- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Kızlar moralim çok bozuk...
Kp aradı az önce, resmen beni haşladı, neymiş neden toparlanıp babamlara gitmişim neden onlara gitmemişim! Baba kendi aileme daha durumu açıklamadım o yüzden şu an konuşamıyorum kendimi anlatamıyorum dedim, kendini açıklayacak ne var dedi bağırdı yüzüme kapattı!
Görümceme msj attım abla babam aradı ama durumu anlatamadım diye, onda da bi soğuk tripler konuşmalar falan! Neymiş iki taraf da suçluymuş, benim suçun ne abla dedim gecenin beşindr pavyondan gelen adamı iyi karşılamadığım için mi suçlu oldum dedim. O gece pavyona gitmemişmiş! Abla diyelimki gitmedi ne yapmalıydım o saatte taksiyle çıkıp giden adamı hazmedip yutsa mıydım dedim, iki taraf da suçlu diyor hala! Madem kararlısın niye ailene söylemedin hala dedi, blöf yaptığımı ima etti. Haklısın dedim hemen açıklayacağım durumu.
Az önce anne babama anlattım ama pavyondan bahsetmedim ya utandım, boğazıma bir yumru oturdu zaten. Babam sen zaten en doğru kararı vermişsindir, neye kara verdiysen biz yanındayız kal burda dediler.
Kızlar bazı şeyler sormak istiyorum size, şimdi ne yapmalıyım? Hemen vermeli miyim dilekçeyi? Beklemeli miyim?
Şu an elim ayağım titriyor
Kızlar moralim çok bozuk...
Kp aradı az önce, resmen beni haşladı, neymiş neden toparlanıp babamlara gitmişim neden onlara gitmemişim! Baba kendi aileme daha durumu açıklamadım o yüzden şu an konuşamıyorum kendimi anlatamıyorum dedim, kendini açıklayacak ne var dedi bağırdı yüzüme kapattı!
Görümceme msj attım abla babam aradı ama durumu anlatamadım diye, onda da bi soğuk tripler konuşmalar falan! Neymiş iki taraf da suçluymuş, benim suçun ne abla dedim gecenin beşindr pavyondan gelen adamı iyi karşılamadığım için mi suçlu oldum dedim. O gece pavyona gitmemişmiş! Abla diyelimki gitmedi ne yapmalıydım o saatte taksiyle çıkıp giden adamı hazmedip yutsa mıydım dedim, iki taraf da suçlu diyor hala! Madem kararlısın niye ailene söylemedin hala dedi, blöf yaptığımı ima etti. Haklısın dedim hemen açıklayacağım durumu.
Az önce anne babama anlattım ama pavyondan bahsetmedim ya utandım, boğazıma bir yumru oturdu zaten. Babam sen zaten en doğru kararı vermişsindir, neye kara verdiysen biz yanındayız kal burda dediler.
Kızlar bazı şeyler sormak istiyorum size, şimdi ne yapmalıyım? Hemen vermeli miyim dilekçeyi? Beklemeli miyim?
Şu an elim ayağım titriyor
Evet kesinlikle pişman değil bunun farkındayımBir bebek babasız büyüsün istemem ama karşısında güzel rol model olacak bir baba da yok.
Sizin söylemeye utandığınız tüm o pavyonları gezen, sarhoşken ne yapacağını bilmediğin bir adam var. O ortamda çocuk da mutlu ve huzurlu olmaz ki. Mutsuz bir anneyi de hisseder o.
Pişman gibi de değil mesela. Hani siz utanıyorsunuz söylemeye o sizden utanmıyor. Utanması da yok pişmanlığı da yok.
Kayınpeder kayınvalide zaten terbiyesizlik etmişler. Daha yeni anne bir kadına üstelik kendi oğullarının yedikleri halt yüzünden mutsuz bir anneye arayıp fırça kaymak da ne oluyor. Ne kadar ayıp
Ama şanslısınız. Hem arkanızda duran bir babanız var hem de güzel bir mesleğiniz var kendi ayaklarınızın üstünde durabilen bir kadınsınız. Bence bu kadar şanslıyken çocuğunuzu mutsuz bir ortama kendinizi de bu arsız aileye mahkum etmeyin iyice düşünün.
Evet bundan sonra kimseyle iletişim kurmayacağım. Çok kırıldım ki görümcem ve kayınım eşimin daha önceki pavyona gidişlerinden falan da haberdarlar, alkole zaafı olduğunu da biliyorlar. Neyse biraz hafiflemeye çalışacağım bundan sonrası içinBekle bence eşinin ailesi ve eşin seni ciddiye almıyor. Zaman geçsin 1 hafta daha neyse ortaya çıkar. Eşinin ailesi ile iletişim halinde olma ki paniklesinler.
