- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Kocamın gizli kapaklı yalanlarını ve kendi salaklıklarımı öğrenmeye devam ediyorum...
Biz sevgiliyken bir sebepten 40bin tl ye yakın kredi borcu olduğunu söylemişti, borçları toparlayıp yapılandırmak adına onun için 10bin tl kredi çekmiştim,
Meğer adamın bankaya borcu 10bin tl bile değilmiş!
Adamın hayatına sponsor olmuşum ben ya!
Benden sömürdüklerini gidip pavyonlarda karıya kıza yedirmiş pislik! O pislikte boğulur dilerim!!!
Hakkım sonuna kadar haram olsun
Yok inan bu konuları okumak falan üzmüyor beni artık,Haram olsun tabiYahu bu adamlar nasıl da güzel rol yapıyor ben hiç anlamıyorum ki.. bir insan kişiliğini nasıl böyle itinayla gizleyebilir...
Sarsılmışsındır mutlaka ama yine de öğrenmen iyi olmuş, ne kadar isabetli bir karar aldığını tekrar anlamış olmuşsundur, pişmanlık yaşamaktansa kendimi ve evladımı kurtarmışım, diyorsundur.. gerçekten de ne doğru yapmışsın o gün o kararlığı gösterip o evden çıkmakla.. inşallah bundan sonrası çok daha güzel olacak canım.. sabrın sonu selamet... az kaldı.. geçecek hepsi..
haksızlık etme kendine, ne aptalı, çok güçlü ve akıllı bir kadınsın sen aksine! sadece o zaman olması gerekeni yapmışsın sen, yuva kurmak öyle bir şey de, hayat müşterek neticede.. ama ne yazık ki sana çok fenası denk gelmişŞu pislikten kurtulayım, "bir aptalın notları" diye kitap yazacam
Sağol canım,haksızlık etme kendine, ne aptalı, çok güçlü ve akıllı bir kadınsın sen aksine! sadece o zaman olması gerekeni yapmışsın sen, yuva kurmak öyle bir şey de, hayat müşterek neticede.. ama ne yazık ki sana çok fenası denk gelmişsenin bir suçun ya da akıl eksikliğinden değil o karşındakinin kumaşının bozukluğundan...
Sağol canım,
Bana destwk olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum, burda derdimi paylaşmamış olsam bu kadar güçlü hissetmezdim kendimi...
Evet iyiki öğrenmişim iyiki karar vermişim ve inşallah tez zamanda en temizinden kurtulacağım...
Bu arada eşya paylaşımı için dava açacağım, şimdi satmayı planlıyordur onları da, zaten doğru düzgün eşya almadık, yarısı benim ilk atanırken bir yıl taksidini ödediğim kendi eşyalarım... Satıp savıp daha da sinirlendirmesin beni!
Yeni ev kuracağım ve hepsini geri istiyorum!
Kocamın gizli kapaklı yalanlarını ve kendi salaklıklarımı öğrenmeye devam ediyorum...
Biz sevgiliyken bir sebepten 40bin tl ye yakın kredi borcu olduğunu söylemişti, borçları toparlayıp yapılandırmak adına onun için 10bin tl kredi çekmiştim,
Benden sömürdüklerini gidip pavyonlarda karıya kıza yedirmiş pislik! O pislikte boğulur dilerim!!!
Evet canım, avukatım hem çocuk için nafaka hem de benim için maddi manevi tazminat isteyecek,Aynen, çocuğun için nafaka da iste! normalde ben hiç bu lafı edemem kimseye de, bu mevzulara girmek istemem, ama madem öyle yapmış zamanında, böyle böyle o aldığı parayı ödesin, sen de çocuğuna ayırırsın.. zorla da olsa bir işe yaramış olur, ona kalsa saçıp savuracak çok yeri var neticede, hem anlattıklarından da yeri gelir evladını bile unutur cinsinden bir adama benziyor ne yazık kizaten gerçekler mahkemeye sunulunca (bu son öğrendiklerin de dahil) o hakim onu attan düşmüşe çevirecek hiç merak etme..
benim bir yakınımda öyle olmuş, hakim çok fena azarlamış yakınımın boşanmak istemeyen (şimdiki eski) kocasını mahkemede, "hem kıymet bilmezsiniz her haltı yersiniz, sonra çıkar ağlarsınız mahkemede, az bile ağlıyorsun git kafanı duvardan duvara vur istersen, boşadım, bitti!" demiş.. hala anlatır durur bu yakınım her seferinde hepimizin içinin yağları erir
inşallah o da öyle attan düşmüşe dönecek, ona bundan sonrası zor. ama sana mahkemeden sonrası çok kolay olacak, en zorları bu zamanlar, bunlar da inşallah geçecek yakında.
