Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Eski desem daha doğru artık eski kocanda yok yokmuş
Her nane var
Pavyon ayağı, dolandırıcılık hemde seni dolandırdı eşini yani, üstüne bi de bu otobüste yakalandığı kadın
Dua et ucuz atlatmışsın yılların tükenebilirdi onla, bence daha bilmediklerin de var gibi
Bol bol sadaka ver kurtulduğun için
Onun parası ve sağlığı gidince bi köşede yalnız ölecek
Senin çok güzel bi kalbin var her zaman çevrende seni gerçek sevenler olacak
Yavrunla nice mutlu yılların olsun

Pislik ya. Karını düşünmüyorsan minicik bebeğini düşün. O kadınları da dolandırmaya kalkar bu. Ama herkes sen mi. Kim sabreder bu terbiyesize. Allah bu adama sana yaptıklarını unutturmasın.

Lütfen üzülme daha fazla. Zaten seni ve çocuğunu seven bi adam olsa pavyona giden, sana kazık atan bi adam olmazdı. Zaten sevmemiş seni nişanlıyken o krediyi çektirdiğinde bile.

Ben bu gelişmeyi okuduğumda çok sevindim senin adına. Hem artık her şeyden eminsin, hem bu sefer gerçekten belgeli, kayıtlı donuna kadar alırsın. Adam devlet memuru, nafakadan tazminattan kaçamaz, yırtamaz.

Konunu baştan beri okuyorum hakkınızda hayırlısı olsun,Alkolik bir eş , yalan ,pavyon hayatı,en son gelişmede de artık seviyesiz ilişkilerini belgeleyen nitelikte bir kanıt görmüşsünüz.....Hepsi zincirleme hatalar sinsilesi ve bunlara boyun eğmediğiniz takdir edilecek davranışlar sergilediniz.....Yavrunuzla size mutlu bir hayat diliyorum...Şu sancılı süreç umarım bir an önce biter ve sağlıklı bir şekilde hayatınıza devam edersiniz.....
Bunlara çok benzemesede daha öncede belirtmiştim konunda;alkol yüzünden biten bir yuvayı şu an toplamaya çalışıyoruz ailecek...sözkonusu kişi kardeşim,malesef 1 yaşında kızıyla gelinimiz, baba evinde....Ne annem tasvip etti alkol alan kardeşimi ne de biz.....bazı yorumları okuyorum da ,ailelere karşı bu kadar acımasız olmayın arkadaşlar....Bir yorumda konu sahibinin kocasının annesi için şunu söylemiş bir arkadaş;kendi yetiştirdiği alkolikle kendi uğraşsın diye....Hangi anne ister ki evladı alkolik olsun ve yuvası yıkılsın....Bu hataysa o insanın hatasıdır aileye mal edemezsiniz....rica ediyorum şu aileleri karıştırırken acımasız olmayın; kv nin zil takıp oynamadığını sizde biliyorsunuzdur...malesef başa gelmeden bilemezsiniz...biz borçlarını ödedik kardeşimin, karşılığında rahmetli babamın emeğiyle aldığı bir evimiz hipotekli borcu ortak kardeşlerle, annemiz ödüyor....Şu zıkkım kaç yuvanın bitişine sebep oldu hala da oluyor...buraları okuyan gençler bu yanlışı yapmayın...önce zevkle başlıyor bir iki ,eğer iradeniz zayıfsa bu hayatınızı karartıyor sonrasında....

iyi işte kendine layık pavyondan bir kadın ile evlensin hiç üzülme ohh de zaten buz gibi olmuşsundur bu adamdan, severek ayrılsan daha mı iyiydi....