Evet bir daha yüzyüze bakmak zor. Hayır anlamıyorum buraya değil de onların yanına gitmiş olsam ne değişecekti! Oğulları evin küçük çocuğu ya, hiç bi yaptığı gözlerine batmıyorBu iş artık tat vermez o aileleyle nasıl olacak ki şu saatten sonra, eşini katmıyorum bile
Evet bundan sonra kimseyle iletişim kurmayacağım. Çok kırıldım ki görümcem ve kayınım eşimin daha önceki pavyona gidişlerinden falan da haberdarlar, alkole zaafı olduğunu da biliyorlar. Neyse biraz hafiflemeye çalışacağım bundan sonrası için
Teşekkür ederim,Çocuğun için sabret , öfke ile hareket etme, sessizlik bazen en güzel çözümdür. Mutlaka karşı taraftan ses çıkacaktır. Dua edicem bebeğin ve senin için.
Evet bir daha yüzyüze bakmak zor. Hayır anlamıyorum buraya değil de onların yanına gitmiş olsam ne değişecekti! Oğulları evin küçük çocuğu ya, hiç bi yaptığı gözlerine batmıyor
Teşekkür ederim,
Bilmiyorum karşı taraf beni suçlayıp haşlamak için arayacaksa hiç ses vermesin kalbim sıkışıyor artık
Evet muhtemelen o yüzden bu kadar sinirlendiler...Şü değişecekti, kontrol onlarda olacaktı elalem ne derle uğraşmayacaklardı seni işleyeceklerdi bir güzel,bir de tabi ego var seni gelin aldılar ya ailen artık onlar
Evet muhtemelen o yüzden bu kadar sinirlendiler...
Zaten baştan beri ben ağaç kovuğundan çıkmışım muamelesi yapıyorlardı, benim ailem yokmuş gb davranıyorlardı
Bilmiyorum herşeyin düzeldiğini farzedİyorum, ilk fırsatta bana bu şekil davranan bir ailenin yüzüne bakamam da gülemem de ben, herşeyi yok sayıp nasıl devam edilir... Adam çok sevdiği tabiri caizse uğruna dünyayı yakarım dediği oğlunu arayıp sormuş değil daha...Öyle olmicak ilkin nasıl olsa geri döner arar vs. vs. bakıcak ses seda yok mecbur adım atcak sen hiç iletişim halinde olma cevap verme , muhatap arıyorsa artık ailenle muhatap olsun baban gerekli cevapları onun eline bir güzel verir. O zaman anlar işin ciddiyetini. Bilmiyorum boşanman taraftarı diilim her şey düzelecek gibi hissediyorum. Ablam zamanında eşi ile ailevi nedenler ve eşinin bazı hoş olmayan huylarından dolayı evini terk edip , bizim eve gelmişti eşi yaklaşık 1 ay arayıp sormamıştı. Ablam hiç iletişime geçmedi bir çocuğu da vardı. Eniştem baktı olmuyor , mecbur geri adım atıp bize geldi ablam hiç muhatap olmadı babam konuştu dedi, bunlar kabul edilir şeyler diil , bu huylarını bırakacaksın ya da kızımı senden alıcam dedi. Eniştem o gün bugündür süt dökmüş kedi gibi. Ablam ve eniştem görücü üslü evlendi ikisi de öğretmen. Emin ol doğru olan sensin , yanlış olan eşin o yüzden sabret elinde sonunda sen kazanacaksın rahat ol.
Alkol almadığı zamanlarda çok ilgiliydi oğluyla falan ama bu tür yanlışlar tüm doğruları götürüyor işteValla ben aksine çocuğun için ses çıkar diyorum,adam pişman değil ki pişkin,bir daha yapmam dahi dememiş hala gitmem terapiye diyo, baba olsa ne olur şundan, güvenip emanet edebilir misin 2 saat çocuğu
benimkide aynı bırak böylesi bizler için daha hayırlı doğum yaptım hiç görmedi oğlunu bir eksiği varmı diye sormadı bile. şimdi seni suçlamak için ararlar ama dik dur dik durki onlar ezilsin hiç bekleme ver dilekçeni hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle.Bilmiyorum herşeyin düzeldiğini farzedİyorum, ilk fırsatta bana bu şekil davranan bir ailenin yüzüne bakamam da gülemem de ben, herşeyi yok sayıp nasıl devam edilir... Adam çok sevdiği tabiri caizse uğruna dünyayı yakarım dediği oğlunu arayıp sormuş değil daha...
Evet ben de öyle düşünüyorum, hatta görümcem şöyle yazmış bu adam üç aydır alkol almıyordu neden başladı bi düşün!Yani klasik şeyler tahmin etmek zor değil,3 5 gün sonra konu komşu soracak oğlumuz pavyondan geri gelmiyo mu diyecekler, muhtemelen sana atacaklar suçu, şaşırma yani duyarsan, bu işler böyle,iyiysen herkes iyi ama bi öf demeye gör...
Şimdi adam terapi alırım dese eve dönsen de uzun vadeli olacağını sanmıyorum,konularına baktım ondan diyorum bunu, 3 5 ay sonra hopp başa, o pavyon o ortam o karı kız onu illa ki çeker
Alkol almadığı zamanlarda çok ilgiliydi oğluyla falan ama bu tür yanlışlar tüm doğruları götürüyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?