- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Ablan adına sevindim ama keşke basit bi sebep olsaydı inan kayınvalide sorunu bile pavyonun yanında devede kulak kalırÖyle olmicak ilkin nasıl olsa geri döner arar vs. vs. bakıcak ses seda yok mecbur adım atcak sen hiç iletişim halinde olma cevap verme , muhatap arıyorsa artık ailenle muhatap olsun baban gerekli cevapları onun eline bir güzel verir. O zaman anlar işin ciddiyetini. Bilmiyorum boşanman taraftarı diilim her şey düzelecek gibi hissediyorum. Ablam zamanında eşi ile ailevi nedenler ve eşinin bazı hoş olmayan huylarından dolayı evini terk edip , bizim eve gelmişti eşi yaklaşık 1 ay arayıp sormamıştı. Ablam hiç iletişime geçmedi bir çocuğu da vardı. Eniştem baktı olmuyor , mecbur geri adım atıp bize geldi ablam hiç muhatap olmadı babam konuştu dedi, bunlar kabul edilir şeyler diil , bu huylarını bırakacaksın ya da kızımı senden alıcam dedi. Eniştem o gün bugündür süt dökmüş kedi gibi. Ablam ve eniştem görücü üslü evlendi ikisi de öğretmen. Emin ol doğru olan sensin , yanlış olan eşin o yüzden sabret elinde sonunda sen kazanacaksın rahat ol.
Böyle günler de anlarsın aslında kim dost kim düşmanSorma birdost, aslında hissizdim başta ama öfkeyle doldurdular içimi... Ne biçim insanlarmış inanamıyorum
Yoook pavyona koşmamış o, çok kıymetli görümcemin emniyette tanıdığı varmış araştırmışmışş, pavyona girerken kapıda kimlik bırakıyorlar herhalde! Aptal sanıyorlar beni ya! Gerçi az aptallık yapmadım bugüne kdar haklılar!Anlattıkça rahatlarsın atma içine o utanmıyo da sen mi utanacaksın
Bunun senle ilgisi yok, eşinin karakteri bozukmuş. Minnacık bebeğini bırakıp pavyona koşan babadan adam olmaz
Ben ağaç kovuğundan çıkmışım gb davranıyorlardı zaten... Az vicdanı olan kim doğru kim yanlış verirdi hakkını... Şu duruma bak ya şaka gb, arayıp benim özür dilememi bekliyor olabilirler bile öyle bir hava vardıAslında dağ gibi ailen var ve tırsıyorlar
Adam olan gelirözür diler babana da söz verir
Ama babası adam değil ki oğlunu adam gibi yetiştirmiş olsun
Onlara gitsen çantada kekliktin oysa ki..
En doğrusunu yapmışsın, aklını bulandırmalarına izin verme
Onun babasına gitmek zaten barışacağım demek olurdu, sanki kimsen yokmuş gibi..
Yüklenme kendine, istedikleri tam olarak buYoook pavyona koşmamış o, çok kıymetli görümcemin emniyette tanıdığı varmış araştırmışmışş, pavyona girerken kapıda kimlik bırakıyorlar herhalde! Aptal sanıyorlar beni ya! Gerçi az aptallık yapmadım bugüne kdar haklılar!
Ben msj atarken abla diyordum o hemen ismimle hitap etmeye bşlmıştı tavır yapıyor güya!İyi deseydin sen kocanı hiç kızdırma, içer pavyona giderse suçlu sen olursun mazallah
Abla deme şuna
Ailecek tuhaflar
İnsanoğlu nankördürBen ağaç kovuğundan çıkmışım gb davranıyorlardı zaten... Az vicdanı olan kim doğru kim yanlış verirdi hakkını... Şu duruma bak ya şaka gb, arayıp benim özür dilememi bekliyor olabilirler bile öyle bir hava vardı
Ben böyle insanların er ya da geç ektiğini biçeceğine inanırım, inşallah er olur geç olmazBen msj atarken abla diyordum o hemen ismimle hitap etmeye bşlmıştı tavır yapıyor güya!
