Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Bu duruma hem üzüldüm hem sevindim. Böyle bir insanla ömür geçmez. Ailesi de nasıl korumuş oğlunu hiç şaşırmadım bu duruma. Hele ablası o evlendiğinde kocası böyle bir şey yaptığında ne yapacak ailesi damadı mı koruyacaklar. İnsan ne oldum demeyecek ne olacam diyecek.. Aileniz arkanızdaysa hiç bir sorun yok bundan sonra daha mutlu günler sizi beklesin.

Pancar hadi yatalım
Kuzularımıza sarılıp
Allah rahatlık versin, doğru olan sensin hiç o güzel kafanı çirkin insanlarla yorma
Çok teşekkür ederim desteğin için canım, evet şu an duymak istediğim tek şey yavrumun sıcaklığı kokusu... Allah rahatlık versin

İnşallah güzel olur herşey canım sağolasın,
Ektiklerini biçsinler de varsın ben görmeyeyim... Allaha havale ettim hepsini

Çok doğru bi karar vermişsin. Suçu sende aramalarıda rezillikden başka bişey değil ya bu aile bu adamın nesini savunuyo daha, yüzsüzlük bu başka bişey değil. Alsınlar şimdi kendileri uğraşsın bu leş adamla.

Yavrupancar,

Tüm sayfaları okudum ne kadar oturaklısın, evladın çok şanslı olacak olgun ve ahlaklı bir annesi olduğu için.

Kp konuşması karşısında edebini bozmamis olman her yiğidin harcı değil, insanın içindeki öz tam da böyle olaylarda ortaya cikiveriyor çünkü..

Tarzını, ifadeni çok yerinde buldum.

Rabbim her şer de bir hayır gizlemiş, içtenlikle dilerim ki çok güzel günler gorun küçük erkeginle.

Kesinlikle haklısın, evladımı en iyi şekilde yetiştirmeye çalışacağım, bu saçma evlilikten tek kârım evladım zaten...
sevgili meslektaşım yaşamış birisi olarak söylüyorum "yeniden başlamak" mükemmel birşey hele de evladın yanındayken.merak etme Allahın izniyle herşey çok güzel olacak.benim yol arkadaşım kızım seninde oğlun.hep çok mutlu olun inşallah

Evet tam bir rezilmiş her biri... Alsınlar pohpohlamaya devam etsinler oğullarını

Çok teşekkür ederim güzel sözlerin ve dileklerin için,
Evet belki de en hayırlısı budur, biraz üzülüp sonra feraha kavuşmak... Allah bizim ve bizim durumumuzda olanların yardımcısı olsun

Senin de yolun ferah ve aydınlık olsun canım teşekkür ederim desteğin için,
Evet yeniden başlamak korkutucu ama evladım için yeniden başlamam şart

Can'ım durumuna cok üzüldüm. Hakkı'nda hayırlısı neyse o olsun..

Günaydın Pancar naber
Kuzun nasıl
Günaydın dost,
Gece parça parça uyuyabildim, ilk uykuda kabus gördüm zaten, içime bir korku yerleşti, bebeğimi kaçıracaklarmış gb elimden zorla alacaklarmış gb... Kendimi zor sakinleştirdim, sabah uyandığımda daha iyi hissediyordum.
Kuzucuk iyi çok şükür, o olmasa kafayı yiyebilirdim, bebişle ilgilenirken zamsn geçip gidiyor.
Annem babama anlatmış pavyonla ilgili ayrıntıları, çok teşekkür ettim kendisina ziraa ben utancımdan anlatamazdım.

Daha önce yazmadığım bir ayrıntı geldi aklıma,
Valizimi alıp evden çıktığımda taksicinin numarasını internetten almıştım, evin önüne gelen taksici kimdi bilin bakalım?
Ben bu durağın taksilerini organize ediyorum, dönüşte bebeğinizle yolda kalmayın beni arayın taksi yönlendiririm dedi kartını verdi. Eşimle ilgili birşeyler sormak istedim arar eşime haber verir gittiğimi diye vazgeçtim sormaktan, malum erkek dayanışması... Şimdi mahkeme sürecinde bu taksici de işe yarar değil mi? Sonuçta tel dökümlerinden gecenin o saatlerinde bu şöförü aradığı konuştuğu görünüyor, şahit olarak kullanılabilir değil mi?

Geçecek, bunlar çok normal
Evet iyi ki yavrun var

Yaa
Şaşırdım
Kullanılır bence tabi

Konunuzu pazar gününden bu yana ara ara takip ediyorum
Konunuza çok mantıklı doğru yorumlar yapanların yanı sıra,
'Aman canım ne var bunda bu kadar büyütecek' gibi yorumlar yapanlar da olmuş
İşte bu zihniyette kadınlar olduğu sürece bu erkeklerin bu kadar şımarık olmaları çok normal
Çünkü bu erkekleri yetiştirenler de kadın neticede
Alkol almanın dini yönü hakkında yorum yapmayacağım
Herkesin kendini bağlar
Ancak sık sık zil zurna sarhoş olup pavyonlarda sabahlamak,
Bırakın evli adamı, bekar bi insanın bile yaptığında eleştirilebileceği bir konu
Hem bu tür yerlere az buz paralarla takılamaz
Bu kadar maddi rahatlığı, sizin de çalışmanızdan bulmuş belli ki
Eşinizin ailesi de beş para etmez insanlar belli ki
Görümce nizin tavırlarının değişmesinden anlaşılan o ki
Oturup plan yapıp oğullarının suçunu ikinizi de suçlayarak kapatmaya çalışacaklar.
Bak güzel kardeşim;
Eşinize tıpatıp benzeyen adamlarla evli olan 2 tane arkadaşım vardı,
Birisi boşandı şu anda hayatı çok çok daha güzel
Diğeri hala evliliğini sürdürüyor ama psikolojisi berbat
Düzelir demeyi çok isterim ama bu tip adamlarla hayatını çürütmek en başta kendine haksızlık
Bebeğiniz biraz büğüdüğünde sizi mutsuz görmek onu çok ama çok üzecek
Şimdiden hayatınıza bi yön verin ve bu adamdan kurtulun.
Hakkınızda hayırlısı olsun...

canım konunu ara ara takip ediyordum en son yazdıklarını okuyunca çok mutlu oldum
evladın çok şanslı bence senin gibi karakterli ve olgun bi annesi var
ailenin destek olmasınada çok sevindim
kazandığın parayı sadece oğlun için harcayacaksın bundan sonra kocanın eğlenmesi için bundan sonra kp ve görümcen fedakarlık yapsın
inşallah boşanma sürecini sıkıntısız bi şekilde atlatıp biran önce yepyeni ve güzel bi hayat kurarsın
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…