Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Haram olsun tabi Yahu bu adamlar nasıl da güzel rol yapıyor ben hiç anlamıyorum ki.. bir insan kişiliğini nasıl böyle itinayla gizleyebilir...
Sarsılmışsındır mutlaka ama yine de öğrenmen iyi olmuş, ne kadar isabetli bir karar aldığını tekrar anlamış olmuşsundur, pişmanlık yaşamaktansa kendimi ve evladımı kurtarmışım, diyorsundur.. gerçekten de ne doğru yapmışsın o gün o kararlığı gösterip o evden çıkmakla.. inşallah bundan sonrası çok daha güzel olacak canım.. sabrın sonu selamet... az kaldı.. geçecek hepsi..

Yok inan bu konuları okumak falan üzmüyor beni artık,
Biran önce kurtulmak yeniden hayatımı düzene koymak istiyorum,
Konumu okuyan benzer durumdakiler de ders çıkartsınlar kendilerine... Şekil a da görüldüğü gb hepsi aynı b.k bu cinslerin

Şu pislikten kurtulayım, "bir aptalın notları" diye kitap yazacam
haksızlık etme kendine, ne aptalı, çok güçlü ve akıllı bir kadınsın sen aksine! sadece o zaman olması gerekeni yapmışsın sen, yuva kurmak öyle bir şey de, hayat müşterek neticede.. ama ne yazık ki sana çok fenası denk gelmiş senin bir suçun ya da akıl eksikliğinden değil o karşındakinin kumaşının bozukluğundan...

Sağol canım,
Bana destwk olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum, burda derdimi paylaşmamış olsam bu kadar güçlü hissetmezdim kendimi...
Evet iyiki öğrenmişim iyiki karar vermişim ve inşallah tez zamanda en temizinden kurtulacağım...
Bu arada eşya paylaşımı için dava açacağım, şimdi satmayı planlıyordur onları da, zaten doğru düzgün eşya almadık, yarısı benim ilk atanırken bir yıl taksidini ödediğim kendi eşyalarım... Satıp savıp daha da sinirlendirmesin beni!
Yeni ev kuracağım ve hepsini geri istiyorum!

Aynen, çocuğun için nafaka da iste! normalde ben hiç bu lafı edemem kimseye de, bu mevzulara girmek istemem, ama madem öyle yapmış zamanında, böyle böyle o aldığı parayı ödesin, sen de çocuğuna ayırırsın.. zorla da olsa bir işe yaramış olur, ona kalsa saçıp savuracak çok yeri var neticede, hem anlattıklarından da yeri gelir evladını bile unutur cinsinden bir adama benziyor ne yazık ki zaten gerçekler mahkemeye sunulunca (bu son öğrendiklerin de dahil) o hakim onu attan düşmüşe çevirecek hiç merak etme..
benim bir yakınımda öyle olmuş, hakim çok fena azarlamış yakınımın boşanmak istemeyen (şimdiki eski) kocasını mahkemede, "hem kıymet bilmezsiniz her haltı yersiniz, sonra çıkar ağlarsınız mahkemede, az bile ağlıyorsun git kafanı duvardan duvara vur istersen, boşadım, bitti!" demiş.. hala anlatır durur bu yakınım her seferinde hepimizin içinin yağları erir
inşallah o da öyle attan düşmüşe dönecek, ona bundan sonrası zor. ama sana mahkemeden sonrası çok kolay olacak, en zorları bu zamanlar, bunlar da inşallah geçecek yakında.

Lütfen kendine salak deme ya , sen çok güzel yürekli birisin . Düzgün bir insansın , iyi niyetin önüne gelecek emin ol . Eşini Allah ıslah etsin.

Yuh artık ya!
Ne biçim bir insan bu?!

Evet canım, avukatım hem çocuk için nafaka hem de benim için maddi manevi tazminat isteyecek,
İnşallah söylediklerin gerçekleşir ya, evladımla mutlu olmak istiyorum artık...

Ben az demiyoruumki böylelerine pis mahluk diye bide yalancılığı yetmiyomuş gibi kari parasıyla pavyona gitmesi iyice sinirden kriz geçirdim burda yaa

Pancar kendisi mi söyledi bunları vay adı pislik
Avukatıma nişanlıyken onun borcu için kredi çektiğimi anlatmıştım da avukatım o kadar borcu olduğuna inanmadığı için uyap tan kontrol etmiş(bir davayı kaybettiğini karşı tarafa tazminat ödediğini söykemişti bana) 10bin tl bile olmayan bir borcu varmış sadece... Hiçbir şey sonsuza kadar saklı kalmıyor işte.
Ve ben onun için çektiğim kredinin taksidini 18ay daha ödemeye devam edeceğim!

Ben az demiyoruumki böylelerine pis mahluk diye bide yalancılığı yetmiyomuş gibi kari parasıyla pavyona gitmesi iyice sinirden kriz geçirdim burda yaa
Benim de en son evliliğimizin durumunu konuşmak için karşıma aldığımda pişkin pişkin "hayır tedavi olmayacam alkol almaya da devam edecem"deyişi çıkmıyor aklımdan.
Tabi erkeğe para hesabı sorulmaz, ben maçoyum deyip benim paraları afiyetle pavyonlarda yemiş oluşu da aklımdan çıkmıyor!
Ne iğrenç insanlara rastlamışım ya...

Yatacak yeri yok şerefs.zin

Mezarcı denir böylesine
Terbiyesiz

Amin
Zıkkım yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…