üzülme hiç. o adamdan bi insanlık beklemek hataydı. sen elinden geleni yaptın. şimdi anası babası ilgilensin onla bakalım. bu arada aldattığının belgelenmesi süper oldu. al herşeyini elinden ne varsa

Dün gece ağladım ağladım durduramadım kendimi sonra uyuyakalmışım,

Rüyamda kp bana boşanma davası açmış :)) rüyalar göre göre bitirip kurtulacam inşallah zihnimde :)

Sabah çok garip ve huzurlu bir şekilde uyandım,
Evet evet çok huzurluyum, elimden geleni yaptım ama olmadı, demek ki benim uğraşmamla olmayacakmış, karşımdakinin karektersizliği bu ilişkiyi her türlü bitirdi.

Sizler de yazmışsınız, evet bir yerlerde birilerine bir iyiliğim dokunmuş olacak ki, yaradan benim bu adam!dan kurtulmam için her foyasını önüme çıkartıyor.

Bugün onun okulunda görev yapan bir ablamız var o aradı, onunla gidip dertleşmek istemiş, dava açtığımı öğrenmiş, takip ediyorlardı demek ki...
Keşke o sebepten açmasaydı davayı çocuğu düşünseydi falan demiş, anlaşarak ayrılabilirdik demiş bir sürü saçmalamış.

Vay be dedim her b.ku yiyen adam! bile kalkıp benim düşüncesiz olduğumu ima edebiliyor. Çocuğunun geleceğini düşünen çok düşünceli baba!

Anlaşarak medeni şekilde ayrılabilirmişmişiz! Yok artık öyle bir dünya! Tazminatımı da alacağım nafakayı da! Hem de herkes öğrenecek nasıl bir y.vşak olduğunu.

İlahi adalete de güveniyorum, ayağı taşa takılsa bizi hatırlayacak!
Benim hareketlerimi tutumumu zekamı beğenmezdi beyefendi, şimdi o beğenmediği kadın çocuğunu eğitecek!

Evladıma da binlerce şükürler olsun, yaradan uzun ve hayırlı ömür versin, ben her türlü yanında olacağım, sevgi dolu ve karakterli bir erkek olacak oğlum.

Babası ise tam da layık olduğu şekilde kadınlarla yaşlanacak, son nefesinde bile vicdanı kanayacak.

Yeni bir başlangıç, yeni bir ev yeni bir düzen, mutlu bir bebek mutlu bir çocuk mutlu bir gelecek...
Verdiği tüm nimetler için, sabır için, cesaret için, işim için ve ailem için herşey için binlerce kez şükürler olsun.

Lütfen benzer durumdaki hanımlar konumu okusun, ibret olsun herkese...

Daha bitmedi gerçi ama ben artık huzurluyum, kısır bir döngüde yuvarlanıp durmaktan kurtuldum,
Benim hala umudum var...

Son düzenleme:
öncelikle seni tebrik ediyorum ve Allah tan senin ve yavrun için huzurlu ve mutlu bir hayat diliyorum.ben güçlü kadınlara gerçekten hayranım sana da hayran kaldım ve takdir ettim.dilerim ki oğlunla birlikte çok mutlu bir hayatın olur

Helal olsun
Onun saçmalıklarını dinleme bile
Çocuğunu düşünse adam gibi sebeplerle boşanırdınız boşansanız bile
Pavyona gidiyosa sen niye örtesin
Onun derdi çocuk değil, pisliğini saklamak. Millet duymasın diye
Derdi çocuk olsa snei değilse de çocuğunu arar sorardı
Yürüsün gitsin pis rezil

pancar bu adam: sen ek ders paramın 100 lirasını ayırtayım çocuk için dediğinde olay çıkaran adam mıydı??
hatta masrafları hesaplayıp eline kağıt tutuşturup 2 ye bölünsün diyen ve sen o hesapları kontrol ettiğinde bütün evi geçindirdiğini yazmıştın doğru mu hatırlıyorum??

eğer doğruysa yazıklar olsun ! böyle babaya böyle kocaya..
sizden sakındığı , kıyamet kopardığı, hamile halinle seni ağlattığı o parayı ne olduğu belli olmayan insanlarla yiyen adam hiçbir koşulda değişmez.

maşallah ailen arkanda, yavrun yanında, ayakların üzerinde de duruyorsun daha ne olsun..
ailesi de zaten yetiştirdiği evlattan belli etmiş kendini..
o yüzden elle tutulur hiçbir yanları yok. Rabbime sığın, ailene ve oğluna sığın.. hepsi sana ilaç gibi gelecek eminim..
o da bir ay sonra senin yaşadığın ilk travmayı yaşamaya başlayacak, muhtemelen de ömür boyu yaşayacak..

