Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

ya ne yalancısı bu benim duygularımla alakalı bilmiyorsun işte lütfen yorum yapoma benim burda eşim akrabam mı var ki yalan uydurayım beni sıkıştıran mı var her neyse.
Ben bu konuya yorum yaptım senle ilgisi bile yokken

'Sorunlu kişilik' diye bana saldıran sensin aç ilk yorumunu oku. Hakaret etmene rağmen ben senle bir olmuyorum ama yalancı olduğunu ortaya çıkardığım için bana saldırdığını anladım tabi. Sayar söver giderim dedin de olmadı dimi ?
Hatırladım da amacını ortaya çıkardım yine bak Suna...

ya sen ne kadar sorunlu bir kişiliksin böyle herkesi gherşeyi eleştiriyorsun biraz. saygı duysan olmaz mı.

E işte millet de başlamadan bitir demiş. Siz de olabilir gibisinden olumlu yaklaşmışsınız meseleye, bir sonraki cümlede de boşanmaya değecek bir sebep yok deyince, bu çıkarımı yaptım ben de...
yanlış anlıyorsun ben eşiyle arasındaki kavgada evi terk edecek kadar önemli bir sebep görmedim.o içkisinden sıkılmış ve ona tahammülü yok.haklıda..benin bahsettiğim eger gidiyorsa dönmesin gitmiyorsa da düzletmeye çalışsın.git gel çocuk oyuncağı yapmasın.açık net anlatabildiğimi sanıyorum

tbriklerr altın madalya cok büyük bir iş başardın

İyi de adam pavyona gidip içiyormuş. Atladığınız nokta bu. Evde oturup da bir küçük açıp rakı, peynir yapmıyor adam. Üstelik içince de ağır sapıtan birisi. Şu durumda bebek de tehlikede. Üstelik o tür içkili mekanlara eşsiz giden birisinin niyeti sadece içmek değildir, ben de anlatabildiğimi sanıyorum. Şimdi bunlar önemli sebepler değil mi?
Siz eşinizi gönül rahatlığı ile pavyona yollayabilir misiniz?

Nasil bir dusunce bu anlamiyorum haram olan seyleri nasilda masumlastiriyorsunuz bide profilinizde kurandan bahsediyorsun muslumaniz biz pes yahu

adam içip pavyona gidiyor.

siz evi terketmeyin bence, onu eve almayın.

yavru pancar inan çok üzüldüm böyle bir sıkıntın olacağı aklıma gelmezdi. sanırım eşin alkolü seviyor içmediği zaman eksiklik hissediyor, bilmiyorum bağımlı mı olmuş bağımlılık seviyesini sen bilebilirsin. ne yapmak gerekir bilemedim, içen insanlar kendi istekleri olmadan bırakmaları zaten mümkün değil. keşke evden gitmeseydin sen niye gidiyosun ki evini bırakıp, bi de bebeğin varken. o defolsun gitsin hangi cehenneme gidecekse. bir de pavyonda ne işi var ki ya evli adamın, hadi evinde içersin arkadaşlarınla içersin de o pavyon ortamı adamı yoldan çıkarır ya. sakin kafayla konuşun yüzyüze geldiğinizde, böyle devam edersen bu evliliği bitiririm de. mutlu değilim de böyle devam etmek istemiyorum daha fazla de. blöf değil gerçek duygularını söyle. inşallah iflah olur ya

Yalnız şu fotoğrafla eş akraba rahat sizi tanır, demedi demeyin.
Zaten bir dediği diğerini tutmuyor
O gün yazım hatası dedi, yemedik ikizleri tek saydım doğum sayımı yazdım dedi yine yenmeyince şimdi de duygularımla ilgili diyo
Anlatmak zorunda değil ama 3 çocuğu olan 2 çocuk annesiyim derse bana geliyolar

Benle de şu yüzden papaz, orda didikledim ve ortaya çıktı banlandı diye.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-onun-gibi-kendime-guvensizim.914680/page-15
Dönüşte intikam için gelmiş te yok yani hatırladım yine tutmadı

Benimde yakindan tanıdiklarim var böyle. Görünüşte namazda niyazda ama bilen biliyor. Ama ben kimseyi genellemiyorum ve genellememde.

pavyon meselesini okumadım çaıkcası.ben sadece konu açılış kısmınındaki paragrafıları okudum.işin içinde pavyon varsa kararını iyi vermesi gerekiyor tabiki.
şuda var ben evlenirken eşimle kesinlikle içki konusuna netlik getirip öyle evlendim. özel günlerde bayram ve seyran keyif dışında içki içmek bana hep ters gelmiştir.o yüzden problem yok yaniii.

