- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Evet konu sahibi yoksonuç ne oldu kızlarYavruPancar uğramıyo galiba konusuna
hmm konu sahibi gelmezse bu gidişle mune abla tırpanı alacak eline yine baksana konu panayır yerine dönmüş konu sahibi uğramayınca çobansız koyun sürüsü gibi dağılmış konu merak ettim konu sahibi ne yaptı neye karar verdiEvet konu sahibi yok
İçki içenlerin bazıları iki duble atıp çevreye zararın olmuyosa sorun yok dedi
İçmeyenlerin bazıları tüü siz de Müslüman mısınız dedi, ben hiç içmedim hıh yaptı
Pavyona herkes tüü kaka dedi lakin farklı konularda kozları yarım kalanlar bu konu da karşılaştı, polemik oldu
Konu sahibi olmadığından sonucu bilen de yok
Yorumumu anlamak için biraz kafanı yorsan anlardın konu sahibi pavyona gittiğini yazmışta ben mi okumamışım yoksa sonradan mı söylemiş? Ha çok merak ediyorsanızda kafalar uysaydı adam o kadar işinde gücünde çalışıp bir gece keyif yapma diye tanımladığı gece de eşi onu evden kovmak yerine kendi halinde müzik dinliyo işte diye muamele yapmak yerine ( kafası uysaydı) eşlik etseydi o adam pavyona gider miydi? Ben illa eşlik ette demiyorum madem biliyordun içtiğini yoksa sen tanımadanmı evlendin? Madem biliyorsan içkiden hoşlanmayan biriyle olacaktın bu kadar basit kafa uymaması buralara getirir işi daha ne anlattığımı anlamayan insanlara laf anlatamam
güzel özet tebrikler en iyisi yorum yapmadan teğet geçeyim konuyuEvet konu sahibi yok
İçki içenlerin bazıları iki duble atıp çevreye zararın olmuyosa sorun yok dedi
İçmeyenlerin bazıları tüü siz de Müslüman mısınız dedi, ben hiç içmedim hıh yaptı
Pavyona herkes tüü kaka dedi lakin farklı konularda kozları yarım kalanlar bu konu da karşılaştı, polemik oldu
Konu sahibi olmadığından sonucu bilen de yok
En iyisini edersingüzel özet tebrikler en iyisi yorum yapmadan teğet geçeyim konuyu
Bu kadar mı çarpıtılır ya tamamını yazsana söylediğimin.. Allah ın söylediğinin ötesine gidilmez ama uygular ya uygulamaz o Allah la kul arasında dedim.. Sen Allah ın emrettiğinin üstüne laf konuşamazsın yani içmek normal bunda ne var diyemezsin dedim.. çünkü zıttını söylemiş oluyosun.. Allah ın haram dediğine içmek normal neden harammış falan demek insanı dinden çıkarır demek istedim.. doğruyu söyleyince böyle oluyo..ben fetva da vermedim haddime değil. İçen müslüman değil de demedim ayrıca... alkolün kötü bi şey olduğu sağlık için de kötü olduğu ayrıca manevi olarak başka olumsuzluklara da sebebiyet verdiğini söylemeye çalıştım.. isteyen istediği gibi anlamış.. daha ne diyim yani.. ben asla şöyle yapıyorum böyle ediyorum ben dört dörtlüğüm süperim dinimi mükemmel yaşıyorum en harbi müslüman benim demedim kimsenin nolucağı hiç belli olmaz karalayıp iftira atmadan önce iyice bin anlayın yazılanları lütfen yaTabi bi Müslüman sizsiniz
Allah ta bizi kahretsin !
Bakın bu konular yasak ama uzun uzun yazmışsınız
Resmen Müslüman olan içmez, Allah'ın dediğinin ötesine gitmez demişsiniz
Tutun ki içenler Gayri Müslim oldu ? ( Bence onu belirlemek hiç bir kula düşmez )
Siz sayın çok kıymetli cenneti parsellemiş baş Müslümanlar
Siz Allah'ın her emrini uyguluyor musunuz ?
