- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Pancar hadi yatalımKesinlikle haklısın, evladımı en iyi şekilde yetiştirmeye çalışacağım, bu saçma evlilikten tek kârım evladım zaten...
Çok teşekkür ederim desteğin için canım, evet şu an duymak istediğim tek şey yavrumun sıcaklığı kokusu... Allah rahatlık versinPancar hadi yatalım
Kuzularımıza sarılıp
Allah rahatlık versin, doğru olan sensin hiç o güzel kafanı çirkin insanlarla yorma
İnşallah güzel olur herşey canım sağolasın,Bu duruma hem üzüldüm hem sevindim. Böyle bir insanla ömür geçmez. Ailesi de nasıl korumuş oğlunu hiç şaşırmadım bu duruma. Hele ablası o evlendiğinde kocası böyle bir şey yaptığında ne yapacak ailesi damadı mı koruyacaklar. İnsan ne oldum demeyecek ne olacam diyecek.. Aileniz arkanızdaysa hiç bir sorun yok bundan sonra daha mutlu günler sizi beklesin.
Ne demek rica ederimÇok teşekkür ederim desteğin için canım, evet şu an duymak istediğim tek şey yavrumun sıcaklığı kokusu... Allah rahatlık versin
sevgili meslektaşım yaşamış birisi olarak söylüyorum "yeniden başlamak" mükemmel birşey hele de evladın yanındayken.merak etme Allahın izniyle herşey çok güzel olacak.benim yol arkadaşım kızım seninde oğlun.hep çok mutlu olun inşallahKesinlikle haklısın, evladımı en iyi şekilde yetiştirmeye çalışacağım, bu saçma evlilikten tek kârım evladım zaten...
nasil insanlar bunlar yaEvet muhtemelen o yüzden bu kadar sinirlendiler...
Zaten baştan beri ben ağaç kovuğundan çıkmışım muamelesi yapıyorlardı, benim ailem yokmuş gb davranıyorlardı
Evet tam bir rezilmiş her biri... Alsınlar pohpohlamaya devam etsinler oğullarınıÇok doğru bi karar vermişsin. Suçu sende aramalarıda rezillikden başka bişey değil ya bu aile bu adamın nesini savunuyo daha, yüzsüzlük bu başka bişey değil. Alsınlar şimdi kendileri uğraşsın bu leş adamla.
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin ve dileklerin için,Yavrupancar,
Tüm sayfaları okudum ne kadar oturaklısın, evladın çok şanslı olacak olgun ve ahlaklı bir annesi olduğu için.
Kp konuşması karşısında edebini bozmamis olman her yiğidin harcı değil, insanın içindeki öz tam da böyle olaylarda ortaya cikiveriyor çünkü..
Tarzını, ifadeni çok yerinde buldum.
Rabbim her şer de bir hayır gizlemiş, içtenlikle dilerim ki çok güzel günler gorun küçük erkeginle.
Senin de yolun ferah ve aydınlık olsun canım teşekkür ederim desteğin için,sevgili meslektaşım yaşamış birisi olarak söylüyorum "yeniden başlamak" mükemmel birşey hele de evladın yanındayken.merak etme Allahın izniyle herşey çok güzel olacak.benim yol arkadaşım kızım seninde oğlun.hep çok mutlu olun inşallah
Ben de hergün yeni birşeyler öğreniyorum inan, sütten çıkma ak kaşık hepsinasil insanlar bunlar ya
Kızlar moralim çok bozuk...
Kp aradı az önce, resmen beni haşladı, neymiş neden toparlanıp babamlara gitmişim neden onlara gitmemişim! Baba kendi aileme daha durumu açıklamadım o yüzden şu an konuşamıyorum kendimi anlatamıyorum dedim, kendini açıklayacak ne var dedi bağırdı yüzüme kapattı!
Görümceme msj attım abla babam aradı ama durumu anlatamadım diye, onda da bi soğuk tripler konuşmalar falan! Neymiş iki taraf da suçluymuş, benim suçun ne abla dedim gecenin beşindr pavyondan gelen adamı iyi karşılamadığım için mi suçlu oldum dedim. O gece pavyona gitmemişmiş! Abla diyelimki gitmedi ne yapmalıydım o saatte taksiyle çıkıp giden adamı hazmedip yutsa mıydım dedim, iki taraf da suçlu diyor hala! Madem kararlısın niye ailene söylemedin hala dedi, blöf yaptığımı ima etti. Haklısın dedim hemen açıklayacağım durumu.
Az önce anne babama anlattım ama pavyondan bahsetmedim ya utandım, boğazıma bir yumru oturdu zaten. Babam sen zaten en doğru kararı vermişsindir, neye kara verdiysen biz yanındayız kal burda dediler.
Kızlar bazı şeyler sormak istiyorum size, şimdi ne yapmalıyım? Hemen vermeli miyim dilekçeyi? Beklemeli miyim?
Şu an elim ayağım titriyor
Günaydın dost,Günaydın Pancar naber
Kuzun nasıl
Sağol canım, amin inşallahCan'ım durumuna cok üzüldüm. Hakkı'nda hayırlısı neyse o olsun..
Günaydın dost,
Gece parça parça uyuyabildim, ilk uykuda kabus gördüm zaten, içime bir korku yerleşti, bebeğimi kaçıracaklarmış gb elimden zorla alacaklarmış gb... Kendimi zor sakinleştirdim, sabah uyandığımda daha iyi hissediyordum.
Kuzucuk iyi çok şükür, o olmasa kafayı yiyebilirdim, bebişle ilgilenirken zamsn geçip gidiyor.
Annem babama anlatmış pavyonla ilgili ayrıntıları, çok teşekkür ettim kendisina ziraa ben utancımdan anlatamazdım.
Daha önce yazmadığım bir ayrıntı geldi aklıma,
Valizimi alıp evden çıktığımda taksicinin numarasını internetten almıştım, evin önüne gelen taksici kimdi bilin bakalım?
Ben bu durağın taksilerini organize ediyorum, dönüşte bebeğinizle yolda kalmayın beni arayın taksi yönlendiririm dedi kartını verdi. Eşimle ilgili birşeyler sormak istedim arar eşime haber verir gittiğimi diye vazgeçtim sormaktan, malum erkek dayanışması... Şimdi mahkeme sürecinde bu taksici de işe yarar değil mi? Sonuçta tel dökümlerinden gecenin o saatlerinde bu şöförü aradığı konuştuğu görünüyor, şahit olarak kullanılabilir değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?