Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Bu arada sen "ailesi tarafından bi tarafı kaldırılmış" deyince aklıma geldi,
Biz bir akşam yemeğe gitmiştik kvlerle falan cümbür cemaat, annesi kendi servis tabağındaki etlerden köftelerden bıçakla kesip kesip eşimin servisine aktarıyordu, 35yaşında koca adam yahu! Gözümde hala çocuk diyor bir de! Küçülsün de cebime girsin! Nerdeyse kundak yapıp pışpışlayacaklar

En iyisini yapmissin. Onlar kim ki senin canını sıkıyor. İşe yaramaz insanlar. Sorsan iki kelimeyi bir araya getiremezler tavirlara gel. Boşver ya.

Iste o öyle yetisen herifide anasindan baskasi cekmez. Kimsede cekmeyecek zaten emin ol.

En iyisini yapmissin. Onlar kim ki senin canını sıkıyor. İşe yaramaz insanlar. Sorsan iki kelimeyi bir araya getiremezler tavirlara gel. Boşver ya.
Eve giremeyeceğimi sanıyordu galiba, eşyamı almam zoruna gitmiş baksana, 12gündür oğlunu bile aramayan adam onun bunun telefonundan aramaya başladı

Eşiniz ne kadar tuhaf bi adammış
Daha şimdiden üste çıkmaya çalışıyor kilit değiştirmek ne demek
Aklı sıra umurumda değil mesajımı ne demek ki
Siz güçlü bir kadınsınız
Artık bu tuhaflıklara, şımarıklıklara katlanmak zorunda değilsiniz düşünsenize
Ne hali varsa görsün bundan sonra
Hakkınızda hayırlısı olsun

Amin canım,
En temiz şekilde kurtulmak için dua ediyorum

Yemin ederim bazı böyle manyak analar yapıyor bu sorunlu erkekleri .. Senin kocan da bu ananın eseri işte. Kendi aç kalıp etleri ona vermesi bile en değerli sensin imajını küçüklükten beynine doldurmuş. Şimdi ondan en önemli en değerli o ya. Ondan senin paran ona hak yer, seni bırakır alem de yapar çünkü o erkek. Anası bile değersiz çünkü hep o değerli.
Ay sevmediğim anne tipi ya. Bu aileden kurtulduğuna sevin bence. Sinir oldum.
Benim kayınvalidem de öyle belki ben de ondan bu kadar sinir oldum ya. Üç oğlu var. Biri altı yedi yıldır işsiz, üniversiteden sonra ne çalışmış ne iş aramış, madem yatacaktın ne haybeye okuyup babanı da yordun. Adamcağız bunları okutmak için neler yapmış. Kadın hala aman deymeyin ona bulur bulur diyor. Ne zaman gitsem üçe dörde kadar malak gibi yatar babası laf söylesin oturur ağlar. Ben de diyorum iyilik etmiyorsun anne, ileride siz gidince hali ne olacak diyorum, bulur kızım iş bulur diyor tek laf etmiyor. Resmen şımartıyor yani. Annelik bu değil bence hatasını da görüp söyleyip gerekirse de zorlayacaksın yani.
Mangal yaparlar annesi etten yemez. Bir dilim keser yer ben doydum der biber domates ekmek yer. Ne zaman herkes doyar et artar o yağı donmuş etlerden yemeye başlar. Kırk kere dedim yapma böyle sen de bizle ye diye. Ay ben anneyim siz doyunca doyuyorum diyor. Geçen benim annemin yanında yaptı annem dedi ben asla kimseye kendi payımdan vermem, doğurduğum çocuğa köle olayım diye mi geldim ben bu dünyaya dedi. Önce ben ve benim mutluluğum huzurum sağlığım dedi ama anlamadı anlamaz.
Genelde de erkek çocuğu aşırı kıymetli gören çevrelerdeki erkek anaları böyle olur. Kendime ahtım var böyle olmayacağım ileride.

evet canim malesef zor surecler bunlar.cogu kadinda bu sureclerden korktugu icin bosanmaya cesaret edemiyorlar.keske her bosanma iki insanin medeni bir sekilde ortak karariyla bosanma olsa.Allah hayirlisiylan tez zamanda sen ve ailen zarar gormeden kurtulmayi nasib eylesin.

