Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Çok haklısın, adam bağımlı, tedavi görmesi lazım . Onu hasta olarak kabul et. Kızmakta , kırılmakta çok haklısın ama şöyle düşün bu da senin sınavın , Allah sevdiği kullara dert verirmiş ki onu unutmayalım diye... Eşin ile evliliğin devam etmesi kararı alıp yolunuza devam edersen o zaman gereken sınırları koyarsın. Bugünlerin hepsi geçicek , yaptıklarından bin pişman olucak eşin emin ol. Seni ve oğlunu kaybettiğini bir anlasın o zaman görecek ailesinin küçük şımarık oğlu nasıl oluyormuş. Sabırlı ol , her zorlukta iki kolaylık vardır. Şükret haline nice kadınlar var aileleri bile yüzlerine bakmıyor işleri güçleri yok. Sen annesin oğlun için dimdik dur. Bebek bile hissediyordur.

Evet ben de öyle düşünüyorum, hatta görümcem şöyle yazmış bu adam üç aydır alkol almıyordu neden başladı bi düşün!

Terbiyesiz yaa!! Beni suçlu çıkartacak utanmasa

Ne biliyomuş bi anlatsın zilli,3 ay dediği senin doğumuna denk geliyo zaten nolmuş yani o 3 ayda,o mu taşıyıp doğurmuş bebeyi

görümcede tam bir yılan çıktı resmen ama şaşırmadım görümce değil mi adı batasıca

Evet bir daha yüzyüze bakmak zor. Hayır anlamıyorum buraya değil de onların yanına gitmiş olsam ne değişecekti! Oğulları evin küçük çocuğu ya, hiç bi yaptığı gözlerine batmıyor
senin ağzından girip burnundan çıkıp evine yollayacaklardı olacak olan buydu

Annen baban arkandaysa hiç durma, onların içki kokulu pavyon meraklısı oğluna ömür boyu köle olmanı bekliyorlardı heralde. . Bence kararlı ol, dönersen iyice azıyacak benden vazgeçemedi diyecek. ailen arkanda durduğu için çok şanslısın, sırf bu yüzden birçoğumuz kadın olarak böyle heriflere katlanmak zorunda kalıyoruz.

Desteğin için teşekkür ederim canım, zaman ne gösterecek bakalım göreceğiz...

Ne biliyomuş bi anlatsın zilli,3 ay dediği senin doğumuna denk geliyo zaten nolmuş yani o 3 ayda,o mu taşıyıp doğurmuş bebeyi
Bilmiyorum valla, içiyorsa da senin yüzünden içiyor demeye getirdi işte...
Daha önceki pavyon durumlarını falan biliyorlar bir de, nasıl temize çekebiliyorlar inanılır gb değil

Dönmeyi düşünmüyorum canım, Allaha çok şükür ailem içimi rahatlattı daha güçlü hissettim kendimi

Yine yeni baştan başlamak gerekecek herşeye, zor olacak ama başka çare yok sanırım

Baştan başlamak kolay degil elbette ama bebegin ve kendin icin en iyisi ayrilman olacak sanki..annem ve babam 30 sene önce boşandi..alkol kumar..kadin dayanamadi boşandi..ben 3 yasindaydim..annem zorlanmadi mi..çok zorlandi..ama bir cocugun kavga gürültü ve her zaman sarhoş bir baba görerek büyümesindense sadece annesiyle büyümesi daha saglikli..
En doğru karari sen vereceksin..hayirlisi olsun..

Zaten ayranım ekşi diyeni duymadık daha
Adam pavyona da gitse kadın yuvasını terk etmez yarabbi şükür çeker tabi !
Terbiyesizler, armut dibine düşer deseydin keşke madem o kadar küçümsüyolar bu durumu

İyi yapmışsın
Verirsin dilekçeyi bi sakinleş, zaten ailen de arkanda çok şükür

Anlattıkça rahatlarsın atma içine o utanmıyo da sen mi utanacaksın
Bunun senle ilgisi yok, eşinin karakteri bozukmuş. Minnacık bebeğini bırakıp pavyona koşan babadan adam olmaz

Evet bir daha yüzyüze bakmak zor. Hayır anlamıyorum buraya değil de onların yanına gitmiş olsam ne değişecekti! Oğulları evin küçük çocuğu ya, hiç bi yaptığı gözlerine batmıyor
Aslında dağ gibi ailen var ve tırsıyorlar
Adam olan gelirözür diler babana da söz verir
Ama babası adam değil ki oğlunu adam gibi yetiştirmiş olsun
Onlara gitsen çantada kekliktin oysa ki..

En doğrusunu yapmışsın, aklını bulandırmalarına izin verme
Onun babasına gitmek zaten barışacağım demek olurdu, sanki kimsen yokmuş gibi..

Evet ben de öyle düşünüyorum, hatta görümcem şöyle yazmış bu adam üç aydır alkol almıyordu neden başladı bi düşün!

Terbiyesiz yaa!! Beni suçlu çıkartacak utanmasa
İyi deseydin sen kocanı hiç kızdırma, içer pavyona giderse suçlu sen olursun mazallah
Abla deme şuna
Ailecek tuhaflar

Sorma birdost, aslında hissizdim başta ama öfkeyle doldurdular içimi... Ne biçim insanlarmış inanamıyorum

üzüldüm mü sevindim mi arada kaldım,
elbette bir yuvanın dağılması bir ailenin bu hale gelmesi çok acı,
ama olmayacaksa yürümeyecekse ne kadar erken herkes kendi yoluna yaparsa o kadar da iyi olacak.
sen işin olurunu söylemişsin zaten, gayet de olumlu yaklaşmışsın, sabah direk çekip gitmemen iyi olmuş bence.
umarım güzel değişiklikler olacak hayatında,
çok mutlu olmanı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…