- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Sarhoş kafayla sabaha karşı arabayı bir yerlere toslar onun masrafını da ben öderdim, üstüne bir de arabayı ben vurmuşum gb trip yerdim kesin :))Başını okurken haa demek pavyona daha kolay gitsin diye demek ki diye düşündüm
Sonunda sende yazmışsın zaten
Pislik ya, seni de uygunsuz işlerine sponsor tayin etmiş resmen
Ama er ya da geç burnundan gelir
Kaskosunu da ödetirdi bu sarhoşSarhoş kafayla sabaha karşı arabayı bir yerlere toslar onun masrafını da ben öderdim, üstüne bir de arabayı ben vurmuşum gb trip yerdim kesin :))
Bu pavyon meselesi olmasa yine de devam ettirmeye çalışırdım biliyor musun... Şimdi ne zaman aklıma mutlu bir abımız gelecek olsa onun pavyonda karıları mıncıklayıp benim paraları saçtığını hayal ediyorum... Elimde değil ya, ben hiç haketmemiştim bunları,Ay son gelişmeleri okudum yok böyle bir adam ya. Yazacak kelime bulamıyor inan. Bu kadar beş para etmez, midesiz, kendini bir halt sanan, akilli geçinip kafasi hiç calismayan bir insan musveddesi...yemin ederim okurken midem bulanıyor. O kadar tiksindim yani. Vallahi ne kadar iyi yapmissin. Al şu adamın donuna kadar. Anacagi babacigi errrrrrkekkkkkkkkkkkk!!!! ogullarina kac dk dayanabilecekler bakalım. Şimdi kim bilir nasıl tutusmuslardir. Eh banka gitti artik yok. Bir de üstüne dul kaldi süper oğulları. Gelin cekmedi ;-) oysaki neydii?? Sen onu çekecektin. Fedakar olacaktin, uzulecektin ama aileyi devam ettirmek senin görevindi. Onlarda laf sokacaklar, seni elestirip laf sokacaklardi. Allahin gerizekalilari. Yavrupancar helal olsun sana;-) hep böyle kal ;-);-)
Amin canım, ara ara aklıma gelince dağılıyorum, rabbim hayırlı yazı yazsın tüm kadınlarımızaanasının avutamadığını , babasının büyütemediğini elin kızlarının üzerine salıyorlar milletin başına bela ediyorlar, bendeYavruPancar çok takdir ediyorum allah yolunu açık etsin, anasından babasından istemediğini eşine yüklemiş şerefsiz!
Haklısın her kadın dünyanın en zengini olmak deil sadece para bi araçtır her kadın sevgi mutluluk huzur ister sadece huzur ve sevgi gerisi tefarruhat yani bi araç huzur sevgi saygı bide karşılıkli olunca ortaya mutluluk cikiyo eee gerçi biz bunları görmeyince hayatimizdaki insanlar bizim hayatımızı bize mutluluk yerine zehir içirdikleri için ne gelir ki elden...Bu pavyon meselesi olmasa yine de devam ettirmeye çalışırdım biliyor musun... Şimdi ne zaman aklıma mutlu bir abımız gelecek olsa onun pavyonda karıları mıncıklayıp benim paraları saçtığını hayal ediyorum... Elimde değil ya, ben hiç haketmemiştim bunları,
Ona her zaman söylediğim senin ailen benim benimki de sensin idi,
Ne kadar evcimen olduğumu bilir, kendi annemlere bile sık sık gitmek istemezdim, evde çekirdek ailemle vakit geçirmek en büyük mıtluluğumdu...
Çok birşey istemedim ki ben... Yanlış çok yanlış yapmışım
İnsanlara bir daha nasıl güvenecem bilmiyorum
Konunuzu yeni yeni okuyabildimEn acı tarafı da ne biliyor musun?
Şu kilit olayından anladığım kadarıyla zerre pişman olmadığı gb kendini haklı görüyor...
Muhakkak seni hakedecek biri vardır. Guvenebilecegin biri. Buna inan olur mu?Bu pavyon meselesi olmasa yine de devam ettirmeye çalışırdım biliyor musun... Şimdi ne zaman aklıma mutlu bir abımız gelecek olsa onun pavyonda karıları mıncıklayıp benim paraları saçtığını hayal ediyorum... Elimde değil ya, ben hiç haketmemiştim bunları,
Ona her zaman söylediğim senin ailen benim benimki de sensin idi,
Ne kadar evcimen olduğumu bilir, kendi annemlere bile sık sık gitmek istemezdim, evde çekirdek ailemle vakit geçirmek en büyük mıtluluğumdu...
Çok birşey istemedim ki ben... Yanlış çok yanlış yapmışım
İnsanlara bir daha nasıl güvenecem bilmiyorum
Ne şerefsiz hemdeanasının avutamadığını , babasının büyütemediğini elin kızlarının üzerine salıyorlar milletin başına bela ediyorlar, bendeYavruPancar çok takdir ediyorum allah yolunu açık etsin, anasından babasından istemediğini eşine yüklemiş şerefsiz!
canim uzme kendini bosver bosan tazminati nafakanida al bence ondan sonra hayatins temiz bir sayfa ac zaten ilerde cocuguna pek aramaz sormaz bu adam gene kesin konusmayayim ama eski esin diyorum artik eski esin bundan 20 sene sonra cok pisman olur ama is istem gecmis olarakSarhoş kafayla sabaha karşı arabayı bir yerlere toslar onun masrafını da ben öderdim, üstüne bir de arabayı ben vurmuşum gb trip yerdim kesin :))
Evladımla huzurlu bir hayat istiyorum sadeceMuhakkak seni hakedecek biri vardır. Guvenebilecegin biri. Buna inan olur mu?
