- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Ben bu konuya yorum yaptım senle ilgisi bile yokkenya ne yalancısı bu benim duygularımla alakalı bilmiyorsun işte lütfen yorum yapoma benim burda eşim akrabam mı var ki yalan uydurayım beni sıkıştıran mı var her neyse.
ya sen ne kadar sorunlu bir kişiliksin böyle herkesi gherşeyi eleştiriyorsun biraz. saygı duysan olmaz mı.
yanlış anlıyorsun ben eşiyle arasındaki kavgada evi terk edecek kadar önemli bir sebep görmedim.o içkisinden sıkılmış ve ona tahammülü yok.haklıda..benin bahsettiğim eger gidiyorsa dönmesin gitmiyorsa da düzletmeye çalışsın.git gel çocuk oyuncağı yapmasın.açık net anlatabildiğimi sanıyorumE işte millet de başlamadan bitir demiş. Siz de olabilir gibisinden olumlu yaklaşmışsınız meseleye, bir sonraki cümlede de boşanmaya değecek bir sebep yok deyince, bu çıkarımı yaptım ben de...
tbriklerr altın madalya cok büyük bir iş başardın'Sorunlu kişilik' diye bana saldıran sensin aç ilk yorumunu oku. Hakaret etmene rağmen ben senle bir olmuyorum ama yalancı olduğunu ortaya çıkardığım için bana saldırdığını anladım tabi. Sayar söver giderim dedin de olmadı dimi ?
Hatırladım da amacını ortaya çıkardım yine bak Suna...
İyi de adam pavyona gidip içiyormuş. Atladığınız nokta bu.yanlış anlıyorsun ben eşiyle arasındaki kavgada evi terk edecek kadar önemli bir sebep görmedim.o içkisinden sıkılmış ve ona tahammülü yok.haklıda..benin bahsettiğim eger gidiyorsa dönmesin gitmiyorsa da düzletmeye çalışsın.git gel çocuk oyuncağı yapmasın.açık net anlatabildiğimi sanıyorum
Git oğlunla ilgilen, benle değiltbriklerr altın madalya cok büyük bir iş başardın
Yalnız şu fotoğrafla eş akraba rahat sizi tanır, demedi demeyin.ya ne yalancısı bu benim duygularımla alakalı bilmiyorsun işte lütfen yorum yapoma benim burda eşim akrabam mı var ki yalan uydurayım beni sıkıştıran mı var her neyse.
Nasil bir dusunce bu anlamiyorum haram olan seyleri nasilda masumlastiriyorsunuz bide profilinizde kurandan bahsediyorsun muslumaniz biz pes yahuBence saçmalamışsınız ne var yani içmesinde? Rahatsız oluyorsanız içkiden hoşlanmayan biriyle olsaydınız elbet biliyorsunuzdur bizimde kendimize ödül verdiğimiz geceler oluyor birlikte içiyoruz tv izliyoruz müzik dinliyoruz ikimizinde sevdiği şey çünkü bence sorun kafanızın uymaması yoksa adamın bir suçu yok bence giderekte yokuşa sürmüşsünüz dediğim gibi kafanız tamamen farklı ve sana yanlış gelen ona keyif geliyor çok uyumsuz
Zaten bir dediği diğerini tutmuyorYalnız şu fotoğrafla eş akraba rahat sizi tanır, demedi demeyin.
Benimde yakindan tanıdiklarim var böyle. Görünüşte namazda niyazda ama bilen biliyor. Ama ben kimseyi genellemiyorum ve genellememde.Ya alt komşumu görseniz. Çember sakallı dindar bir adam. Ben şimdi onu genellesem ne hissederler?
Adam pazar sabahında gümbür gümbür ailesni dövüyor höykürüyor biz sıçrayıp uyanıyoruz. Yöneticiye dedik polise şikayet ettiniz mi diye sakın bulaşmayın deli o dedi. Namazında niyazında bir adam çok dindar geçiniyor ama çocukları ve karısı sabah akşam dayak yiyor. Hani içki dayak küfür ve aldatma getirirdi?
