pazar gidiyoruz haber vermeye lüzum yok dedim Allah biliyor ya ağzımdan başka bir yorum çıkmadı,
Sonra sen misin onu söyleyen!
Adam geliyo gidiyo sen benim aileme laf söyleyemezsin bilmem ne bıdı bıdı konuşuyor, ben ağzımı açıp cvp vermiyorum en son geldi dedi ki senin ailen görüşmek istemiyor diye bizimkilerin hakkını yiyemezsin dedi,
Ya sen ne diyorsun allah aşkına ne alakası var dedim, bizimkiler 2,5 saatlik mesafede yaşıyor ha deyince araç yok sürekli gelemiyorlar gelince de rahatsız etmeyelim diye diken üstünde oturuyorlar ama yok adam alkolü alınca kafasında yazmış hem yönetiyor hem oynuyor!
Sonra hazırlanmaya başladı, dedim ki eğer gidersen bu bana yaşattığın son kötü gece olur! Ailesini ailem bilmiyormuşum dışarı çıkacakmış! Hep bahane! Çıktı gitti...
Ben de valizimizi hazırladım, yarın annemlere gidiyorum. Herşey güzel gidiyor derken hep böyle oluyor...
Şu an doğum iznim devam ediyor, sonra da ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum.
Çok bunaldım artık hep diken üstüyüm, huzuru bulamadım gitti
İçimi dökmek istedim kızlar...
Bu arada pazartesi günü bebeğimin verem aşısı var, gittiğim yerde yaparlar mı acaba?
Hanfendi eğer bu keyif olarak kalıyorsa sıkıntı yok fakat devamlı içmeye gidiyorsa sorun vardır ve saçabalamaya kadar gidiyorsa ve bide çocuk var bu zaten saçma bi hal aliyordurBence saçmalamışsınız ne var yani içmesinde? Rahatsız oluyorsanız içkiden hoşlanmayan biriyle olsaydınız elbet biliyorsunuzdur bizimde kendimize ödül verdiğimiz geceler oluyor birlikte içiyoruz tv izliyoruz müzik dinliyoruz ikimizinde sevdiği şey çünkü bence sorun kafanızın uymaması yoksa adamın bir suçu yok bence giderekte yokuşa sürmüşsünüz dediğim gibi kafanız tamamen farklı ve sana yanlış gelen ona keyif geliyor çok uyumsuz
Bize gelince butün kadınlari savunduğum için uslüpten dolayı ban ban ban mune ciğim şimdi bunun yaptıği ne canim mune ciğim bu benim yaptım üzlüpse bi dostun yaptıgı kişilik haklarina zaraSaygısızlık ?
Ne oldu Suna
3 çocuğun varken sadece ikizleri evlat olarak gördüğünü yazınca( iki çocuk annesiyim dediğinde hani ) hop orda dur oğlunu yok sayma dedim diye mi zoruna gitti
Hafızamın gözünü seveyim
Benim ilk çocuklarim ikiz oldu doğum dan sona1 2 sat arayla cennet kuşu oldular siddet nedeniyle erken doğum yaptım ve hayata tutunamadılar ben onlari sayarsam benimde 4tane çocuğm var ha onları yok saydığımdan deil zaten her an aklimdilar lütfen bir dost bilmediğin bi konuda eleştiri yapma bu eleştiri deil resmen aşşağılama deilmi biri sana senim yazdiklarin gibi eleştirse yani empati yap lütfen canım benim bazı yorumların gerçekten çook beğenyorum ama bu suna ya yaptığn yorumlarn hiç hoş deilcnm konuya yorumuna istinaden birşey yazmıyorum beni yanlış anlama ama sadece sunanın diğer konularıyla yada yorumlarıyla alakalı değil ama sana şöyle örnek vereyim
benim ilk evliliğimden oğlum var,ikinci evliliğimden yeni bir oğlum daha oldu, ama 3,5 sene evlilikten sonra ve sorun eşimdeydi,bebeğimiz olmuyordu,şimdi kendimi açıklamakta hep zorlanıyorum özellikle kısırlık faalan mevzularında...mesela çocuğun var mı diye soru geliyor ben ilk evliliğimi anlatmak ikinci evliliğimde bebeğimin olmadığını yazmak istemiyorum bazen o yüzden henüz yok diyordum ama ilki saymadığımdan değil durumu anlatmak zor oluyordu ve sürekli hatırlamak istemediğimden...yani, burada nicke işlemem lazımdı 17 sene önce evlendim bir oğlum var, ikinci evliliğim ve çocuğum olmuyor diye...yani bu tür çelişkiler olabilir okuyanlar için diye yazmak istedim....ama tabi suna da durum ne bilmiyorum mesela geçen gün bir konu açılmıştı,ikinci çocuğu düşünmek için hamile kalmak diye hani orayada yorum yaptım şu anda sıkıntı var hamile kalamıyorum yine...başa sarıp yine belirtmem gerek 3. ü diiye.....
dediğim gibi suna hakkında fikrim yok ama sen sorunca bende kendi yorumlarımı düşündüm ve durum böyle bazen yorum yaparken,anlatamıyorsun işte her seferinde yok şu şöyle yok bu böyle diye....
