- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Bilmiyorum herşeyin düzeldiğini farzedİyorum, ilk fırsatta bana bu şekil davranan bir ailenin yüzüne bakamam da gülemem de ben, herşeyi yok sayıp nasıl devam edilir... Adam çok sevdiği tabiri caizse uğruna dünyayı yakarım dediği oğlunu arayıp sormuş değil daha...
Evet ben de öyle düşünüyorum, hatta görümcem şöyle yazmış bu adam üç aydır alkol almıyordu neden başladı bi düşün!
Terbiyesiz yaa!! Beni suçlu çıkartacak utanmasa
görümcede tam bir yılan çıktı resmen ama şaşırmadım görümce değil mi adı batasıcaKızlar moralim çok bozuk...
Kp aradı az önce, resmen beni haşladı, neymiş neden toparlanıp babamlara gitmişim neden onlara gitmemişim! Baba kendi aileme daha durumu açıklamadım o yüzden şu an konuşamıyorum kendimi anlatamıyorum dedim, kendini açıklayacak ne var dedi bağırdı yüzüme kapattı!
Görümceme msj attım abla babam aradı ama durumu anlatamadım diye, onda da bi soğuk tripler konuşmalar falan! Neymiş iki taraf da suçluymuş, benim suçun ne abla dedim gecenin beşindr pavyondan gelen adamı iyi karşılamadığım için mi suçlu oldum dedim. O gece pavyona gitmemişmiş! Abla diyelimki gitmedi ne yapmalıydım o saatte taksiyle çıkıp giden adamı hazmedip yutsa mıydım dedim, iki taraf da suçlu diyor hala! Madem kararlısın niye ailene söylemedin hala dedi, blöf yaptığımı ima etti. Haklısın dedim hemen açıklayacağım durumu.
Az önce anne babama anlattım ama pavyondan bahsetmedim ya utandım, boğazıma bir yumru oturdu zaten. Babam sen zaten en doğru kararı vermişsindir, neye kara verdiysen biz yanındayız kal burda dediler.
Kızlar bazı şeyler sormak istiyorum size, şimdi ne yapmalıyım? Hemen vermeli miyim dilekçeyi? Beklemeli miyim?
Şu an elim ayağım titriyor
senin ağzından girip burnundan çıkıp evine yollayacaklardı olacak olan buyduEvet bir daha yüzyüze bakmak zor. Hayır anlamıyorum buraya değil de onların yanına gitmiş olsam ne değişecekti! Oğulları evin küçük çocuğu ya, hiç bi yaptığı gözlerine batmıyor
Desteğin için teşekkür ederim canım, zaman ne gösterecek bakalım göreceğiz...Çok haklısın, adam bağımlı, tedavi görmesi lazım . Onu hasta olarak kabul et. Kızmakta , kırılmakta çok haklısın ama şöyle düşün bu da senin sınavın , Allah sevdiği kullara dert verirmiş ki onu unutmayalım diye... Eşin ile evliliğin devam etmesi kararı alıp yolunuza devam edersen o zaman gereken sınırları koyarsın. Bugünlerin hepsi geçicek , yaptıklarından bin pişman olucak eşin emin ol. Seni ve oğlunu kaybettiğini bir anlasın o zaman görecek ailesinin küçük şımarık oğlu nasıl oluyormuş. Sabırlı ol , her zorlukta iki kolaylık vardır. Şükret haline nice kadınlar var aileleri bile yüzlerine bakmıyor işleri güçleri yok. Sen annesin oğlun için dimdik dur. Bebek bile hissediyordur.
Desteğin için teşekkür ederim canım, zaman ne gösterecek bakalım göreceğiz...
