Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

sonuç ne oldu kızlar YavruPancar uğramıyo galiba konusuna
Evet konu sahibi yok
İçki içenlerin bazıları iki duble atıp çevreye zararın olmuyosa sorun yok dedi
İçmeyenlerin bazıları tüü siz de Müslüman mısınız dedi, ben hiç içmedim hıh yaptı
Pavyona herkes tüü kaka dedi lakin farklı konularda kozları yarım kalanlar bu konu da karşılaştı, polemik oldu

Konu sahibi olmadığından sonucu bilen de yok

hmm konu sahibi gelmezse bu gidişle mune abla tırpanı alacak eline yine baksana konu panayır yerine dönmüş konu sahibi uğramayınca çobansız koyun sürüsü gibi dağılmış konu merak ettim konu sahibi ne yaptı neye karar verdi

bol keseden sallaya sallaya sen eslik edersin kocana.
bebekli insan tuvalete gidemiyor,saci tarak yuzu krem gormuyor zaten sarhostan hallice geziyor,bide kocasina eslik edecekmis oyle mi?
zaten kadin kocasinin evde icmesinden rahatsiz degil.
adami evden de kovmamis zaten iyi oku,adam nedensiz kavga cikarip basip gitmis evden.
sen ilerde bu evli ve bebekli mod on ile kocana bi eslik et raki masasina meze hazirla,sonra gel buraya yaz olur mu.

güzel özet tebrikler en iyisi yorum yapmadan teğet geçeyim konuyu

Çıkıp gitmeleri alışkanlık haline getirmiş, üstelik nereye gittiğinin garantisi olmayan, iletişim özürlü, evde karısı, çocuğu varken hala kendi aleminde, zevkinin peşinde yaşayan, bencil, ağzıyla içmeyi bileyen, bol bol huzursuzluk pompalayan böyle bir adamın kime ne faydası var? Şöyle karşılıklı oturup, enikonu bir konuşsak, birlikte çözüm yolları arasak, kendine çeki düzen vereceğine inanıyorum derseniz, evi terk etmektense elbette önce bir şans verin. Ama zaten bunları denediyseniz ve ilişkiniz aynı döngünün içinden çıkamıyorsa, koyun tekmeyi, hiç düşünmeyin.

YavruPancar çok üzüldüm.
bu konular senin eşinle arandaki yegane sorunlar da değil,
başka sorunlarınız da var hatırladığım kadarıyla.
işler bu raddeye gelmişse ayrılmak kendi yoluna bakmak senin için daha iyi olacaktır.

eğer sonradan barışmak isterseniz de bu ayrılığı yaşamak ilişkinize iyi gelebilecektir.
Memursun ve doğrum izni hakkını sonuna kadar kullanırsın.
bu arada keşke evi terk etmek yerine kocayı evden kovaydın, daha iyi olurdu.
o ev senin ve çocuğunun hakkı, o adam senin kocan olmasa da sen emzirdiğin ve doğum izninde olduğun sürece size bakmak zorundadır.

Bu kadar mı çarpıtılır ya tamamını yazsana söylediğimin.. Allah ın söylediğinin ötesine gidilmez ama uygular ya uygulamaz o Allah la kul arasında dedim.. Sen Allah ın emrettiğinin üstüne laf konuşamazsın yani içmek normal bunda ne var diyemezsin dedim.. çünkü zıttını söylemiş oluyosun.. Allah ın haram dediğine içmek normal neden harammış falan demek insanı dinden çıkarır demek istedim.. doğruyu söyleyince böyle oluyo..ben fetva da vermedim haddime değil. İçen müslüman değil de demedim ayrıca... alkolün kötü bi şey olduğu sağlık için de kötü olduğu ayrıca manevi olarak başka olumsuzluklara da sebebiyet verdiğini söylemeye çalıştım.. isteyen istediği gibi anlamış.. daha ne diyim yani.. ben asla şöyle yapıyorum böyle ediyorum ben dört dörtlüğüm süperim dinimi mükemmel yaşıyorum en harbi müslüman benim demedim kimsenin nolucağı hiç belli olmaz karalayıp iftira atmadan önce iyice bin anlayın yazılanları lütfen ya

Son düzenleme:
Koskoca kadınlar bi öğrenemedik dimi birbrimizin yorumuna bi saygı duymayı. Yahu konu sahibi derdini yazmış, konuya odaklansanıza, bi çok konuda aynı sıkıntı ya. İlk okul sınıfımı burası? Hemen başlıyosunuz ya. Biri içmek normal ne var bunda bende eşimle içiyorum der diğeri hemen başlar ne demek normal haram, iş çirkinleşene kadar devam eder. Konu başlığında alkol hakkında düşünceleriniz nedir diye bişey mi var? Aşın artık bişeyleri ya, işin içine alkoldü bakirelikdi bişey girdimi hemen başlıyosunuz. Herkes herkesin düşüncesine saygı duysun, biri farklı düşünüyo diye açıklama yapmak zorundamı. Bu gereksiz şeylerin sonuda yok. Bi sonucada bağlanmıcak ama olsun biz devam edelim.

işte bu durumlarda has niscktir diyesi geliyor insanın değil mi has nicktir

Ama biz cok severiz ki insanlari yasam tarzindan dolayi yargilamayi (!). Hickimse kimseyi yargilayamaz haddine degil. Ama malesef insanlarin istedikleri gibi yasama hakki olduklarini kabul edemiyoruz. Bani zarari olmadigi sürece isteyen istedigi gibi yasasin banada karismasin, bunu bir ögrenebilsek belki hayat bizim icin daha kolay olacak.

Konu sahibine Allah yardimci olsun umarim kendi ve cocugu icin en dogru karari vermistir.

Öğrenemeyizde malesef toplum olarak böyle mantıklı düşünüp saygılı olma gibi durumlara pek müsait bi yapımız yok.

Hay allah razı olsun ya hislerime tercüman olmuşsun yemin ederim

Ben asla icki icen musluman degildir demedim asla da demem herkes kendi fikrini soylemekte ozgur bu forumda polemge girmycemdemek istedigim bir musluman olarak bnde szlerde ickiyi ikinci plana atip biir problem.olarak gormeyip normallestiremzsnz sze gore barla pavyon ayni seyler olmayabilir fakat bna gore ikiside ayni seyler . Ayrica uslubum gayet duzgun ve sirf benm soylediklermle kafaniza yatmadgi icin dinden sogutrsunz diyenler sogumak icin bahane ariyor bence

Son düzenleme:
bence git babanin evine ve kocana da esasli bi ders ver ama duzelir ins bosanma

İçki
İçki bütün kötülüklerin anasıdır üstelik haramdır bundan bu kadar güzel birşeymiş gibi bahsetmek garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…