Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

YavruPancar
Verilmiş sadakan varmış ki
Daha geç olmadan Allah bi şekilde göstermiş onun ne mal olduğunu
Bak hala borç diye diye senin kredi çekmeni sağlamış, onları pavyonlarda tükettiği çıkıyor meydana
Kim bilir bir ömür de böyle devam edebilirdi
Her şerde var bi hayır dedikleir bu olsa gerek

Yani hayatında yüreğin kadar güzel bir yaşam diliyorum, evladınla beraber
Zaten o bi melek, seni koruyacaktır
Allah yar ve yardımcınız olsun

Ay yuh ama yaa.
Kendini bile aşmış şerefsizlikte.
Sizi de küçük beyniyle küçümsemiş o nasılsa saf diye ama delil toplamanız da süper olmuş, avukatınızın o son rezilliğini çıkarması da... Nafaka da tazminat da alın biraz da o zorlansın, çocuğunuzun rızkını elaleme yedirmiş artık yediremez en azından. Tüm rezilliklerini de dökün ortaya rezil olsun pislik hiç mesleğini düşünmeyin. Kendi mesleğini, kariyerini, ailesini ve evladını düşünmüyorsa siz hiç düşünmeyin. Biraz canı acısın belli bir nebze aklı başına gelir.

Allah onu kahretsin ki nasl olur da seni kandırıp yalanları ile bebenin rızkini pavyona götürebildi hala onun pavyon borcunu ödedine inanasım gelmiyo

Oha yaa bu nasıl bir adiymiş pislik herif kk bu kadarını gördü mu acaba daha önce

Bana durup durup çok safsın sen der dalga geçerdi,
Allahtan zamanında ekstreleri falan ekran görüntüsü almışım. Asıl safın kim olduğunu öğrensin bakalım

Burnundan getir en yüksek meblağlardan iste tazminatı, ailesi meraklıya k.çını toplamaya buyursunlar toplasınlar

verilmiş sadakan varmış Rabbim sana güzel kapılar açsın inşaallah,evladını göremesin bu adi adam ya..

Aynen canım ben de öyle düşünüyorum, Allahın sevgili kuluymuşum...
Bir de yaz başında taşıt kredisi çekip pahalı bir araba almayı planlıyordu, kendisinin bankalardaki kredi durumu kötü olduğu için onu da bana çektirecekti!
Allahımmm durup dururken bir de adama araba alacaktım, pavyona giderken taksi masrafından kurtarmış olacaktım herifi! Artık geçmişte nasıl bir iyilik yaptıysam Allah yüzüme güldü...

Son düzenleme:
eve girdiğini anladıktan sonra ısrarla arıyodu. noldu sonra konuştunuzmu aramayı kestimi

Evlilikte maddi konularda ayrı gayrı olmaz felsefesinden, donuna kadar alacağım felsefesine muhteşem bir dönüşüm yaptım...

Oha yaa bu nasıl bir adiymiş pislik herif kk bu kadarını gördü mu acaba daha önce

Burnundan getir en yüksek meblağlardan iste tazminatı, ailesi meraklıya k.çını toplamaya buyursunlar toplasınlar
Onlar öyle bir zihniyetteki şu an tek suçlu olarak beni çıkartmışlardır aile meclislerinde ama zararından neresinden dönsem kârdır, kârlı bir kurtuluş olsun istiyorum

Onlar öyle bir zihniyetteki şu an tek suçlu olarak beni çıkartmışlardır aile meclislerinde ama zararından neresinden dönsem kârdır, kârlı bir kurtuluş olsun istiyorum

Senin var ya basiretin bağlanmış bence evlenirken, bu kadar akıllı aklı selim bir kadının başka türlü bu kadar finansör olabileceğine inanmıyorum,arabayı da alsa var ya oy oy oy, donuna kadar al

Senin var ya basiretin bağlanmış bence evlenirken, bu kadar akıllı aklı selim bir kadının başka türlü bu kadar finansör olabileceğine inanmıyorum,arabayı da alsa var ya oy oy oy, donuna kadar al
Aynen canım ya kör olup bir kütüğe aşık olmuşum işte olan bu... Bir de ben normalde çok tutumluyumdur, evlenmemiş olsam kendi arabamı almıştım şimdiye kadar,
Bi evlendim hayatım karardı ya yok böyle bir şey!
Hayır hem işe gidiyorsun hem evde çalışıyorsun hem tüm kazancını veriyorsun gene de yaramamıyorsun Allahtan belasını arıyordu beyefendi!

Vay be adamdaki kurnazlığa bak
Size ha bire kredi çektirip kendi hayatını yaşamaya çalışıyomuş
Allah tan gözünüz açılmış
Bira an önce bu adamdan kurtulun
Böyle adamlar genelde elindeki madeni kaybetmek istemezler
Son anda gelip yalvarıp yakarabilir
Sakın kanmayın, hemen kurtulun bu kan emiciden
Bakalım siz tekmeyi basınca pavyonlarda gezebilecek mi??
O sizi suçlayan ailesi kaç gün sabredecek bakalım 'çok kıymetli oğullarına'

Neyse ki farkına varmışsın ...ben alkole devam edicem diye pişkin pişkin konuşan Ada'm şimdi otursun bakalım totosunun üstüne senin onu bırakmayacağını düşünüyordu bence bırakınca şimdi oda ailesi de mort olmuştur annesi bu çocuk başıma kaldı diye üzülüyordur şimdi habire gidip onlardan para istesin pavyon için

Eeh yuuh artik bu kadarina da pes diyorum şu yazıyi görunce gözlerim yuvalarindan çıkti şaşkınliktan sen de benim gibi saflik ta bie numarasin bende insanlik yapim diye başımi yine belaya soktum gibi geliyo ya ben ne yapcam komşum çocunu dövuyora bi yorum yazdim o konunun yüzünden başıma gelmiyen kalmadı bende senin gibi saflar zümresine katıldim diyebilirim artik

Başını okurken haa demek pavyona daha kolay gitsin diye demek ki diye düşündüm
Sonunda sende yazmışsın zaten
Pislik ya, seni de uygunsuz işlerine sponsor tayin etmiş resmen
Ama er ya da geç burnundan gelir

Ay son gelişmeleri okudum yok böyle bir adam ya. Yazacak kelime bulamıyor inan. Bu kadar beş para etmez, midesiz, kendini bir halt sanan, akilli geçinip kafasi hiç calismayan bir insan musveddesi...yemin ederim okurken midem bulanıyor. O kadar tiksindim yani. Vallahi ne kadar iyi yapmissin. Al şu adamın donuna kadar. Anacagi babacigi errrrrrkekkkkkkkkkkkk!!!! ogullarina kac dk dayanabilecekler bakalım. Şimdi kim bilir nasıl tutusmuslardir. Eh banka gitti artik yok. Bir de üstüne dul kaldi süper oğulları. Gelin cekmedi ;-) oysaki neydii?? Sen onu çekecektin. Fedakar olacaktin, uzulecektin ama aileyi devam ettirmek senin görevindi. Onlarda laf sokacaklar, seni elestirip laf sokacaklardi. Allahin gerizekalilari. Yavrupancar helal olsun sana;-) hep böyle kal ;-);-)

anasının avutamadığını , babasının büyütemediğini elin kızlarının üzerine salıyorlar milletin başına bela ediyorlar, bende YavruPancar çok takdir ediyorum allah yolunu açık etsin, anasından babasından istemediğini eşine yüklemiş şerefsiz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…