Bunu ciddi ciddi bi düşünün, bir bir sıralarsam sayfalar yetmez
Allah'ın dediğinden öteye gitmemek sadece alkol almamakla olmuyor, millete kibirle bakmakla hiç olmuyor
Kibir de şeytandandır hatta o ulu bilgilerinizin arasında bu da vardır
Ben küçük bi hatırlatma yapayım dedim
Bende içki zararlı diyorum, içmiyorum
Ama içenler Müslüman değildir diyemem, haddimi bilirim
Allah rızasını kime tecelli eder kime etmez, onu O belirler
Ama üslubunuz çok çirkin doğruyu yazsanız bile itici duruyorsunuz
Söylemeden geçemezdim, bansa ban yani.
Hadi iyi fetvalar
işte bu durumlarda has niscktir diyesi geliyor insanın değil mi has nicktirKoskoca kadınlar bi öğrenemedik dimi birbrimizin yorumuna bi saygı duymayı. Yahu konu sahibi derdini yazmış, konuya odaklansanıza, bi çok konuda aynı sıkıntı ya. İlk okul sınıfımı burası? Hemen başlıyosunuz ya. Biri içmek normal ne var bunda bende eşimle içiyorum der diğeri hemen başlar ne demek normal haram, iş çirkinleşene kadar devam eder. Konu başlığında alkol hakkında düşünceleriniz nedir diye bişey mi var? Aşın artık bişeyleri ya, işin içine alkoldü bakirelikdi bişey girdimi hemen başlıyosunuz. Herkes herkesin düşüncesine saygı duysun, biri farklı düşünüyo diye açıklama yapmak zorundamı. Bu gereksiz şeylerin sonuda yok. Bi sonucada bağlanmıcak ama olsun biz devam edelim.
Koskoca kadınlar bi öğrenemedik dimi birbrimizin yorumuna bi saygı duymayı. Yahu konu sahibi derdini yazmış, konuya odaklansanıza, bi çok konuda aynı sıkıntı ya. İlk okul sınıfımı burası? Hemen başlıyosunuz ya. Biri içmek normal ne var bunda bende eşimle içiyorum der diğeri hemen başlar ne demek normal haram, iş çirkinleşene kadar devam eder. Konu başlığında alkol hakkında düşünceleriniz nedir diye bişey mi var? Aşın artık bişeyleri ya, işin içine alkoldü bakirelikdi bişey girdimi hemen başlıyosunuz. Herkes herkesin düşüncesine saygı duysun, biri farklı düşünüyo diye açıklama yapmak zorundamı. Bu gereksiz şeylerin sonuda yok. Bi sonucada bağlanmıcak ama olsun biz devam edelim.
Cuk oturdu bakişte bu durumlarda has niscktir diyesi geliyor insanın değil mi has nicktir
Öğrenemeyizde malesef toplum olarak böyle mantıklı düşünüp saygılı olma gibi durumlara pek müsait bi yapımız yok.Ama biz cok severiz ki insanlari yasam tarzindan dolayi yargilamayi (!). Hickimse kimseyi yargilayamaz haddine degil. Ama malesef insanlarin istedikleri gibi yasama hakki olduklarini kabul edemiyoruz. Bani zarari olmadigi sürece isteyen istedigi gibi yasasin banada karismasin, bunu bir ögrenebilsek belki hayat bizim icin daha kolay olacak.
Konu sahibine Allah yardimci olsun umarim kendi ve cocugu icin en dogru karari vermistir.