Koskoca kadınlar bi öğrenemedik dimi birbrimizin yorumuna bi saygı duymayı. Yahu konu sahibi derdini yazmış, konuya odaklansanıza, bi çok konuda aynı sıkıntı ya. İlk okul sınıfımı burası? Hemen başlıyosunuz ya. Biri içmek normal ne var bunda bende eşimle içiyorum der diğeri hemen başlar ne demek normal haram, iş çirkinleşene kadar devam eder. Konu başlığında alkol hakkında düşünceleriniz nedir diye bişey mi var? Aşın artık bişeyleri ya, işin içine alkoldü bakirelikdi bişey girdimi hemen başlıyosunuz. Herkes herkesin düşüncesine saygı duysun, biri farklı düşünüyo diye açıklama yapmak zorundamı. Bu gereksiz şeylerin sonuda yok. Bi sonucada bağlanmıcak ama olsun biz devam edelim.
En çok ban alanlardan biriyim ama şu durumda banlık bi mevzu yokBize gelince butün kadınlari savunduğum için uslüpten dolayı ban ban ban mune ciğim şimdi bunun yaptıği ne canim mune ciğim bu benim yaptım üzlüpse bi dostun yaptıgı kişilik haklarina zara
ben anlamış değilim nedir bu öfke ? bu aşşagılama nedir? bu alt etme duygusu nedir ? bu bozmaları anlamıyorum.hepimiz bayanız ve dertleşiyoruz burada. çözüm arıyoruz.birbirimizi aşşagılamaya şalvarının ucunu toplayıp beline sokmuş kadın modunda hesap sormalar niye.. bana çok ters geliyor bunlar. kime neyin hesabını soruyorsun kimsin amacın ne? evet arkadaşlar bazı arkadaşlar gerçekten burda ego tatmin ediyolar üzülüyorum..UNUTMAYIN DÜNYAYI GÜZELLİKLER KURTARACAK ....EMPATİ LÜTFEN....Bize gelince butün kadınlari savunduğum için uslüpten dolayı ban ban ban mune ciğim şimdi bunun yaptıği ne canim mune ciğim bu benim yaptım üzlüpse bi dostun yaptıgı kişilik haklarina zara
Benim ilk çocuklarim ikiz oldu doğum dan sona1 2 sat arayla cennet kuşu oldular siddet nedeniyle erken doğum yaptım ve hayata tutunamadılar ben onlari sayarsam benimde 4tane çocuğm var ha onları yok saydığımdan deil zaten her an aklimdilar lütfen bir dost bilmediğin bi konuda eleştiri yapma bu eleştiri deil resmen aşşağılama deilmi biri sana senim yazdiklarin gibi eleştirse yani empati yap lütfen canım benim bazı yorumların gerçekten çook beğenyorum ama bu suna ya yaptığn yorumlarn hiç hoş deil
Gelmedi çünkü konu sahibiEvet sayfalarca okudum yavrupancar ne yapmış öğrenemedim.
Gelmedi bi daha konu sahibiKOnuları geriye dönük okuyorum ve yavru pancarın ,tartışmalardan ötürü yaptığı varsa yorumu göremiyorum?Acaba son durum şuanda ne oldu ?YavruPancar ?
ben anlamış değilim nedir bu öfke ? bu aşşagılama nedir? bu alt etme duygusu nedir ? bu bozmaları anlamıyorum.hepimiz bayanız ve dertleşiyoruz burada. çözüm arıyoruz.birbirimizi aşşagılamaya şalvarının ucunu toplayıp beline sokmuş kadın modunda hesap sormalar niye.. bana çok ters geliyor bunlar. kime neyin hesabını soruyorsun kimsin amacın ne? evet arkadaşlar bazı arkadaşlar gerçekten burda ego tatmin ediyolar üzülüyorum..UNUTMAYIN DÜNYAYI GÜZELLİKLER KURTARACAK ....EMPATİ LÜTFEN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?