Evet hiç çaba göstermeyerek işimi kolaylaştırdı, içim rahat bir şekilde kararımı verdim bu sayede, beni hiç ikilemde bırakmadı sağolsun...canim uzme kendini bosver bosan tazminati nafakanida al bence ondan sonra hayatins temiz bir sayfa ac zaten ilerde cocuguna pek aramaz sormaz bu adam gene kesin konusmayayim ama eski esin diyorum artik eski esin bundan 20 sene sonra cok pisman olur ama is istem gecmis olarak
normalde artik kimseye kolay kolay bosan demem cunku burda genelde olumsuz yorun yaptigimda gunu kotu geciyor ama bence sen BOSANMALISIN cunku bu adam kendi gelip bir kere bile seninle konusmaya kalkmamis EVLILIGINI KURTAMAK istegi zerre kadar yok eski esinde temekki ne seni ne cocugunu pek sevmiyor ayni hayatina devam etmek istiyor bide utanmadan kapinin kilitini degistirmis bu arada babacigini tebrik ederim cok sanslisin bende bugun babama sarilip agladim
İnşallah canım benim. Şu bela hayirlisiyla geçsin. Bebegin de huzurunda daima seninle olacak Allahin izniyle.Evladımla huzurlu bir hayat istiyorum sadece
canım bu rezilden kurtulacağın günleri düşünKızlar hayırlı akşamlar,
Konumun adını değiştirip "kocamın karaktersizliği bölüm bilmemkaç" falan mı yapsam diye düşünüyorum...
Bugün avukatımla görüşmeye gittim, bana bazı gelişmeler olduğunu o yüzden davayı bu sabah açabildiğini söyledi.
Bizim durumumuzu bilen ortak bir arkadaşım eşimi halk otobüsünde bir kadınla fazlaca samimi görünce biraz hafiyelik yapıp peşlerine takılmış, bir avm ye girip dolaşmışlar, birlikte yemek falan yemişler, telefonla fotoğraflarını çekmiş, sonra da avukat olan arkadaşa göndermiş. Avukat da bana bugün gösterdi, dava dosyasına da eklemiş, çok yüklü de maddi manevi tazminat ve nafaka istemiş
ben artık kaldıramıyorum ya...
Bitmiş tükenmiş hissediyorum...
Bir yandan diyorum ki Allahın sevgili kuluymuşum dört bi yandan foyalarını karşıma çıkartıyor diye ama gururum yerle bir oldu,
Ben nasıl iyi olacağım kızlar? Nasıl geçecek bu acı???
İyi niyetime lanet ediyorum
Ne üzuluyosun arkadaşim aksine şukret adak daģıt böyle bi adamdan kurtuluyosun insallah hersey gonlunce olurKızlar hayırlı akşamlar,
Konumun adını değiştirip "kocamın karaktersizliği bölüm bilmemkaç" falan mı yapsam diye düşünüyorum...
Bugün avukatımla görüşmeye gittim, bana bazı gelişmeler olduğunu o yüzden davayı bu sabah açabildiğini söyledi.
Bizim durumumuzu bilen ortak bir arkadaşım eşimi halk otobüsünde bir kadınla fazlaca samimi görünce biraz hafiyelik yapıp peşlerine takılmış, bir avm ye girip dolaşmışlar, birlikte yemek falan yemişler, telefonla fotoğraflarını çekmiş, sonra da avukat olan arkadaşa göndermiş. Avukat da bana bugün gösterdi, dava dosyasına da eklemiş, çok yüklü de maddi manevi tazminat ve nafaka istemiş
Bir yandan diyorum ki Allahın sevgili kuluymuşum dört bi yandan foyalarını karşıma çıkartıyor diye ama gururum yerle bir oldu,
Kızlar hayırlı akşamlar,
merak etme sen duymasan da bi sekilde cikiyor mazlumun ahi. bence sukret ve mutlu ol.Son nefesini bile pişmanlıktan ağlayarak vermesini istiyorum, ben hiç haketmedim bunları
Çok yıprandım
Döktüğüm göz yaşlarımın tek tek acısı çıksın istiyorum, ben ağlarken yüzünü güldürmesin hiçbirinin rabbim
Öyle iyi bi insansın ki Rabbim ne var ne yok döküyo önüne.. bu adamdan kurtulduğun gün düğün bayram yap.. hala evli de olabilirdin... ne büyük badirelerden döndün.. gururu haysiyeti şerefi yerle yeksan olan o.. sen namusunla şerefinle onurunla kalender gibisin maşallah... senin gibisine bunu etmiş ya 2 yakası bir araya gelmez merak etme araya araya bulur belasını... Rabbim sizden uzak etsin.. hem pisliklerini duydukça soğuman uzaklaşman ve unutman daha kolay olur.. pisliğinde boğulsun sen evladına bakKızlar hayırlı akşamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?