Ya ben süpürge tuttum diye gelip uyaran bir adam bu benim eşim gitse karısını kıskanır belki benim eşimi de döver gelip benim kapıma dayanabiliyor. Üstelik cuma günü öğlen süpürge tuttum diye gelip uyardı. Meğer cuma diyeymiş. O hakkı kendinden görüyor.
Bazı akşamlar yatak odasından kadının ağlamaya karışık sesi geliyor uyku uyuyamıyoruz o kadar üzülüyorum.
İnancı gereği içmeyene ben saygı duyuyorsam onlarda bize duymalı.
Dediğim gibi benim annem babam eşim hepsi içiyor. Ben üçünden de salak lafını duymadım, şimdi sırf içiyor diye alttaki insanımsıdan daha kkötü sınıfını nasıl giriyorlar?
İnancı olanlar nasıl saygı bekliyorsa kimseye zararı olmadan içen insanları da yaftalamamalı saygı duymalı. Her içen de manyak değil.
İçmeyen dindar takılan kimleri biliyoruz biz ama genellemiyoruz.
Aynı şey.
Hiç hoş değil.
Saygı isteyen saygı duymalı da.
pavyon meselesini okumadım çaıkcası.ben sadece konu açılış kısmınındaki paragrafıları okudum.işin içinde pavyon varsa kararını iyi vermesi gerekiyor tabiki.İyi de adam pavyona gidip içiyormuş. Atladığınız nokta bu.Evde oturup da bir küçük açıp rakı, peynir yapmıyor adam. Üstelik içince de ağır sapıtan birisi. Şu durumda bebek de tehlikede. Üstelik o tür içkili mekanlara eşsiz giden birisinin niyeti sadece içmek değildir, ben de anlatabildiğimi sanıyorum. Şimdi bunlar önemli sebepler değil mi?
Siz eşinizi gönül rahatlığı ile pavyona yollayabilir misiniz?
cnm konuya yorumuna istinaden birşey yazmıyorum beni yanlış anlama ama sadece sunanın diğer konularıyla yada yorumlarıyla alakalı değil ama sana şöyle örnek vereyimGit oğlunla ilgilen, benle değil
Ama bak sen mantıklı bir şekilde açıklıyorsuncnm konuya yorumuna istinaden birşey yazmıyorum beni yanlış anlama ama sadece sunanın diğer konularıyla yada yorumlarıyla alakalı değil ama sana şöyle örnek vereyim
benim ilk evliliğimden oğlum var,ikinci evliliğimden yeni bir oğlum daha oldu, ama 3,5 sene evlilikten sonra ve sorun eşimdeydi,bebeğimiz olmuyordu,şimdi kendimi açıklamakta hep zorlanıyorum özellikle kısırlık faalan mevzularında...mesela çocuğun var mı diye soru geliyor ben ilk evliliğimi anlatmak ikinci evliliğimde bebeğimin olmadığını yazmak istemiyorum bazen o yüzden henüz yok diyordum ama ilki saymadığımdan değil durumu anlatmak zor oluyordu ve sürekli hatırlamak istemediğimden...yani, burada nicke işlemem lazımdı 17 sene önce evlendim bir oğlum var, ikinci evliliğim ve çocuğum olmuyor diye...yani bu tür çelişkiler olabilir okuyanlar için diye yazmak istedim....ama tabi suna da durum ne bilmiyorum mesela geçen gün bir konu açılmıştı,ikinci çocuğu düşünmek için hamile kalmak diye hani orayada yorum yaptım şu anda sıkıntı var hamile kalamıyorum yine...başa sarıp yine belirtmem gerek 3. ü diiye.....
dediğim gibi suna hakkında fikrim yok ama sen sorunca bende kendi yorumlarımı düşündüm ve durum böyle bazen yorum yaparken,anlatamıyorsun işte her seferinde yok şu şöyle yok bu böyle diye....
Evet hayır gelmezmiş düzelmiyormuş yeni anladım... Daha önce kredi kartı dökümlerine bakmıştım dört kere gitmiş çok yüklü harcama yapmış.
Bizim işin içinde daha başka şeyler de var gb geliyor bana ama... Nasıl toparlayıp yazsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?