Gerçekten sizi alkışlıyorum yaa.
Şu yazdığınız beni çok etkiledi.
O eski eşiniz olacak adamın dediklerini boşverin. Keşke anlaşmalı boşansaydık diyecek bir hal mi bırakmış. Şimdi çevresinden yada evladından utanıyorsa kendi yediği nanelerden dolayı. Bugüne kadar herkes arkasını topladığından böyle hala her şeyin en onun için kolay olmasını bekliyor. Sakın evladın için falan derse de tıka kulağını, evladını en başta düşünecekti.
Hala başka kadınlarla gezerken utanmıyor da siz davayı ahlaksız yaşamından dolayı açınca mı utanıyor. Utanmak istemeyen düzgün yaşar.
Kesinlikle her kanıtı sunun hepsini ama. Bırakın ödesin yüksek nafakalar tazminatlar, dibine kadar hak etti. Utansın, utanması da gerekiyor. Baştan düşünecekti. Herkes çektirdiğini ödemeli.
Eminim oğlunuz düzgün ve merhametli bir erkek olacak çünkü güçlü bir anneyle büyüyecek. Sadece bunu düşünün ve oğlunuzun geleceği için de nafakayı en yüksekten isteyin. Yoksa o elin kadınlarına yedirecek belli

Yeğeniniz için üzüldüm. Umarım babası aklını başına alır. Ancak ufak bir noktadan bahsetmek istiyorum. Ailelere karşı acımasız olunmamalı demişsiniz. Burada pavyondan çıkmayan alkolik oğulları ile ailesi uğraşsın denmesinin sebebi ailenin tutumu. Eğer aile kendi oğullarının suçlu olduğu ayan beyan ortadayken üste çıkıp oğullarını savunmaya kalkarlarsa, al uğraş kıymetli oğlunla denir. Sanki konu sahibi pavyona gitmiş gibi onu suçlu çıkaracaklardı neredeyse. Yani erkek ailesi olarak sizin tutumunuza bağlıdır gidişat.

sizinkiyle konu alaksız hanfendi. siz mağdurun yanındasınız. karşı taraf oğulları suçlu olmasına rağmen arayıp kadını taciz ediyorlar.
3 ay pavyona gitmeyen neden gitti acaba?? demek çok hadsizce..
ya da neden baba evine gittin demek de ayrı birşey.. madem ailene söylemedin neden gittin ki demek onları enterese etmez yani..

keşke adına hak verip her zaman yanındayız deselerdi.. ama demedikleri için adamın nerden güç aldığı belli oluyor..

mutlaka kişiler,kişilikler ,karakterler farklıdır, sadece içinde bulunduğumuz hassas dönemde, sanki annem geldi gözüme ,o her gün kahroluyor....birşeylerin düzelmesi için dua dan başka seçeneğimiz yok,karşı ailenin tutumunu çok dikkatli okuduğumu söyleyemem...sadece annelere de yazık kimse istemez böyle olsun evladı!

dediğim gibi durum farklı, bakış açıları da! sadece alkolik bir çocuk, anne böyle yetiştirdiği için olmaz!

o adam bencil kötü bi insan. kesinlikle nasıl insan olduğunu herkes bilmeli. başkalarının başını yakmasın. nankör şey

Bu adam için cuk oturcak lafım var ama ban yemekte var bu arada YavruPancar tebrik ederim seni canım kararlılığın için keşke kadınlarımız senin gibi olabilse doğru kararı verebilse bahanelerin ardına sığınmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…