Teşekkür ederim canım, inşallah hakkımda hayırlısı olur bundan sonraLütfen kendine salak deme ya , sen çok güzel yürekli birisin . Düzgün bir insansın , iyi niyetin önüne gelecek emin ol . Eşini Allah ıslah etsin.
Ben az demiyoruumki böylelerine pis mahluk diye bide yalancılığı yetmiyomuş gibi kari parasıyla pavyona gitmesi iyice sinirden kriz geçirdim burda yaaKocamın gizli kapaklı yalanlarını ve kendi salaklıklarımı öğrenmeye devam ediyorum...
Bana durup durup çok safsın sen der dalga geçerdi,
Yuh artık ya!
Ne biçim bir insan bu?!
Avukatıma nişanlıyken onun borcu için kredi çektiğimi anlatmıştım da avukatım o kadar borcu olduğuna inanmadığı için uyap tan kontrol etmiş(bir davayı kaybettiğini karşı tarafa tazminat ödediğini söykemişti bana) 10bin tl bile olmayan bir borcu varmış sadece... Hiçbir şey sonsuza kadar saklı kalmıyor işte.Pancar kendisi mi söyledi bunları vay adı pislik
Benim de en son evliliğimizin durumunu konuşmak için karşıma aldığımda pişkin pişkin "hayır tedavi olmayacam alkol almaya da devam edecem"deyişi çıkmıyor aklımdan.Ben az demiyoruumki böylelerine pis mahluk diye bide yalancılığı yetmiyomuş gibi kari parasıyla pavyona gitmesi iyice sinirden kriz geçirdim burda yaa
Umuyorum canımEvet canım, avukatım hem çocuk için nafaka hem de benim için maddi manevi tazminat isteyecek,
İnşallah söylediklerin gerçekleşir ya, evladımla mutlu olmak istiyorum artık...
Gelişme oldukça yazacağım inşallah hayırlı haberleri mutlulukları paylaşırım bundan sonraUmuyorum canımGözümüz kulağımız sende güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Yatacak yeri yok şerefs.zinBenim de en son evliliğimizin durumunu konuşmak için karşıma aldığımda pişkin pişkin "hayır tedavi olmayacam alkol almaya da devam edecem"deyişi çıkmıyor aklımdan.
Tabi erkeğe para hesabı sorulmaz, ben maçoyum deyip benim paraları afiyetle pavyonlarda yemiş oluşu da aklımdan çıkmıyor!
Ne iğrenç insanlara rastlamışım ya...
Mezarcı denir böylesineKızlar iyi akşamlar herkese,
Gelişmeleri yazayım;
Bugün avukatla görüşmek için evimin olduğu şehre gittim erkek kardeşimle.
Önce eşi avukat olan arkadaşıma gittim, avukatımla görüştüm, iddanameyi hazırlamak için notlar aldı, dava açma ücretini falan ödedim, bugün yarın yazıp resmi süreci başlatacağım dedi.
Sonra bana istersem evime gidip özel eşyamı alabileceğimi söyledi, yalnız bir tatsızlık yaşanmaması için eşiniz eve gelmeden evden çıkmaya çalışın dedi,
Kardeşimle birlikte eve gittik, eşim kapının kilidini değiştirmiş!
Avukatımı arayıp ne yapayım diye sordum, bana oranın hala ortak yaşam alanımız olduğunu çilingir çağırıp kapıyı açtırıp eşyamı alabileceğimi söyledi, çilingir çağırdım kapıyı açtırdım kendimin ve bebeğimin eşyasını, bilgisayarımı eğitim belgelerimi falan aldım.
Hızlı bir şekilde evden çıktım ama çok korktum kızlar, elim ayağın titriyor halakendi evime çilingirle girmek çok zoruma gitti...
Ben acaba pavyon konusu ortaya dökülmese mi sonuçta öğretmen diye düşünürken adam kilidi değiştirmiş... Ben neden bu kadar safım anlamıyorum ya
AminKocamın gizli kapaklı yalanlarını ve kendi salaklıklarımı öğrenmeye devam ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?