Git oğlunla ilgilen, benle değil
cnm konuya yorumuna istinaden birşey yazmıyorum beni yanlış anlama ama sadece sunanın diğer konularıyla yada yorumlarıyla alakalı değil ama sana şöyle örnek vereyim
benim ilk evliliğimden oğlum var,ikinci evliliğimden yeni bir oğlum daha oldu, ama 3,5 sene evlilikten sonra ve sorun eşimdeydi,bebeğimiz olmuyordu,şimdi kendimi açıklamakta hep zorlanıyorum özellikle kısırlık faalan mevzularında...mesela çocuğun var mı diye soru geliyor ben ilk evliliğimi anlatmak ikinci evliliğimde bebeğimin olmadığını yazmak istemiyorum bazen o yüzden henüz yok diyordum ama ilki saymadığımdan değil durumu anlatmak zor oluyordu ve sürekli hatırlamak istemediğimden...yani, burada nicke işlemem lazımdı 17 sene önce evlendim bir oğlum var, ikinci evliliğim ve çocuğum olmuyor diye...yani bu tür çelişkiler olabilir okuyanlar için diye yazmak istedim....ama tabi suna da durum ne bilmiyorum mesela geçen gün bir konu açılmıştı,ikinci çocuğu düşünmek için hamile kalmak diye hani orayada yorum yaptım şu anda sıkıntı var hamile kalamıyorum yine...başa sarıp yine belirtmem gerek 3. ü diiye.....
dediğim gibi suna hakkında fikrim yok ama sen sorunca bende kendi yorumlarımı düşündüm ve durum böyle bazen yorum yaparken,anlatamıyorsun işte her seferinde yok şu şöyle yok bu böyle diye....

Ama bak sen mantıklı bir şekilde açıklıyorsun
Suna'ya o gün sadece ben değil başkaları da sordu
Kem dedi küm dedi bir tanesi mantıklı değildi

Yazım hatası olmuştur dedi
Doğum sayımı saymışımdır, diğerleri ikiz ya bi seferde doğdular dedi
Buna kim inanır ?

Ya da ikizlerimle ilgili şunu soruyorum der insan
İki çocuk annesiyim diye girizgah yapmak bence yanlış, çünkü 3 çocuk annesisin sen.

Herşeyden önce Allah sana sabır versin.
Şöyle bir empati yaptığım zaman durumun ciddiyeti ve iğrençliği beni üzüyor doğrusu.
Kocan bu rahatlığı nereden ve nasıl bulmuş Allah aşkına ??
Evin rızkını içki ve pavyona nasıl yatırabilir.
Bence bir dakika bile düşünme , yuvayı bozmak kolay bişey değil elbet ki ama kendi mutluluğun adına zararın neresinden dönersen kardır.

şimdi bunu okudum o eşin olacak herife o kadar sinir oldum ki! bu yüklü harcamaları pavyonda mı yapmış? daha minnacık bebeği var evde karısı var ve ailesinin rızkını pavyonlarda mı harcıyor? tüh onun adamlığına!

Dini Konular neden yasak böyle yerlerde daha bir olması gerektiğini gösteriyor. Din dogmadr ,değiştirilemez ,bana göre sana göre olmaz ,bence olmaz !!!!burasına katılıyorum şurasına katılmıyorum olmaz (islam için diyorum ) aklı Baki olan herkes doğruyu öğrenmek zorunda işine gelmiyorsa öğrenmez , ilgilenmez hesabını ona göre verir.buna kimse müdahale edemez.Ama ortada yanlış bilgiler dolaniyorsa ve gerçekleri biliyorsanız söylemek zorundasınız .yanlış yonlendirmelerde sorumlu olursunuz banane diyemezsiniz .Kimsenin doğrusunu degistirezsiniz o yüzden herkes özgürce kimseyi alintilamadan yorumunu yapsa insanlar dogrulara kendi karar verse hiç çatışma olmaz isteyen istediğine inanır diye düşünüyorum.
Konu Sahibi ses ver neler oldu cvp vermezsen konu başka yönlere gidecek Allah yardimci olsun

Pavyon nedir ya??
Her şeyi geç bu kadar ucuz yerlere giden insana saygım olmaz yani benim.
Çıkıp adam gibi pinoli ben başkasına aşık oldum dese inanın bir şey demem.
Ama pavyon nedir yani??
Bence sizinle birlikte olmaması da isabet olmuş.
Oralardan hastalık filan kapmış olabilir.
Nasıl tiksinmiyorsunuz ya??
Böyle bir herifi yanıma dahi yaklaştırmam bırak dokundurmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…