Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Ablan adına sevindim ama keşke basit bi sebep olsaydı inan kayınvalide sorunu bile pavyonun yanında devede kulak kalır
Pavyona müzik için gitmiyo herhalde
Yani bu da bi tür bağımlılık bence, madde bağımlısı gibi pavyon bağımlısı
Üzgünüm ama düzeleceğini hiç sanmıyorum
Her tartışmada bahane edip yine pavyon yolunu tutar
Bizde tartışıyoruz hangimiz pavyona gidiyo? Ya da hangimizin eşi gidiyo ? Nadirdir yani..

Sorma birdost, aslında hissizdim başta ama öfkeyle doldurdular içimi... Ne biçim insanlarmış inanamıyorum
Böyle günler de anlarsın aslında kim dost kim düşman
Gerçi ben genel olarak eş ailesinden dost çıkanı görmedim,özellikle boşanma durumlarında hepsi evladını kayırır. Dünyanın en adi insanı da olsa evladını savunur ve böyle insanlar oldukça böyle ayarsız bireyler yetiştirirler

Anlattıkça rahatlarsın atma içine o utanmıyo da sen mi utanacaksın
Bunun senle ilgisi yok, eşinin karakteri bozukmuş. Minnacık bebeğini bırakıp pavyona koşan babadan adam olmaz
Yoook pavyona koşmamış o, çok kıymetli görümcemin emniyette tanıdığı varmış araştırmışmışş, pavyona girerken kapıda kimlik bırakıyorlar herhalde! Aptal sanıyorlar beni ya! Gerçi az aptallık yapmadım bugüne kdar haklılar!

Ben ağaç kovuğundan çıkmışım gb davranıyorlardı zaten... Az vicdanı olan kim doğru kim yanlış verirdi hakkını... Şu duruma bak ya şaka gb, arayıp benim özür dilememi bekliyor olabilirler bile öyle bir hava vardı

Yüklenme kendine, istedikleri tam olarak bu
Kavun mu bu koklayınca anlayasın adam sandın, değilmiş işte
Yol yakınken dön, babanda arkanda ne mutlu sana
Bebeğin ufak ne kadar uzak tutarsan o aileden o kadar iyi
Ailecek kafaları güzel herhalde, dedikleri çok saçma

Sızana kadar içip seni korkutması bile boşanma sebebi
Pavyona inanmasalar bile, ki inanıyorlar da sonuna kadar inkar politikası yürütüyorlar
Eski gittiklerini biliyoken şaşırdılar hop sen napıyosun demediler, bi eksik bi fazla ne fark eder

İyi deseydin sen kocanı hiç kızdırma, içer pavyona giderse suçlu sen olursun mazallah
Abla deme şuna
Ailecek tuhaflar
Ben msj atarken abla diyordum o hemen ismimle hitap etmeye bşlmıştı tavır yapıyor güya!
Bir de bekar daha! Allaha habale ediyorum sadece

İnsanoğlu nankördür
İş hele 'öküz öldü ortaklık bitti' durumuna varınca gözleri döner
Öküzleri kıymete biner
Cümle içindeki öküz belli..

Ben msj atarken abla diyordum o hemen ismimle hitap etmeye bşlmıştı tavır yapıyor güya!
Ben böyle insanların er ya da geç ektiğini biçeceğine inanırım, inşallah er olur geç olmaz
Sen fazla iyi niyetlisin herkesi kendin gibi sanıyorsun
Binde bir zaten oğluşuna toz konduran, alayı böyle. Erkek erkek diye sırtını sıvazlayıp her türlü nanesine göz yumuyorlar, adammış gibi gösterip evlendiriyorlar varsın gelinler uğraşsın..

Teşekkür ederim güzel dileklerin için goha, fikirleriniz önemli benim için...

Önceki konularımı da biliyorsun, adam hayatına bir sponsor arıyormuş benden iyisini bulamazdı, adam gb davransaydı yine sorun etmezdim maddi meseleleri ama Bu çekilecek çile değil artık...
Hem paranı ver hem hizmetini gör, çocuk doğur, sürekli eğlence malzemesi yapsın seni üstüne bir de pavyona gitsin yok yok ben de insanım bu kadar aptallık yeter

son durum nedir ne yaptın o gün evden gittin mi? neler oldu kusura bakma çok sayfa birikmiş takip edemedim ama çok merak ediyorum

Evet er ya da geç mutlaka yaşasınlar istiyorum aynı durumları, ben görmesem de olur...

Evet er ya da geç mutlaka yaşasınlar istiyorum aynı durumları, ben görmesem de olur...
Sende ana kuzususun, haksızlık yapıyorlar
Yarın birgün damat kendi kızlarına yaparsa 'sen sinirlendirmesen alkol alıp pavyona gitmezdi' diyebilecekler mi

İşte tüm mesele bu, kız benim kızım gelin el kızı. Ya da benim evladıma birşey olmasın ötekine tecavüzmü edilmiş şehit mi edilmiş bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılar..

Bunu başardığımız zaman, daha güzel bir ülke haline gelebiliriz. Başarır mıyız, başarırsak o günleri biz görebilir miyiz hiç bilmiyorum

1 yaşında kızım var onun bilinçli ve güçlü olması için herşeyi yapacağım, herkes yapsa keşke bunu..

Karşımdaki üzülmesin kırılmasın hep düşünceli olayım, böyle yetiştirdiler bizi, ama azınlıktayız işte! Öyle olunca da hep zarar gören üzülen kırılan biz oluyoruz! Oğlum da benim gb olacak muhtemelen... Umut etmek istiyorum güzel olsun gelecek

Evet canım babamlardayım, güncel durumları sayfa 21/21 ye yazdım ordan itibaren göz atabilirsin

Gitti şu an babasının evinde
Ailesi kısmen biliyor ve destekler
Eş ve ailesi çirkefleşme evresine geçti

evet sonradan gördüm sayfa 21 de okudum en iyisini yapmışsın. seni suçlamaya kalkışmalarına da gülsem mi bilemedim. utanmasalar pavyona giden sensin yalan söylüyosun diyecekler

bence o aileden hiç kimseyle irtibata geçme artık. iyice sessiz kal merak etsinler. kocan da senden hiçbir şekilde haber alamayıp oturup bi düşünsün. sen zaten davayı açtığında bu alkol pavyon meselelerini kanıtlayınca, hem tazminat alırsın hem bebeğin velayeti sana verilir, hepsi de g** üstü oturur kalırlar.

Sen güçlü bir kadındın zaten
Şimdi birde annesin
Duble güçlüsün, güçlü olmalısın

Yarınları güzelleştirmek biz annelerin elinde
O hödüğü de yetiştiren bir anneydi, tamam bazıları sonradn sapıyor arkadaş çevresi ile ama şu durumda hala onu savunuyorlarsa katkıları mutlaka vardır çocuklarının karakterinde

Benim böyle bir oğlum olsa, evlendirmem
Milletin kızına yazık derim

sen de bendensn öğretmensen hem de meslektaşz. bizimki alkolalmadan banaböyle davranıyor düşün artk

Ay güldürdün beni de Allah iyiliğini versin :))
Evet hemen hemen de öyle sayılır zaten, nerdeyse sen göndermişsin oğlumuzu pavyona diyecekler bekliyorum yani :)
Sosyal hesaplarımı dondurdum zaten whatsuptan falan da engelledim hepsini, ararlarsa da açmam asla, açıp da kendimi mi azarlatacam!
Çirkinleşecekler belli

Kesinlikle haklısın, evladımı en iyi şekilde yetiştirmeye çalışacağım, bu saçma evlilikten tek kârım evladım zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…