Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Başını okurken haa demek pavyona daha kolay gitsin diye demek ki diye düşündüm
Sonunda sende yazmışsın zaten
Pislik ya, seni de uygunsuz işlerine sponsor tayin etmiş resmen
Ama er ya da geç burnundan gelir
Sarhoş kafayla sabaha karşı arabayı bir yerlere toslar onun masrafını da ben öderdim, üstüne bir de arabayı ben vurmuşum gb trip yerdim kesin :))

Bu pavyon meselesi olmasa yine de devam ettirmeye çalışırdım biliyor musun... Şimdi ne zaman aklıma mutlu bir abımız gelecek olsa onun pavyonda karıları mıncıklayıp benim paraları saçtığını hayal ediyorum... Elimde değil ya, ben hiç haketmemiştim bunları,
Ona her zaman söylediğim senin ailen benim benimki de sensin idi,
Ne kadar evcimen olduğumu bilir, kendi annemlere bile sık sık gitmek istemezdim, evde çekirdek ailemle vakit geçirmek en büyük mıtluluğumdu...
Çok birşey istemedim ki ben... Yanlış çok yanlış yapmışım
İnsanlara bir daha nasıl güvenecem bilmiyorum

Amin canım, ara ara aklıma gelince dağılıyorum, rabbim hayırlı yazı yazsın tüm kadınlarımıza

Haklısın her kadın dünyanın en zengini olmak deil sadece para bi araçtır her kadın sevgi mutluluk huzur ister sadece huzur ve sevgi gerisi tefarruhat yani bi araç huzur sevgi saygı bide karşılıkli olunca ortaya mutluluk cikiyo eee gerçi biz bunları görmeyince hayatimizdaki insanlar bizim hayatımızı bize mutluluk yerine zehir içirdikleri için ne gelir ki elden...

En acı tarafı da ne biliyor musun?
Şu kilit olayından anladığım kadarıyla zerre pişman olmadığı gb kendini haklı görüyor...
Konunuzu yeni yeni okuyabildim
Inşallah en hayırlısı olsun hakkınızda
En kötü insan tipi de hiçbir şekilde kendini haksız görmeyip
Bi şekilde üste çıkıp kendini haklı görendir

mahkemede herşeyi açığa çıkarın
Herkes bilsin ne mal olduğunu

Muhakkak seni hakedecek biri vardır. Guvenebilecegin biri. Buna inan olur mu?

Sarhoş kafayla sabaha karşı arabayı bir yerlere toslar onun masrafını da ben öderdim, üstüne bir de arabayı ben vurmuşum gb trip yerdim kesin :))
canim uzme kendini bosver bosan tazminati nafakanida al bence ondan sonra hayatins temiz bir sayfa ac zaten ilerde cocuguna pek aramaz sormaz bu adam gene kesin konusmayayim ama eski esin diyorum artik eski esin bundan 20 sene sonra cok pisman olur ama is istem gecmis olarak
normalde artik kimseye kolay kolay bosan demem cunku burda genelde olumsuz yorun yaptigimda gunu kotu geciyor ama bence sen BOSANMALISIN cunku bu adam kendi gelip bir kere bile seninle konusmaya kalkmamis EVLILIGINI KURTAMAK istegi zerre kadar yok eski esinde temekki ne seni ne cocugunu pek sevmiyor ayni hayatina devam etmek istiyor bide utanmadan kapinin kilitini degistirmis bu arada babacigini tebrik ederim cok sanslisin bende bugun babama sarilip agladim

Evet hiç çaba göstermeyerek işimi kolaylaştırdı, içim rahat bir şekilde kararımı verdim bu sayede, beni hiç ikilemde bırakmadı sağolsun...

Kızlar hayırlı akşamlar,
Konumun adını değiştirip "kocamın karaktersizliği bölüm bilmemkaç" falan mı yapsam diye düşünüyorum...

Bugün avukatımla görüşmeye gittim, bana bazı gelişmeler olduğunu o yüzden davayı bu sabah açabildiğini söyledi.

Bizim durumumuzu bilen ortak bir arkadaşım eşimi halk otobüsünde bir kadınla fazlaca samimi görünce biraz hafiyelik yapıp peşlerine takılmış, bir avm ye girip dolaşmışlar, birlikte yemek falan yemişler, telefonla fotoğraflarını çekmiş, sonra da avukat olan arkadaşa göndermiş. Avukat da bana bugün gösterdi, dava dosyasına da eklemiş, çok yüklü de maddi manevi tazminat ve nafaka istemiş

ben artık kaldıramıyorum ya...
Bitmiş tükenmiş hissediyorum...

Bir yandan diyorum ki Allahın sevgili kuluymuşum dört bi yandan foyalarını karşıma çıkartıyor diye ama gururum yerle bir oldu,
Ben nasıl iyi olacağım kızlar? Nasıl geçecek bu acı???

İyi niyetime lanet ediyorum

canım bu rezilden kurtulacağın günleri düşün
hiç bir zaman acaba katlansaydım nasıl olurdu diye düşünmeyeceksin

Ne üzuluyosun arkadaşim aksine şukret adak daģıt böyle bi adamdan kurtuluyosun insallah hersey gonlunce olur

Yazmayım, sövmeyim diyorum ama yok...
Allah kahretsin o insanlıktan nasiplenmemiş vicdansız pisliği.
Minicik bebeği ve eşini ! arkasına bakmadan bırakabilcek kadar ......
yazamıyorum işte.
Seni çooook taktir ediyorum, gerçekten iyiki bi adım attın uzaklaşıp ve gördün çorap söküğü gibi geldi tüm gerçekler öğrenmen gerekenler çıktı ortaya.

Sen nasıl iyi olacaksın, o adamdan! kızını uzakta büyüteceğin için, böyle bi babayla aynı evde bişeylere dayanmaya çalışarak hayatını karartmadığın için, herşeyin ortaya çıktığına sevinerek, kandırılmaya devam etmediğine şükrederek iyi olacaksın.
Keşke bunlar gerçek olmasaydı, bunların hiç birini duymamış, yaşamamış olsaydın ama karakter yoksunu bi insanla karşılaşmış olman senin hatan değil ki..
İyi olmuş arkadaşının görüp bunları çekmesi, umarım herşey istediğin gibi sonuçlanır bundan sonrasında..
Kızına bakıp umutlu, mutlu, huzurlu kalmaya çalış. Herşey bir gün çok daha güzel olacak. Elbet olacak.

merak etme sen duymasan da bi sekilde cikiyor mazlumun ahi. bence sukret ve mutlu ol.

Öyle iyi bi insansın ki Rabbim ne var ne yok döküyo önüne.. bu adamdan kurtulduğun gün düğün bayram yap.. hala evli de olabilirdin... ne büyük badirelerden döndün.. gururu haysiyeti şerefi yerle yeksan olan o.. sen namusunla şerefinle onurunla kalender gibisin maşallah... senin gibisine bunu etmiş ya 2 yakası bir araya gelmez merak etme araya araya bulur belasını... Rabbim sizden uzak etsin.. hem pisliklerini duydukça soğuman uzaklaşman ve unutman daha kolay olur.. pisliğinde boğulsun sen evladına bak

Bu hikayeler hep aynı biter. Bu tip adamlar köpek gibi pişman olup geri dönerler. Sen de yaşadığın sıkıntıların kattığı olgunlukla artık çok mutlusundur, umurunda bile olmaz. Sonra bu 'adamlar' hep büyük sağlık problemleri yaşarlar. Hastanede sürünürler. Yemin ediyorum en az 3 örneğini gördüm. Hep aynı şey oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…