Bir de bekar daha! Allaha habale ediyorum sadece
Teşekkür ederim güzel dileklerin için goha, fikirleriniz önemli benim için...üzüldüm mü sevindim mi arada kaldım,
elbette bir yuvanın dağılması bir ailenin bu hale gelmesi çok acı,
ama olmayacaksa yürümeyecekse ne kadar erken herkes kendi yoluna yaparsa o kadar da iyi olacak.
sen işin olurunu söylemişsin zaten, gayet de olumlu yaklaşmışsın, sabah direk çekip gitmemen iyi olmuş bence.
umarım güzel değişiklikler olacak hayatında,
çok mutlu olmanı dilerim.
Ben msj atarken abla diyordum o hemen ismimle hitap etmeye bşlmıştı tavır yapıyor güya!
Bir de bekar daha! Allaha habale ediyorum sadece
Evet er ya da geç mutlaka yaşasınlar istiyorum aynı durumları, ben görmesem de olur...Ben böyle insanların er ya da geç ektiğini biçeceğine inanırım, inşallah er olur geç olmaz
Sen fazla iyi niyetlisin herkesi kendin gibi sanıyorsun
Binde bir zaten oğluşuna toz konduran, alayı böyle. Erkek erkek diye sırtını sıvazlayıp her türlü nanesine göz yumuyorlar, adammış gibi gösterip evlendiriyorlar varsın gelinler uğraşsın..
Evet canım babamlardayım, güncel durumları sayfa 21/21 ye yazdım ordan itibaren göz atabilirsinson durum nedir ne yaptın o gün evden gittin mi? neler oldu kusura bakma çok sayfa birikmiş takip edemedim ama çok merak ediyorum
Sende ana kuzususun, haksızlık yapıyorlarEvet er ya da geç mutlaka yaşasınlar istiyorum aynı durumları, ben görmesem de olur...
Gitti şu an babasının evindeson durum nedir ne yaptın o gün evden gittin mi? neler oldu kusura bakma çok sayfa birikmiş takip edemedim ama çok merak ediyorum
Karşımdaki üzülmesin kırılmasın hep düşünceli olayım, böyle yetiştirdiler bizi, ama azınlıktayız işte! Öyle olunca da hep zarar gören üzülen kırılan biz oluyoruz! Oğlum da benim gb olacak muhtemelen... Umut etmek istiyorum güzel olsun gelecekSende ana kuzususun, haksızlık yapıyorlar
Yarın birgün damat kendi kızlarına yaparsa 'sen sinirlendirmesen alkol alıp pavyona gitmezdi' diyebilecekler mi
İşte tüm mesele bu, kız benim kızım gelin el kızı. Ya da benim evladıma birşey olmasın ötekine tecavüzmü edilmiş şehit mi edilmiş bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılar..
Bunu başardığımız zaman, daha güzel bir ülke haline gelebiliriz. Başarır mıyız, başarırsak o günleri biz görebilir miyiz hiç bilmiyorum
1 yaşında kızım var onun bilinçli ve güçlü olması için herşeyi yapacağım, herkes yapsa keşke bunu..