Hay allah razı olsun ya hislerime tercüman olmuşsun yemin ederimDini Konular neden yasak böyle yerlerde daha bir olması gerektiğini gösteriyor. Din dogmadr ,değiştirilemez ,bana göre sana göre olmaz ,bence olmaz !!!!burasına katılıyorum şurasına katılmıyorum olmaz (islam için diyorum ) aklı Baki olan herkes doğruyu öğrenmek zorunda işine gelmiyorsa öğrenmez , ilgilenmez hesabını ona göre verir.buna kimse müdahale edemez.Ama ortada yanlış bilgiler dolaniyorsa ve gerçekleri biliyorsanız söylemek zorundasınız .yanlış yonlendirmelerde sorumlu olursunuz banane diyemezsiniz .Kimsenin doğrusunu degistirezsiniz o yüzden herkes özgürce kimseyi alintilamadan yorumunu yapsa insanlar dogrulara kendi karar verse hiç çatışma olmaz isteyen istediğine inanır diye düşünüyorum.
Konu Sahibi ses ver neler oldu cvp vermezsen konu başka yönlere gidecek Allah yardimci olsun
Ben asla icki icen musluman degildir demedim asla da demem herkes kendi fikrini soylemekte ozgur bu forumda polemge girmycemdemek istedigim bir musluman olarak bnde szlerde ickiyi ikinci plana atip biir problem.olarak gormeyip normallestiremzsnz sze gore barla pavyon ayni seyler olmayabilir fakat bna gore ikiside ayni seyler . Ayrica uslubum gayet duzgun ve sirf benm soylediklermle kafaniza yatmadgi icin dinden sogutrsunz diyenler sogumak icin bahane ariyor benceTabi bi Müslüman sizsiniz
Allah ta bizi kahretsin !
Bakın bu konular yasak ama uzun uzun yazmışsınız
Resmen Müslüman olan içmez, Allah'ın dediğinin ötesine gitmez demişsiniz
Tutun ki içenler Gayri Müslim oldu ? ( Bence onu belirlemek hiç bir kula düşmez )
Siz sayın çok kıymetli cenneti parsellemiş baş Müslümanlar
Siz Allah'ın her emrini uyguluyor musunuz ?
Bunu ciddi ciddi bi düşünün, bir bir sıralarsam sayfalar yetmez
Allah'ın dediğinden öteye gitmemek sadece alkol almamakla olmuyor, millete kibirle bakmakla hiç olmuyor
Kibir de şeytandandır hatta o ulu bilgilerinizin arasında bu da vardır
Ben küçük bi hatırlatma yapayım dedim
Bende içki zararlı diyorum, içmiyorum
Ama içenler Müslüman değildir diyemem, haddimi bilirim
Allah rızasını kime tecelli eder kime etmez, onu O belirler
Ama üslubunuz çok çirkin doğruyu yazsanız bile itici duruyorsunuz
Söylemeden geçemezdim, bansa ban yani.
Hadi iyi fetvalar
bence git babanin evine ve kocana da esasli bi ders ver ama duzelir ins bosanmaŞu an bir pavyonda...
Bunu daha önce de yaptı ve en son yaptığında büyük olay çıktı, bir kere daha aynı şey olursa arkama bakmadan gideceğimi söylemiştim o da kabul etmişti söz vermişti bir daha çıkmayacağına...
Şimdi gitmesem gururuma yediremiyorum, bir de evet yalama olduk, her seferinde nasılsa bi yere gittiği yok diye düşünüyor sanırım
Ve uzun zamandır çıkmıyordu bahane aradı kendine ortada olay bile yokken çıktı gitti
İçki bütün kötülüklerin anasıdır üstelik haramdır bundan bu kadar güzel birşeymiş gibi bahsetmek garipBence saçmalamışsınız ne var yani içmesinde? Rahatsız oluyorsanız içkiden hoşlanmayan biriyle olsaydınız elbet biliyorsunuzdur bizimde kendimize ödül verdiğimiz geceler oluyor birlikte içiyoruz tv izliyoruz müzik dinliyoruz ikimizinde sevdiği şey çünkü bence sorun kafanızın uymaması yoksa adamın bir suçu yok bence giderekte yokuşa sürmüşsünüz dediğim gibi kafanız tamamen farklı ve sana yanlış gelen ona keyif geliyor çok uyumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?