Eve giremeyeceğimi sanıyordu galiba, eşyamı almam zoruna gitmiş baksana, 12gündür oğlunu bile aramayan adam onun bunun telefonundan aramaya başladı
acaba donersin felan saniyodu da.ciddi oldigunu anlayinca tutuştu heralde durmadan aradigina gore.yoksa kendi esyalarini almisin zaten o kadar israrla neden arasin yada korkmustur belki is buyur meslegine felan zarar gelir.tehdit icinde ariyor olabilir korkutmak icin susturmak icin.ama adim atmisken ne olursa olsun geri cekilmeyin.o pavyona giderken icip icip gelirken bunlarin olabilecegini akli kesmiyomudu sanki elbette biliyodu ama sen sabrettikce o yanlis anladi.sakin taviz verme.

canım kocan alkolık olmus bunu alıskanlık halıne getırmıs cunku.. bence esının aılesı ıle konus co ıctıgını ama ıstemlı bır sekılde asla degıl cunu bu sefer oglunu koruma ıc gudusuyle sen kotu olursun. halıne uzuluyormus ama duzelması ıcın yardım ısteyen anlayıslı gelın modunda konus.. sonucta sızınde bır cocugunuz var evı terketme.. kocana sahıp cık. onu adam etmek senın elınde.. madem esın aılesıne bu kadar duskun sende bundan ıstıfade bu olaya aılesını kat kı onun sızunu dınler esın.. boyle olmaz kendıne aılene cocuguna yazık.. artık senden gecmıs konu abartmıs esın..

boşanacaklar anladığım kadarıyla

Şimdi alsınlarda bebeklerini pavyonda pispislayip içkiyle emzirsinler

Allah ın izniyle geçip gidecek ve inşallah ağızları dilleri öyle bir bağlanır ki sizlere karşı bi çirkeflik yapamazlar.. sen gardını sakın indirme.. önce kendin sonra evladın için dik dur.. bu günler de geçer.. şu anki gibi evladının peşine düşmez inşallah da hiç muhattap olmak zorunda kalmazsınız.. biraz gaddarca düşünebilirler bu yazdıklarımı ama öyle bi babayla görüşeceğine hiç görüşmesin varlığını bile bilmesin daha iyi.. hey Allahım ya evde tertemiz sadece kendilerine ait olan eşleri dururken elin bilmemnelerine gidip huzuru kaçırıp yuva yıkmazlar mı.. bi de bi sürü eziyet de cabası.. açıcam ağzımı da o adi yüzünden banlanmak istemem.. Allah yar ve yardımcın olsun.. dualarımla yanınızdayım...

En dogru karari verdin pancar. Cok guclusun seninle gurur duyuyorum ya. Boyle kendini ezdirmeyen cile cekmeye katlanmayan kadinlar olsak keske hepimiz. Senin icin dua edicem yavrunda sende biran önce kurtulun su beladan inşallah mübarek günlerde .

Sevgili YavruPancar bir gelişme var mı?
Gelişme olmasa bile sen nasılsın?
Umarım birazcık da olsa toparlanabilmişsindir..
Kocamın gizli kapaklı yalanlarını ve kendi salaklıklarımı öğrenmeye devam ediyorum...
Biz sevgiliyken bir sebepten 40bin tl ye yakın kredi borcu olduğunu söylemişti, borçları toparlayıp yapılandırmak adına onun için 10bin tl kredi çekmiştim,
Meğer adamın bankaya borcu 10bin tl bile değilmiş!
Adamın hayatına sponsor olmuşum ben ya!
Benden sömürdüklerini gidip pavyonlarda karıya kıza yedirmiş pislik! O pislikte boğulur dilerim!!!
Hakkım sonuna kadar haram olsun

YavruPancar , bir de erenberenin açtığı konuya seni etiketledikten sonra, bilmem ki iyi mi yaptım diye düşünerek kaldırmıştım ama görmüşsün haliyle orayı da... umarım arkadaş senin konunu okusun güç bulsun diye düşünürken senin canının sıkılmasına vesile olmamışımdır benzer konuları yeniden okumak kötü gelmemiştir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…