Evet canım babamlardayım, güncel durumları sayfa 21/21 ye yazdım ordan itibaren göz atabilirsin
Gitti şu an babasının evinde
Ailesi kısmen biliyor ve destekler
Eş ve ailesi çirkefleşme evresine geçti
Sen güçlü bir kadındın zatenKarşımdaki üzülmesin kırılmasın hep düşünceli olayım, böyle yetiştirdiler bizi, ama azınlıktayız işte! Öyle olunca da hep zarar gören üzülen kırılan biz oluyoruz! Oğlum da benim gb olacak muhtemelen... Umut etmek istiyorum güzel olsun gelecek
sen de bendensn öğretmensen hem de meslektaşz. bizimki alkolalmadan banaböyle davranıyor düşün artkGÜNCEL SAYFA 21-22
Gecenin bir vakti şu düştüğüm duruma bakın
Kızlar ben yarın ailemin yanına gidiyorum, sebebini de yazayım;
Eşim haftaiçi ve cumartesileri çok çalışıyor kursları falan da var, ara sıra da cumartesi gecesi evde alkol alıyor onun deyimiyle keyif yapıyor, biz ilk evlendiğimizde çok fazlaydı bu keyif akşamları, bir kaç kere de gece vakti sarhoş kafayla dışarı çıkıp içmişliği var fakat sonuncusunda ben kıyameti kopartıp onu evden kovduğum için bir daha çıkmamaya söz vermişti,
Bu ara sıra olan keyif akşamları bebek olduktan sonra her haftasonu olmaya başladı fakat kendi halinde takılıp müzik falan dinliyor diye ses etmemiştim ama aynı şeylerin tekrar yaşanacağındn da deli gb korkuyordum
Bu akşam yine müziğini açtı alkol almaya başladı, sonra yanıma geldi yarın babamlara gideriz belki dedi, ben de zaten her pazar gidiyoruz haber vermeye lüzum yok dedim Allah biliyor ya ağzımdan başka bir yorum çıkmadı,
Sonra sen misin onu söyleyen!
Adam geliyo gidiyo sen benim aileme laf söyleyemezsin bilmem ne bıdı bıdı konuşuyor, ben ağzımı açıp cvp vermiyorum en son geldi dedi ki senin ailen görüşmek istemiyor diye bizimkilerin hakkını yiyemezsin dedi,
Ya sen ne diyorsun allah aşkına ne alakası var dedim, bizimkiler 2,5 saatlik mesafede yaşıyor ha deyince araç yok sürekli gelemiyorlar gelince de rahatsız etmeyelim diye diken üstünde oturuyorlar ama yok adam alkolü alınca kafasında yazmış hem yönetiyor hem oynuyor!
Sonra hazırlanmaya başladı, dedim ki eğer gidersen bu bana yaşattığın son kötü gece olur! Ailesini ailem bilmiyormuşum dışarı çıkacakmış! Hep bahane! Çıktı gitti...
Ben de valizimizi hazırladım, yarın annemlere gidiyorum. Herşey güzel gidiyor derken hep böyle oluyor...
Şu an doğum iznim devam ediyor, sonra da ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum.
Çok bunaldım artık hep diken üstüyüm, huzuru bulamadım gitti
İçimi dökmek istedim kızlar...
Bu arada pazartesi günü bebeğimin verem aşısı var, gittiğim yerde yaparlar mı acaba?
Ay güldürdün beni de Allah iyiliğini versin :))evet sonradan gördüm sayfa 21 de okudum en iyisini yapmışsın. seni suçlamaya kalkışmalarına da gülsem mi bilemedim. utanmasalar pavyona giden sensin yalan söylüyosun diyecekler
bence o aileden hiç kimseyle irtibata geçme artık. iyice sessiz kal merak etsinler. kocan da senden hiçbir şekilde haber alamayıp oturup bi düşünsün. sen zaten davayı açtığında bu alkol pavyon meselelerini kanıtlayınca, hem tazminat alırsın hem bebeğin velayeti sana verilir, hepsi de g** üstü oturur kalırlar.
Kesinlikle haklısın, evladımı en iyi şekilde yetiştirmeye çalışacağım, bu saçma evlilikten tek kârım evladım zaten...Sen güçlü bir kadındın zaten
Şimdi birde annesin
Duble güçlüsün, güçlü olmalısın
Yarınları güzelleştirmek biz annelerin elinde
O hödüğü de yetiştiren bir anneydi, tamam bazıları sonradn sapıyor arkadaş çevresi ile ama şu durumda hala onu savunuyorlarsa katkıları mutlaka vardır çocuklarının karakterinde
Benim böyle bir oğlum olsa, evlendirmem
Milletin kızına yazık derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?