Bilmiyorum valla, içiyorsa da senin yüzünden içiyor demeye getirdi işte...Ne biliyomuş bi anlatsın zilli,3 ay dediği senin doğumuna denk geliyo zaten nolmuş yani o 3 ayda,o mu taşıyıp doğurmuş bebeyi
Aynen öyle canım, yazdıklarını okuyunca şaşkına döndüm, hem suçlu hem güçlülergörümcede tam bir yılan çıktı resmen ama şaşırmadım görümce değil mi adı batasıca
Bi kere evlendim ya ömür boyu çekmem gerekiyordu sanırımsenin ağzından girip burnundan çıkıp evine yollayacaklardı olacak olan buydu
Dönmeyi düşünmüyorum canım, Allaha çok şükür ailem içimi rahatlattı daha güçlü hissettim kendimiAnnen baban arkandaysa hiç durma, onların içki kokulu pavyon meraklısı oğluna ömür boyu köle olmanı bekliyorlardı heralde. . Bence kararlı ol, dönersen iyice azıyacak benden vazgeçemedi diyecek. ailen arkanda durduğu için çok şanslısın, sırf bu yüzden birçoğumuz kadın olarak böyle heriflere katlanmak zorunda kalıyoruz.
Çok beklerler dik dur canım benim taviz verme ne güzel ailende yanındaymış bakBi kere evlendim ya ömür boyu çekmem gerekiyordu sanırım
Yine yeni baştan başlamak gerekecek herşeye, zor olacak ama başka çare yok sanırım
Zaten ayranım ekşi diyeni duymadık dahaKızlar moralim çok bozuk...
Kp aradı az önce, resmen beni haşladı, neymiş neden toparlanıp babamlara gitmişim neden onlara gitmemişim! Baba kendi aileme daha durumu açıklamadım o yüzden şu an konuşamıyorum kendimi anlatamıyorum dedim, kendini açıklayacak ne var dedi bağırdı yüzüme kapattı!
Görümceme msj attım abla babam aradı ama durumu anlatamadım diye, onda da bi soğuk tripler konuşmalar falan! Neymiş iki taraf da suçluymuş, benim suçun ne abla dedim gecenin beşindr pavyondan gelen adamı iyi karşılamadığım için mi suçlu oldum dedim. O gece pavyona gitmemişmiş! Abla diyelimki gitmedi ne yapmalıydım o saatte taksiyle çıkıp giden adamı hazmedip yutsa mıydım dedim, iki taraf da suçlu diyor hala! Madem kararlısın niye ailene söylemedin hala dedi, blöf yaptığımı ima etti. Haklısın dedim hemen açıklayacağım durumu.
Az önce anne babama anlattım ama pavyondan bahsetmedim ya utandım, boğazıma bir yumru oturdu zaten. Babam sen zaten en doğru kararı vermişsindir, neye kara verdiysen biz yanındayız kal burda dediler.
Kızlar bazı şeyler sormak istiyorum size, şimdi ne yapmalıyım? Hemen vermeli miyim dilekçeyi? Beklemeli miyim?
Şu an elim ayağım titriyor
Anlattıkça rahatlarsın atma içine o utanmıyo da sen mi utanacaksınEvet kesinlikle pişman değil bunun farkındayım
Annem geldi az önce yanıma emzirmek için odaya geçmiştim, herşeyi bir bir anlattım, annem de böyle bir adamın düzeleceğini sanmıyorum dedi, hiç bozma moralini kimseye muhtaç değilsin dedi sağolsunlar içim rahatladı. Evet eşimin ailesine çok içerledim, ne mal olduğunu biliyorlar ama kimse yoğurdum ekşi demiyor işte...
Aslında dağ gibi ailen var ve tırsıyorlarEvet bir daha yüzyüze bakmak zor. Hayır anlamıyorum buraya değil de onların yanına gitmiş olsam ne değişecekti! Oğulları evin küçük çocuğu ya, hiç bi yaptığı gözlerine batmıyor
İyi deseydin sen kocanı hiç kızdırma, içer pavyona giderse suçlu sen olursun mazallahEvet ben de öyle düşünüyorum, hatta görümcem şöyle yazmış bu adam üç aydır alkol almıyordu neden başladı bi düşün!
Terbiyesiz yaa!! Beni suçlu çıkartacak utanmasa
Sorma birdost, aslında hissizdim başta ama öfkeyle doldurdular içimi... Ne biçim insanlarmış inanamıyorumZaten ayranım ekşi diyeni duymadık daha
Adam pavyona da gitse kadın yuvasını terk etmez yarabbi şükür çeker tabi !
Terbiyesizler, armut dibine düşer deseydin keşke madem o kadar küçümsüyolar bu durumu
İyi yapmışsın
Verirsin dilekçeyi bi sakinleş, zaten ailen de arkanda çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?