- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Bu arada sen "ailesi tarafından bi tarafı kaldırılmış" deyince aklıma geldi,Senin eşin kendini bir halt saniyor çünkü. Çünkü ana babasi bi tarafını kaldirmis. Aslinda bir halt değil ama bunu ona hatirlatan olmamış. Sen hatirlattin. Anasi babasi bak görürsün bikacak ondan. Ya Allah askina ayyas beş para etmez birini kim ne yapsin. Ben senin kocana önceki konudan uyuzum zaten. Cok cok iyi olmus. Egosu yerlerde surunsum o tipin. Bakalim ne olacak. Sen yine iyi dayandim ben olsam o egoyu coktannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yerlere surundurmustum.
En iyisini yapmissin. Onlar kim ki senin canını sıkıyor. İşe yaramaz insanlar. Sorsan iki kelimeyi bir araya getiremezler tavirlara gel. Boşver ya.Aynen öyle, kendini kaf dağında görüyor.
Hep kendisi haklı ben haksızım...
Nasılsa mahkemede ortaya çıkar kim haklı kim haksız.
Dayandım çünkü ilk sallantıda bırakıp gitmek bana göre değil, konuştum uyardım olmadı, tüm sabrımı sonuna kadar kullandım...
Bu saatten sonra geriye dönüş yok artık.
Bu arada ben hepsini engelledim, babamı arayıp duruyorlar, açma sakın dedim. Yarın açıyoruz dedi avukat da davayı, oraya gelecek falan olurlarsa da hemen haber verin bana dedi.
Hakkımda hayırlısı olsun bundan sonra...
Iste o öyle yetisen herifide anasindan baskasi cekmez. Kimsede cekmeyecek zaten emin ol.Bu arada sen "ailesi tarafından bi tarafı kaldırılmış" deyince aklıma geldi,
Biz bir akşam yemeğe gitmiştik kvlerle falan cümbür cemaat, annesi kendi servis tabağındaki etlerden köftelerden bıçakla kesip kesip eşimin servisine aktarıyordu, 35yaşında koca adam yahu! Gözümde hala çocuk diyor bir de! Küçülsün de cebime girsin! Nerdeyse kundak yapıp pışpışlayacaklar
Eve giremeyeceğimi sanıyordu galiba, eşyamı almam zoruna gitmiş baksana, 12gündür oğlunu bile aramayan adam onun bunun telefonundan aramaya başladıEn iyisini yapmissin. Onlar kim ki senin canını sıkıyor. İşe yaramaz insanlar. Sorsan iki kelimeyi bir araya getiremezler tavirlara gel. Boşver ya.
Amin canım,Eşiniz ne kadar tuhaf bi adammış
Daha şimdiden üste çıkmaya çalışıyor kilit değiştirmek ne demek
Aklı sıra umurumda değil mesajımı ne demek ki
Siz güçlü bir kadınsınız
Artık bu tuhaflıklara, şımarıklıklara katlanmak zorunda değilsiniz düşünsenize
Ne hali varsa görsün bundan sonra
Hakkınızda hayırlısı olsun
Bu arada sen "ailesi tarafından bi tarafı kaldırılmış" deyince aklıma geldi,
Biz bir akşam yemeğe gitmiştik kvlerle falan cümbür cemaat, annesi kendi servis tabağındaki etlerden köftelerden bıçakla kesip kesip eşimin servisine aktarıyordu, 35yaşında koca adam yahu! Gözümde hala çocuk diyor bir de! Küçülsün de cebime girsin! Nerdeyse kundak yapıp pışpışlayacaklar
evet canim malesef zor surecler bunlar.cogu kadinda bu sureclerden korktugu icin bosanmaya cesaret edemiyorlar.keske her bosanma iki insanin medeni bir sekilde ortak karariyla bosanma olsa.Allah hayirlisiylan tez zamanda sen ve ailen zarar gormeden kurtulmayi nasib eylesin.Bi uyuyup uyansam herşey bitip geçmiş olsa...
Her gece film gb rüyalar görüp defalarca uyanıyorum, stresten başım çatlayacak
İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar, lütfen dua edin bana
Bu gerçekten çok sancılı bir süreçmiş
acaba donersin felan saniyodu da.ciddi oldigunu anlayinca tutuştu heralde durmadan aradigina gore.yoksa kendi esyalarini almisin zaten o kadar israrla neden arasin yada korkmustur belki is buyur meslegine felan zarar gelir.tehdit icinde ariyor olabilir korkutmak icin susturmak icin.ama adim atmisken ne olursa olsun geri cekilmeyin.o pavyona giderken icip icip gelirken bunlarin olabilecegini akli kesmiyomudu sanki elbette biliyodu ama sen sabrettikce o yanlis anladi.sakin taviz verme.Eve giremeyeceğimi sanıyordu galiba, eşyamı almam zoruna gitmiş baksana, 12gündür oğlunu bile aramayan adam onun bunun telefonundan aramaya başladı
boşanacaklar anladığım kadarıylacanım kocan alkolık olmus bunu alıskanlık halıne getırmıs cunku.. bence esının aılesı ıle konus co ıctıgını ama ıstemlı bır sekılde asla degıl cunu bu sefer oglunu koruma ıc gudusuyle sen kotu olursun. halıne uzuluyormus ama duzelması ıcın yardım ısteyen anlayıslı gelın modunda konus.. sonucta sızınde bır cocugunuz var evı terketme.. kocana sahıp cık. onu adam etmek senın elınde.. madem esın aılesıne bu kadar duskun sende bundan ıstıfade bu olaya aılesını kat kı onun sızunu dınler esın.. boyle olmaz kendıne aılene cocuguna yazık.. artık senden gecmıs konu abartmıs esın..
Şimdi alsınlarda bebeklerini pavyonda pispislayip içkiyle emzirsinlerBu arada sen "ailesi tarafından bi tarafı kaldırılmış" deyince aklıma geldi,
Allah ın izniyle geçip gidecek ve inşallah ağızları dilleri öyle bir bağlanır ki sizlere karşı bi çirkeflik yapamazlar.. sen gardını sakın indirme.. önce kendin sonra evladın için dik dur.. bu günler de geçer.. şu anki gibi evladının peşine düşmez inşallah da hiç muhattap olmak zorunda kalmazsınız.. biraz gaddarca düşünebilirler bu yazdıklarımı ama öyle bi babayla görüşeceğine hiç görüşmesin varlığını bile bilmesin daha iyi.. hey Allahım ya evde tertemiz sadece kendilerine ait olan eşleri dururken elin bilmemnelerine gidip huzuru kaçırıp yuva yıkmazlar mı.. bi de bi sürü eziyet de cabası.. açıcam ağzımı da o adi yüzünden banlanmak istemem.. Allah yar ve yardımcın olsun.. dualarımla yanınızdayım...Bi uyuyup uyansam herşey bitip geçmiş olsa...
Her gece film gb rüyalar görüp defalarca uyanıyorum, stresten başım çatlayacak
İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar, lütfen dua edin bana
Bu gerçekten çok sancılı bir süreçmiş
Kocamın gizli kapaklı yalanlarını ve kendi salaklıklarımı öğrenmeye devam ediyorum...SevgiliYavruPancar bir gelişme var mı?
Gelişme olmasa bile sen nasılsın?
Umarım birazcık da olsa toparlanabilmişsindir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?